Gledate seriju - preporučite je
Moderator: _BataZiv_0809
- dale cooper
#7826 Re: Gledate seriju - preporucite je
Joj što se zakuhalo.

- Boateng
#7827 Re: Gledate seriju - preporucite je
Mislio sam na kopiranje linkova slika sa IMDB-a.Jack Be Nimble wrote:NaravnoBoateng wrote:
Et tu, Brute?
- ferratilis
#7828 Re: Gledate seriju - preporucite je
Samo opušteno ljudi, nisu serije sve u životu
sve to oni ionako radi para prave
sve to oni ionako radi para prave
- Šveđanin
#7829 Re: Gledate seriju - preporucite je
Odlična... Orange Is the New Black.
http://www.imdb.com/title/tt2372162/
http://www.imdb.com/title/tt2372162/
- malwarebyte
#7830 Re: Gledate seriju - preporucite je
---
Last edited by malwarebyte on 17/10/2021 23:25, edited 1 time in total.
-
sizifinho
#7831 Re: Gledate seriju - preporucite je
ne to kolega, već sam pokušao napraviti korelaciju između "Murphy loš" i "Chapelle bolji od navedenih..."KPNCTNJAH wrote:...
I pogrešno si me shvatio oko tog za komičare, ono što sam htio reći je da su te stvari poput pisca, filozofa, stvari koje se odraze na komediju. Zato je Carlin divan za slušat, Bill Hicks urnebesan sa svojom interpretacijom svega kroz prizmu droge xD, Seinfeld s cinizmom..
Ja Dave-a vidim kao jednog vanserijskog talenta, koji se previše oslanja na psovke, dreku i stereotipizirane teme koje su već prožvakane. Ali neću reći da je loš kao Murphy, jer čovjek ima potencijala i nadam se godine života da se isklesa kao komičar.
- Point.
#7832 Re: Gledate seriju - preporucite je
Jebotekoljeimladiluk, sta sve necu na ovom forumu procitati.....Seinfeld sranje? Serija koja je napravila standard kako da izgleda dobra sitcom serija, losa? A kruse. Odoh se umiti.
- Saian
#7833 Re: Gledate seriju - preporucite je
pointche! samo htjedoh vooooooooooookativ-izirat taj nick, ostalo sve 5 
-
Bodkin
#7834 Re: Gledate seriju - preporucite je
U principu se raspravljate o ukusima, a o njima ne vrijedi raspravljati. Meni su prijatelji bolji od seinfelda mada mi je i seinfeld vrh. Bolji jer se prije mogu staviti u te situacije nego u dzordzovu situaciju gdje robije posao u jenkisima
mislim meni nikad nadrealisti nisu lezali ili mucke. Prison break mi je smece, a barni mi je jedan od legendarnijih likova u sitkomima itd. Glupo je o ukusima raspravljati.
- MedenoSrce
#7835 Re: Gledate seriju - preporucite je
realno - da nije barnija HMYM ne bi bio gledljiv. Friends-e ja nikad nisam ni pogledala (mozda dvije do tri epizode) tako da nemam osnove da uporedjujem.
- Plavo-bijeli
#7836 Re: Gledate seriju - preporucite je
Seinfeld, Only Fools and Horses, Friends, Everybody loves Raymond, The King of Queens, sve vrh do vrha. Glupo mi ih je porediti. TBBT mi je također bio dobar, onih nekoliko prvih sezona.
Dok mi je naprimjer "Married with Children" glupa pravo, tačno mogu vidjeti da je sve gluma i nemoguće mi je zamisliti takve neke situacije u pravom životu.
Dok mi je naprimjer "Married with Children" glupa pravo, tačno mogu vidjeti da je sve gluma i nemoguće mi je zamisliti takve neke situacije u pravom životu.
- MedenoSrce
#7837 Re: Gledate seriju - preporucite je
kakva vam je to argumentacija tita vam
sta ce mi zamisljanje situacije u stvarnom zivotu
znaci simpsoni su bezze jer nema situacija iz stvarnog zivota
a i jes mi stvarni zivot pa da ga zamisljam
- Plavo-bijeli
#7838 Re: Gledate seriju - preporucite je
dobro eto, serija mi je glupa. Glupa mi je zato što od svake moguće konverzacije na silu izvlace nekakvu duhovitost.MedenoSrce wrote:kakva vam je to argumentacija tita vam
Btw, Simpsoni && South Park su zakon
-
sizifinho
#7839 Re: Gledate seriju - preporucite je
Ma dobro, Bračne vode su karikirani humor kojem je cilj na silu prosipati fazone. To je kontroverzan humor, nekom smijesan, nekome ne. Cak i gluma je namjerno forsirana i iskarikirana... nije uopste cilj da podsjeca na realne situacije, vec vise da podsjeca na neki crtani samo s pravim ljudima.Plavo-bijeli wrote:dobro eto, serija mi je glupa. Glupa mi je zato što od svake moguće konverzacije na silu izvlace nekakvu duhovitost.MedenoSrce wrote:kakva vam je to argumentacija tita vam
Btw, Simpsoni && South Park su zakon
- MedenoSrce
#7840 Re: Gledate seriju - preporucite je
ne znam stvarno, nisam gledala.
