FK Željezničar

Sve o FK Željezničar...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Alfa_i_Omega

#78176 Re: FK Željezničar

Post by Alfa_i_Omega »

ultima_palabra wrote:
FreakyStyley wrote:Kaze daj titulu ove sezone, iduce dupla kruna, grupe LS i jug. 8-)
Ako ne bude toga, odmah naprava upolje.
Ma ne treba se smijat, gluho bilo moze se svakome desit.

Freaky@

Polako, tek se upoznaju. :D
zipoo

#78177 Re: FK Željezničar

Post by zipoo »

shandrprcSA wrote:znaci, sad je sve med i mlijeko? :skoljka:
Ma sve isto, samo zamijenjene uloge
manijak1

#78178 Re: FK Željezničar

Post by manijak1 »

zipoo wrote:
shandrprcSA wrote:znaci, sad je sve med i mlijeko? :skoljka:
Ma sve isto, samo zamijenjene uloge
To tek trebamo vidjeti , znam samo da novog ŠSS-a neće niko sa strane zajebavati .
FreakyStyley

#78179 Re: FK Željezničar

Post by FreakyStyley »

Ja sam vala opusten, prvi put nakon dugo vremena. 8-)
Alfa_i_Omega

#78180 Re: FK Željezničar

Post by Alfa_i_Omega »

Ima posla da se svi oznoje po sto puta. Tek nakon nekog vremena cemo shvatiti u kakvoj smo dubiozi bili, ma kolilo god se nekome ne sviđala izjava da smo utakmice gubili jer smo slabi. Npr onaj dio kada Charuga@ prica da je uvjeren kako mi imamo bolju ekipu od Tuzla S ili Etno sela. Da, teoretski jesmo bolji ali spletom svih okolnosti prakticno nismo, i u trenutku kada smo igrali nasa ekipa je bila slabija. Dosta stvari je fudbal a ne samo papir sa imenima.

Na igracima je dosta toga. Ovi sto su tu ako misle da su sigurni, grijese, ovi sto ce doci ako misle da ce sigurno igrati, grijese. Svi ravnopravno imaju pripreme do pocetka sezone i svi imaju sansu da se pokazu. Ne bi nam bilo prvi put da vidimo kako Amar sve iznenadi postavom po pozicijama ili imenima. Ko bude radio kvalitetno, kao dio tima i igrac koji se trudi ispuniti svoje zadatke, moze biti uvjeren da ce biti nagrađen.

Zaboravite foliranje, zasucite rukave.
sime_cipol
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
Grijem se na: Zdrvima
Vozim: 508 SW

#78181 Re: FK Željezničar

Post by sime_cipol »

Pa i Roma je slabija od Barcelone, pa prosle godine nekim ludim spletom okolnosti ih prodjose u LP.
ultima_palabra

#78182 Re: FK Željezničar

Post by ultima_palabra »

Ali kod nas nije bilo spleta okolnosti, nijednu od ovih ekipa od kojih smo izgubili nismo nadigrali, pa da kažeš nije kurva htjela u gol... kao što su recimo pitari imali u dvije tekme sa Goškom.
Alfa_i_Omega

#78183 Re: FK Željezničar

Post by Alfa_i_Omega »

ultima_palabra wrote:Ali kod nas nije bilo spleta okolnosti, nijednu od ovih ekipa od kojih smo izgubili nismo nadigrali, pa da kažeš nije kurva htjela u gol... kao što su recimo pitari imali u dvije tekme sa Goškom.
Jeste splet okolnosti. Od samog izabira ekipe do nacina na koji su vođeni te preko same atmosfere u i oko kluba. Sve dijelovi slagalice. Nije izolovano pa da kazes samo nisu kvalitetni ili kako lobotomci kazu nisu htjeli.
ultima_palabra

#78184 Re: FK Željezničar

Post by ultima_palabra »

Alfa_i_Omega wrote:
ultima_palabra wrote:Ali kod nas nije bilo spleta okolnosti, nijednu od ovih ekipa od kojih smo izgubili nismo nadigrali, pa da kažeš nije kurva htjela u gol... kao što su recimo pitari imali u dvije tekme sa Goškom.
Jeste splet okolnosti. Od samog izabira ekipe do nacina na koji su vođeni te preko same atmosfere u i oko kluba. Sve dijelovi slagalice. Nije izolovano pa da kazes samo nisu kvalitetni ili kako lobotomci kazu nisu htjeli.
Mislio sam u smislu da si sve stvari uradio kako treba, ali je sreća okrenula leđa i to... ovdje očigledno puno stvari nije rađeno na pravi način.
Alfa_i_Omega

#78185 Re: FK Željezničar

Post by Alfa_i_Omega »

ultima_palabra wrote:
Alfa_i_Omega wrote:
Mislio sam u smislu da si sve stvari uradio kako treba, ali je sreća okrenula leđa i to... ovdje očigledno puno stvari nije rađeno na pravi način.
Trebat ce vremena da ljudi shvate ove stvari i tek onda cemo moci ocekivati napredak. Ne mislim na napredak u nasoj ligi, tu u Amara ne sumnjam ni malo, vec za stvarno nesto vise.

