Sirija vol. 2
- Čitalac
#78351 Re: Sirija vol. 2
Kardinal Mario Zenari, apostolski nuncij u Damasku, izjavio je da je oko 60 odsto hrišćanskog stanovništva napustilo Alepo te da iz Sirije i dalje beži svako kome se za to ukaže prilika, iako je u delovima zemlje poslednjih sedmica opao nivo nasilja. Zenari je naglasio da je "zbog rata i ekstremnih islamskih pokreta" Siriju i Irak napustilo oko 80 odsto hrišćanske populacije.
-Kako vreme prolazi, sve je manje nade da će se ti ljudi vratiti kući. Najveći problemi su siromaštvo i odlazak mladih ljudi, kao i hronični nedostatak lekara i inženjera. Procenjuje se da je čak 90 odsto sirijskih lekara pobeglo iz zemlje u poslednjih šest godina - kaže Zenari.
Prema njegovim rečima, danas je jasno da Sirija već godinama pati zbog "proksi rata u kojem se sukobljavaju regionalni i globalni interesi".
-Danas je na tlu Sirije pobodeno sedam ili osam zastava što samo potvrđuje složenost građanskog rata koji je prerastao u međunarodni proksi rat - ističe kardinal Zenari.
http://www.asianews.it/index.php?art=41057&l=en
-Kako vreme prolazi, sve je manje nade da će se ti ljudi vratiti kući. Najveći problemi su siromaštvo i odlazak mladih ljudi, kao i hronični nedostatak lekara i inženjera. Procenjuje se da je čak 90 odsto sirijskih lekara pobeglo iz zemlje u poslednjih šest godina - kaže Zenari.
Prema njegovim rečima, danas je jasno da Sirija već godinama pati zbog "proksi rata u kojem se sukobljavaju regionalni i globalni interesi".
-Danas je na tlu Sirije pobodeno sedam ili osam zastava što samo potvrđuje složenost građanskog rata koji je prerastao u međunarodni proksi rat - ističe kardinal Zenari.
- jao_situacije
#78352 Re: Sirija vol. 2
što ne dođeš nekad na temu o namjenskojMaystor wrote:hibrid
-
Al-Batros
#78353 Re: Sirija vol. 2
Šta hoćeš reći sa ovim?solar7 wrote: Jesu sve pogodile samo borce ISILA, a ne djecu,fuj fuj
-
Al-Batros
#78354 Re: Sirija vol. 2
Uvijek se zakocenem od smijeha kad vidim ovu sliku.Krokodajl wrote:solar7 wrote:Malo smo ironicni ali gdje amer pusti korijenje tesko ih iscupati a u Siriji ih pustio.Drugim rijecima da vidimo kad ce bti ta asadóva Sirija dok je ujka tu
Tačno, i helikopter i opet jedva.
- jao_situacije
#78355 Re: Sirija vol. 2
oliver stone i putin
-
sarajevoxxxx
#78356 Re: Sirija vol. 2
#male_grupeČitalac wrote:Kardinal Mario Zenari, apostolski nuncij u Damasku, izjavio je da je oko 60 odsto hrišćanskog stanovništva napustilo Alepo te da iz Sirije i dalje beži svako kome se za to ukaže prilika, iako je u delovima zemlje poslednjih sedmica opao nivo nasilja. Zenari je naglasio da je "zbog rata i ekstremnih islamskih pokreta" Siriju i Irak napustilo oko 80 odsto hrišćanske populacije.
#bolji_smo_od_Libije
#ne_treba_ nam_novi_irak
- salik79
#78357 Re: Sirija vol. 2
Ovo se ne pika, sin mu je sija!jao_situacije wrote:
oliver stone i putin
-
sarajevoxxxx
#78358 Re: Sirija vol. 2
Dera: Najmanje 15 Asadovih ubica poginulo, 4 zarobljena, 3 tenka uništena, 2 BMP-a i 1 buldožer, i jedan tenk zarobljen u jutrošnjem neuspjelom Asadovom napadu na napušteni bataljon PVO-a "Al Kaida" u zapadnoj okolini Dere.
Video
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 4234946042
Solidna katastrofa režimskih fašista iz Damaska kojima ni jutrošnjih desetine zračnih udara nije pomoglo da napreduju. Heroji Dere još uvijek tvrd zalogaj za režimske kukavice.
Video
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 4234946042
Solidna katastrofa režimskih fašista iz Damaska kojima ni jutrošnjih desetine zračnih udara nije pomoglo da napreduju. Heroji Dere još uvijek tvrd zalogaj za režimske kukavice.
- Ja_Ja
#78359 Re: Sirija vol. 2
Syrian army launching a large-scale offensive this morning aimed to capture Jobar district in Damascus
Heavy shelling on Jobar district of Damascus since early morning![]()
East Damascus: Russia is also involved in bombing Jobar to back government offensive. RuAF Su-34 pictured.
- dječak sa šibicama
#78360 Re: Sirija vol. 2
Najbolji dokaz koliko je zapadnom svijetu stalo do tih krscana na BI, i opcenito koliko su im motivi religijske prirode.Čitalac wrote:Kardinal Mario Zenari, apostolski nuncij u Damasku, izjavio je da je oko 60 odsto hrišćanskog stanovništva napustilo Alepo te da iz Sirije i dalje beži svako kome se za to ukaže prilika, iako je u delovima zemlje poslednjih sedmica opao nivo nasilja. Zenari je naglasio da je "zbog rata i ekstremnih islamskih pokreta" Siriju i Irak napustilo oko 80 odsto hrišćanske populacije.
Te gluposti o "sukobu krizara i muslimana" pa zatim "sukob siija i sunita", konstrukcije i izmisljotine libertardiranih svjetskih kolovodja. Da bi lakse ovce natjerali u torove, pa zatim u klaonicu.
-
solar7
#78361 Re: Sirija vol. 2
Znas ti dobro STA hocu reciAl-Batros wrote:Šta hoćeš reći sa ovim?solar7 wrote: Jesu sve pogodile samo borce ISILA, a ne djecu,fuj fuj
-
cbrt
#78362 Re: Sirija vol. 2
Ubijeni asadovci Daara
https://pbs.twimg.com/media/DCxmMJAXkAAOC_g.jpg
Zarobljena tehnika

