Kisa, sa prvim kapima saobracaj se uspori za 50%relax11 wrote:Ja ne znam sta je ovo danas u Sarajevu guzve na sve strane, guzva od Kosevskog brda do semafora na Skenderiji tacnije kina radnika sve mic po mic sat vremena, od Marijin dvora do Hrasna sve mic po mic.... takode i iz Hrasna vidim guzva sve do Marijin dvora, reko odo vilsonovim bilo 15 do 5 reko ima vremena jos izaso na Marijin dvor u 5 i 30... uglavnom katastrofa danaskB27 wrote:Danas na putu Bjelašnica - Sarajevo, tačnije na početku dijela ceste Krupac - Sarajevo, identična situacija kao sa onog youtube klipa kad majmuni prestižu kolonu koja stoji ili se kreće 5kmh. Gužva da ne može gora, ja ne pamtim da je ikad bila kolona sve od raskrsnice za Bjelašnicu.
Retard lagano u drugu traku i po 5-10 auta, dok neko ne naleti iz suprotnog smjera pa se skloni. Jebem ga u glavu, a i one koji ga puste da se ubaci ispred njih. I jebem u mozak policiju koja je bila jedno 5 auta iza mene - sigurno je i njih na isti način pretako, naravno ništa uradili nisu.
Sta vas najvise nervira kod vozaca
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
mario001
#7826 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
- Romeo 80
- Grijem se na: Džemper
- Vozim: Azijsku nakazu
#7827 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ja ne znam majke mi kako ovi ljudi uopšte voze po snijegu, kad se ovoliko prepadnu najobičnije kišice! 80% je debila za volanom...Better Man wrote:Samo još jedna potvrda da 70% vozača nema pojma o vožnji i da bi mnoge od njih trebalo ponovo na polaganje, ostalim od tih 70% trajno oduzeti vozačku.dinao wrote:Svaka kisa u Sarajevu prouzrokuje kolaps saobracaja.
-
lozze
#7828 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Svaki dan psujem radi toga!Melami wrote:Kako si ga ti vidio kad nigdje nikog nema?Autobus wrote:Kad daje zmigavac pri skretanju lijevo ili desno; a nikog 200m oko njega.
Mene nerviraju vozaci koji ne daju zmigavce.
Ja skrecem lijevo, i iz suprotnog smjera ide vozac i ja cekam da prodje, a on razvuce maksimalno. Ja necu da mu uzmem prednost i cekam, i on dodje do raskrsnice i debil skrene lijevo.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#7829 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
malo viseRomeo 80 wrote:80% je debila za volanom...
- semirsar
#7830 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
ma lakse avto vozit nego kisobran nosit, vazdi je tako u Saraj'vu
- Daryl Dixon
#7831 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
100%Better Man wrote:Samo još jedna potvrda da 70% vozača nema pojma o vožnji i da bi mnoge od njih trebalo ponovo na polaganje, ostalim od tih 70% trajno oduzeti vozačku.dinao wrote:Svaka kisa u Sarajevu prouzrokuje kolaps saobracaja.
- MOSALJOZE
#7832 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ako mene matiš dobro služi,to ti ga dodje da od nas 10 sa foruma,8 ne zna voziti,a dva
Zanimljivo
Zanimljivo
-
kB27
#7833 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Jel to ovdje kod nas (insomnia78 wrote:Danas umal' ne prodjoh kroz crveno i jos kamera da me uslika radi pjesaka
Prilazim semaforu, meni zeleno. Oni stoje. Zakoracuju na trotoar, ja lagano pustam gas, oni se vracaju. Krenem dodavati gas u tom se gasi zeleno, oni ponovo krecu ja umjesto da prodjem na kocnicu, pali se narandzasto i stanem izmedju ona dva senzora. Odnosno predjem prednjim tockovima preko prvog a zadnji se zaustave izmedju prvog i drugog
- p206
#7834 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
kad na magistrali idiot upali duga svjetla pa te zaslijepi...mrsko mu ugasiti ili je toliko glup da to i ne primjeti
- insomnia78
#7835 Re: RE: Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Kod mene. Kod vas ne bih ni kocio : DkB27 wrote:Jel to ovdje kod nas (insomnia78 wrote:Danas umal' ne prodjoh kroz crveno i jos kamera da me uslika radi pjesaka
Prilazim semaforu, meni zeleno. Oni stoje. Zakoracuju na trotoar, ja lagano pustam gas, oni se vracaju. Krenem dodavati gas u tom se gasi zeleno, oni ponovo krecu ja umjesto da prodjem na kocnicu, pali se narandzasto i stanem izmedju ona dva senzora. Odnosno predjem prednjim tockovima preko prvog a zadnji se zaustave izmedju prvog i drugog) ili tamo kod tebe [emoji14] Ako je Sarajevo - onda kod Kampusa 100%.
-
zdruzdjo
#7836 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ni pola frke sto se saobracaj uspori. Ok klizava cesta....
Ali sve prepadnuto, sve ukoceno, sve leti u srednju traku, a onda u srednjoj maaaalkice ispod 40, sve koci lagano pa onda iznenada skoci po kocinici....ma jednom rjecju prave nervozu svima ostalim.
