Telemach - ALL ABOUT 4

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
Gray

#78451 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Gray »

crnivrag wrote:
Gray wrote:Koji je fazon sa ovim Eon paketima, koliko vidim to su ustvari sada standardni paketi, nema više ne-Eon paketa?

Radi li ovaj eon box ako nema direktnu vidnu liniju sa daljinskim? Pošto sada imam karticu i TV mi je na zidu, strši maks 10 centimetara od zida, tako da nemam ni gdje da stavim ovaj eon smart box.
Daljinski od EON box-a radi posredstvom bluetooth-a, i možeš upravljati box-om čak iz druge sobe.

E to je extra, onda bi ga mogao gurnuti iza tv-a da se ni ne vidi, to je bio glavni razlog zašto prije nisma htio receiver da uzimam.

@Telemach, koji bi mi bili uslovi sada da pređem na Eon pakete, trenutno mi je paket FIBER DUO NET GRANDE FAMILY.
c_g

#78452 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by c_g »

i agree wrote:Nisi dobio ali ces dobit a govorio si kako nema nista za vas koji imate sve.Znaci nije tacno ipak dobivate nesto sto nece ostali?
Pa to i plaćamo, to je u okviru našeg paketa, nije to ništa džaba, To smo trebali imati od prvog dana kada smo prešli na ove nove pakete.
i agree

#78453 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by i agree »

c_g wrote:
i agree wrote:Nisi dobio ali ces dobit a govorio si kako nema nista za vas koji imate sve.Znaci nije tacno ipak dobivate nesto sto nece ostali?
Pa to i plaćamo, to je u okviru našeg paketa, nije to ništa džaba, To smo trebali imati od prvog dana kada smo prešli na ove nove pakete.
A sto niste dobili od prvog dana,sta je bio problem da vam to daju ako od starta ulazi u vas paket?Hoces reci da ste dobivali sve do danas nepotpunu uslugu?
Benq

#78454 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Benq »

AMC kanali ponovo u Telemach ponudi

Image

Kanali iz AMC grupe, u koje spada AMC HD, Minimax, CBS Reality, Jim Jam, Sundance TV i Extreme sports, od 18.12. se ponovo nalaze u ponudi Telemach-a u okviru D3 i EON platforme.

AMC kanali vraćaju se nakon dogovora koji je postignut sa kompanijom AMC Networks International – centralna i sjeverna Europa, vlasnikom ovih popularnih kanala.

U susret praznicima, korisnici će ponovo moći da uživaju u omiljenim, već potvrđenim filmovima svih žanrova i epoha, kao i vrhunskim originalnim serijama (AMC HD na poziciji 117, Start paket), nezavisnim i nagrađivanim igranim i dokumentarnim filmovima (Sundance TV na poziciji 119, Prošireni paket), zabavnom sadržaju za djecu svih uzrasta Minimax na poziciji 133, Start paket i Jim Jam na poziciji 144, Osnovn paket, ekstremnim sportovima (Extreme Sports na poziciji 218, Prošireni paket), kao i uzbudljivim dokumentarnim emisijama (CBS Reality na poziciji 168, Start paket).

AMC kanal od danas je dostupan i u okviru MMDS platforme na poziciji 87.

Telemach, kao dio regionalne United Grupe, nastaviće da širi svoju ponudu, ulaže u domaću produkciju i bira najbolje strane kanale i programe kako bi svojim korisnicima ponudio kvalitetan i atraktivan sadržaj.
https://telemach.ba/a33615/privatni-kor ... onudi.html
hdmintel

#78455 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by hdmintel »

@i agree ,
korisnici premium paketa nisu i nikad i ne dobijaju nista free i prestani da ovde spamujes i pametujes.
da li ti razumijes da neko placa citav decembar uslugu 80 km a gotovo sve iz te usluge neko dobije dzaba, npr ti ako nemas premium.
jedno je sta te sleduje u paketu pa imas i placas a drugo je sta te ne sleduje a dobijes i NE placas...
da ovo telemach daje kao poklon on bi nasao nacina da i premium korisnici dobiju bar nesto nego je ovo obicna navlakusa za korisnike manjih paketa..ne bi li se neko navukao i presao na veci paket..tako da ni ovo oni ne daju dzaba...dugorocno, sve je to interes i korist.
da njih interesuju korisnici kao sto pricaju rijesili bi npr i moj problem koji se vuce vec mjesec i 20 dana ...
kad raskidas ugovor gledaju ti u cinch kablo od 3 marke, sve moras da vratis.a kad oni treba da svoj dio obabeza ispune onda te zavlace mjesecima.
to je jadno i bijedno ... zamisli, dali su poklon od 20 filmova i onda ti udjes i vidis da su to stari i bajati filmovi prebaceni iz drugih foldera.
i nikom nista, ni da se oglase i izvine...da kazu, ljudi izvinite, imamo problem, rijesicemo...
ne, nemaju oni taj odnos prema korisnicima i vise puta sam se u to uvjerio.
c_g

