Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ma ja ostali pinkovi , sport klubovi , history , boomerang i ostalo flauta vjerovatno nakon mjesec dana promotivnog gledanja a hbo ce ostat 3 mjeseca i onda i za njega flauta
brazzo19 wrote:Ljudi "nana" mi prikljucila ovaj trio paket telefon net i d3 . Eh sad malo listajuci kanale uocim slijedece : Svi kanali su joj odkljucani , znaci nije samo kako pise na njihovom stranici da dobijes sve kanale iz analogne u digitalnom obliku i neke bonus kanale , nego gledam ona ima otkljucane i History i Pink Extra i Cinemax i Boomerang i sve meni se cini kanale , kako su njoj rekli ( ako je ona dobro razumila ) ovi kad su joj to ukjucili su rekli da ce joj svi ovi kanali ostat i da ce imat preko 150 kanala , eh sad mene zanima jel ovo ona dobila samo promotivno neki period ove kanale ili ce joj ostat stalno kad je prikljucila ovaj trio paket . Hvala unaprijed
To je samo promotivno, vidjeces nakon nekog vremena, samo ih pocnu gasiti, i ostaju ti samo kanali koje placas u svom paketu.
HBO je 3 mjeseca, a ovi "ostali" kanali ja mislim mjesec dva, ne sjecam se vise jer ja sam to imao davno, kad sam se "digitalizirao" i presao na trio paket.
za hbo vala ne moras ni zaliti povremeno bude nesto interesantno. Zajedno sa cinemax, koji su ubjedljivo najgori filmski kanali na planeti, nisu vrijedni 8 km. Jedino zasta HBO zasluzuje da se placa su im serije vlastite produkcije, sami vrh televizije. Kao program su dobri da su dio veceg paketa pa ono eto medju ostalim da imas i HBO.
motorola01 wrote:KOliko trenutno kosta pretplata za dig. tv? 15KM ili 18 KM?
18 + PDV + rentanje receivera + pdv na rentanje + pdv na kompletan racun + PDV
siDje HDMI
Evo me HakLeru
Nije mi ni cudo sto se ljudi zale na vas kad zaposlenici ne znaju razliku izmedju HDMI i 3,5 mm jacka
Kakav bi tek odgovor bio da vas pitam razliku izmedju analognog i digitalnog signala
Asiklar wrote:
18 + PDV + rentanje receivera + pdv na rentanje + pdv na kompletan racun + PDV
siDje HDMI
Evo me HakLeru
Nije mi ni cudo sto se ljudi zale na vas kad zaposlenici ne znaju razliku izmedju HDMI i 3,5 mm jacka
Kakav bi tek odgovor bio da vas pitam razliku izmedju analognog i digitalnog signala
šuti sviju ti i ne provaljuj se, sam si se izofirao maksimalno na ovoj temi i opran si na ruke od strane forumaša. Poklopi se i napusti ovu temu turčine.
SwatkiMawi13 wrote:De me podsjetite sta je on ono provalio u vezi hdmi.a
Što je najgore, istraje u svojoj tvrdnji, mada čitav dunjaluk drugačije veli i ismijava mu se! Što ti je ispran mozak...
"Ko ne zna a ne zna da ne zna – opasan je, izbjegavajte ga
Ko ne zna a zna da ne zna – dijete je, naučite ga
Ko zna a ne zna da zna – spava, probudite ga
Ko zna a zna da zna – mudar je, slijedite ga."
SwatkiMawi13 wrote:De me podsjetite sta je on ono provalio u vezi hdmi.a
Što je najgore, istraje u svojoj tvrdnji, mada čitav dunjaluk drugačije veli i ismijava mu se! Što ti je ispran mozak...
"Ko ne zna a ne zna da ne zna – opasan je, izbjegavajte ga
Ko ne zna a zna da ne zna – dijete je, naučite ga
Ko zna a ne zna da zna – spava, probudite ga
Ko zna a zna da zna – mudar je, slijedite ga."
od petka nemam ni interneta ni digitalne, zovem svaki dan i svak pere sa sebe odgovornost, kao da mene kao potrosaca boli neka stvar za vase unutrasnje uredjenje u firmi, pa bio sam na bhtelecomu i imao sam problema al ovakvu neodgovornost nisam, sreo jos !!!
Postanu takvi kada se potpiše ugovor. Nakon prijave kvara ne moraju doći i do 48h (bude to nadoknađeno - umanje račun ali koga briga za to ako mi je potreban internet).
Od Telekoma nisu gori ali vala počinju da im se primiču kako konkurencija slabi. Sve u svemu ko ima alternativu neka dobro razmisli o tome da li potpisati ugovor jer su stvarno neodgovorna firma!
rukfashmoj wrote:Posto odoh na odmor u petak hoce li bit problem ako sve iskljucim iz struje i telefon,internet,kanale da mi ne vuce dzabe struju kad me nema?
Sto to struju vuce ne bi mi vjerovo . Da sve to to ostavis upaljeno mjesec dana nece ti doci 5 maraka . Dovoljno je da ih samo ugasis .
rukfashmoj wrote:Vuce sve jarane bez obzira sto je u stend by-u.Ostavi ti ukljucen punjac od mobitela 31 dan pa ces vidjet koja je razlika.Nakupi se pet vamo pet tamo.