Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Bianconeri1988 wrote:Lagana i rutinska pobjeda protiv loše Siene koja je zaigrala tek kad smo otišli na 2 razlike.
Dobar i odličan test pred Napoli.
Napadač fali samo tako.
Danas da si imo Ibrahimovica izgledo bi bezidejan, jer je takva igra bila, jednu loptu su napadaci dobili u prostor tad je Gio pogodio. Tako da, ta famozna prica o napadacu je smijesna.
Danas se svi slazu da je juve odigrao lose, sto je i razumljivo igra se protiv posljednje ekipe na tabeli.
Ako si pratio utakmice Juventusa onda si mogao vidjeti koliko su samo 100% prilika upropastili ovi napadaci.
Da je bio jedan pravi gogleter Juve bi sada bio na 70 poena.
Naravno fulaju i druge ekipe, ali sa onim loptama koje ovi dobijaju i ja bi davao golove
Anyway...nisam nikako zadovoljan igram u zadnja 2-3 mjeseca.... nikako da se vrati Juve iz prosle sezone, sve je ovo nekako jedva
Eh da smo mi imali Ibrahimovića danas i igra i sistem bi bili drugačiji, fali pravi klasični napadač kojeg Giovinco ne može igrati pa ga navijači bezveze kritikuju, Conte je primoran da improvizuje na toj poziciji.
Čuj Ibra bezidejan, njemu je dovoljan jedan potez da preokrene utakmicu.
Yahel wrote:Danas se svi slazu da je juve odigrao lose, sto je i razumljivo igra se protiv posljednje ekipe na tabeli.
Ako si pratio utakmice Juventusa onda si mogao vidjeti koliko su samo 100% prilika upropastili ovi napadaci.
Da je bio jedan pravi gogleter Juve bi sada bio na 70 poena.
Naravno fulaju i druge ekipe, ali sa onim loptama koje ovi dobijaju i ja bi davao golove
Anyway...nisam nikako zadovoljan igram u zadnja 2-3 mjeseca.... nikako da se vrati Juve iz prosle sezone, sve je ovo nekako jedva
Ove godine vala se nismo nastvarali prilika kao prosle godine. Ove godine smo pravo bezidejni i nemastoviti prema naprijed. Napadaci su dali kolko golova? Seba 11, Kva 10, Matri 7, Vucko 5? 33 gola? Meni je to ok sasvim, kad gledas da igramo timski ne na jednog igraca.
Samo je Rome efikasnija od nas, istina dali su samo jedan go vise.
Timska igra i jeste snaga Juventusa bukvalno svaki igrac moze da postigne gol.
Kada malo bolje razmislim mozda si i upravu... ne znam koliko ce donijeti taj world class napadac. Mora se nesto promjeniti, posebno po pitanju primjenih golova, iako smo idalje najbolja ekipa sa samo 17 primjenih ta cifra je trebala biti bar za jedno pet manja, jer su ekipe koje nista ne urade citavu utakmicu davale golove iz 1 sanse.
Yahel wrote:Samo je Rome efikasnija od nas, istina dali su samo jedan go vise.
Roma je na terenu dala 2 gola manje od nas jer imaju 3 za zelenim stolom pošto im je dodijeljena pobjeda službenim rezultatom 3-0 protiv Cagliaria.
Što se tiče napadača, naravno da će napadač ubilačkog instinkta (Llorente) doprinijeti strašno puno, kao i još neki kvalitetan napadač uz povratak po mogućnosti Boakyea koji će po mom nekom predviđanju biti strašan napadač.
Last edited by ortodont on 25/02/2013 00:11, edited 2 times in total.
World class napadač je neophodan iz razloga što nekim svojim potezom može riješiti utakmicu. Bilo je dosta utakmica ove sezone u kojim smo bili katastrofa i tad se najbolje vidjelo da nam fali napadač. Roma, Milan, Genoa, Lazio, s pravim napadačem bi sigurno osvojili par bodova više iz ove 4 utakmice. U nekim smo i pobjedili, ali smo strepil do posljednjih minuta jer napadači nisu znali zabiti, sjetite se utakmice protiv Palerma. S klasnim igračem u napadu bodovi bi se puno lakše osvajali.
Statistika govori da ekipi ne fali ništa, ali svi dobro znamo da je statistika relativna stvar i da ne može biti glavno mjerilo.
Sreca pa su Inter i Milan ove sezone truba... da su malo ozbiljniji drugacije bi bilo, ovako nam idalje sve prolazi
Vjerovatno su toga svi svjesni... Juve uz minimalna ulaganja dolazi do titule.
Bilo bi ovo jos gore da nije doslo par momaka pocetkom sezone sa nekog drugog foruma. Cim sam ja prosle sezone bio jedan od aktivnijih sve ti je jasno.
P.S. Jubilarni 100 post
Samo lagano, kada nema nikakvih interesantnih desavanja onda se nista i ne pise, Juventus nije trollaski klub
Sad gledam nesto, mi Napoli u Napulju nismo dobili od 2000-ite vrijeme je da se taj crni niz prekine, sa gotovo osiguranim prolazom u LP mislima cemo biti 100% u ovoj utakmici i ne ocekujem nista manje nego pobjedu
Jos nastupamo u najjacem sastavu... bit ce gusto bit ce 0 - 2