#78456 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by c_g »

i agree wrote:A sto niste dobili od prvog dana,sta je bio problem da vam to daju ako od starta ulazi u vas paket?Hoces reci da ste dobivali sve do danas nepotpunu uslugu?
Nemam pojma.
Isti slučaj je bio i sa Arenama HD na početku, iako sam ih imao, nisam mogao gledati na EON jer nisu bili dio programske šeme, tek ih naknadno ubacili.
Da, plaćamo nepotpunu uslugu, ali su nam se iskupili sa 20 filmova. :mrgreen:
i agree

#78457 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by i agree »

c_g wrote:
i agree wrote:A sto niste dobili od prvog dana,sta je bio problem da vam to daju ako od starta ulazi u vas paket?Hoces reci da ste dobivali sve do danas nepotpunu uslugu?
Nemam pojma.
Isti slučaj je bio i sa Arenama HD na početku, iako sam ih imao, nisam mogao gledati na EON jer nisu bili dio programske šeme, tek ih naknadno ubacili.
Da, plaćamo nepotpunu uslugu, ali su nam se iskupili sa 20 filmova. :mrgreen:
To je vec sramota i mislim da bi se trebali nekako iskupiti jer naplacivanjem necega sto niste imali nema smisla.
chakany

#78458 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by chakany »

Najviše sam se obradovao AMC kanalu, pogotovo jer sad ide u HD formatu, i zbog toga što sam tamo pratio serije iz originalne AMC produkcije.
Nekako više volim pogledati ih na AMC, nego skidati sa torrenta. Čudno je da nisu vratili i Outdoor, ali hajde može se i bez njega.

Očekujem i Doma TV, Kino TV, Doku TV, ali pusti snovi izgleda, pusti snovi...
crnivrag

#78459 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

chakany wrote:Najviše sam se obradovao AMC kanalu, pogotovo jer sad ide u HD formatu, i zbog toga što sam tamo pratio serije iz originalne AMC produkcije.
Nekako više volim pogledati ih na AMC, nego skidati sa torrenta. Čudno je da nisu vratili i Outdoor, ali hajde može se i bez njega.

Ne može se bez Outdoor-a, evo krećem uskoro ka Beogradu, na mirne proteste ispred sjedišta SBB-a.
Telemach

#78460 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

crnivrag wrote:
chakany wrote:Najviše sam se obradovao AMC kanalu, pogotovo jer sad ide u HD formatu, i zbog toga što sam tamo pratio serije iz originalne AMC produkcije.

Ne može se bez Outdoor-a, evo krećem uskoro ka Beogradu, na mirne proteste ispred sjedišta SBB-a.
:mastakazes:
Telemach

#78461 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

Gray wrote:
crnivrag wrote:
Gray wrote:Koji je fazon sa ovim Eon paketima, koliko vidim to su ustvari sada standardni paketi, nema više ne-Eon paketa?

Radi li ovaj eon box ako nema direktnu vidnu liniju sa daljinskim? Pošto sada imam karticu i TV mi je na zidu, strši maks 10 centimetara od zida, tako da nemam ni gdje da stavim ovaj eon smart box.
Daljinski od EON box-a radi posredstvom bluetooth-a, i možeš upravljati box-om čak iz druge sobe.

E to je extra, onda bi ga mogao gurnuti iza tv-a da se ni ne vidi, to je bio glavni razlog zašto prije nisma htio receiver da uzimam.

@Telemach, koji bi mi bili uslovi sada da pređem na Eon pakete, trenutno mi je paket FIBER DUO NET GRANDE FAMILY.
Zddravo Gray,
Kolege iz nadležnog sektora će Vas uskoro kontakrtirati.
Benq

#78462 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Benq »

Telemach wrote:
crnivrag wrote: Ne može se bez Outdoor-a, evo krećem uskoro ka Beogradu, na mirne proteste ispred sjedišta SBB-a.
:mastakazes:
:pisnuo:
Gray

#78463 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Gray »

Telemach wrote:
Gray wrote:
crnivrag wrote:

Zddravo Gray,
Kolege iz nadležnog sektora će Vas uskoro kontakrtirati.

Hvala :)
crnivrag

#78464 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

Image
crnivrag

#78465 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

MTV wrote: :lol: :lol:
Ma ti ga pitas jedno on odgovara drugo.
Izgleda da je postavljen kao ptica da šalje obavijesti o AMC kanalima, čim se pomene neka ključna riječ, bez čitanja pitanja sa razumijevanjem.
crnivrag

#78466 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

UNITED MEDIA lansirala novi kanal – BRAINZ

Image

Novi kanal o mladim genijalcima – Brainz, danas je zvanično počeo sa emitovanjem programa. Kanal je nastao kao rezultat saradnje kompanije United Media i “Srpske naučne televizije”, Brainz ima za cilj da skrene pažnju javnosti na genijalne mlade umove i njihova dostignuća.