seinfelda mi nije mama rodila pa da ga branim al' meni se svidja taj sitcom kao i opaske u istom
zao mi je sto nemam vise vremena pa da mogu sebi priustiti da gledam i neka sranja
seinfelda mi nije mama rodila pa da ga branim al' meni se svidja taj sitcom kao i opaske u istom
zao mi je sto nemam vise vremena pa da mogu sebi priustiti da gledam i neka sranja
-
sizifinho
#7841 Re: Gledate seriju - preporucite je
Ja sam odrastao uz njeg, na novoj bio. Poslije mi stvarno ni jedna nije legla ko on, sve su ok, ali jbg. Sad ga gledam u pauzama, ucim pa odgledam pola epizode..odlicna motivacija.MedenoSrce wrote:ne znam stvarno, nisam gledala.
Iduca na paleti su mi Lude 70te, a onda Scrubs. Čekam da The Walking Dead zavrse sezonu pa da je u cugu pregledam. Sve gledam ocjene na IMDBu i nadam se vecoj od 8, ali ko kad ljudi hoce da mijenjaju pricu iz stripa, i dobijiu prosjecno zombo isprdak. Sto mijenjati nesto sto je provjereno... ccc
Je li iko vidio nove trailere za House of Cards i Hannibala?
Strah me je da House of cards ne ode putem Breaking bad... gledali smo vec jednom kako je kad ti zena postane najveci neprijatelj, ne bih opet da to gledam u drugom ruhu. Valjda ce ostat originalni.
Hannibal... u traileru se vidi da je neko umro, rekao bih ona psihijatrica. Vidimo da mu Will govori da mu oprasta, dok su u nekom podrumu ili katakombama...nije onaj Graham bas bistar :p
- irac300
#7842 Re: Gledate seriju - preporucite je

Ne dirajte Ala.
-
Zux
#7843 Re: Gledate seriju - preporucite je
Meni su npr, dobri vecinom svi nabrojani u zadnjih nekoliko stranica. Prijatelji koje sam pogledao u komadu sve sezone prije 10 godina i ponovo ove godine isto. Who cares sto je to "plitak humor", ako me opusti i nasmije nekoliko puta po epizodi. Odlican mi je i Seinfeld. Mucke isto tako, mozda i najdraze. HIMYM solidan, ali moglo bi biti i smjesnije narocito pred kraj. Office odlican takodje. Modern Family od aktuelnih najbolja, malo iza Two And A Half Men i Big Bang. Basil Fawlty prejak. Married with children ili ti Bracne vode super negdje do pola, a kasnije bas poceli kakit'. South Park i Family guy prejaki, Simspons malkice iza. O Britancima da ne govorim, osim Mucki I Basila, Monty Python uz kojeg sam odrastao, sve Crne Guje, Red Dwarf, IT Crowd. Itd. da ne nabrajam vise. Poenta je, cemu se ogranicavati na samo jednu vrstu humora i pri tome jos vrijedjati tudji izbor nazivajuci ga ponekad i glupim. Svi nabrojani su mene nasmijavali, neki manje neki vise, a mislim da su svi kvalitetni na svoj nacin.
- Jack Be Nimble
#7844 Re: Gledate seriju - preporucite je
Togetherness nije los nakon prve dvije epizode.
-
Modest Musorgski
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#7846 Re: Gledate seriju - preporucite je
sto niko ne rece da kirsten dunst glumi u fargu
moram to pocet gledati
moram to pocet gledati
- ferratilis
#7847 Re: Gledate seriju - preporucite je
Pogledajte epizodu South Parka "Scott Tenorman Must Die", definicija humora, po meni jedna od najjačih epizoda svih humorističnih serija, možete je pogledati besplatno na zvaničnoj stranici SP-a
Također, scene poput ove, duge serije se i gledaju zbog ovakvih momenata, normalno je da kvalitet opada, ali neke scene jednostavno postaju antologijske
Također, scene poput ove, duge serije se i gledaju zbog ovakvih momenata, normalno je da kvalitet opada, ali neke scene jednostavno postaju antologijske
- dale cooper
#7848 Re: Gledate seriju - preporucite je
Glumiće tek u predstojećoj sezoni.Black swan wrote:sto niko ne rece da kirsten dunst glumi u fargu
moram to pocet gledati
- Point.
#7849 Re: Gledate seriju - preporucite je
Ja bih radije gledo karanfil kako vene nego South Park. Neznam zasto, al ih ne mogu smisliti.
-
cassius
#7850 Re: Gledate seriju - preporucite je
You made your point.Point. wrote:Ja bih radije gledo karanfil kako vene nego South Park. Neznam zasto, al ih ne mogu smisliti.
South Park vrh.