Zarobljenici

https://pbs.twimg.com/media/DCxmMJAXkAAOC_g.jpg
Zarobljena tehnika

Zarobljenici

- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#78363 Re: Sirija vol. 2
Bogami krenulo revolucionare otkako su osnovali one tri sobe,a i fanovi revolucije se vratiše na temu.
Meni se čini da će Asadove djecoubice Daaru ostaviti za kraj,dok drugdje pozavršavaju poslove a onda će Tigar preurediti po svom te tri sobe.
Ovako nekako....
Meni se čini da će Asadove djecoubice Daaru ostaviti za kraj,dok drugdje pozavršavaju poslove a onda će Tigar preurediti po svom te tri sobe.
Ovako nekako....
-
zrakomlat
#78364 Re: Sirija vol. 2
A šta si htio reći s tim?solar7 wrote:Znas ti dobro STA hocu reciAl-Batros wrote:Šta hoćeš reći sa ovim?solar7 wrote: Jesu sve pogodile samo borce ISILA, a ne djecu,fuj fuj
- sunceKOtepsija
#78365 Re: Sirija vol. 2
solar7 wrote:Znas ti dobro STA hocu reciAl-Batros wrote:Šta hoćeš reći sa ovim?solar7 wrote: Jesu sve pogodile samo borce ISILA, a ne djecu,fuj fuj
zrakomlat wrote: A šta si htio reći s tim?