Do kada god ljudima budemo morali crtati osnovne stvari, tu nema napredka. Samo pogledati ovaj trenutni trend da osporavaju titule. Vlastiti navijaci?! Za ubit se.
RasAlGhul

#78186 Re: FK Željezničar

Post by RasAlGhul »

Hoćeš više prestati govoriti o nekakvim ljudima, lobotomcima, bivšoj Upravi, dobio si šta si htio Amara nazad, šta ti sad smeta? Bolan ne znaš ni koliko titula imamo :roll:
Zeljo92

#78187 Re: FK Željezničar

Post by Zeljo92 »

lobotomci *** kluba FK Zeljeznicar.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#78188 Re: FK Željezničar

Post by hrasno38 »

RasAlGhul wrote:Hoćeš više prestati govoriti o nekakvim ljudima, lobotomcima, bivšoj Upravi, dobio si šta si htio Amara nazad, šta ti sad smeta? Bolan ne znaš ni koliko titula imamo :roll:
Pusti covjeka vidis da se nafuro da je stand up komicar i kad mu niko ne replicira on svoje stanca li stanaca :D Covjek se prije 6 mjeseci ovdje pojavio i razvaljuje nas sve ko bugari skupstinu.
zipoo

#78189 Re: FK Željezničar

Post by zipoo »

RasAlGhul wrote:Hoćeš više prestati govoriti o nekakvim ljudima, lobotomcima, bivšoj Upravi, dobio si šta si htio Amara nazad, šta ti sad smeta? Bolan ne znaš ni koliko titula imamo :roll:
Ha seres ti, ha sere on, 1 za 1. Ne znam sta se bunis, mi moramo citati vase gluposti.
cvrčak_na_hedonizmu

#78190 Re: FK Željezničar

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

FreakyStyley wrote:Ja sam vala opusten, prvi put nakon dugo vremena. 8-)

Kakvi smo to ljudi pa ne znamo da cijenimo dobra vremena za vrijeme Kostica, Petrovica, Krcmarevica. Petnaest igraca dodje, deset ode i tako svaki prelazni rok. Novi trener svakih sest mjeseci. Taj osjecaj uzbudjenja zbog novih igraca i trenera. Pun stadion stalno. Atmosfera drama.

A tek sto smo igrali, samo nije htjela u gol i zajebo nas sudija :skoljka:

I sad dodje ova varalica na mjesto trenera. Fuj. Povraca mi se i sav sam nekako razocaran :(
UnKnownBA

#78191 Re: FK Željezničar

Post by UnKnownBA »

Ovo meni više liči na onaj Gredićev period stabilizacije kada smo sa juniorima igrali, kada nismo za kifle imali. Čekali par godina da se stabilizujemo, trpili, čupali kose, svakakvih wannabe igrača se nagledali i sada opet po starom, vraćaj dugove, gledaj omladince i Željine bivše propale talente. Korak naprijed tri nazad! Hvala vam "najbolja poslijeratna upravo", dabogda firme tako vodili.
noviclan

#78192 Re: FK Željezničar

Post by noviclan »

Image

Utvrdjuje osim stete
Mea_parvitas

#78193 Re: FK Željezničar

Post by Mea_parvitas »

Prestanite se ponavljati kao pokvarena ploca, stvarati mitove. 99,99% navijaca nije protiv Amara, nego protiv dusmanskog, kamatarskog, hinjskog, pokvarenog, podmuklog, prevaranrskog, nasilnog, ulaska u klub. Takodje, nisu kopali i nogama i rukama da udju u klub jer klub nema para, klub itekako ima para i svake godine stabilan budzet za koji je zasluzna bivsa uprava, nikakva aman dugovanja, sto oni nisu konstantno rjesavali kao sto ce i ovi i sve je regularno funkcionisalo. To sto neukima Siljak polupijano hinjski predstavi neke podatke, to je do neukih.

