FK Željezničar

Sve o FK Željezničar...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

rumenige_brajtner

#78326 Re: FK Željezničar

Post by rumenige_brajtner »

Kinaski wrote:
Alfa_i_Omega wrote:Znaci, svi koji cijene i postuju trenera koji sa Zeljom ima pet titula prvaka, su debili.

Hvala ti.
konkretno ovo
navijači se baš ufurali da su bitni i da ih neko nešto treba pitat. koga boli qrac šta ti misliš o nekom igraču
Ne moze ba Amar ici u inat, postoje granice u svemu.
nisi ti taj koji povlači granice, kontaš? bar ne u ovom slučaju. u svom životu možeš šta hoćeš, al ne pitaš se ko će, kad će i koliko će igrat u želji. opet kažem, previše daješ sebi na važnosti.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#78327 Re: FK Željezničar

Post by hrasno38 »

Kjosevski - Stevanović, Bogičević, Velić, Stanić - Šabanadžović, Osmanović - Žerić, Ramović, Zajmović - Krpić.

2 X 60 MINUTA
Alfa_i_Omega

#78328 Re: FK Željezničar

Post by Alfa_i_Omega »

hrasno38 wrote:Kjosevski - Stevanović, Bogičević, Velić, Stanić - Šabanadžović, Osmanović - Žerić, Ramović, Zajmović - Krpić.

2 X 60 MINUTA
Sloboda trenutno mnogo bolja. Alispahić je uposlio Barabana, Kjosevski opet brani.
rumenige_brajtner

#78329 Re: FK Željezničar

amare odlazi :D
Burdus

#78330 Re: FK Željezničar

Post by Burdus »

rumenige_brajtner wrote:
Kinaski wrote:
Alfa_i_Omega wrote:Znaci, svi koji cijene i postuju trenera koji sa Zeljom ima pet titula prvaka, su debili.

Hvala ti.
konkretno ovo
navijači se baš ufurali da su bitni i da ih neko nešto treba pitat. koga boli qrac šta ti misliš o nekom igraču
Ne moze ba Amar ici u inat, postoje granice u svemu.
nisi ti taj koji povlači granice, kontaš? bar ne u ovom slučaju. u svom životu možeš šta hoćeš, al ne pitaš se ko će, kad će i koliko će igrat u želji. opet kažem, previše daješ sebi na važnosti.
Niti jedan tim, niti jedan trener nije operisan od uticaja navijca.
Zaboravljas kako je kamati u proslom mandatu smetalo sto mu svako ko stigne psuje po BH stadionima.
Nastavili se inatiti mogao bi najvecu porciju pojesti na Grbavici.
rumenige_brajtner

#78331 Re: FK Željezničar

Burdus wrote: Niti jedan tim, niti jedan trener nije operisan od uticaja navijca.
Zaboravljas kako je kamati u proslom mandatu smetalo sto mu svako ko stigne psuje po BH stadionima.
opasan si momak, vidim ja da s tobom nema zajebancije. izvini jaro, saću ja amaru poslat ovo što si napisao, mislim da će ostavku podnijet odmah poslije utakmice sa slobodom.
Alfa_i_Omega

#78332 Re: FK Željezničar

Post by Alfa_i_Omega »

rumenige_brajtner wrote:amare odlazi :D
Nisi prenos obezbijedio. :lol:
Kinaski

#78333 Re: FK Željezničar

Post by Kinaski »

rumenige_brajtner wrote:
Burdus wrote: Niti jedan tim, niti jedan trener nije operisan od uticaja navijca.
opasan si momak, vidim ja da s tobom nema zajebancije. izvini jaro, saću ja amaru poslat ovo što si napisao, mislim da će ostavku podnijet odmah poslije utakmice sa slobodom.
Glupa ti je prica, ne ismijavaj nikog! Momak ima drugo misljenje i to je sve.
rumenige_brajtner

#78334 Re: FK Željezničar

Kinaski wrote:
rumenige_brajtner wrote:
Glupa ti je prica, ne ismijavaj nikog! Momak ima drugo misljenje i to je sve.
ok, glupa mi je priča i debil sam. ignoriši me i ti i žestoki momak sa vrelog sarajevskog asfalta. vi sigurno mislite za sebe da ste pametni, al moje mišljenje je drugačije i to je sve.
Burdus

#78335 Re: FK Željezničar

Post by Burdus »

rumenige_brajtner wrote:
Nema potrebe da mu prenosis njegove utiske. Jedino ako ga ne smatras totalnom dilajlom. Vrlo dobro zna kako stvari stoje, zna i internetna brigada koliko je pogubno za tim neraspolozenje navijaca. Zato se radpisala po forumima i hajca bratstvo i jedinstvo, zjenicu oka kamatarevog. :lol:
rumenige_brajtner

#78336 Re: FK Željezničar

dobijamo pare za pisanje, a ti samo troši živce. evo, ja za ovih par postova ubih petobanku :izet:
Kinaski

