CPT wrote:važno je sudjelovati

Moderator: anex
CPT wrote:važno je sudjelovati

Ovo nije nimalo smijesno... Da li razumijete da se vrlo lako moze desiti da nam uskoro budu blokirane i kartice za sve transakcije vani, a radi neusvajanja zakona i KYC/AML pravila?GandalfSivi wrote:https://www.klix.ba/biznis/kripto-berza ... /180531047
Jeftino nudim usluge pranja bitcoina preko drugih drzava
Withdrawals to Visa Cards Are Back
We are excited to let you know that now you can make withdrawals to international Visa cards in USD, EUR and GBP again. Earlier only Mastercard cards were supported for a while as our service provider was completing maintenance. Now this feature is back on in its full scope, supporting both card types, Visa and Mastercard. You can make these withdrawals in USD, EUR, and GBP.
In the 'To Visa/MC bank card' tab of the Funds Transfer section, choose 'International transfers'. All the details you need will be on the transaction page. The fees are the same as earlier.
Good luck with your work!
Bilo jednom, nije lose ponovo postaviti. Vjerovatno smo u akumulativnoj fazi, ako bude breakout, bice brutalan.Tomahawk11 wrote:Koliko vidim, vrtimo se u krug već neko vrijeme.

Sitan vez se veze. Sto duza akumulacija, to kvalitetniji breakout. Moze to potrajati i do kraja godine.Tomahawk11 wrote:Rene Higuita, jasno![]()
Govorim za ovo što je iza nas i kako je sad.
Nije baš tipičan trend.

Volumen u padu je inace buy signalholle wrote:Definitivno bilo kakva dugoročna predviđanja su nemoguća. Koliko sam samo analiza i grafova vidio u januaru da bull ide u martu, aprilu, maju... I šta bi? ŠipakČim tržište zavisi od toga da li će jedan lik prodati veću količinu btc kad je njemu qrcu ćejf, zajebi bilo kakve predikcije... Ono što mene brine da je volumen u padu, što znači da je hajp prošao...
Ovako neštoholle wrote:Vidim da po twitteru svi crtaju neke trokute i najavljuju neke breakoute... Ja ne vjerujem da će se išta značajno desiti.