nisi ti taj koji povlači granice, kontaš? bar ne u ovom slučaju. u svom životu možeš šta hoćeš, al ne pitaš se ko će, kad će i koliko će igrat u želji. opet kažem, previše daješ sebi na važnosti.Kinaski wrote:konkretno ovoAlfa_i_Omega wrote:Znaci, svi koji cijene i postuju trenera koji sa Zeljom ima pet titula prvaka, su debili.
Hvala ti.Ne moze ba Amar ici u inat, postoje granice u svemu.navijači se baš ufurali da su bitni i da ih neko nešto treba pitat. koga boli qrac šta ti misliš o nekom igraču
FK Željezničar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- rumenige_brajtner
#78326 Re: FK Željezničar
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#78327 Re: FK Željezničar
Kjosevski - Stevanović, Bogičević, Velić, Stanić - Šabanadžović, Osmanović - Žerić, Ramović, Zajmović - Krpić.
2 X 60 MINUTA
2 X 60 MINUTA
-
Alfa_i_Omega
#78328 Re: FK Željezničar
hrasno38 wrote:Kjosevski - Stevanović, Bogičević, Velić, Stanić - Šabanadžović, Osmanović - Žerić, Ramović, Zajmović - Krpić.
2 X 60 MINUTA
Sloboda trenutno mnogo bolja. Alispahić je uposlio Barabana, Kjosevski opet brani.
-
Burdus
#78330 Re: FK Željezničar
Niti jedan tim, niti jedan trener nije operisan od uticaja navijca.rumenige_brajtner wrote:nisi ti taj koji povlači granice, kontaš? bar ne u ovom slučaju. u svom životu možeš šta hoćeš, al ne pitaš se ko će, kad će i koliko će igrat u želji. opet kažem, previše daješ sebi na važnosti.Kinaski wrote:konkretno ovoAlfa_i_Omega wrote:Znaci, svi koji cijene i postuju trenera koji sa Zeljom ima pet titula prvaka, su debili.
Hvala ti.Ne moze ba Amar ici u inat, postoje granice u svemu.navijači se baš ufurali da su bitni i da ih neko nešto treba pitat. koga boli qrac šta ti misliš o nekom igraču
Zaboravljas kako je kamati u proslom mandatu smetalo sto mu svako ko stigne psuje po BH stadionima.
Nastavili se inatiti mogao bi najvecu porciju pojesti na Grbavici.
- rumenige_brajtner
#78331 Re: FK Željezničar
opasan si momak, vidim ja da s tobom nema zajebancije. izvini jaro, saću ja amaru poslat ovo što si napisao, mislim da će ostavku podnijet odmah poslije utakmice sa slobodom.Burdus wrote: Niti jedan tim, niti jedan trener nije operisan od uticaja navijca.
Zaboravljas kako je kamati u proslom mandatu smetalo sto mu svako ko stigne psuje po BH stadionima.
-
Alfa_i_Omega
#78332 Re: FK Željezničar
Nisi prenos obezbijedio.rumenige_brajtner wrote:amare odlazi
- Kinaski
#78333 Re: FK Željezničar
Glupa ti je prica, ne ismijavaj nikog! Momak ima drugo misljenje i to je sve.rumenige_brajtner wrote:opasan si momak, vidim ja da s tobom nema zajebancije. izvini jaro, saću ja amaru poslat ovo što si napisao, mislim da će ostavku podnijet odmah poslije utakmice sa slobodom.Burdus wrote: Niti jedan tim, niti jedan trener nije operisan od uticaja navijca.
- rumenige_brajtner
#78334 Re: FK Željezničar
ok, glupa mi je priča i debil sam. ignoriši me i ti i žestoki momak sa vrelog sarajevskog asfalta. vi sigurno mislite za sebe da ste pametni, al moje mišljenje je drugačije i to je sve.Kinaski wrote:Glupa ti je prica, ne ismijavaj nikog! Momak ima drugo misljenje i to je sve.rumenige_brajtner wrote:opasan si momak, vidim ja da s tobom nema zajebancije. izvini jaro, saću ja amaru poslat ovo što si napisao, mislim da će ostavku podnijet odmah poslije utakmice sa slobodom.Burdus wrote: Niti jedan tim, niti jedan trener nije operisan od uticaja navijca.
-
Burdus
#78335 Re: FK Željezničar
Nema potrebe da mu prenosis njegove utiske. Jedino ako ga ne smatras totalnom dilajlom. Vrlo dobro zna kako stvari stoje, zna i internetna brigada koliko je pogubno za tim neraspolozenje navijaca. Zato se radpisala po forumima i hajca bratstvo i jedinstvo, zjenicu oka kamatarevog.rumenige_brajtner wrote:opasan si momak, vidim ja da s tobom nema zajebancije. izvini jaro, saću ja amaru poslat ovo što si napisao, mislim da će ostavku podnijet odmah poslije utakmice sa slobodom.Burdus wrote: Niti jedan tim, niti jedan trener nije operisan od uticaja navijca.
