Milorad Dodik ALL ABOUT

Locked
Kopenhagen

#7826 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Kopenhagen »

1gorstak wrote:
Kopenhagen wrote:http://www.sarajevo-x.com/bih/politika/clanak/091229068 popis samo na teritoriji RS-a
Popise i referendume Dodik moze organizovati svakog utorka sto se mene tice, bitno je da se te ankete ne pokusa iskoristiti kao paravan za krsenje zakona. To su samo neobavezujuce ankete, koje ce poreske obveznike manjeg entiteta kostati milione. Bilo bi korisno cuti Dodika kako objasnjava sta se zeli postici trosenjem para poreskih obveznika na te ankete bez pravnog znacaja .... na primjer ....

1. referendum o nametanju odluka OHR-a
rezultat : 99 % protiv nametanja odluka 1 % nevazecih listica
posljedica : pravno nikakva, OHR ne gubi Bonska ovlastenja, a na racunu manjeg entiteta se nalazi par miliona manje koje se potrosilo na organizaciju referenduma

2. referendum o nezavisnosti manjeg entiteta
rezultat : 99 % za nezavisnost 1 % nevazecih listica
posljedica : pravno nikakva, a konkretni pokusaji ugrozavanja teritorijalnog integriteta drzave na terenu bi izazvali reakciju drzavne policije i vojske

3. popis stanovnistva u manjem entitetu
rezultat : 100 % Srbi, ostali bojkotuju
posljedica : nikakva, na snazi ostaje etnicki kljuc iz 1991, a na racunu manjeg entiteta se nalazi par miliona manje koje se potrosilo na organizaciju popisa

Da ponovim, popise i referendume Dodik moze organizovati svakog utorka sto se mene tice, bitno je da se te ankete ne pokusa iskoristiti kao paravan za krsenje zakona. To su samo neobavezujuce ankete bez pravnog znacaja, koje ce poreske obveznike manjeg entiteta kostati milione. Neka Dodik organizuje i referendum o tom ko je bolja pjevacica, Dragana ili Ceca, imace istu pravnu tezinu koliko i referendum o nametanju odluka od strane OHR-a.
Ma slažem se ja da je ovo neobavezujuće i da nema nikakvih pravnih poslijedica,ali "igranka" svega su ustavne promjene.Poslije izjašnjavanja o ovim pitanjima biće veoma teško (da ne kažem nikako) natjerati Milorada(strane sudije za kriminal će već tada otići) na bilo kakav kompromis.Evo da pretpostavimo(nije teško) Milorada:"vidite,narod je za otcjepljenje a ja sam umjeren i evo neću too da sprovodim već ću biti faktor stabilnosti i poštovaću ustavno uređenje ove zemlje,integritet,suverenitet,cjelovitost,qrac,palac,muda,bubrege..."Što u prevodu znači status ovaj sad.Igranka za narodne mase,eto teme do izbora,pa ko preživi(ne umre od gladi).Ovi će ko fol napadati,ovi će se ko bajagi braniti i tako u nedogled.
P.S.kukala nam nije majka :shock:
nezavisni

#7827 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by nezavisni »

E al znate sta... na stranu svi ovi referendumcici tipa Inzkove odluke, NATO, bla, bla... to nekako i razumijem, al da se sutra odrzi referendum o nezavisnosti RS-a, ubijedjen sam da na to ne bi izaslo vise od 30% stanovnistva. Pa ni na obicne izbore ne izadje 50-tak %, a za (Dodikovu licnu) nebulozu o nezavisnosti mislim ipak, da nema dovoljno budala (valjda).
1gorstak

#7828 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by 1gorstak »

Kopenhagen wrote:
1gorstak wrote:
Kopenhagen wrote:http://www.sarajevo-x.com/bih/politika/clanak/091229068 popis samo na teritoriji RS-a
Popise i referendume Dodik moze organizovati svakog utorka sto se mene tice, bitno je da se te ankete ne pokusa iskoristiti kao paravan za krsenje zakona. To su samo neobavezujuce ankete, koje ce poreske obveznike manjeg entiteta kostati milione. Bilo bi korisno cuti Dodika kako objasnjava sta se zeli postici trosenjem para poreskih obveznika na te ankete bez pravnog znacaja .... na primjer ....

