Zeničani

Kulturno-politička scena, dešavanja u centralnim gradovima BiH: Zenici, Travniku, Visokom, Jajcu, Bugojnu, Tešnju, Doboju...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#7826 Re: Zeničani

Post by _BataZiv_0809 »

ExNihilo wrote:Bilo kuda, Bata svuda. :D
:lol:

Inace ovaj wellness u fransiznom centru u Vitezu je na glasu kao dosta diskretan. I ovih nekoliko puta sto sam isao, uglavnom sam bio sam sa damom sa kojom sam dijelio blizinu ili sa kim sam vec isao.

Ta diskrecija je znala dovoditi do cudnih situacija.

Jednom krenem da otvorim klizna vrata koja odvajaju relax room od bazena, kad frajko taslaci zensku zguza u dzakuziju, ko da su sami na svijetu :lol:

Drugom prilikom dodje nakav medjed sa dva pichicha da ti pamet stane. I ode sa ovom blago losijom, fataju se, grizu, ona se smije ono tipicno kurvanjski. Druga sjedi na rubu zembaša, malo zamišljenog pogleda. Kontam, eto prilike, dodjem do nje, pozdravim se. Ona se malo nasmija i odmah pogleda prema ovo dvoje, a na faci se vidio strah :skoljka:

Kaze mi jaran da je slusao sta pricaju dok su se presvlacili i bice da je to pimp sa uhodanom shemom i sa njenom jaranicom koja tek ulazi u posao :run:

Za kraj bih dodao da brojne djevojke naseg kraja, poznate po fotogalerijama sa putovanja na kojima su same, imaju fotku sa ovog bazena i wellnesa 8-)
ExNihilo

#7827 Re: Zeničani

Post by ExNihilo »

Alaj si me lijepo nasmijao. :lol:

Mislim da će pola foruma sad pohoditi pomenuti wellness. Bolju reklamu im nisi mogao napraviti, traži da ti plate za PR. :lol:

Ili da vide mogu li ti šta srediti s tim pimpom. :per:
Freamon Lester

#7828 Re: Zeničani

Post by Freamon Lester »

[quote="_BataZiv_0809"][/quote]

:roll: Sramota!

Koje je radno vrijeme? :D
didzej1602

#7829 Re: Zeničani

Post by didzej1602 »

_BataZiv_0809 wrote:

Inace ovaj wellness u fransiznom centru u Vitezu je na glasu kao dosta diskretan. I ovih nekoliko puta sto sam isao, uglavnom sam bio sam sa damom sa kojom sam dijelio blizinu ili sa kim sam vec isao.

Jednom krenem da otvorim klizna vrata koja odvajaju relax room od bazena, kad frajko taslaci zensku zguza u dzakuziju, ko da su sami na svijetu :lol:

Drugom prilikom dodje nakav medjed sa dva pichicha da ti pamet stane. I ode sa ovom blago losijom, fataju se, grizu, ona se smije ono tipicno kurvanjski. Druga sjedi na rubu zembaša, malo zamišljenog pogleda. Kontam, eto prilike, dodjem do nje, pozdravim se. Ona se malo nasmija i odmah pogleda prema ovo dvoje, a na faci se vidio strah :skoljka:

Kaze mi jaran da je slusao sta pricaju dok su se presvlacili i bice da je to pimp sa uhodanom shemom i sa njenom jaranicom koja tek ulazi u posao :run:

Za kraj bih dodao da brojne djevojke naseg kraja, poznate po fotogalerijama sa putovanja na kojima su same, imaju fotku sa ovog bazena i wellnesa 8-)

znaci odlicno mjesto za uplatiti mami rodjendanski wellness. :D
nacho_

#7830 Re: Zeničani

Post by nacho_ »

Odlično, ali tuđoj mami. :lol:
kakavdanakneiskustvu

#7831 Re: Zeničani

Post by kakavdanakneiskustvu »

zna li ko advokata danila stijovića,je li on nesto bolestan?
kakavdanakneiskustvu

#7832 Re: Zeničani

u petak se negdje oko pjesackog mosta pokusao ubiti covjek,radnik na energopetrolovoj pumpi,iz nove zenice,ja se prenerazio kad sam vidio ko je
Warashii

#7833 Re: Zeničani

Post by Warashii »

kakavdanakneiskustvu wrote:u petak se negdje oko pjesackog mosta pokusao ubiti covjek,radnik na energopetrolovoj pumpi,iz nove zenice,ja se prenerazio kad sam vidio ko je
Stariji? 45-50 godina? Osim ako ja nisam polupao loncice pa mislim na potpuno ljevog covjeka koji mozda i ne radi na EP.
kakavdanakneiskustvu

#7834 Re: Zeničani

Warashii wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:u petak se negdje oko pjesackog mosta pokusao ubiti covjek,radnik na energopetrolovoj pumpi,iz nove zenice,ja se prenerazio kad sam vidio ko je
Stariji? 45-50 godina? Osim ako ja nisam polupao loncice pa mislim na potpuno ljevog covjeka koji mozda i ne radi na EP.

