ništaNjanjavi wrote:Jel krenula isplata ovih obecanih sredstava il sam djaba doso
nit se javlja niti dolazi
ništaNjanjavi wrote:Jel krenula isplata ovih obecanih sredstava il sam djaba doso
Deaktiviras racun(e) i nemas srkleta....a imas vise vremena za forumho oponopono wrote:...imaš kindere, okej super...jebote nisi kajmana okotila, pa blicate i šerate svaki njegov pokret...smaraju aman...dopizdiće mi djeca na pravdi Boga...pih...
...imate dečka/curu/ženu/muža/ljubavnike okej jebote...volite se... jebite se...zgadiće mi ljubav jebote...
...handre solo, ko fol autosugestijom... #najjači/e ovo pa#ovo/ono ...sve songove, odlomke, ajete, fetve...kad su u vezi, kao milion da im je lego na račun...čorlučenje startuje solašima i za cijeli dunjaluk imaju napokon redovnu pičetinu/kitu haman...
...jaooo moja ljubav, život moj...pa seru o ovom/onom u tom njihovom zajedništvu...a kad se tek zaruče e onda jebada počinje... bodu prstenjem hoće oči iskopati i to traje... do matičara, svadbe koliko se lokalo i žderalo... i eto finalnog udarca ludilo oko kindera...dopizdili su mi ljudi jebote...

...a nije samo fejs (bolesno nam je društvo)...osim što handre na njemu kad su prdnuli, srali, jeli, pili...i kad sjediš sa njima gnjili zubi žvaču i tabire, a za komšije imamo mungose, sve žele da znaju...zforumas wrote:Deaktiviras racun(e) i nemas srkleta....a imas vise vremena za forumho oponopono wrote:...imaš kindere, okej super...jebote nisi kajmana okotila, pa blicate i šerate svaki njegov pokret...smaraju aman...dopizdiće mi djeca na pravdi Boga...pih...
...imate dečka/curu/ženu/muža/ljubavnike okej jebote...volite se... jebite se...zgadiće mi ljubav jebote...
...handre solo, ko fol autosugestijom... #najjači/e ovo pa#ovo/ono ...sve songove, odlomke, ajete, fetve...kad su u vezi, kao milion da im je lego na račun...čorlučenje startuje solašima i za cijeli dunjaluk imaju napokon redovnu pičetinu/kitu haman...
...jaooo moja ljubav, život moj...pa seru o ovom/onom u tom njihovom zajedništvu...a kad se tek zaruče e onda jebada počinje... bodu prstenjem hoće oči iskopati i to traje... do matičara, svadbe koliko se lokalo i žderalo... i eto finalnog udarca ludilo oko kindera...dopizdili su mi ljudi jebote...
Jos je sistem down._BataZiv_0809 wrote:Hrle jos mi nisi dao moje pare
kad će se dićiTomahawk11 wrote:Jos je sistem down._BataZiv_0809 wrote:Hrle jos mi nisi dao moje pare
Ceka se africka sljiva.mad_max_ba wrote:kad će se dićiTomahawk11 wrote:Jos je sistem down._BataZiv_0809 wrote:Hrle jos mi nisi dao moje pare![]()

I ja bih htio da znam.pirpa wrote:https://media.giphy.com/media/3o6YfW0Jn ... /giphy.gif
moze li mi neko objasniti u cemu je fazon sa ovom debilnom pticom sto mase sa glavom pa je citav internet poplavjen sa njom
Kad ogolimad_max_ba wrote:kad će se dićiTomahawk11 wrote:Jos je sistem down._BataZiv_0809 wrote:Hrle jos mi nisi dao moje pare![]()

Ok a sta da te covjek pita kad te vidi?Kako da te pozdravi?Mora se nesto pitat necemo sutit nismo mutavi.meteorit135531 wrote:Ne kontam naše pozdrave. Djesi, Šta ima ? Najradije bih odsutio na to sve.
Ili kad me komšija pita , onako osmjehujuci se.. Djes to kren'o?
![]()
imam osjećaj da bih ga mogao ohladiti..
Guši me propitivanje , ispitivanje, mahalanje.. kako su ti kuci ? Što se ne ozenis? Kako ti je hrčak ? Jel ti ovo, jel ti ono...
Ma pusti me , bolan.
Imao sam tako jednu konu koja je znala dolaziti haman svaki dan na kafu kod staraca.. nepozvana.. baš svaki dan. Oni dođu sa posla.. eto ti je na kafu..
to tipično mahalanje.. priče o njenim sestrama , braći , rođacima.. ko sa kim živi , ko se s kim jebe...
Ide to čovjeku na kurac.. pusti me bolan. Hoću samoću , tišinu i mir.