- rumenige_brajtner
#78336 Re: FK Željezničar
dobijamo pare za pisanje, a ti samo troši živce. evo, ja za ovih par postova ubih petobanku 
- Kinaski
#78337 Re: FK Željezničar
vidim ti si pametan, vidi se ta violinina skolarumenige_brajtner wrote: ok, glupa mi je priča i debil sam. ignoriši me i ti i žestoki momak sa vrelog sarajevskog asfalta. vi sigurno mislite za sebe da ste pametni, al moje mišljenje je drugačije i to je sve.
- rumenige_brajtner
#78338 Re: FK Željezničar
e, kako se zove ono čime se svira violina?Kinaski wrote:vidim ti si pametan, vidi se ta violinina skolarumenige_brajtner wrote: ok, glupa mi je priča i debil sam. ignoriši me i ti i žestoki momak sa vrelog sarajevskog asfalta. vi sigurno mislite za sebe da ste pametni, al moje mišljenje je drugačije i to je sve.
- Kinaski
#78339 Re: FK Željezničar
ne zanm ja cim mu ga ti tamburas, ne bih zalazio to je izmedju vas dvojicerumenige_brajtner wrote:e, kako se zove ono čime se svira violina?Kinaski wrote:vidim ti si pametan, vidi se ta violinina skolarumenige_brajtner wrote: ok, glupa mi je priča i debil sam. ignoriši me i ti i žestoki momak sa vrelog sarajevskog asfalta. vi sigurno mislite za sebe da ste pametni, al moje mišljenje je drugačije i to je sve.
-
Burdus
#78340 Re: FK Željezničar
Nista ne trosim zivce a ni ti pare ne dobijas.
Niko nije dalabu da to placa.
Niko nije dalabu da to placa.
- rumenige_brajtner
#78341 Re: FK Željezničar
siguran sam da možeš ti bolju provalu smislit, al danas nije tvoj dan izgleda. nemoj se puno trošit sačuvaj uvrede za amara. meni si svakako nebitan, a njega ćeš povrijeditKinaski wrote: ne zanm ja cim mu ga ti tamburas, ne bih zalazio to je izmedju vas dvojice
- Kinaski
#78342 Re: FK Željezničar
Tako je decko, hajd nastavi tamburatrumenige_brajtner wrote:siguran sam da možeš ti bolju provalu smislit, al danas nije tvoj dan izgleda. nemoj se puno trošit sačuvaj uvrede za amara. meni si svakako nebitan, a njega ćeš povrijeditKinaski wrote: ne zanm ja cim mu ga ti tamburas, ne bih zalazio to je izmedju vas dvojice
- rumenige_brajtner
#78343 Re: FK Željezničar
šta je, gotova pauza u skladištu, neće se sami kamioni utovarit? eh, sirotinjo i bogu si teška 
-
Burdus
#78344 Re: FK Željezničar
rumenige_brajtner wrote:šta je, gotova pauza u skladištu, neće se sami kamioni utovarit? eh, sirotinjo i bogu si teška
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#78345 Re: FK Željezničar
Jebo te Zeljo igra prvu utakmicu sa Amaraom na klupi a ovdje pricaju o sasvim nebitnim stvarima........uzgred prvih 60 minuta 0:0 ali se izgleda igralo veoma veoma zustro.
-
Melbourne_Australia
#78346 Re: FK Željezničar
A kad pocne prvenstvo i kad se izgubi . auuuuu, vidjeces onda...Sad mi je jasno, koliko placenika ima na ovom forumu..Ljubavnici od Misimovicahrasno38 wrote:Jebo te Zeljo igra prvu utakmicu sa Amaraom na klupi a ovdje pricaju o sasvim nebitnim stvarima........uzgred prvih 60 minuta 0:0 ali se izgleda igralo veoma veoma zustro.
-
printer
#78347 Re: FK Željezničar
Ima li potoka gdje ?
-
Zeljo92
#78348 Re: FK Željezničar
Ma to su sve navijaci since 2015 koji su upecani na pricu i postenje Misimovica.Melbourne_Australia wrote:A kad pocne prvenstvo i kad se izgubi . auuuuu, vidjeces onda...Sad mi je jasno, koliko placenika ima na ovom forumu..Ljubavnici od Misimovicahrasno38 wrote:Jebo te Zeljo igra prvu utakmicu sa Amaraom na klupi a ovdje pricaju o sasvim nebitnim stvarima........uzgred prvih 60 minuta 0:0 ali se izgleda igralo veoma veoma zustro.
-
Melbourne_Australia
#78349 Re: FK Željezničar
Ma sve ja to znam, ali ja za Zelju navijam iz ljubavi i bez intresa, jebe mi se ko je u upravi....Zeljo92 wrote:Ma to su sve navijaci since 2015 koji su upecani na pricu i postenje Misimovica.Melbourne_Australia wrote:A kad pocne prvenstvo i kad se izgubi . auuuuu, vidjeces onda...Sad mi je jasno, koliko placenika ima na ovom forumu..Ljubavnici od Misimovicahrasno38 wrote:Jebo te Zeljo igra prvu utakmicu sa Amaraom na klupi a ovdje pricaju o sasvim nebitnim stvarima........uzgred prvih 60 minuta 0:0 ali se izgleda igralo veoma veoma zustro.
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#78350 Re: FK Željezničar
Izlija, jesi to ti?Burdus wrote: Niti jedan tim, niti jedan trener nije operisan od uticaja navijca.
Avlami?