Ma ne treba se smijat, gluho bilo moze se svakome desit.ultima_palabra wrote:Ako ne bude toga, odmah naprava upolje.FreakyStyley wrote:Kaze daj titulu ove sezone, iduce dupla kruna, grupe LS i jug.
Freaky@
Polako, tek se upoznaju.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Ma ne treba se smijat, gluho bilo moze se svakome desit.ultima_palabra wrote:Ako ne bude toga, odmah naprava upolje.FreakyStyley wrote:Kaze daj titulu ove sezone, iduce dupla kruna, grupe LS i jug.
Ma sve isto, samo zamijenjene ulogeshandrprcSA wrote:znaci, sad je sve med i mlijeko?
To tek trebamo vidjeti , znam samo da novog ŠSS-a neće niko sa strane zajebavati .zipoo wrote:Ma sve isto, samo zamijenjene ulogeshandrprcSA wrote:znaci, sad je sve med i mlijeko?
Jeste splet okolnosti. Od samog izabira ekipe do nacina na koji su vođeni te preko same atmosfere u i oko kluba. Sve dijelovi slagalice. Nije izolovano pa da kazes samo nisu kvalitetni ili kako lobotomci kazu nisu htjeli.ultima_palabra wrote:Ali kod nas nije bilo spleta okolnosti, nijednu od ovih ekipa od kojih smo izgubili nismo nadigrali, pa da kažeš nije kurva htjela u gol... kao što su recimo pitari imali u dvije tekme sa Goškom.
Mislio sam u smislu da si sve stvari uradio kako treba, ali je sreća okrenula leđa i to... ovdje očigledno puno stvari nije rađeno na pravi način.Alfa_i_Omega wrote:Jeste splet okolnosti. Od samog izabira ekipe do nacina na koji su vođeni te preko same atmosfere u i oko kluba. Sve dijelovi slagalice. Nije izolovano pa da kazes samo nisu kvalitetni ili kako lobotomci kazu nisu htjeli.ultima_palabra wrote:Ali kod nas nije bilo spleta okolnosti, nijednu od ovih ekipa od kojih smo izgubili nismo nadigrali, pa da kažeš nije kurva htjela u gol... kao što su recimo pitari imali u dvije tekme sa Goškom.
Trebat ce vremena da ljudi shvate ove stvari i tek onda cemo moci ocekivati napredak. Ne mislim na napredak u nasoj ligi, tu u Amara ne sumnjam ni malo, vec za stvarno nesto vise.ultima_palabra wrote:Mislio sam u smislu da si sve stvari uradio kako treba, ali je sreća okrenula leđa i to... ovdje očigledno puno stvari nije rađeno na pravi način.Alfa_i_Omega wrote:Jeste splet okolnosti. Od samog izabira ekipe do nacina na koji su vođeni te preko same atmosfere u i oko kluba. Sve dijelovi slagalice. Nije izolovano pa da kazes samo nisu kvalitetni ili kako lobotomci kazu nisu htjeli.ultima_palabra wrote:Ali kod nas nije bilo spleta okolnosti, nijednu od ovih ekipa od kojih smo izgubili nismo nadigrali, pa da kažeš nije kurva htjela u gol... kao što su recimo pitari imali u dvije tekme sa Goškom.
Pusti covjeka vidis da se nafuro da je stand up komicar i kad mu niko ne replicira on svoje stanca li stanacaRasAlGhul wrote:Hoćeš više prestati govoriti o nekakvim ljudima, lobotomcima, bivšoj Upravi, dobio si šta si htio Amara nazad, šta ti sad smeta? Bolan ne znaš ni koliko titula imamo
Ha seres ti, ha sere on, 1 za 1. Ne znam sta se bunis, mi moramo citati vase gluposti.RasAlGhul wrote:Hoćeš više prestati govoriti o nekakvim ljudima, lobotomcima, bivšoj Upravi, dobio si šta si htio Amara nazad, šta ti sad smeta? Bolan ne znaš ni koliko titula imamo
FreakyStyley wrote:Ja sam vala opusten, prvi put nakon dugo vremena.
A inace je super situacija kad ti sto hiljada moze blokirati racun. I kad unaprijed potrosis pare od nezakljucenog transfera.Mea_parvitas wrote:Prestanite se ponavljati kao pokvarena ploca, stvarati mitove. 99,99% navijaca nije protiv Amara, nego protiv dusmanskog, kamatarskog, hinjskog, pokvarenog, podmuklog, prevaranrskog, nasilnog, ulaska u klub. Takodje, nisu kopali i nogama i rukama da udju u klub jer klub nema para, klub itekako ima para i svake godine stabilan budzet za koji je zasluzna bivsa uprava, nikakva aman dugovanja, sto oni nisu konstantno rjesavali kao sto ce i ovi i sve je regularno funkcionisalo. To sto neukima Siljak polupijano hinjski predstavi neke podatke, to je do neukih.
Prestanite vise smarati navijace, dosli su u klub, eto nek pokazu sta mogu i znaju. Forza Zeljo
Bivsi su ljudi, novi su hijene. Nikako da shvatite i onda se cudite gdje je problem.Mea_parvitas wrote:A nisu ljudima mozda vracene pozajmice koje inace vracaju kada dodje vrijeme za to jer su znali da ce ih otjerati? Ni jedan mjesec nije kasnilo nista, osim sada kada su normalno prvo sebe namirili, da ne bi mozda hijenama i lovu ostavljali na racunu. Dovoljno im je preko 6 miliona ulozenih u stadion, naspram rusevine koju je blagodet ostavila sa nekoliko miliona dodatnog duga
Vracene u septembru, jesu li tad znali da ce ih "otjerati"? Otjerali su sami sebe svojim nepoznavanjem fudbala.Mea_parvitas wrote:A nisu ljudima mozda vracene pozajmice koje inace vracaju kada dodje vrijeme za to jer su znali da ce ih otjerati? Ni jedan mjesec nije kasnilo nista, osim sada kada su normalno prvo sebe namirili, da ne bi mozda hijenama i lovu ostavljali na racunu. Dovoljno im je preko 6 miliona ulozenih u stadion, naspram rusevine koju je blagodet ostavila sa nekoliko miliona dodatnog duga
Pravicemo mi sportski segment od blata.cvrčak_na_hedonizmu wrote:FreakyStyley wrote:Ja sam vala opusten, prvi put nakon dugo vremena.
Kakvi smo to ljudi pa ne znamo da cijenimo dobra vremena za vrijeme Kostica, Petrovica, Krcmarevica. Petnaest igraca dodje, deset ode i tako svaki prelazni rok. Novi trener svakih sest mjeseci. Taj osjecaj uzbudjenja zbog novih igraca i trenera. Pun stadion stalno. Atmosfera drama.
A tek sto smo igrali, samo nije htjela u gol i zajebo nas sudija
I sad dodje ova varalica na mjesto trenera. Fuj. Povraca mi se i sav sam nekako razocaran