BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Arteta

#7826 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Arteta »

BHF_Manijak wrote:
Artest wrote:A ko je rekao da su isti?
Pa vi ih poredite, ja ne. Vi kontate koji je bolji za repke, a koji ne. Znaci ocigledno da smatrate da jedan drugom smetaju tj. igraju iste pozicije, dok ih spominjete u istom kontekstu. Ako ne, onda ste mogli komotno reci i da je bolji npr. od Vrsajevica, Vranjesa, Zahirovica, ne bi puno pogrijesili, je l'...

Mi smo govorili da je Said odlicna zamjena za Vedu jer je drugaciji igrac.
Ima bolji dribling i moze nanizati par igraca, a takav igrac bi nam bio potreban, pa su onda ovi uskocili i rekli kako i Vedo moze driblati kao i Said kada bi igrao u BiH i HNL-u.
Last edited by Arteta on 17/05/2013 21:55, edited 1 time in total.
Arteta

#7827 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Arteta »

JoseMujica wrote:
Arteta wrote: Citaj ti, odgovorio sam ti na to.
Igrac iz gore lige od Saidove ima odlicnu statistiku u Repci, a eto Said se ne moze ni probati u Repci jer igra u losem klubu i ligi.
Kako je to moguce?
Da to malo nije glupo jer ipak je jedini argument na forumu zasto Saida ne treba probati je taj sto igra u losoj ligi.

Svi imamo oci pa vidimo kako Husejinovic dribla po tri igraca, a ovdje se pise, lako je Hrvate nije on za Repke.
A evo Miske prvo šamara 10x gore Kineze pa onda opet i u Repci dobro igra.

Slazes li se da je taj jedini argument malo labav?
slažem se da se držimo statistike i Said je proban u repki i statistika kaže u 2 nastupa učinak 0 :skoljka:
Kakav je u Misketa bio ucinak kada je imao dva nastupa?
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#7828 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by JoseMujica »

hebga sad to ne znam

al opet nema logike da mijenjaš najkorisnijeg igrača likom koji je tek počeo igrati u ligi u kojoj se i izbor predsjednika NS rješava pištoljima
mistek

#7829 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by mistek »

Said svakako mora imati u reprezentaciji sada. Pa ko je sve na spisku, Said je 18x bolji od pola njih i korisniji.
Husejinović sigurno može promijeniti ritam utakmice, ma kako ona jaka bila. Bez obzira što je imao ogroman pad u karijeri, zna on lopte, ima čak i fudbalsku inteligenciju i koristio bi itekako. Meni je muka kad ko izmjena ulazi Vršajević, a još Zahirović na terenu. Uostalom, probavani su i Alispahić, Zec recimo, a Said je za njih svemirac.

U svakom slučaju, odlično bi poslužio ko rezerva za nekog od špiceva, da se igra malo mirnije i povučenije, a Boga mi i za kontre i promjene smjera utakmice.

Sigurno će nekad biti i pozvan i siguran sam da će onda ovo i dokazati.
Arteta

#7830 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Arteta »

JoseMujica wrote:hebga sad to ne znam

al opet nema logike da mijenjaš najkorisnijeg igrača likom koji je tek počeo igrati u ligi u kojoj se i izbor predsjednika NS rješava pištoljima
Ali pazi, ja se ne zalazem da se Miske istjera nego da se nadje mjesto za Saida na klupi.
Ima neke kvalitete koje nema nijedan igrac u Repci pa nam moze biti koristan.
Arteta

#7831 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Arteta »

mistek wrote:Said svakako mora imati u reprezentaciji sada. Pa ko je sve na spisku, Said je 18x bolji od pola njih i korisniji.
Husejinović sigurno može promijeniti ritam utakmice, ma kako ona jaka bila. Bez obzira što je imao ogroman pad u karijeri, zna on lopte, ima čak i fudbalsku inteligenciju i koristio bi itekako. Meni je muka kad ko izmjena ulazi Vršajević, a još Zahirović na terenu. Uostalom, probavani su i Alispahić, Zec recimo, a Said je za njih svemirac.

U svakom slučaju, odlično bi poslužio ko rezerva za nekog od špiceva, da se igra malo mirnije i povučenije, a Boga mi i za kontre i promjene smjera utakmice.

Sigurno će nekad biti i pozvan i siguran sam da će onda ovo i dokazati.
Dobro, Vrsajevic mora biti na klupi da malo pomogne Mujdzi.
Frajer igra sam na desnoj strani.
On nam je jedina zamjena.
MOSALJOZE

#7832 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by MOSALJOZE »

Vrsajević igra na suprotnoj strani od Mujdze
JoseMujica

#7833 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by JoseMujica »

Vrsajević mi kao flop pravi djeluje...onaj jedini gol što Grci dadoše je njegov..otišo neđe u pm i ostavio rupu na desnoj strani...to je za beka neprihvatljivo levatstvo
MOSALJOZE

#7834 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by MOSALJOZE »

JoseMujica wrote:Vrsajević mi kao flop pravi djeluje...onaj jedini gol što Grci dadoše je njegov..otišo neđe u pm i ostavio rupu na desnoj strani...to je za beka neprihvatljivo levatstvo
Kad smo primili gol bili smo u napadu i Vranješ je tada pogriješio,a Avdija je već bio u fazi napada.Ne opravdavam ga,ali eto da kazem da nije glavni "krivac".
JoseMujica

#7835 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by JoseMujica »

nisam skontao đe Vranješ bio ...rupa na boku mi je ubola oči jer sam i pred utakmicu kmečo da nam bekovi ne smiju centra preći jer je to jedina šansa za Grke i njihove kontre :(

mada utakmica jedna ne znači ništa....Zuka je bio truba protiv Slovenaca, a čoek odigra protiv Grka ko da je već godinama u ekipi :roll:
Arteta