Prestanite vise smarati navijace, dosli su u klub, eto nek pokazu sta mogu i znaju. Forza Zeljo
ultima_palabra

#78194 Re: FK Željezničar

Post by ultima_palabra »

Mea_parvitas wrote:Prestanite se ponavljati kao pokvarena ploca, stvarati mitove. 99,99% navijaca nije protiv Amara, nego protiv dusmanskog, kamatarskog, hinjskog, pokvarenog, podmuklog, prevaranrskog, nasilnog, ulaska u klub. Takodje, nisu kopali i nogama i rukama da udju u klub jer klub nema para, klub itekako ima para i svake godine stabilan budzet za koji je zasluzna bivsa uprava, nikakva aman dugovanja, sto oni nisu konstantno rjesavali kao sto ce i ovi i sve je regularno funkcionisalo. To sto neukima Siljak polupijano hinjski predstavi neke podatke, to je do neukih.

Prestanite vise smarati navijace, dosli su u klub, eto nek pokazu sta mogu i znaju. Forza Zeljo
A inace je super situacija kad ti sto hiljada moze blokirati racun. I kad unaprijed potrosis pare od nezakljucenog transfera.

I vise je hinjski i pokvaren izlazak nego ulazak u klub.
Mea_parvitas

#78195 Re: FK Željezničar

Post by Mea_parvitas »

A nisu ljudima mozda vracene pozajmice koje inace vracaju kada dodje vrijeme za to jer su znali da ce ih otjerati? Ni jedan mjesec nije kasnilo nista, osim sada kada su normalno prvo sebe namirili, da ne bi mozda hijenama i lovu ostavljali na racunu. Dovoljno im je preko 6 miliona ulozenih u stadion, naspram rusevine koju je blagodet ostavila sa nekoliko miliona dodatnog duga
Alfa_i_Omega

#78196 Re: FK Željezničar

Post by Alfa_i_Omega »

Mea_parvitas wrote:A nisu ljudima mozda vracene pozajmice koje inace vracaju kada dodje vrijeme za to jer su znali da ce ih otjerati? Ni jedan mjesec nije kasnilo nista, osim sada kada su normalno prvo sebe namirili, da ne bi mozda hijenama i lovu ostavljali na racunu. Dovoljno im je preko 6 miliona ulozenih u stadion, naspram rusevine koju je blagodet ostavila sa nekoliko miliona dodatnog duga
Bivsi su ljudi, novi su hijene. Nikako da shvatite i onda se cudite gdje je problem.

Steta sto se nisu znala imena "hijena" par sedmica prije skupstine, da im popljujete sve do desetog koljena. Mozda bi "ljudi" jos uvijek bili u klubu.
Last edited by Alfa_i_Omega on 17/01/2019 09:14, edited 1 time in total.
ultima_palabra

#78197 Re: FK Željezničar

Post by ultima_palabra »

Mea_parvitas wrote:A nisu ljudima mozda vracene pozajmice koje inace vracaju kada dodje vrijeme za to jer su znali da ce ih otjerati? Ni jedan mjesec nije kasnilo nista, osim sada kada su normalno prvo sebe namirili, da ne bi mozda hijenama i lovu ostavljali na racunu. Dovoljno im je preko 6 miliona ulozenih u stadion, naspram rusevine koju je blagodet ostavila sa nekoliko miliona dodatnog duga
Vracene u septembru, jesu li tad znali da ce ih "otjerati"? Otjerali su sami sebe svojim nepoznavanjem fudbala.
sime_cipol
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
Grijem se na: Zdrvima
Vozim: 508 SW

#78198 Re: FK Željezničar

Post by sime_cipol »

Na kraju, uvijek rezultat na terenu presudi. Bio to igrac, trener ili uprava.
FreakyStyley

#78199 Re: FK Željezničar

Post by FreakyStyley »

cvrčak_na_hedonizmu wrote:
FreakyStyley wrote:Ja sam vala opusten, prvi put nakon dugo vremena. 8-)

Kakvi smo to ljudi pa ne znamo da cijenimo dobra vremena za vrijeme Kostica, Petrovica, Krcmarevica. Petnaest igraca dodje, deset ode i tako svaki prelazni rok. Novi trener svakih sest mjeseci. Taj osjecaj uzbudjenja zbog novih igraca i trenera. Pun stadion stalno. Atmosfera drama.

A tek sto smo igrali, samo nije htjela u gol i zajebo nas sudija :skoljka:

I sad dodje ova varalica na mjesto trenera. Fuj. Povraca mi se i sav sam nekako razocaran :(
Pravicemo mi sportski segment od blata. :lol:
manijak1

#78200 Re: FK Željezničar

Post by manijak1 »

Ugled nam je podobro ukaljan , imamo tog materijala na izvoz .
Post Reply