-
handžar88
#78366 Re: Sirija vol. 2
Gledaj odgovora ko žena, "znaš ti dobro šta mi je".. reci otvoreno i direktno o čemu se radi, ne prolaze ovdje više ti vehabijski načini.. čim je Iransko to je programirano djecu da gadja jel to?solar7 wrote:Znas ti dobro STA hocu reciAl-Batros wrote:Šta hoćeš reći sa ovim?solar7 wrote: Jesu sve pogodile samo borce ISILA, a ne djecu,fuj fuj
- muhafuca
#78367 Re: Sirija vol. 2
solar7 wrote:Znas ti dobro STA hocu reciAl-Batros wrote:Šta hoćeš reći sa ovim?solar7 wrote: Jesu sve pogodile samo borce ISILA, a ne djecu,fuj fuj
Mojne mi se kofrcit
Najbolja tema na klixu
-
solar7
#78368 Re: Sirija vol. 2
Ko puno pise il prica onda je normalno da i pogrijesi kao i ti po pitanju tih nekakvih nepoznatih mjesta meni.Ja ne lazem jer mi to vjera ne dozvoljava a ti kao putnik ehli tesavufa ne bih trebao potvarati nekog u necem jer zbilja nikakav dokaz nemas za to,a i tako negativno pricati o narodu jednog kraja je opet mozda grijeh a to ne prilici tvom mekamu murida.Kod mene se veli tuku ili tucu i tako smo obicavali u ratu medjusobno govoriti a ja sam tebe opomenuo na lijep nacin s ciljem da se ne grijesis daljesalik79 wrote:Ma nemam nista protivU PetnjicU, nego lik je upotrijebljavao specificne izraze, kao sto je "tuCu" i slicno, a ovamo je vazio o nasem ratu, pobijao tvrdnje kolege @biscanin2 (ili tako nekako), kao ono - on cijeli rat proveo po krajiskim ratistima i sl. .Superhikk wrote: Mojne Petnjicu više Saliče, i moji su korijeni otud![]()
![]()
A imam jako bliskih osoba koje, takodjer, vuCu korijene iz PetnjicU - tako da detektor u momentu proradi
- habanero68
#78369 Re: Sirija vol. 2
Al-Qaboun
Last edited by habanero68 on 20/06/2017 20:31, edited 1 time in total.
-
handžar88
#78370 Re: Sirija vol. 2
Izvoli klošaru ponudi nam dokaz da je onaj pilot sto je oboren neki dan ubijso djecu, posto si to juce pisao.. daj dokaz da su iranske rakete ubile djecu..solar7 wrote:Ko puno pise il prica onda je normalno da i pogrijesi kao i ti po pitanju tih nekakvih nepoznatih mjesta meni.Ja ne lazem jer mi to vjera ne dozvoljava a ti kao putnik ehli tesavufa ne bih trebao potvarati nekog u necem jer zbilja nikakav dokaz nemas za to,a i tako negativno pricati o narodu jednog kraja je opet mozda grijeh a to ne prilici tvom mekamu murida.Kod mene se veli tuku ili tucu i tako smo obicavali u ratu medjusobno govoriti a ja sam tebe opomenuo na lijep nacin s ciljem da se ne grijesis daljesalik79 wrote:Ma nemam nista protivU PetnjicU, nego lik je upotrijebljavao specificne izraze, kao sto je "tuCu" i slicno, a ovamo je vazio o nasem ratu, pobijao tvrdnje kolege @biscanin2 (ili tako nekako), kao ono - on cijeli rat proveo po krajiskim ratistima i sl. .Superhikk wrote: Mojne Petnjicu više Saliče, i moji su korijeni otud![]()
![]()
A imam jako bliskih osoba koje, takodjer, vuCu korijene iz PetnjicU - tako da detektor u momentu proradi
- jao_situacije
#78371 Re: Sirija vol. 2
došo cbrt
đe je walter
đe je walter
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#78373 Re: Sirija vol. 2
Samo da pozdravim raju 
- sunceKOtepsija
#78374 Re: Sirija vol. 2
.
Last edited by sunceKOtepsija on 20/06/2017 20:11, edited 1 time in total.
- GIVI
#78375 Re: Sirija vol. 2
U Deri neide.Poklopili nas kozojebi dobro.Dvadestak mrtvih vojnika i dosta tehnike zarobljeno,Da ne postavljam slike i videa sigurno če se več neko pobrinuti za to,Nego to valjda i objašnjava ovo iznenadno izranjanje iz ničega svih podržavaoca mraka i demokracije.Samo da nebude kao 28 maja u Raqi kad se svi skupili u istoj kuči