Ukrajina
-
Seyfo
#78201 Re: Ukrajina
Dosta ovoga iz Ukrajine ce pravo u historijske knjige. Ima materijala bas. Jedino se jos ne zna da li ce pitanje za dvojku 2030.g biti: da li je ww3 poceo 24.2.2022 ?
- video
#78202 Re: Ukrajina
Orke za sobom ostavljaju pustos, zeljezo i mts.
- drug_profi
#78203 Re: Ukrajina
Bice i naucnih radova na temu autohipnoze masa....
- corolla02
- Location: Light travels faster than sound; that is why some people appear bright, until you hear them speak!
- Horoskop: Gemini
#78204 Re: Ukrajina
ja nisam znao za ovo
-
tindbe
#78205 Re: Ukrajina
kud postavi ove teorije, sve od tad se vrtim po dubinama Twittera i četničkih pro-ruskih naloga
ja sam znao da ovaj rezon postoji, al' kakve stvari se mogu pročitati, da mi se ne pali više računar a na njemu hljeb zarađujem
uglavnom, potopili su sami svoj brod jer je bio starudija od 50 godina, ponos ruske mornarice, koji je remontiran i vraćen u upotrebu prošle godine, opet kao ponos mornarice, kako bi ga sami potopili sa 500 članova posade jer su u zaljevu širokom nekoliko kilometara smještene NATO nuklearne podmornice i još desetine NATO vojnih brodova
i te podmornice neće moći izaći iz tog zaljeva podvodno, pa će morati isploviti i onda će ih Rusi skršiti
samo mi nije jasno zašto nisu desetine ovih ostalih brodova, koji su na površini, skršili još uvijek?
ja sam još gori koji pokušavam imalo logike upalit u ovom slučaju
dobar psihijatar je potreban komšijama, il nešto drugo, al neka, volim ponekad nešto da pisnem na forumu
ja sam znao da ovaj rezon postoji, al' kakve stvari se mogu pročitati, da mi se ne pali više računar a na njemu hljeb zarađujem
uglavnom, potopili su sami svoj brod jer je bio starudija od 50 godina, ponos ruske mornarice, koji je remontiran i vraćen u upotrebu prošle godine, opet kao ponos mornarice, kako bi ga sami potopili sa 500 članova posade jer su u zaljevu širokom nekoliko kilometara smještene NATO nuklearne podmornice i još desetine NATO vojnih brodova
i te podmornice neće moći izaći iz tog zaljeva podvodno, pa će morati isploviti i onda će ih Rusi skršiti
samo mi nije jasno zašto nisu desetine ovih ostalih brodova, koji su na površini, skršili još uvijek?
dobar psihijatar je potreban komšijama, il nešto drugo, al neka, volim ponekad nešto da pisnem na forumu
-
zilog
#78206 Re: Ukrajina
Ono, kada te Srbi vade (ili sebe), onda masta nema granica...
Jebo Boj na Kosovu, kakvi se samo mitovi prave...
Da su Kasteru "peglali" CV, bio bi u rangu Ace Makedonskog...
-
zilog
#78207 Re: Ukrajina
Hebo bombardovanje, treba SB izglasavati psihijatrijske intervencije...tindbe wrote: ↑17/04/2022 01:59 kud postavi ove teorije, sve od tad se vrtim po dubinama Twittera i četničkih pro-ruskih naloga
- drug_profi
#78208 Re: Ukrajina
Najgore je kad vidiš sa kakvim ludacima imaš posla, i ti ludaci imaju WMD koliko hoćeš.
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#78209 Re: Ukrajina
Rusi objavili da su ubili 23 000 UKR vojnika 
-
Dimu1927
- Point.
#78211 Re: Ukrajina
Mora da je istina, đe bi orci lagili
-
Helios
- DEMONIKA
#78213 Re: Ukrajina
jesIma Bosne_Bice Bosne wrote: ↑17/04/2022 01:34![]()
![]()
Pa Njemacka daje pare, a za pare se svasta nesto moze kupiti.
Kako ono kazu, "Ha med ha medene pare".![]()
![]()
i šljemove
5000
sa pripadajućim oznakama na njima
deba
nije đaba tito bio nesvrstan
vidi ovog javašluka od eu, isto mala djeca čekaju i plaču
natooo natooo usaaaa pomagaj
ja kad rekoh nekad davno da je GB napravila najpametniji potez izlaskom iz iste, meni raja govorila eh saš vidjet kako će nahebat
eto
svi kao daju pare i svi kao daju sve
samo ukrajina daje živote...
nadam se da će im ta žrtva donijeti bolje nego što je BIH dobila
- drug_profi
#78214 Re: Ukrajina
Ja ne kontam sta ti hoces u stvari reci?
Da Ukrajina nije trebala napasti Rusiju?
Da Ukrajina nije trebala napasti Rusiju?
-
Ima Bosne_Bice Bosne
- Location: The field “Location” is too short, a minimum of 2 characters is required.
#78215 Re: Ukrajina
Ti kao da si od juce.
Uvijek je bilo i bice, " Drzava daje topove, bogati volove, a sirotinja sinove".
