pa...
ko je nas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti
Malo oftopičim, ali zbog općeg znanja me zanima: šta je više od kule Radončića Fahra?perfect_guy wrote:moram ih razočarati, ali Twist Tower ipak NIJE najvisočiji u regionu. Samo izvještavanje o događaju je posebna temaZux wrote:A tek naslov u danasnjem Avazu: "Samoubistvo skokom sa najviseg tornja u regionu". Vijest o samoubistvu jadnog covjeka, koristi da napomene da je to najvisa zgrada. Naravno, sve popraceno slikom mrtvog covjeka. Bolesno! Jadno! Pa dokle smo se srozali. Moze li jos nize...
Ja mislim da je Twist Tower najviši toranj na Balkanu. Ali Avala Tower (koja nije toranj) je viši... ali to nije toranj. Fahro pažljivo koristi riječi.nellington wrote:Malo oftopičim, ali zbog općeg znanja me zanima: šta je više od kule Radončića Fahra?perfect_guy wrote:moram ih razočarati, ali Twist Tower ipak NIJE najvisočiji u regionu. Samo izvještavanje o događaju je posebna temaZux wrote:A tek naslov u danasnjem Avazu: "Samoubistvo skokom sa najviseg tornja u regionu". Vijest o samoubistvu jadnog covjeka, koristi da napomene da je to najvisa zgrada. Naravno, sve popraceno slikom mrtvog covjeka. Bolesno! Jadno! Pa dokle smo se srozali. Moze li jos nize...
link???clav wrote:ma ovo je havarija, klip s svjedokom je vec meme.
Na prethodnoj strani.sarajev_o wrote:link???clav wrote:ma ovo je havarija, klip s svjedokom je vec meme.
Avala toranj (BG) je nakon rekonstrukcije visok 204m (naspram njegovih oko 160 ako se ne varam)nellington wrote:Malo oftopičim, ali zbog općeg znanja me zanima: šta je više od kule Radončića Fahra?perfect_guy wrote:moram ih razočarati, ali Twist Tower ipak NIJE najvisočiji u regionu. Samo izvještavanje o događaju je posebna temaZux wrote:A tek naslov u danasnjem Avazu: "Samoubistvo skokom sa najviseg tornja u regionu". Vijest o samoubistvu jadnog covjeka, koristi da napomene da je to najvisa zgrada. Naravno, sve popraceno slikom mrtvog covjeka. Bolesno! Jadno! Pa dokle smo se srozali. Moze li jos nize...
dzemmo wrote:
E jebi ga vala, i ti sad lupas gluposti. Sta treba, svjedoku trazit diplomu fakultetsku, pa ga onda nesto pitat? Svjedok je osoba koja se nasla na odredjenom mjestu u odredjeno vrijeme, i ima informacije o odredjenom dogadjaju, i njegovo obrazovanje nije bitno. Momak prica ko klosar, Boze moj, sta sad? Nije bas da imas 10 ljudi u redu koji su to vidjeli, pa da biras ko ce ljepse da se izrazi, vec pitas svjedoka kojeg nadjes, u ovom slucaju mozda i jedinog...Not My Idea wrote:![]()
![]()
![]()
Koje je smece ovaj Hayat! Kako ih nije sramota?!
Nasli obicnog klosara, ulicara, narkomana da prica o ovakvom dogadjaju!
Ovaj momak treba da se stidi samo sebe, svoje nekulture, neodgoja, nepostovanja i neobrazovanosti! Nemam rijeci!
Hayat, sramite se!

Nije valjda dodikov opetCholina_Lokica wrote:Mozda se neki avion malo pokvario u letu, ili pri polijetanju pa pripravnost samo, sta god da bude svi moraju biti na pisti, i ako nije kvar opasan...
JesteComrad wrote:je li u pitanju neka vjezba ili nesto?
------------------------------------------Ma.Le.Na wrote:meni fkt nije smijesno kako momak prica..
i odmah opaliti po tome narkoman vakav nakav...e jeste svi velicine u pm![]()
sto ne volim mjerkanja po koricama..
kako bi se vi ponasali da vidite kako se neko baca sa zgrade...i UMIRE..
stvarno smo izgubili ljudskost..
NNNI1946 wrote:JesteComrad wrote:je li u pitanju neka vjezba ili nesto?
a stranu tragican dogadjaj koji se desio, ali ovaj momk je meni osvjezenjeMa.Le.Na wrote:meni fkt nije smijesno kako momak prica..
i odmah opaliti po tome narkoman vakav nakav...e jeste svi velicine u pm![]()
sto ne volim mjerkanja po koricama..
kako bi se vi ponasali da vidite kako se neko baca sa zgrade...i UMIRE..
stvarno smo izgubili ljudskost..