Kanal Brainz ima za cilj da kvalitetnim, zanimljivim i jedinstvenim programskim sadržajem skrene pažnju javnosti na genijalne umove i njihova dostignuća. Brainz se izdvaja kao jedini kanal koji kroz originalne emisije sopstvene produkcije promoviše genijalce – uspješne učenike, studente i naučnike. Gledaoci imaju priliku da kroz emisije kao što su Šampioni znanja, CV naučnika, Academy, Brainz art, kao i brojne druge serijale, upoznaju njihove životne priče i velika dostignuća, kao i svjetske trendove iz oblasti nauke, kulture i umjetnosti.

Upoznajte mlade genijalce – već danas na kanalu Brainz!
https://telemach.ba/a33617/podrska/vije ... RAINZ.html
Dr_Proka

#78467 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Dr_Proka »

Benq wrote:
AMC kanali ponovo u Telemach ponudi

Image

Kanali iz AMC grupe, u koje spada AMC HD, Minimax, CBS Reality, Jim Jam, Sundance TV i Extreme sports, od 18.12. se ponovo nalaze u ponudi Telemach-a u okviru D3 i EON platforme.

AMC kanali vraćaju se nakon dogovora koji je postignut sa kompanijom AMC Networks International – centralna i sjeverna Europa, vlasnikom ovih popularnih kanala.

U susret praznicima, korisnici će ponovo moći da uživaju u omiljenim, već potvrđenim filmovima svih žanrova i epoha, kao i vrhunskim originalnim serijama (AMC HD na poziciji 117, Start paket), nezavisnim i nagrađivanim igranim i dokumentarnim filmovima (Sundance TV na poziciji 119, Prošireni paket), zabavnom sadržaju za djecu svih uzrasta Minimax na poziciji 133, Start paket i Jim Jam na poziciji 144, Osnovn paket, ekstremnim sportovima (Extreme Sports na poziciji 218, Prošireni paket), kao i uzbudljivim dokumentarnim emisijama (CBS Reality na poziciji 168, Start paket).

AMC kanal od danas je dostupan i u okviru MMDS platforme na poziciji 87.

Telemach, kao dio regionalne United Grupe, nastaviće da širi svoju ponudu, ulaže u domaću produkciju i bira najbolje strane kanale i programe kako bi svojim korisnicima ponudio kvalitetan i atraktivan sadržaj.
https://telemach.ba/a33615/privatni-kor ... onudi.html
Javlja mi grešku na stranici Benq???
crnivrag

#78468 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

Dr_Proka wrote:
Javlja mi grešku na stranici Benq???
Novi link je: https://telemach.ba/a33616/podrska/vije ... onudi.html
hdmintel

#78469 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by hdmintel »

Gray wrote:
.
racunaj i da moras imati internet kabl na njemu.pa i njega moras sakriti ako vec nisi prije.ne moze wifi na njega.
cisto iz estetskih razloga, da podsjetim jer slican problem je i kod mene.
Maharadza

#78470 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Maharadza »

Najs za AMC, još u HD - eto odmah večeras u 22h Undisputed 3 - YURI BOYKA! :evil:
Dr_Proka

#78471 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Dr_Proka »

Iako su danas uključeni kanali, primjetio sam da neku emisiju emitovanu prije sedam dana mogu pogledati što je stvarno ekstra. Kao što sam prošli put napisao jedino nedostaje cbs justice (bivši cbs action), pa koga mogu upitati za ovaj kanal?
crnivrag

#78472 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

Dr_Proka wrote:Iako su danas uključeni kanali, primjetio sam da neku emisiju emitovanu prije sedam dana mogu pogledati što je stvarno ekstra. Kao što sam prošli put napisao jedino nedostaje cbs justice (bivši cbs action), pa koga mogu upitati za ovaj kanal?
United Grupu, jer su oni sklopili ugovor sa AMC grupacijom.
fusion_ba

#78473 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by fusion_ba »

Dr_Proka wrote:Iako su danas uključeni kanali, primjetio sam da neku emisiju emitovanu prije sedam dana mogu pogledati što je stvarno ekstra. Kao što sam prošli put napisao jedino nedostaje cbs justice (bivši cbs action), pa koga mogu upitati za ovaj kanal?
taj kanal ne postoji za nase trziste.
Dr_Proka

#78474 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Dr_Proka »

crnivrag wrote:
United Grupu, jer su oni sklopili ugovor sa AMC grupacijom.
Poslao sam na sbb facebook stranicu upit pošto si ranije spomenuo da oni su glavni oko puštanja kanala, ako nisam pogriješio.

@fusion_ba mislim da postoji, ali ću pričekati ovaj odgovor pa ćemo vidjeti

Edit: na našem satelitu je samo cbs reality, ali mi sada iz sbb kažu da za sada neće biti izmjena:(
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

#78475 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Bobi »

i agree 7 dana out
Locked