Jbga, Ukrajinci brane svoje zato najvise zivota gube, a svaka pomoc sa strane je dobrodosla, pa makar to i sljemovi bili.
Da je nama tokom rata samo 1/10 takve poci data druga bi se pjesma danas pjevala.
- Gandalf
- Gandalf
#78217 Re: Ukrajina
mordorska gamad su ubila 23 000 civila u svom genocidnom pokolju, vojnika sigurno ni blizu tom broju
- GAU8
#78219 Re: Ukrajina
GB ima mnogo problema s napuštanjem EU. Samo to nije baš zastupljeno u svakodnevnom političkom diskursu.DEMONIKA wrote: ↑17/04/2022 03:19jesIma Bosne_Bice Bosne wrote: ↑17/04/2022 01:34
![]()
![]()
Pa Njemacka daje pare, a za pare se svasta nesto moze kupiti.
Kako ono kazu, "Ha med ha medene pare".![]()
![]()
i šljemove
5000
sa pripadajućim oznakama na njima![]()
deba
nije đaba tito bio nesvrstan
vidi ovog javašluka od eu, isto mala djeca čekaju i plaču
natooo natooo usaaaa pomagaj
ja kad rekoh nekad davno da je GB napravila najpametniji potez izlaskom iz iste, meni raja govorila eh saš vidjet kako će nahebat
eto![]()
svi kao daju pare i svi kao daju sve
samo ukrajina daje živote...
nadam se da će im ta žrtva donijeti bolje nego što je BIH dobila
- GAU8
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#78221 Re: Ukrajina
Ja ne znam sta vas cudi toliko kod suseda, to su bolesni umovi, njima vise nema spasa.U Ukrajini se vodi svjetski rat, izmedju pomracenja uma i slobode uma, izmedju diktaktorijata i demokratije, izmedju ne civilizacije i civilizacije itd itd.Ruski despot i njegovi bojari su pokazali svijetu kako to radi srednjevjekovna drzava u modernom dobu.Za danasnji svijet to je bolesno, bolesno, bolesno, to je civilizacijski kancer.
Ukrajinci su heroji zapadne civilizacije, jos mnogima se ne otvaraju okice i nece da vjeruju da u ovom vremenu postoje ovakve prikaze.Jos uvjek se nadaju nekom magicnom diplomatskom potezu.Ja isti nisam mogao da vjerujem Reganu koji je prije cetrdeset i kusur godina ih zvao "imperijom ZLA".Sad vidim da je bio u pravu.Za recenicu "Vise volim rusko govno nego americku tortu" Tito je slao na goli otok, bio sam ubjedjen da je to pretjerivanje i zlocin.Sad tek vidim da je upravu bio.
Jednoumlje je fasizam.Uz sve mane zapadne demokratije, njihove pohlepe za novcem, kapitalistickom gramzivoscu itd, uvjek cu izabrati njih naspram Imperijalne jednoumne srednjevjekovne diktature.
SLAVA UKRAINI!
Ukrajinci su heroji zapadne civilizacije, jos mnogima se ne otvaraju okice i nece da vjeruju da u ovom vremenu postoje ovakve prikaze.Jos uvjek se nadaju nekom magicnom diplomatskom potezu.Ja isti nisam mogao da vjerujem Reganu koji je prije cetrdeset i kusur godina ih zvao "imperijom ZLA".Sad vidim da je bio u pravu.Za recenicu "Vise volim rusko govno nego americku tortu" Tito je slao na goli otok, bio sam ubjedjen da je to pretjerivanje i zlocin.Sad tek vidim da je upravu bio.
Jednoumlje je fasizam.Uz sve mane zapadne demokratije, njihove pohlepe za novcem, kapitalistickom gramzivoscu itd, uvjek cu izabrati njih naspram Imperijalne jednoumne srednjevjekovne diktature.
SLAVA UKRAINI!
- pici
#78222 Re: Ukrajina
NE, napisano je da je priblizno tako potonula krstarica Moskva i da ce takvu sudbinu dozivjeti Ruska Imperija.Ovo je neki drugi brod uzet kao ilustracija.
- Freamon Lester
#78223 Re: Ukrajina
Nemaju more pa ne razumiju.
- pici
#78224 Re: Ukrajina
U prevodu potpuno zatiranje Ukrajine kao drzave i nacije.
Ruske snage nastavljaju preraspoređivanje borbene opreme i opreme za potporu iz Bjelorusije prema istočnoj Ukrajini. To uključuje lokacije u blizini Harkiva i Severdonjecka.
Rusko topništvo nastavlja gađati ukrajinske položaje diljem istoka zemlje gdje Rusija planira obnoviti ofenzivnu aktivnost
Iako se operativni fokus Rusije pomaknuo na istočnu Ukrajinu, konačni cilj Rusije ostaje isti. Predan je prisiljavanju Ukrajine da napusti svoju euroatlantsku orijentaciju i potvrdi vlastitu regionalnu dominaciju
SLAVA UKRAINI!
-
emirolini
#78225 Re: Ukrajina
U jednoj od tih podmornica je i Biden i Johnson zajedno, velika pobeda rusa. Koji mozak u pm, koliko moras biti bolestan za tako nesto. Jadni psihijatri u srbiji…