Telemach - ALL ABOUT 4

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
beni-bu-man

#78476 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by beni-bu-man »

Bobi wrote:i agree 7 dana out
@bobi podari mi moc da te banujem bar na satic, samo da vidim kakav je osjecaj :lol: :lol: :lol: :lol:
zateznistub

#78477 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by zateznistub »

Falim te bože
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

#78478 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Bobi »

beni-bu-man out satić
Telemach

#78479 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

Dr_Proka wrote:Iako su danas uključeni kanali, primjetio sam da neku emisiju emitovanu prije sedam dana mogu pogledati što je stvarno ekstra. Kao što sam prošli put napisao jedino nedostaje cbs justice (bivši cbs action), pa koga mogu upitati za ovaj kanal?
Zdravo Dr_Proka,

Vaše prijedloge možete slati na e-mail adresu [email protected].
crnivrag

#78480 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

Ne propustite seriju USPJEH na HBO GO!

Image

Na male ekrane stiže prva serija iz originalne HBO Europe produkcije u našem regionu, „Uspjeh“. Serija će imati premijeru 6.1., kada će svih šest epizoda biti dostupno gledaocima na HBO GO-u. Istog dana će prva epizoda biti prikazana u 20.00 na HBO kanalu, nakon čega će po jedna nova epizoda biti emitovana nedjeljom u istom terminu.

Scenario potpisuje Marjan Alčevski, jedan od pobjednika HBO Adria First Draft konkursa, a reditelj je oskarovac Danis Tanović.

„Uspjeh” je višeslojna drama fokusirana na snažne likove. Radnja prati isprepletene priče četiri stranca, koji se na svoj način bore sa svakodnevnicom života u gradu, a koje zauvijek povezuje jedan nasilan događaj. Kako posljedice njihovih djela počinju da im se uvlače u svaki aspekt života, ti obični ljudi sa različitim životnim pričama odlučuju da ponovo uspostave kontrolu nad svojim životima. Serija donosi mračan uvid u različite strukture današnjeg društva kroz životne priče običnih ljudi, koje je isto to društvo gurnulo preko ivice. „Uspjeh” je univerzalna, slojevita priča u kojoj kroz ljubav, posao, porodicu, odanost, nesigurnost i zločin istražujemo trenutno preovladavajuća osjećanja frustracije, bespomoćnosti i pasivnosti u svakodnevnom životu običnog čovjeka u regionu, a i šire.

Glavne uloge igraju Toni Gojanović, Tara Taler, Iva Mihalić, Uliks Fehmiu i Marija Škaričić.
https://telemach.ba/a33614/podrska/vije ... BO-GO.html
AnonymousBIH

#78481 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by AnonymousBIH »

Torbicom ga Fudo ;)
fusion_ba

#78482 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by fusion_ba »

Dr_Proka wrote: @fusion_ba mislim da postoji, ali ću pričekati ovaj odgovor pa ćemo vidjeti
kazem ti ne postoji i nema ga nijedan operater, on je dostupan u britaniji, ali ti ipak sacekaj odgovor 8)
crnivrag

#78483 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

Informacija:

Do daljnjeg se povlačim sa ove teme, iz privatnih razloga.

Inače ću i dalje redovno postavljati obavijesti, ali više neću odgovarati na javne postove, i davati svoja lična mišljenja na postove korisnika.

Ukoliko budete imali pitanja, budite slobodni da me kontaktirate putem privatne poruke.

Voli vas vaš vrag :kiselavoda:
Telemach

#78484 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

crnivrag wrote:Informacija:

Inače ću i dalje redovno postavljati obavijesti, ali više neću odgovarati na javne postove, i davati svoja lična mišljenja na postove korisnika.

Ukoliko budete imali pitanja, budite slobodni da me kontaktirate putem privatne poruke.

Bićemo u kontaktu :ginisovac:
aditon

#78485 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by aditon »

@Telemach

postala svakodnevnica :evil:

Image
dembele

#78486 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by dembele »

Stiže Zauder večeras/sutra pa dok se malo pregleda materijal :D

Image
MTV

#78487 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by MTV »

@dembele :lol: :lol:

@crnivrag
Kako cu ja bez tebe bre?!
Telemach

#78488 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

:evil: je nas dugogodišnji prijatelj i uživa posebnu naklonost kako od nas tako i učesnika na temi, vjerujemo da je ovo jedna od faza kada mu treba pet minuta pauze.
odmor

#78489 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by odmor »

Ne vjerujem.
c_g

#78490 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by c_g »

Ko će se sada borit za nas premium korisnike? Tužan dan. :sad: :evil:
hadzibeg

#78491 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by hadzibeg »

Image
c_g wrote:Ko će se sada borit za nas premium korisnike? Tužan dan. :sad: :evil:
Hercegoviina

#78492 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Hercegoviina »

Dr_Proka wrote:
Benq wrote:
AMC kanali ponovo u Telemach ponudi

Image

Kanali iz AMC grupe, u koje spada AMC HD, Minimax, CBS Reality, Jim Jam, Sundance TV i Extreme sports, od 18.12. se ponovo nalaze u ponudi Telemach-a u okviru D3 i EON platforme.

AMC kanali vraćaju se nakon dogovora koji je postignut sa kompanijom AMC Networks International – centralna i sjeverna Europa, vlasnikom ovih popularnih kanala.

