Rumenige izjavio da nije za evropsku super ligu jer su navijaci protiv toga.
UEFA Champions League
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Jack Be Nimble
#7826 Re: UEFA Champions League
Respekt Rusima
- stakasa
#7827 Re: UEFA Champions League
Nevjerovatno je sa kakvim samopouzdanjem ljudi bubnu potpuno provjerljive stvari. Liverpool iz Kenedijevog doba je bio toliko dominantan da je to bilo dosadno. E sada Hejsel i ona druga tragedija u domacem prvenstvu su ucinili svoje. Ali je bio i ostao kultni klub, na vrhuncu kada je privredna struktura grada kolapsirala. I onda pandan Liverpulu Dinamo Minsk, kaze zario i palioshake69 wrote:Da. Nedavno citam kako je Dinamo Minsk iz tadasnjeg SSR-a, sada Bjelorusije, zario i palio Evropom osamdesetih godina, razne Lokomotive, Steaua, srednjoevropski klubovi medju kojima eto i Zeljo jedne godine i Zvezda i slicno i ljudi igrali zavrsnice Kupa sampiona i Kupa UEFA kada Barca, Liverpool i ostali danasnji ''prvi saf'' nisu bili ni blizu. Nevjerovatan zaokret u svijetu fudbala u posljednje tri decenije.jeza u ledja wrote:Prije 30 godina malo ko je od nas uopste znao ko je i sta je Liverpool, sta Barca, sta Manchester, itd. Ne mislim na nase godine, vec generalno, pristup informacijama, pristup gledanosti utakmica, kvalitet domace lige, itd. Ja se sjecam iz novina kad su pisali parovi i rezultati , Kup Uefa, Kup Sampiona, Kup Kupova, i tako to, pa bude samo kratak clanak sa rezultatima, pa neka imena tipa "Anderleht", ili "Ksamaks" ili "Dandi Junajted"...ee to su bila neka vremena. Ja sam to skupljao pa onda pregledao ponovo imena, bio bi naziv kluba pa onda u zagradi zemlja. To su bili klubovi koji su mi zvucali cool. Ali to je bilo to, nista teve, nista internet. Danas, kao, znamo sta Ronaldo jede za dorucak. I sad ja kao gajim neku ljubav prema tome? Ma bjazi. Danas neki klinjo zna vise o nekom Stouku, nego o nekom Sportingu, iako je ovaj drugi klub pet puta veci. Mislim ono...skenderija04 wrote: Sve se dolazi i prolazi. Prije 30 godina Cyprus bi simpatisao Barcelonu a gnusao se Liverpoola.![]()
Sve je to proizvod, upakovan sa sve masnom na kutiji. I ljudi to srcu, ni ne osvrcu se na ostalo. Bjezi ba.
Sovjeti su imali dobar Dinamo iz Kijeva, generacija Blohina i seljacke fore da se svi reprezentativci nabiju u jedan tim zbog uigravanja
- shake69
#7828 Re: UEFA Champions League
Lapsus je bio ali eto ti svrsavaj od svakakvih conclusion da sam neznalica i sta hoces. Tada sam bio jako mali pa i nisam znao sta to znaci, ali sam htio istaci primjer danas mega klubova koji tada to nisu bili a Dinamo, bogme i MInsk ne samo Kijev je imao zapazene role uz jos neke klubove istocne Evrope.. Liverpool je dakle bio lapsus, nisam htio nabrajati iako znam da je medju njima Barca recimo pa i ManU prije ere Fergusona, ali vazno je da ste vas dvojica happy jer eto vi sve znate i uhvatili ste nekoga ko se provalio s Liverpoolom. Milina.
- stakasa
#7829 Re: UEFA Champions League
Predaj se, bice ti lakseshake69 wrote:Lapsus je bio ali eto ti svrsavaj od svakakvih conclusion da sam neznalica i sta hoces. Tada sam bio jako mali pa i nisam znao sta to znaci, ali sam htio istaci primjer danas mega klubova koji tada to nisu bili a Dinamo, bogme i MInsk ne samo Kijev je imao zapazene role uz jos neke klubove istocne Evrope.. Liverpool je dakle bio lapsus, nisam htio nabrajati iako znam da je medju njima Barca recimo pa i ManU prije ere Fergusona, ali vazno je da ste vas dvojica happy jer eto vi sve znate i uhvatili ste nekoga ko se provalio s Liverpoolom. Milina.