1. referendum o nametanju odluka OHR-a
rezultat : 99 % protiv nametanja odluka 1 % nevazecih listica
posljedica : pravno nikakva, OHR ne gubi Bonska ovlastenja, a na racunu manjeg entiteta se nalazi par miliona manje koje se potrosilo na organizaciju referenduma

2. referendum o nezavisnosti manjeg entiteta
rezultat : 99 % za nezavisnost 1 % nevazecih listica
posljedica : pravno nikakva, a konkretni pokusaji ugrozavanja teritorijalnog integriteta drzave na terenu bi izazvali reakciju drzavne policije i vojske

3. popis stanovnistva u manjem entitetu
rezultat : 100 % Srbi, ostali bojkotuju
posljedica : nikakva, na snazi ostaje etnicki kljuc iz 1991, a na racunu manjeg entiteta se nalazi par miliona manje koje se potrosilo na organizaciju popisa

Da ponovim, popise i referendume Dodik moze organizovati svakog utorka sto se mene tice, bitno je da se te ankete ne pokusa iskoristiti kao paravan za krsenje zakona. To su samo neobavezujuce ankete bez pravnog znacaja, koje ce poreske obveznike manjeg entiteta kostati milione. Neka Dodik organizuje i referendum o tom ko je bolja pjevacica, Dragana ili Ceca, imace istu pravnu tezinu koliko i referendum o nametanju odluka od strane OHR-a.
Ma slažem se ja da je ovo neobavezujuće i da nema nikakvih pravnih poslijedica,ali "igranka" svega su ustavne promjene.Poslije izjašnjavanja o ovim pitanjima biće veoma teško (da ne kažem nikako) natjerati Milorada(strane sudije za kriminal će već tada otići) na bilo kakav kompromis.Evo da pretpostavimo(nije teško) Milorada:"vidite,narod je za otcjepljenje a ja sam umjeren i evo neću too da sprovodim već ću biti faktor stabilnosti i poštovaću ustavno uređenje ove zemlje,integritet,suverenitet,cjelovitost,qrac,palac,muda,bubrege..."Što u prevodu znači status ovaj sad.Igranka za narodne mase,eto teme do izbora,pa ko preživi(ne umre od gladi).Ovi će ko fol napadati,ovi će se ko bajagi braniti i tako u nedogled.
P.S.kukala nam nije majka :shock:
Pravog statusa quo kod nas nema, nego i kada ti se cini da stvari stoje u mjestu promjene se ipak desavaju.
Ima Bosne_Bice Bosne
Location: The field “Location” is too short, a minimum of 2 characters is required.

#7829 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Ima Bosne_Bice Bosne »

Ženski Dr.Med wrote:ma dodik je za mene mjesavina izmedju konja i magareta.....
Aha...Mula-Milorad. :D
Ima Bosne_Bice Bosne
Location: The field “Location” is too short, a minimum of 2 characters is required.

#7830 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Ima Bosne_Bice Bosne »

dallton wrote:opet budalastine, referendumi, popisi, pozoriste u kuci... :zzzz:

da hoce malo promjeniti pricu, na ovo se vise ni novine (osim avaza :D ) ne trzaju
Vala, i to sto kazes.
Bar do marta necu nista otkopavati... :D
dallton

#7831 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by dallton »

Ima Bosne_Bice Bosne wrote:
dallton wrote:opet budalastine, referendumi, popisi, pozoriste u kuci... :zzzz:

da hoce malo promjeniti pricu, na ovo se vise ni novine (osim avaza :D ) ne trzaju
Vala, i to sto kazes.
Bar do marta necu nista otkopavati... :D
slobodno zakopaj, a u slucaju da ne mozes naci zakopano :D tu su uvijek nasi prijatelji i partneri iz zemlje i inostranstva spremni da uskoce ukoliko ima potrebe

http://www.kmtrade.ba/index.php?id=128
lovacka udruzenja i novootovorene strelionice su tu da se uz ugodno drustva malo obnove streljacke sposobnosti
spreca

#7832 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by spreca »

