Kao da pričam kineski.ioannes wrote:erotica....
evo ovi NATO-Analitičari su izgleda napravili konsenzus.
kažu ekonomsko stanje nije toliko strašno kako su govorili ali nije ni baš nešto bajno
RUSIJA
- Young Erotica
#7826 Re: RUSIJA
- General War
#7827 Re: RUSIJA
Ma lazu, stanje je divnoioannes wrote:erotica....
evo ovi NATO-Analitičari su izgleda napravili konsenzus.
kažu ekonomsko stanje nije toliko strašno kako su govorili ali nije ni baš nešto bajno
- LBVIEW
#7828 Re: RUSIJA
Al' to vrijedi i za vas, jer imate tu nekakvu verbalnu podrsku i MIG-ove bez akumulatora, doduse.Young Erotica wrote:LBVIEW O tome ti pričam, to su stvarni razlozi i tvoj stav koji ja poštujem,a ne demokratija i boljitak Rusima kako se to predstavlja ovde kao.
One budale u sumskoj da ne spominjem - njima je dosta par pijanih kozaka i motorista da se ufuraju kako im niko nista ne moze.
- Young Erotica
#7829 Re: RUSIJA
Zato sam ti i rekao ako mislimo da se kurtališemo Rusa I Amera Eu i ekonomska sigurnost treba da nam budu na prvom mestu.
- Point.
#7830 Re: RUSIJA
Jok, nego cu gledati na odnos Madagaskara spram Rusije.sportman1 wrote: ne izbacuje citava eu,a imaju dokaze kao u iraku.
tebi ne smetaju nato vjezbe ali ako dodje do rata onda ce da ti smeta.
ko je napravio dms? rusi ili usa? ko je od rs napravio poludrzavu? jel rusija? ko je aliju prisilio da potpise?
ne budi naivan i ne spustaj jednu ozbiljnu temu na odnos bih spram rusije.
Mislim, brijes na istu drzavu na koju briju Mladic, Dodik, Seselj, Karadzic, Sloba i ostali velikosrbi. Da sam na tvom mjestu, ja bih se zapitao. Bas. Jer biti bosanski patriota i biti pro rus ne ide, jebiga. Koliko god se trudio. Dvije razlicitosti, odvojene svjetlosnim godinama.
-
JUPITERXXX
#7831 Re: RUSIJA
Recimo ja sam bosanski patriota i volim ruse nisu oni hranili cetnike vec usa britanija i druge demokratske zemlje ne zaboravi da je Draza Mihajlovic i cetnicki pokret nagradjen ordenom od amerike kao borci protiv nacizma PLJUC.Citav rat imali podrsku cetnici od zapada a ne od rusa njih nigdje nije bilo.Potrazi odgovore na slicnoj temi na ovom forumuPoint. wrote:Jok, nego cu gledati na odnos Madagaskara spram Rusije.sportman1 wrote: ne izbacuje citava eu,a imaju dokaze kao u iraku.
ko je napravio dms? rusi ili usa? ko je od rs napravio poludrzavu? jel rusija? ko je aliju prisilio da potpise?
Mislim, brijes na istu drzavu na koju briju Mladic, Dodik, Seselj, Karadzic, Sloba i ostali velikosrbi. Da sam na tvom mjestu, ja bih se zapitao. Bas. Jer biti bosanski patriota i biti pro rus ne ide, jebiga. Koliko god se trudio. Dvije razlicitosti, odvojene svjetlosnim godinama.
francuska-kljucni-saveznik-srba-u-agres ... 49395.html
- Point.
#7832 Re: RUSIJA
Ja nisam bio ziv u doba o kojem pricas, ali jesam u doba ovih gore sto sam nabrojao i u doba ruskih dobrovoljaca. Takodjer bio sam ziv kada je NATO sa USA na celu bombardovao pripadnike vojske koja je pocinila genocid nad mojim narodom. Takodjer sam vrlo ziv u doba kada Rusija negira genocid u Srebrenici i salje okorjele ruske nacionaliste da se vozaju po genocidnom entitetu da promovisu Ruski Balkan. Mozda volis ruse, ali bosanski patriota sa tim stavom sigurno nisi. Ili si samo malo izgubljen u prevodu.JUPITERXXX wrote:Recimo ja sam bosanski patriota i volim ruse nisu oni hranili cetnike vec usa britanija i druge demokratske zemlje ne zaboravi da je Draza Mihajlovic i cetnicki pokret nagradjen ordenom od amerike kao borci protiv nacizma PLJUC.Citav rat imali podrsku cetnici od zapada a ne od rusa njih nigdje nije bilo.Potrazi odgovore na slicnoj temi na ovom forumuPoint. wrote:Jok, nego cu gledati na odnos Madagaskara spram Rusije.sportman1 wrote: ne izbacuje citava eu,a imaju dokaze kao u iraku.