55-60 godina,ja znam da je radio na EP benz. pumpi,bar do prije par mjeseci
Warashii

#7835 Re: Zeničani

Post by Warashii »

Mota mi se da bi mogao biti ovaj jedan kojeg sam vidjao na EP pumpi, cini mi se tamo na magistrali ispred Blatuske petlje, al opet ne smijem se nista zakleti, a i sam zivim u NZ pa mozebit da sam ga vidjao. Ako je ovaj sto kontam na njeg onda mi on u ulazu zivi. NAdam se da nije.
kamen spoticanja

#7836 Re: Zeničani

Post by kamen spoticanja »

Sumpor maloprije 1072...ukus u ustima ko da sam pojeo katodnu cijev
tacno u mordoru zivimo
kakavdanakneiskustvu

#7837 Re: Zeničani

kamen spoticanja wrote:Sumpor maloprije 1072...ukus u ustima ko da sam pojeo katodnu cijev
tacno u mordoru zivimo

zato ja ne izlazim iz kuce osim na posao
kamen spoticanja

#7838 Re: Zeničani

Post by kamen spoticanja »

kakavdanakneiskustvu wrote:
kamen spoticanja wrote:Sumpor maloprije 1072...ukus u ustima ko da sam pojeo katodnu cijev
tacno u mordoru zivimo

Ti si meni i inace josip broz :mrgreen:
:thumbup:
Casual's

#7839 Re: Zeničani

Post by Casual's »

Valja maske u podrumu tražit
Eborg

#7840 Re: Zeničani

Post by Eborg »

_BataZiv_0809 wrote:

Baš tako, prestao sam odavno ići tamo nakon što sam skontao koliko jebačine se odvija pod tuševima. :lol:

Ne treba mi plivat' po bazenu po tuđim izlučevinama prije/poslije užitka. :mrgreen:
kakavdanakneiskustvu

#7841 Re: Zeničani

kamen spoticanja wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:
tacno u mordoru zivimo

Ti si meni i inace josip broz :mrgreen:
:thumbup:[/quote

nemoj me sa tim diktatorom porediti svega ti :mrgreen:
Eborg

#7842 Re: Zeničani

Post by Eborg »

Građani uljepšavaju svoj jedini grad.

Ko smatra da je vrijedno - neka se informiše o borbi za demokratizaciju kluba i da podršku. :)

Za Čelik - website
Za Čelik - Facebook
Za Čelik - Twitter
Za Čelik - Youtube

Image
phillie

#7843 Re: Zeničani

Post by phillie »

Umjetnicima koji su ovo radili, kapa do poda! :thumbup: :thumbup:
nadžak

#7844 Re: Zeničani

Post by nadžak »

E, ovo je genijalno :shock: :shock: :shock:

Kad spomenuste ovo zagađenje sjetih se da me jutros pravo raspiz..lo kad sam vidio koliki je crni dim kuljao iz BInga u L Polju. Da nisam na poso žurio snimio bi i poslao na adrese, kako uprave tako i medija. Pa jebo te život, to je takav užas bio za vidjet da je to strašno. Pored ovoliko drugih zagađenja oni lagano našli palit sav onaj hamelj od ambalaže kojekave. Fino dva velika dimnjaka iz objekta i opleti.
Ci-Nick

#7845 Re: Zeničani

Post by Ci-Nick »

nadžak wrote:E, ovo je genijalno :shock: :shock: :shock:

Kad spomenuste ovo zagađenje sjetih se da me jutros pravo raspiz..lo kad sam vidio koliki je crni dim kuljao iz BInga u L Polju. Da nisam na poso žurio snimio bi i poslao na adrese, kako uprave tako i medija. Pa jebo te život, to je takav užas bio za vidjet da je to strašno. Pored ovoliko drugih zagađenja oni lagano našli palit sav onaj hamelj od ambalaže kojekave. Fino dva velika dimnjaka iz objekta i opleti.
Ne znam šta rade inspekcija i ekolozi.
Svi pljuju po Mittalu a drugih zagađivača milion.
Spalionica Albe zbog koje su ljudi protestovali puši u večernjim satima,.. iz rudnika Raspotočje puši,... danas nailazim pored rudnika Stara jama, iz dva dimljaka strahota,... ko iz dvije parnjače kad ih nahajcaju, i tako čitav grad.
Još se nađe poneka budaletina da spaljuje neko smeće pred kućom.
Eborg

#7847 Re: Zeničani

Post by Eborg »

Image

Image
Mustang1

#7848 Re: Zeničani

Post by Mustang1 »

Ti znas :D kakve su mi sanse da upadnem ako sam spreman :D I da li mogu uopste posto sam 89. godiste. ZNaci u februaru je 27 punih :D
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#7849 Re: Zeničani

Post by _BataZiv_0809 »

Mustang1 wrote:
Ti znas :D kakve su mi sanse da upadnem ako sam spreman :D I da li mogu uopste posto sam 89. godiste. ZNaci u februaru je 27 punih :D
Sta bi sa Robotom?
kakavdanakneiskustvu

#7850 Re: Zeničani

Mustang1 wrote:

ma znam klinac,probaj,predaj papire,nista ti ne smeta
Post Reply