Kod nas treba uvesti obuku cjelu godinu. Da osjetis i sunce i kisu i snijeg i maglu.....i onda kad izadjes samostalno, da znas sa cim se sreces. Obavezno uvesti i prepoznavanje oznaka na gumama.
Ali sve prepadnuto, sve ukoceno, sve leti u srednju traku, a onda u srednjoj maaaalkice ispod 40, sve koci lagano pa onda iznenada skoci po kocinici....ma jednom rjecju prave nervozu svima ostalim.
Kod nas treba uvesti obuku cjelu godinu. Da osjetis i sunce i kisu i snijeg i maglu.....i onda kad izadjes samostalno, da znas sa cim se sreces. Obavezno uvesti i prepoznavanje oznaka na gumama.
-
nookey
#7837 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ali ljudi isto k'o da pomahnitaju kad padne kiša, valjda ne vide, loši brisači, magli šajba, šta li, ide na tebe, voze sredinom, Bože dragi, juče jedva živu glavu izvukoh!
- amar1994
#7838 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
zdruzdjo wrote:Ni pola frke sto se saobracaj uspori. Ok klizava cesta....
-
condy
#7839 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
I jedno i drugo, redovna pojavap206 wrote:kad na magistrali idiot upali duga svjetla pa te zaslijepi...mrsko mu ugasiti ili je toliko glup da to i ne primjeti
-
kB27
#7840 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Sinoć uz svu kišu i prateće zajebancije, na semaforu između Alte i bivšeg hotela Holiday Inn gdje tramvajske šine 'prelaze cestu', majmun sa crnim pasatom (izginuo daBogda) i majmun sa nekim truhlim Puntom ili 20-icom (također izginuo daBogda), proletiše jedno 80kmh kroz krajnju desnu traku (kojom ne smiju voziti) i bukvalno proletiše kroz prostor dužine 6-7 metara između mene i auta ispred - i pređoše u srednju traku.
Da je ovaj ispred mene zakočio, havarija. Da sam ja dodao još gasa, havarija. Da je bilo ko bio u srednjoj traci, havarija.
Da je ovaj ispred mene zakočio, havarija. Da sam ja dodao još gasa, havarija. Da je bilo ko bio u srednjoj traci, havarija.
-
mirzet87sa
#7841 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Sve u svemu havarija
-
Leon16v
- Vozim: Staro željezo
#7842 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
U svakom slučaju havarija 
-
direstraits0078
#7843 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
To si ti ustvari vidio dvojicu od onih rijetkih vozaca kojima kisa na cesti ne smeta. Stavise, na kisi bolje klizi...kB27 wrote:Sinoć uz svu kišu i prateće zajebancije, na semaforu između Alte i bivšeg hotela Holiday Inn gdje tramvajske šine 'prelaze cestu', majmun sa crnim pasatom (izginuo daBogda) i majmun sa nekim truhlim Puntom ili 20-icom (također izginuo daBogda), proletiše jedno 80kmh kroz krajnju desnu traku (kojom ne smiju voziti) i bukvalno proletiše kroz prostor dužine 6-7 metara između mene i auta ispred - i pređoše u srednju traku.
- Daryl Dixon
#7844 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
to su ona dvojica od desetorice ljudi sto neko rece sto znaju voziti po kisi.. 
-
kB27
#7845 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Smiješni ste u najmanju ruku, i ako se ne zajebajete ništa manje glupi od te dvojice imbecila.
-
Leon16v
- Vozim: Staro željezo
#7846 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Pa malo zaebancije
E: I tu gdje se to desilo, redovno mahniti taxisti to rade, bijesne bradice i tako ti
- Dope_Man
#7847 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Kad je vec tema kisa, ne znam je li samo do mene ali kao da primjetim da bas po kisi svi voze brze i neopreznije, iako bi, valjda jel, trebalo obrnuto. Koji k? Zure ljudi da ne pokisne auto puno?
-
direstraits0078
#7848 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Do tebe.Dope_Man wrote:Kad je vec tema kisa, ne znam je li samo do mene ali kao da primjetim da bas po kisi svi voze brze i neopreznije, iako bi, valjda jel, trebalo obrnuto. Koji k? Zure ljudi da ne pokisne auto puno?
-
kB27
#7849 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Što je najgore jedino taksisti imaju pravo taj semafor ispred šina proći krajnjom desnom trakom - tako da su oni tu 'čisti'. Taksi vozi 'žutom trakom' dok je ima, kad se nakon tog semafora izgubi a želi pravo mora se čovjek prestrojiti lijevo. Trpanje na silu i pokušaj da te izgura u srednju traku naravno ne opravdavam, a često i oni to rade.Leon16v wrote:![]()
Pa malo zaebancije
E: I tu gdje se to desilo, redovno mahniti taxisti to rade, bijesne bradice i tako ti
-
mco
#7850 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Uzasno me nervira kad vozilo sjece pjesake, danas na grbavici raskrsnica H. Cemerlica i Zvornicka peugeot mislim 308 sjece pjesake na pjesackom, uredno zeleno pjesacima i jos joj sega prava "prostitutka" a nije bilo niti guzve niti kakvog srkleta po cesti, uzasan primitivizam...