- jeza u ledja
#7834 Re: RUSIJA
A koji su to odgovori na ovoj temi, a ticu se Rusije i Amerike? Ne moras biti ljubitelj Amerike da bi imao misljenje o Rusima i njihovom odnosu prema Bih.JUPITERXXX wrote: Recimo ja sam bosanski patriota i volim ruse nisu oni hranili cetnike vec usa britanija i druge demokratske zemlje ne zaboravi da je Draza Mihajlovic i cetnicki pokret nagradjen ordenom od amerike kao borci protiv nacizma PLJUC.Citav rat imali podrsku cetnici od zapada a ne od rusa njih nigdje nije bilo.Potrazi odgovore na slicnoj temi na ovom forumu
Cuj voli Ruse, bosanski patriota....PLJUC!
- GandalfSivi
#7835 Re: RUSIJA
insomnia78 wrote:Salice, valjal se klonirati?
-
The 51st State
#7836 Re: RUSIJA
endemsku vrstu zvanu bosanski patriota koji voli ruse treba posebno njegovati.
-
JUPITERXXX
#7837 Re: RUSIJA
Da ne bi njegovao ljubav prema osvjedocenim zapadnim krizarima koji vec 1000 i kuszur god. do danasnjeg dana vode rat protiv muslimana.Pogledaj malo u istoriju i nabroj mi sve krizarske pohode istoka i zapada.Najgori su ovi sto vode minder politiku i slusaju sto im kazu politicari koje je iskolovao Soros.Muslimani po mjeri cionista.The 51st State wrote:endemsku vrstu zvanu bosanski patriota koji voli ruse treba posebno njegovati.
-
The 51st State
#7838 Re: RUSIJA
vise su muslimani ratovali orotiv rusa nego protiv zapada ili barem podjednako ako se nategne.
rusi i zapad ista vnago stim sto je zapad kontra nasih najvecih neprijatelja, manje konspirativne literature, vise pogleda prema najvlizoj okolini, nadoces.
rusi i zapad ista vnago stim sto je zapad kontra nasih najvecih neprijatelja, manje konspirativne literature, vise pogleda prema najvlizoj okolini, nadoces.
- insomnia78
#7839 Re: RUSIJA
Nemate vi iste neprijatelje. Cim ti krene vaziti o cionistima, sorosu znas odakle vjetar puse. “Kulturni centar”. Jebo cetnike, jebo ruse, mule kazu da je neprijatelj na drugom mjestu.
-
The 51st State
#7840 Re: RUSIJA
ne mere da se pohvatajubti silni bot centri, nema ko ih nije uspostavio.insomnia78 wrote:Nemate vi iste neprijatelje. Cim ti krene vaziti o cionistima, sorosu znas odakle vjetar puse. “Kulturni centar”. Jebo cetnike, jebo ruse, mule kazu da je neprijatelj na drugom mjestu.
- Point.
#7841 Re: RUSIJA
I sta kaze, bosanski patriota a rusofil. 
U kakvim ruzicastim svjetovima, operisani od stvarnosti, pojedinci zive, to je cudo. No pasaran, pa to ti je.
U kakvim ruzicastim svjetovima, operisani od stvarnosti, pojedinci zive, to je cudo. No pasaran, pa to ti je.
-
JUPITERXXX
#7842 Re: RUSIJA
Slusajte momci ja kad sam ratovao protiv cetnika vecina vas je bila u pelenama ili u debeloj pozadini tako da me ostavite sa svojim pametovanjima.Sto ne pisete o ustaskoj agresiji koja je dobro dokumentovana a da ne smije se u njih dirati jer to pripada zapadno europskom katolickom miljeu pa da se ne zamjerite.Ja mislim da vas vecina boluje od Stokholmskog sindroma.Hrvatska je poslala samo 93-94 oko 3 korpusa u krizarski pohod u Bosnu(50000 vojnika) vise ih je poginulo i ranjeno protiv nas muslimana nego za citav rat u Hrvatskoj protiv Srba samo vi licemjeri i placeni forumasi necete to da priznate.Point. wrote:I sta kaze, bosanski patriota a rusofil.
- LBVIEW
#7843 Re: RUSIJA
Here we go again, 100-ti jubilarni klon "dobrovoljca" Kenjca. 