U susret praznicima, korisnici će ponovo moći da uživaju u omiljenim, već potvrđenim filmovima svih žanrova i epoha, kao i vrhunskim originalnim serijama (AMC HD na poziciji 117, Start paket), nezavisnim i nagrađivanim igranim i dokumentarnim filmovima (Sundance TV na poziciji 119, Prošireni paket), zabavnom sadržaju za djecu svih uzrasta Minimax na poziciji 133, Start paket i Jim Jam na poziciji 144, Osnovn paket, ekstremnim sportovima (Extreme Sports na poziciji 218, Prošireni paket), kao i uzbudljivim dokumentarnim emisijama (CBS Reality na poziciji 168, Start paket).

AMC kanal od danas je dostupan i u okviru MMDS platforme na poziciji 87.

Telemach, kao dio regionalne United Grupe, nastaviće da širi svoju ponudu, ulaže u domaću produkciju i bira najbolje strane kanale i programe kako bi svojim korisnicima ponudio kvalitetan i atraktivan sadržaj.
https://telemach.ba/a33615/privatni-kor ... onudi.html
Javlja mi grešku na stranici Benq???
nisam ni primjetio da ih nije ni bilo
odmor

#78493 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by odmor »

agent_zero wrote:
stari lisac wrote:
kloniran wrote:samo da napomenem da ovima sa samo analognom nista nisu otkljucali
Das par maraka vise pa uzmes ili box ili modul a ne moljakas ih da ti otvore.
Džabe ih mogli dobiti na više načina...
@kloniran, predlazem da razmislis o izdavanju knjige "Kako dugogodisnje ostati nedigitalizovan uprkos besplatnosti, u savremenosti danasnjice? - Tajne i Trikovi" :lol: :lol: :lol:
kloniran

#78494 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by kloniran »

odmor wrote:
@kloniran, predlazem da razmislis o izdavanju knjige "Kako dugogodisnje ostati nedigitalizovan uprkos besplatnosti, u savremenosti danasnjice? - Tajne i Trikovi" :lol: :lol: :lol:
Pa možda ako neko izda knjigu, zašto poklanjati nekome 10KM više za nešto što ti ne treba :roll:
Čim mi neko da smislen odgovor na to pitanje ja uvodim najskuplji digitalni paket onako iz zajebancije :roll:
kloniran

#78495 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by kloniran »

agent_zero wrote:
stari lisac wrote:
kloniran wrote:samo da napomenem da ovima sa samo analognom nista nisu otkljucali
Das par maraka vise pa uzmes ili box ili modul a ne moljakas ih da ti otvore.
Džabe ih mogli dobiti na više načina...
mislim da u svojim postovima ovdje nikoga nikada nisam za nešto molio :-)
samo skrećem pažnju na dezinformacije koje se šire
svima nije otključano
odmor

#78496 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by odmor »

kloniran wrote:
odmor wrote:
Pa možda ako neko izda knjigu, zašto poklanjati nekome 10KM više za nešto što ti ne treba :roll:
Čim mi neko da smislen odgovor na to pitanje ja uvodim najskuplji digitalni paket onako iz zajebancije :roll:
Sad te razumijem. Tako je i moj dedo govorio za vesmasinu da je luksuz, kad se moze prati "na ruke". Isto tako struja se dodatno placa, a niko ti ni vesmasinu ne daje gratis.
Salu na stranu, ako ti ostaje 10KM ti sebe najbolje znas. Tezak je zivot u Bosni pretezno.
alipasijaner

#78497 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by alipasijaner »

kloniran wrote: mislim da u svojim postovima ovdje nikoga nikada nisam za nešto molio :-)
svima nije otključano
Očigledno su propustili da napišu svim "korisnicima digitalne televizije".. to će im biti nauk da ubuduće prije nego objave vijest istu pročitaju više puta, a tebi sada daje za pravo da im piješ krv na slamku.. ma šta na slamku zabij šlauf i sisaj im krv :D
Telemach

#78498 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

alipasijaner wrote:
Očigledno su propustili da napišu svim "korisnicima digitalne televizije".. to će im biti nauk da ubuduće prije nego objave vijest istu pročitaju više puta, a tebi sada daje za pravo da im piješ krv na slamku.. ma šta na slamku zabij šlauf i sisaj im krv :D
alipasijaner :shock:
semirsar

#78499 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by semirsar »

alipasijaner wrote:
kloniran wrote: mislim da u svojim postovima ovdje nikoga nikada nisam za nešto molio :-)
svima nije otključano
pa i treba da him pije krv, ko him je kriv kad poletise da objave a bez da se procita sta se napisalo :skoljka:
Benq

#78500 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Benq »

alipasijaner wrote:
svima nije otključano
Fazon je sto u toj objavi nigdje ni ne pise da je svima otkljucano.
Praznici su vrijeme okupljanja i porodične atmosfere u svakom domu, a Telemach je tu da bude dio svake porodice. Zato nastavljamo našu prazničnu tradiciju.
"Telemach je tu da bude dio..." - sto znaci ako ne koristis uslugu digitalne televizije, na istu se mozes pretplatit, a tu je i akcija besplatne digitalizacije : https://telemach.ba/a2298/podrska/vijes ... emach.html
Locked