#7836 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Arteta »

MOSALJOZE wrote:Vrsajević igra na suprotnoj strani od Mujdze
Nije tacno.
Igra na desnoj strani bek-krilo.
Arteta

#7837 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Arteta »

JoseMujica wrote:Vrsajević mi kao flop pravi djeluje...onaj jedini gol što Grci dadoše je njegov..otišo neđe u pm i ostavio rupu na desnoj strani...to je za beka neprihvatljivo levatstvo
Vranjes je tu kriv, mada slazem se da ni Avdija nije neki igrac, ali jebiga, drugog nemamo.
MOSALJOZE

#7838 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by MOSALJOZE »

Arteta wrote:
Nije tacno.
Sad sam malo istrazivao.Prirodna pozicija desno,ali moze igrati i lijevo.Tačnije dosta utakmice ove sezone je u Hajduku odigrao na lijevom krilu
jeza u ledja

#7839 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by jeza u ledja »

Arteta wrote:
Nije tacno.
Igrao je na jednoj nasoj utakmici lijevo krilo, vidjelo se da ne zna uopste lijevom nabacit. Svaki put stani pa prebaci pa onda ubacuj desnom... :-)
Arteta

#7840 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Arteta »

jeza u ledja wrote:
Arteta wrote:
Nije tacno.
Igrao je na jednoj nasoj utakmici lijevo krilo, vidjelo se da ne zna uopste lijevom nabacit. Svaki put stani pa prebaci pa onda ubacuj desnom... :-)
Hebi ga, jedan nam je od najbitnijih igraca na klupi jer smo deficitni na stranama, a on to moze sve pokrivati.
Po meni momak je solidan jer je stvarno borben kao malo ko i moze puno trcati i zbog toga nije zasluzio da ga se pljuje.
Svi bi mi volili Alexis Sancheza ili Daniel Alvesa ali nemamo.
Artest

#7841 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Artest »

BHF_Manijak wrote:
Artest wrote:A ko je rekao da su isti?
Pa vi ih poredite, ja ne. Vi kontate koji je bolji za repke, a koji ne. Znaci ocigledno da smatrate da jedan drugom smetaju tj. igraju iste pozicije, dok ih spominjete u istom kontekstu. Ako ne, onda ste mogli komotno reci i da je bolji npr. od Vrsajevica, Vranjesa, Zahirovica, ne bi puno pogrijesili, je l'...
Uporedjujem konkretne segmente igre. Ovo stoji u mom prvom postu.
Istina, ne radi se o istoj vrsti poluspice (povucenog napadaca)
Citiraj gdje sam ga uglavio u prvu postavu, odnosno to kontanje ko je bolji za rep.

Mancini je isrobao sve moguce varijante u napadu Citya ( Dzeko+Tevez, Dzeko+Aguero, Dzeko+Balotelli, Aguero+Tevez, Tevez+Yaya Toure...) a ti se osupnuo na spomen lika, koji NE MORA imati iste osobine kao Ibisevic, tj ima neke druge kvalitete.

Ako je takav bogalj da ne moze odigrat 10 min. protiv LItve i slicnih, onda ga ne treba ni zvat. A ocito da mislite da jeste takav bogalj.
BHF_Manijak

#7842 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by BHF_Manijak »

Said? Ne, stavise - mislim da treba biti pozvan i da je sada preci od Stevanovica, jer Miroslav ne igra i izgubio je formu. I upravo na toj poziciji vidim Saida dakle, kao desni spic. Lulic neka se drzi lijeve strane.
Tomahawk11
Globalni moderator

#7843 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Tomahawk11 »

BHF_Manijak wrote:Said? Ne, stavise - mislim da treba biti pozvan i da je sada preci od Stevanovica, jer Miroslav ne igra i izgubio je formu. I upravo na toj poziciji vidim Saida dakle, kao desni spic. Lulic neka se drzi lijeve strane.
Said je u Dinamu dotjeran kondiciono, tako da nema problema sa kilazom. U posljednje vrijeme pokazuje da treba obratiti paznju na njega.
MOSALJOZE

#7844 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by MOSALJOZE »

Miske pogodio,ali se i povrijedio :(
psy5000

#7845 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by psy5000 »

Miske zabio dva komada jutros za Guizhou Renhe u pobjedi 3-2 nad Guangzhou R&F :thumbup:
MOSALJOZE

#7846 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by MOSALJOZE »

psy5000 wrote:Miske zabio dva komada jutros za Guizhou Renhe u pobjedi 3-2 nad Guangzhou R&F :thumbup:
Nije dva nego jedan gol,i morao je izaći zbog povrede ledja.Inače Muslimović asistirao za 2 gol
Logovan

#7847 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Logovan »

MOSALJOZE wrote:
psy5000 wrote:Miske zabio dva komada jutros za Guizhou Renhe u pobjedi 3-2 nad Guangzhou R&F :thumbup:
Nije dva nego jedan gol,i morao je izaći zbog povrede ledja.Inače Muslimović asistirao za 2 gol
Njih dvojica maltretiraju protivničke odbrane. :D
psy5000

#7848 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by psy5000 »

ipak je jedan zabio, netacne informacije na internetu. valjda nije ozbiljnija povreda
MOSALJOZE

#7849 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by MOSALJOZE »

_terminaš_ wrote:
MOSALJOZE wrote:
Njih dvojica maltretiraju protivničke odbrane. :D
MM veza
Post Reply