Koje zapazene role je imao Dinamo Minsk? Pa Zeljo ga s lakocom ispapio kad su bili na vrhuncu
- Laertes
#7830 Re: UEFA Champions League
He, he, bio na utakmici, na jugu, stari me vodio. Imao 12 godina. Meša i Samardžija, 2:0.stakasa wrote:Predaj se, bice ti lakseshake69 wrote:Lapsus je bio ali eto ti svrsavaj od svakakvih conclusion da sam neznalica i sta hoces. Tada sam bio jako mali pa i nisam znao sta to znaci, ali sam htio istaci primjer danas mega klubova koji tada to nisu bili a Dinamo, bogme i MInsk ne samo Kijev je imao zapazene role uz jos neke klubove istocne Evrope.. Liverpool je dakle bio lapsus, nisam htio nabrajati iako znam da je medju njima Barca recimo pa i ManU prije ere Fergusona, ali vazno je da ste vas dvojica happy jer eto vi sve znate i uhvatili ste nekoga ko se provalio s Liverpoolom. Milina.![]()
Koje zapazene role je imao Dinamo Minsk? Pa Zeljo ga s lakocom ispapio kad su bili na vrhuncu
- stakasa
#7831 Re: UEFA Champions League
Jesi li bio protiv Univerzitateae kad je Nikic dao zadnji? Joj kako se je palio na Sportskoj srijedi tu vece, dizo se sa stolice, upiro prstom u ekran, govorio:Laertes wrote:He, he, bio na utakmici, na jugu, stari me vodio. Imao 12 godina. Meša i Samardžija, 2:0.stakasa wrote:Predaj se, bice ti lakseshake69 wrote:Lapsus je bio ali eto ti svrsavaj od svakakvih conclusion da sam neznalica i sta hoces. Tada sam bio jako mali pa i nisam znao sta to znaci, ali sam htio istaci primjer danas mega klubova koji tada to nisu bili a Dinamo, bogme i MInsk ne samo Kijev je imao zapazene role uz jos neke klubove istocne Evrope.. Liverpool je dakle bio lapsus, nisam htio nabrajati iako znam da je medju njima Barca recimo pa i ManU prije ere Fergusona, ali vazno je da ste vas dvojica happy jer eto vi sve znate i uhvatili ste nekoga ko se provalio s Liverpoolom. Milina.![]()
- Ovde sam htjeo opucat, ovdje!
- turbofolk
#7832 Re: UEFA Champions League
Ko da ga sad gledam. Vjerujem i sad bi isto napraviostakasa wrote: Jesi li bio protiv Univerzitateae kad je Nikic dao zadnji? Joj kako se je palio na Sportskoj srijedi tu vece, dizo se sa stolice, upiro prstom u ekran, govorio:
- Ovde sam htjeo opucat, ovdje!
- shake69
#7833 Re: UEFA Champions League
Ovo je fakat forum penzionera! Zar fakat imate toliko godina!
Kad me vec uzimate za podsmijeh, znate li da je taj Dinamo Minsk prakticki 3-4 godine tih osamdesetih godina igrao 1/4 finala Kupa UEFA i KPK tadasnjih, poslije ukinut. Zar to nije bolji uspjeh od mnogih koji danas zare i pale? To sam htio kazati iako nije rijec o Kijevu, Steaui, koje sam zapamtio iz medija po velikim bljeskovima u euro ligi, a mnogih danasnjih velikana tada nije bilo. To sam htio kazati a vi se nastavite rugati. Onako penzionerski!