#78337 Re: FK Željezničar

Post by Kinaski »

rumenige_brajtner wrote: ok, glupa mi je priča i debil sam. ignoriši me i ti i žestoki momak sa vrelog sarajevskog asfalta. vi sigurno mislite za sebe da ste pametni, al moje mišljenje je drugačije i to je sve.
vidim ti si pametan, vidi se ta violinina skola ;)
rumenige_brajtner

#78338 Re: FK Željezničar

Kinaski wrote:
rumenige_brajtner wrote: ok, glupa mi je priča i debil sam. ignoriši me i ti i žestoki momak sa vrelog sarajevskog asfalta. vi sigurno mislite za sebe da ste pametni, al moje mišljenje je drugačije i to je sve.
e, kako se zove ono čime se svira violina?
Kinaski

#78339 Re: FK Željezničar

Post by Kinaski »

rumenige_brajtner wrote:
Kinaski wrote:
e, kako se zove ono čime se svira violina?
ne zanm ja cim mu ga ti tamburas, ne bih zalazio to je izmedju vas dvojice
Burdus

#78340 Re: FK Željezničar

Post by Burdus »

Nista ne trosim zivce a ni ti pare ne dobijas.
Niko nije dalabu da to placa. :D
rumenige_brajtner

#78341 Re: FK Željezničar

Kinaski wrote: ne zanm ja cim mu ga ti tamburas, ne bih zalazio to je izmedju vas dvojice
siguran sam da možeš ti bolju provalu smislit, al danas nije tvoj dan izgleda. nemoj se puno trošit sačuvaj uvrede za amara. meni si svakako nebitan, a njega ćeš povrijedit
Kinaski

#78342 Re: FK Željezničar

Post by Kinaski »

rumenige_brajtner wrote:
Kinaski wrote: ne zanm ja cim mu ga ti tamburas, ne bih zalazio to je izmedju vas dvojice
siguran sam da možeš ti bolju provalu smislit, al danas nije tvoj dan izgleda. nemoj se puno trošit sačuvaj uvrede za amara. meni si svakako nebitan, a njega ćeš povrijedit
Tako je decko, hajd nastavi tamburat
rumenige_brajtner

#78343 Re: FK Željezničar

šta je, gotova pauza u skladištu, neće se sami kamioni utovarit? eh, sirotinjo i bogu si teška :(
Burdus

#78344 Re: FK Željezničar

Post by Burdus »

rumenige_brajtner wrote:šta je, gotova pauza u skladištu, neće se sami kamioni utovarit? eh, sirotinjo i bogu si teška :(
:thumbup:
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#78345 Re: FK Željezničar

Post by hrasno38 »

Jebo te Zeljo igra prvu utakmicu sa Amaraom na klupi a ovdje pricaju o sasvim nebitnim stvarima........uzgred prvih 60 minuta 0:0 ali se izgleda igralo veoma veoma zustro.
Melbourne_Australia

#78346 Re: FK Željezničar

Post by Melbourne_Australia »

hrasno38 wrote:Jebo te Zeljo igra prvu utakmicu sa Amaraom na klupi a ovdje pricaju o sasvim nebitnim stvarima........uzgred prvih 60 minuta 0:0 ali se izgleda igralo veoma veoma zustro.
A kad pocne prvenstvo i kad se izgubi . auuuuu, vidjeces onda...Sad mi je jasno, koliko placenika ima na ovom forumu..Ljubavnici od Misimovica :lol:
printer

#78347 Re: FK Željezničar

Post by printer »

Ima li potoka gdje ?
Zeljo92

#78348 Re: FK Željezničar

Post by Zeljo92 »

Melbourne_Australia wrote:
hrasno38 wrote:Jebo te Zeljo igra prvu utakmicu sa Amaraom na klupi a ovdje pricaju o sasvim nebitnim stvarima........uzgred prvih 60 minuta 0:0 ali se izgleda igralo veoma veoma zustro.
A kad pocne prvenstvo i kad se izgubi . auuuuu, vidjeces onda...Sad mi je jasno, koliko placenika ima na ovom forumu..Ljubavnici od Misimovica :lol:
Ma to su sve navijaci since 2015 koji su upecani na pricu i postenje Misimovica.
Melbourne_Australia

#78349 Re: FK Željezničar

Post by Melbourne_Australia »

Zeljo92 wrote:
Melbourne_Australia wrote:
Ma to su sve navijaci since 2015 koji su upecani na pricu i postenje Misimovica.
Ma sve ja to znam, ali ja za Zelju navijam iz ljubavi i bez intresa, jebe mi se ko je u upravi....
sime_cipol
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
Grijem se na: Zdrvima
Vozim: Clio 1.2 43kw

#78350 Re: FK Željezničar

Post by sime_cipol »

Izlija, jesi to ti?
Avlami?
:pisnuo:
Post Reply