Malo vise magarca i svinje i nesto sasvim malo ostalog
and

#7833 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by and »

spreca wrote:

Malo vise magarca i svinje i nesto sasvim malo ostalog
glava je teleća
hercegovac_pravi

#7834 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by hercegovac_pravi »

hercegovac_pravi wrote:Zar opet nema referenduma ????? :-) Evo kaže Radojčić da se zakon iz 93-će ne može sprovesti :D
U suštini da bi skratili priču...ukoliko Dodo sprovede referendum po zakonu iz 93-će...vraćamo se na Ustav Republike BiH iz istog perioda...pa" kom obojci kom opanci"....Dakle Dodo...da ponovim još jedanput...molim te k'o brata.... raspiši referendum...... nemoj biti kukavica...možeš ti to.. :lol: :lol:
Samo da potvrdim ono ranije napisano....
Zaključci Narodne skupštine RS krše Dejtonski sporazum
Ured visokog predstavnika u BiH potvrdio je danas da stavovi Vlade Republike Srpske od 14. decembra ove godine i Zaključci Narodne skupštine RS od 28. decembra, kojima se odbacuje implementacija zakona BiH koje je donio visoki predstavnik, krše Dejtonski mirovni sporazum.
http://www.sarajevo-x.com/bih/politika/clanak/091229136
Dakle Dodo..idemo..daj nam osnovu i legalitet ...za ostalo će mo laHko..... :lol: :lol: Mada sumnjam....za akciju treba damu što Dodo očigledno nema....
dallton

#7835 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by dallton »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:P - jel ova donja slika kazino ili javna kuca ili mozda oboje? evo prijedloga za novo ime kazina u sarajevu "dodjite u mile referendum - mjesto gdje se sve zelje ispunjavaju, bar za jednu noc"
Last edited by dallton on 29/12/2009 22:57, edited 1 time in total.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#7836 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Chmoljo »

Image

:oops: :mrgreen:
1gorstak

#7837 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by 1gorstak »

dallton wrote: :P - jel ova donja slika kazino ili javna kuca ili mozda oboje?
Kino
mO k3

#7838 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

zoom66 wrote:Image

:D

Image
donja slika novi film u kinu????

Since fiction :) ...
chuo sam da je dobar
Bosnolog

#7839 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Bosnolog »

Chmoljo wrote:Image

:oops: :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ovo je najbolja ilustracija,............. :thumbup: :bih: :bih: :bih:
mO k3

#7840 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

jeli mi moze ko reci koji je to referendum po redu????

nesto sam sve pobrko kod ovoliko referenduma.... :-) :-) :-) :-)
Bosnolog

#7841 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Bosnolog »

Referendum – OHR-ovo NE i pucanj u prazno SNSD-a :lol: :lol: :lol: :lol: Dodijevo bleberendumisanje :mrgreen:
30.12.2009. 00:00

Image
Nakon što je Narodna skupština RS-a odbacila nametnute odluke visokog predstavnika Valentina Incka u vezi s ostankom stranih sudija i tužilaca, proglašavajući ih antidejtonskim i neustavnim, OHR je naveo da ovim činom Vlada RS-a direktno krši Dejtonski sporazum. Zaključci, uključujući pitanje saradnje s Tribunalom, predstavljaju direktan napad na vladavinu prava.

Večeras se oglasio i premijer RS-a Milorad Dodik. I ovaj stav OHR-a je odbacio, te OHR optužio za kršenje Dejtona. :lol: :lol: :lol:

I iz Američke ambasade poručuju da je nemoguće referendumom odbaciti odluke Valentina Incka, te da su takvi pozivi u suprotnosti s euroatlantskim integracijama. Stoga, Amerika u potpunosti podržava Incka i odluke koje je nametnuo. Ambasador Španije u BiH rekao je da bi eventualna odluka Narodne skupštine RS-a da raspiše referendum bila ogromna greška nakon čega bi visoki predstavnik najvjerovatnije, zbog antidejtonskog djelovanja, preduzeo potrebne mjere
.

Iako su odbacili odluke visokog predstavnika o produženju mandata stranim sudijama i tužiocima, poslanici Narodne skupštine nisu donijeli toliko najavljivanu odluku o referendumu. Za opoziciju je ovo „potkusurivanje".