Kad me vec uzimate za podsmijeh, znate li da je taj Dinamo Minsk prakticki 3-4 godine tih osamdesetih godina igrao 1/4 finala Kupa UEFA i KPK tadasnjih, poslije ukinut. Zar to nije bolji uspjeh od mnogih koji danas zare i pale? To sam htio kazati iako nije rijec o Kijevu, Steaui, koje sam zapamtio iz medija po velikim bljeskovima u euro ligi, a mnogih danasnjih velikana tada nije bilo. To sam htio kazati a vi se nastavite rugati. Onako penzionerski!
- stakasa
#7834 Re: UEFA Champions League
shake69 wrote:Ovo je fakat forum penzionera! Zar fakat imate toliko godina!![]()
P.S.
I ne bi ti tesko googlat Dinamo Minsk
- MOSALJOZE
-
omar little
#7836 Re: UEFA Champions League
hvala. i dalje stizu notifikacije.MOSALJOZE wrote:
- vicious
#7837 Re: UEFA Champions League
Ma sta kazes, stizu?omar little wrote:hvala. i dalje stizu notifikacije.MOSALJOZE wrote:
-
omar little
#7838 Re: UEFA Champions League
vicious wrote:Ma sta kazes, stizu?omar little wrote:hvala. i dalje stizu notifikacije.MOSALJOZE wrote:
- MOSALJOZE
#7839 Re: UEFA Champions League
omar little wrote:Ma sta kazes, stizu?vicious wrote: hvala. i dalje stizu notifikacije.
Pratim
- vicious
#7840 Re: UEFA Champions League
Tebi do zajebancije, Mosaljoze 
Omarka, treba li notifikacija?
Omarka, treba li notifikacija?
-
omar little
#7841 Re: UEFA Champions League
hahaha sama sam trazila
enter marka, nije beg cicija
enter marka, nije beg cicija
- Edin H.
#7842 Re: UEFA Champions League
Je'l se predao?stakasa wrote:Predaj se, bice ti lakseshake69 wrote:Lapsus je bio ali eto ti svrsavaj od svakakvih conclusion da sam neznalica i sta hoces. Tada sam bio jako mali pa i nisam znao sta to znaci, ali sam htio istaci primjer danas mega klubova koji tada to nisu bili a Dinamo, bogme i MInsk ne samo Kijev je imao zapazene role uz jos neke klubove istocne Evrope.. Liverpool je dakle bio lapsus, nisam htio nabrajati iako znam da je medju njima Barca recimo pa i ManU prije ere Fergusona, ali vazno je da ste vas dvojica happy jer eto vi sve znate i uhvatili ste nekoga ko se provalio s Liverpoolom. Milina.![]()
- turbofolk
#7844 Re: UEFA Champions League
Večeras Juventus - Barcelona u prijenosu na BHT. Golijadu očekujem u Dortmundu. Mada i u ovoj prvoj u Torinu možda bude po neki go. 1:0, 0:1, 1-1. U Dortmundu će bit 3:3 
-
lorente
#7846 Re: UEFA Champions League
u prijenosu na bht, rtrs, ftv i arena sportturbofolk wrote:Večeras Juventus - Barcelona u prijenosu na BHT. Golijadu očekujem u Dortmundu. Mada i u ovoj prvoj u Torinu možda bude po neki go. 1:0, 0:1, 1-1. U Dortmundu će bit 3:3
-
Nadzorna_ploca
#7847 Re: UEFA Champions League
Ako bude igro Gomez Andre onda je kec.
- AmiĐa_Idriz
#7848 Re: UEFA Champions League
Sta kaze ovaj levat na BHT1, finale LP izmedju Barce i Juvea igrano prije dvije godine u Milanu.

Koliko golova pada u Dortmundu, jedno 11 - 12
kad nas sjebu i odigraju 0 - 0 
Koliko golova pada u Dortmundu, jedno 11 - 12
- Logovan
#7849 Re: UEFA Champions League
Juve - Barca 1
Dortmund - Monaco X
Dortmund - Monaco X
-
omar little
#7850 Re: UEFA Champions League
ubaksuzirali smo svi skupa tekmu, viccete, nahajpali, golovi, ljepotica , na kraju nece bit vise od 2 gola na tekmi.