-
Juliuscezar
#7844 Re: RUSIJA
ispovijest pouzdana kao usamljena komsinica 5 km udaljena trazi drustvoJUPITERXXX wrote:Slusajte momci ja kad sam ratovao protiv cetnika vecina vas je bila u pelenama ili u debeloj pozadini tako da me ostavite sa svojim pametovanjima.Sto ne pisete o ustaskoj agresiji koja je dobro dokumentovana a da ne smije se u njih dirati jer to pripada zapadno europskom katolickom miljeu pa da se ne zamjerite.Ja mislim da vas vecina boluje od Stokholmskog sindroma.Hrvatska je poslala samo 93-94 oko 3 korpusa u krizarski pohod u Bosnu(50000 vojnika) vise ih je poginulo i ranjeno protiv nas muslimana nego za citav rat u Hrvatskoj protiv Srba samo vi licemjeri i placeni forumasi necete to da priznate.Point. wrote:I sta kaze, bosanski patriota a rusofil.
- insomnia78
#7845 Re: RUSIJA
Kolko ste para uzeli od Vatikana izdajice?
-
sportman1
#7846 Re: RUSIJA
da i to stoji.
glavni sponzori srbije 90-ih su bili francuzi i englezi.
miteran licno dosao u sarajevo da sprijeci bombardovanje. douglas hurd 100 puta sprijecio podizanje embarga na oruzje za r. bih vojsku pod maskom rasplamsavanja sukoba. ima i pisma onog johna majora u kojem posredno podrzava unistenje bh muslimana. bio je veci cetnik od samih cetnika.
gdje je rusija u ovoj prici?
opet. ako pukne izmedju rusije i zapada puknut ce i u bih.
mozda bih bude i preteca toga.
bosnjaci ce se naci opet u nepovoljnoj situaciji s obzirom na napresusene terit. pretenzije susjeda na bih osim c. gore.
zato ovi odnosi u evropi ne pasu bosnjacima. mogu da ih gurnu u status evropskih palestinaca de facto.
glavni sponzori srbije 90-ih su bili francuzi i englezi.
miteran licno dosao u sarajevo da sprijeci bombardovanje. douglas hurd 100 puta sprijecio podizanje embarga na oruzje za r. bih vojsku pod maskom rasplamsavanja sukoba. ima i pisma onog johna majora u kojem posredno podrzava unistenje bh muslimana. bio je veci cetnik od samih cetnika.
gdje je rusija u ovoj prici?
opet. ako pukne izmedju rusije i zapada puknut ce i u bih.
mozda bih bude i preteca toga.
bosnjaci ce se naci opet u nepovoljnoj situaciji s obzirom na napresusene terit. pretenzije susjeda na bih osim c. gore.
zato ovi odnosi u evropi ne pasu bosnjacima. mogu da ih gurnu u status evropskih palestinaca de facto.
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#7847 Re: RUSIJA
i sad treba kao kontru francuzima i englezima podrzavati rusiju
- insomnia78
#7848 Re: RUSIJA
Joj sto ne mogu ovih “ako pukne u evropi”
Ako pukne u evropi ti da se na glavu nasadis mitar nece odustati od toga da te kolje
Ako pukne u evropi ti da se na glavu nasadis mitar nece odustati od toga da te kolje
- GeeTnT
#7849 Re: RUSIJA
Mitar je koristio situaciju i kad je svabo bio „na Husinu“ da nesto zakolje... medjutim, mene vise brinu obiljezeni za klanje. Pohasili su se vise nego sto je Mitar ikad bio, a i „ozednjelo“ se osvete...insomnia78 wrote:Joj sto ne mogu ovih “ako pukne u evropi”
- Point.
#7850 Re: RUSIJA
Jedini koji pati od Stockholmskog sindroma si ti izgleda momak, kao ratovao protiv cetnika a sad brije za drzavu o kojoj ti isti cetnici sanjaju i koja negira zlocine koje su ti isti cetnici napravili. Mada, s takvom pricom, mislim da si ratovao SA cetnicima.JUPITERXXX wrote:Slusajte momci ja kad sam ratovao protiv cetnika vecina vas je bila u pelenama ili u debeloj pozadini tako da me ostavite sa svojim pametovanjima.Sto ne pisete o ustaskoj agresiji koja je dobro dokumentovana a da ne smije se u njih dirati jer to pripada zapadno europskom katolickom miljeu pa da se ne zamjerite.Ja mislim da vas vecina boluje od Stokholmskog sindroma.Hrvatska je poslala samo 93-94 oko 3 korpusa u krizarski pohod u Bosnu(50000 vojnika) vise ih je poginulo i ranjeno protiv nas muslimana nego za citav rat u Hrvatskoj protiv Srba samo vi licemjeri i placeni forumasi necete to da priznate.Point. wrote:I sta kaze, bosanski patriota a rusofil.