Skupština RS usvojila je zaključke klubova pozicije u entitetskom parlamentu, među kojima se, pored ostalog, Skupština obavezuje da donese izmjene Zakona o referendumu. Nakon toga bi se ponovo održala rasprava o tome kada bi taj referendum trebao biti raspisan. Za opoziciju je ovo samo dokaz da je SNSD pitanje referenduma, zbog kojeg je i osvojio vlast, ponovo upotrijebio za dnevno-političko „potkusurivanje" te da se sada jasno vidi da referenduma neće biti.

U skupštinskim zaključcima se Vlada RS zadužuje da predloži izmjene i dopune Zakona o referendumu, nakon čega bi trebala biti održana rasprava o raspisivanju referenduma i "mogućim referendumskim pitanjima". Skupština će tražiti i od Centralne izborne komisije BiH da joj budu dostupni birački spiskovi građana po opštinama u RS-u.

Opozicija optužuje vladajuću koaliciju da manipuliše pitanjem referenduma jer u ovom trenutku nema načina da se on sprovede. Nezavisni poslanik i član Demokratske partije Vojislav Gligić ne vidi smisao cijele priče: "Kakav referendum?! Nemate zakona o referendumu. Ovaj koji imate je neprovediv." :lol: :lol: :lol: Dodi je poceo dobijati napade zvane DODOTRES,svojim Bleberendumiranjem,............

( Izvor ;--- NO LINKS ---)
Abacija

#7842 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Abacija »

zoom66 wrote:Image

Image
Ja ne vidim nista. :?
vee-jay

#7843 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by vee-jay »

ni ja... (sta reci nego, sa-x :-? )
spreca

#7844 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by spreca »

vee-jay wrote:ni ja... (sta reci nego, sa-x :-? )

ni ja nista nevidim da nije cenzurisano za maloljtne :lol: :lol: :lol:
Kopenhagen

#7845 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Kopenhagen »

OHR "uzvraća udarac" Dodiku za priču o referendumima i popisima http://www.sarajevo-x.com/bih/politika/clanak/091230093 :roll:
Hame_
Location: Srebrenik, Županija tuzlanska, HiB, Europa, Svjeverna strana Zemlje, Mjesec, Sunce,... odosmo u PM!

#7846 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Hame_ »

Ukino Dodo slike, lobiro image servere :D
spreca

#7847 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by spreca »

Hame_ wrote:Ukino Dodo slike, lobiro image servere :D

Da nije kupio :D

Znas onaj vic :
dolazi cale kuci igovori djeci: idemo u toplije krajeve
djeca pitaju:da mozda nisi kupio apartmane na jadranu?
Otac :Ne kupio sam Hrvatsku :lol: :lol: :lol:
vee-jay

#7848 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by vee-jay »

zoom66 wrote: nije do sax-a vec do pojedinih imidJ servera odakle preuzimamo linkove. :D
da, moze i tako. a ja bih prije rekao da sa-x ne radi dovoljno da tehnicki modernizira forum (da ne kazem nista, jer eto sad smo ipak udaljeni samo jedan klik od pravila foruma a ne kao prije, dva)...
kiky

#7849 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by kiky »

lud provod želim večeras ....
:)
Bosnolog

#7850 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Bosnolog »

Dodik preoteo titulu "Shit of the Year" :mrgreen:
Image

Redakcija e-novina
Veličina slova:
Dodik preoteo titulu "Shit of the Yea
Svevremenska poruka: Mile Dodik
Izborna komisija e-novina sakupila je glasove za “Shit of the Year 2009.” Iako je konkurencija bila više nego jaka već u prvom krugu pobedu je odneo laktaški kabadahija, vlasnik preduzeća “Republika Srpska” Milorad Dodik. Ovogodišnji izbor je pokazao i neke nove trendove koji potvrđuju prefinjen ukus čitaoca e-novina koji se ne zadovoljavaju više samo “uradcima” dvojca iz Srbije - Tadić i Jeremić, već da se zaista razmišlja regionalno. Na kraju krajeva govno jednako smrdi i u Srbiji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, pa i Sloveniji. Na našu žalost braća Makedonci su ovaj put bili uskraćeni, iako verujemo da je tamošnji politički i javni prostor jednako zagađen baš kao i u gorenavedenim isprdcima od država

Pet dana je trajalo glasanje za “Shit of the Year 2009.” Žiri e-novina se potrudio i od skoro pa 365 izjava izdvojili smo najčitanije, najkomentarisanije i najsmrdljivije izjave i sveli njihov broj na prihvatljivih pedesetak komada koje smo vam ponudili na tanjiru. Omirisali ste ih, okrenuli glavu na stranu i izabrali “Shit of the Year”.
Evo kako ste glasali.
Image
Od srca srcu: Shitopredaja
1. Milorad Dodik
“Kako Mile kaže” (55 glasova)
Kao što su inscenirane Markale koje su poslužile za izolaciju srpske strane, tako mnoge analize govore da se i tamo radi o podmetnutoj eksploziji, jer je dan ranije u centru za obuku muslimanske vojske u Živinicama od eksplozije stradao značajan broj momaka. Oni su dovezeni mrtvi i inscenirana je situacija, a onda se postavlja pravosudni sistem da to i potvrdi.
Premijer RS o masakru na Tuzlanskoj kapiji kada je od granate ispaljene sa Ozrena ubijena 71 mlada osoba, a još 240 teško i lakše ranjeno zbog čega su pravosudni organi BiH osudili ozrenskog komandanta Novaka đukića na 25 godina robije jer je u ime Republike Srpske naredio granatiranje Tuzle 25.maja 1995. godine, sarajevo-x, 13. septembar 2009.

2. Velimir Ilić
“Nikad mržnjom zadojeni” (40 glasova)
Pa, zar mi koji smo oduvek rado širili ruke za manjine treba da imamo jedan ovakav zakon... Nikada u Srbiji, od Drugog svetskog rata, nije bilo incidenta koji bi se mogao identifikovati sa mržnjom prema nekoj grupaciji, naciji ili veri.
Lider Nove Srbije, čačanski če o zakonu koji zabranjuje propagiranje ideja i dela optuženih za ratni zločin, Danas, 18. maj 2009.

3. Vice Vukojević
“Vječni sjaj poremećenog uma” (35 glasova)
Logorom Jasenovac upravljali su Židovi, država je samo dala stražu, a postoji i ugovor između vlade NDH i Židovske općine Zagreb o financiranju uprave toga logora
Vice Vukojević, bivši sudac Ustavnoga suda, na konferenciji za novinare Počasnoga bleiburškog voda, održanoj u utorak u Zagrebu, baš na dan obilježavanja holokausta nad europskim Židovima, Slobodna Dalmacija, 22. april 2009.

4. Kosta Čavoški
“Male tajne velikih fašista” (30 glasova)
Ozbiljne države nikada svoj nacionalni program do kraja ne formulišu, nego prvo zauzmu neku teritoriju. Pretpostavljam da su Mađari koji su u jednom trenutku, kada su slavili hiljadu godina krune sv. Ištvana i postojanja mađarske države, zarad toga podigli četiri kule na sve četiri strane sveta, od kojih se jedna nalazi u Zemunu, to je Gardoš kula, druga u Transilvaniji, na istoku, sledeća u Slovačkoj, dakle, na severu i četvrta na granici između današnje Mađarske i Austrije. Jedino se ova kula nalazi u sadašnjim matičnim granicama. Dakle, i oni takođe imaju na umu svoj program, ali sem malih nacionalističkih grupa, niko od ozbiljnih državnika i intelektualaca, pitanje nacionalnog programa javno ne iznosi. Ali, podrazumeva! Mislim da i mi Srbi tako nešto moramo preduzeti i ne treba da saopštavamo koje su nam sve namere da ne bi naši neprijatelji to zloupotrebili.
Akademik, doktor, čuvar nacionalne vatrice u intervjuu za Novu srpsku fašističku misao, 20. maj 2009.

5. Boris Tadić
“Misli mene gone” (28 glasova)
Svakog dana svoje dnevne obaveze počinjem tako što razmišljam i radim na hvatanju Ratka Mladića i Gorana Hadžića.
Predsednik Srbije pokazao je da je svestan problema u kom se Srbija nalazi, Blic, 23. decembar 2009.
Kao što se da primetiti vaš odabir je poprilično šarolik. Uobičajeni favoriti su daleko od vrha, a jedino se vrli predsednik Srbije Boris Tadić uvrstio među vodeće i to izmetom koji je podelio sa nama pred sam kraj godine.

Image

Priprema za narednu godinu: Dodik i toalet papir
Šta reći o Miloradu Dodiku, a da ne bude ponovljeno? O premijeru “manjeg” ali “boljeg” entiteta u BiH na stranicama e-novina pisano je možda i više nego o ikome, mada tu bi utakmica bila poprilično neizvesna jer su nam prostor jednako zagađivali i on, ali i Vuk Jeremić, mađahni i ambiciozni ministar spoljnih poslova Srbije koji je sa čak tri “shita” bio nominovan u ovogodišnjem izboru što ga je i koštalo bolje pozicije na kraju. Prošlogodišnja pobeda ga je malo zavela pa je precenio svoje mogućnosti i ostavljao trag gde je stigao sa čim je pokazao neiskustvo. Naravno, tu je jedan i jedini predsednik (kada kažeš predsednik misliš Tadić) koji je imao dve nominacije, ali i da je imao i više ne bi mu trebalo zameriti jer takva veličina to i zaslužuje. Poprilično prostora je potrošeno i na zvezdu splitske tranzicije Željka Keruma koji je takođe dobio zavidan broj glasova ali kao i Jeremiću glasovi su disperzovani na čak tri izjave.

Ako Dodik već nije iznenađenje u top 5, teško da je iko očekivao da će se na visokom drugom mestu naći čačanski šerif, domaćin svih domaćina, ljubitelj dobre kapljice Velimir Ilić koji je tokom 2009. godine imao i omanji potres mozga što je očigledno dodatno uticalo da njegovo, ionako neuobičajeno rasuđivanje. To je nadoknadilo nedostatak pažnje javnosti koja nije sklona opoziciji, pa makar nju činio i Velimir Ilić.
Izmet koji je nekadašnji sudija Ustavnog suda u Hrvatskoj, čovek koji je sumnjičen za najgnusnij zločin silovanja za vreme rata u BiH, pod imenom Vice Vukojević ostavio u amanet javnosti zaslužio je visoko treće mesto. Onako relativizirati zločine u Jasenovcu može samo duboko poremećena osoba koja će bez problema svako jutro pogledati svoje lice u ogledalu i počešljati onu svoju kosicu ne razmišljajući o traumama koje je uzrokovao svojim boravkom u logoru Vojno, u Mostaru tada 22-godišnjoj Bošnjakinji, kojoj je uzgred dodao da smrdi na islam.
Kosta Čavoški pripada staroj školi mišljenja čiju tradiciju baštine fašisti na sajtu Nove srpske fašističke misli odakle smo i izvukli ono govance čiji smrad se vašom zaslugom našlo na uvažavajućem četvrtom mestu.
I još samo malo o ovogodišnjem pobedniku. Titulu najvećeg seratora Dodik preuzima od mlađahnog Vuka Jeremića. Naslednik je u svakom slučaju dostojan krune koju će nositi narednih 365 dana, a uzevši u obzir turbulentno stanje u BiH, kao i predstojeće izbore što će sigurno dodatno uznemiriti digistivni trakt valja očekivati da će se Dodik ali i njegove kolege časno boriti da ova prestižna titula ostane u dvorištu bilo manjeg ili većeg entiteta.
Sigurno je da će konkurencija i naredne godine biti žestoka. Ponovimo milion puta do sada rečenu mudrost: “glupost je neuništiva” i dodajmo tome još jednu Petra Lukovića: “Ne možemo da srušimo vladu ali možemo da je zajebavamo”. Satira nas je spas'la, njojzi hvala.
I naredne godine nadamo se da ćemo opstati kako bi i dalje bili vaši dežurni higijeničari, prikupljači govana i reciklatori.
Puno sreće, što manje smrada i nastavimo sa rušenjem barijera među nama. Zapamtite, govna svuda jednako smrde.
Locked