Premijer liga BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
manijak1

#78176 Re: Premijer liga BiH

Post by manijak1 »

plain vanilla wrote: On nam je bio najveca nada, joker u rukavu :mrgreen: kad ono sipak :oops:
Ali je lijepo da ce oba sarajevska kluba navijati za nas :mrgreen:
Jedan hoće , drugi neće :D ni pod razno .Kako misliš da mi navijamo protiv nas :?
I kako ono da se čulo na stadionu zrinjski zrinjski .....jbt-e fakat mogu misliti koji će nas sačekati natpisi ....međutim naši potpisi su počeli :D
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#78177 Re: Premijer liga BiH

Post by plain vanilla »

manijak1 wrote: Jedan hoće , drugi neće :D ni pod razno .Kako misliš da mi navijamo protiv nas :?
I kako ono da se čulo na stadionu zrinjski zrinjski .....jbt-e fakat mogu misliti koji će nas sačekati natpisi ....međutim naši potpisi su počeli :D
Znaci, navijacete za Zrinjski, a smeta ti skandiranje Zrinskom? Bome.je to meni licemjerno :mrgreen:

Inace, mi Zrinjski nismo dobijali ni kad smo najjaci bili. Da se ja pitam, ja bih dolje poslala kakvu djecu da igraju, a ostali da odmaraju za susret s vama. :mrgreen:
manijak1

#78178 Re: Premijer liga BiH

Post by manijak1 »

plain vanilla wrote: Znaci, navijacete za Zrinjski, a smeta ti skandiranje Zrinskom? Bome.je to meni licemjerno :mrgreen:

Inace, mi Zrinjski nismo dobijali ni kad smo najjaci bili. Da se ja pitam, ja bih dolje poslala kakvu djecu da igraju, a ostali da odmaraju za susret s vama. :mrgreen:
Bome meni to nije dvolično , već potpuno opravdano :oops: ko da ti neš očekivat da nas Lištica iznenadi :D .
Najlicemjernije je da se pobjeda svog tima slavi povicima zrinjski zrinjski , logično bi bilo :D da ste rekli biće .....sarajvo šampion i miran Tušanj .
A pitari će navijat za sebe ....njima dovoljno uzet Dobojlije iz Kaknja :D doduše ne bi im smetalo ni da vi mlatnete Zrinjski ...ali .....tradicionalno igrate mlako s tim kamenjarskim ekipama :oops: .
Nemate šansi protiv nas :oops: odmah da ti kažem.
mirza_15

#78179 Re: Premijer liga BiH

Post by mirza_15 »

plain vanilla wrote: Inace, mi Zrinjski nismo dobijali ni kad smo najjaci bili
O tome ti ja cijelo vrijeme pričam, a ti se ljutiš :mrgreen:

S takvim pristupom i igrači krenu u Mostar i prime 2 komada već na Ivanu.
plain vanilla

#78180 Re: Premijer liga BiH

Post by plain vanilla »

manijak1 wrote: Bome meni to nije dvolično , već potpuno opravdano :oops: ko da ti neš očekivat da nas Lištica iznenadi :D .
Najlicemjernije je da se pobjeda svog tima slavi povicima zrinjski zrinjski , logično bi bilo :D da ste rekli biće .....sarajvo šampion i miran Tušanj .
A pitari će navijat za sebe ....njima dovoljno uzet Dobojlije iz Kaknja :D doduše ne bi im smetalo ni da vi mlatnete Zrinjski ...ali .....tradicionalno igrate mlako s tim kamenjarskim ekipama :oops: .
Nemate šansi protiv nas :oops: odmah da ti kažem.
Nismo pobjedu slavili povicima Zrinjski, Zrinjski, malo si.profulao. to je bila reakcija na sudjenje.
Moj dio tribine je vikao Penal cim bi neko prisao igracu Sarajeva :mrgreen:
Pa kad su vasi interesi u pitanju, vama je sve opravdano :mrgreen:
A sto se tice nas i vas, nemoj se dzaba nadati. Opet ces pjevati Bosnom behar probeharao... :mrgreen:
plain vanilla

#78181 Re: Premijer liga BiH

Post by plain vanilla »

mirza_15 wrote:
plain vanilla wrote: Inace, mi Zrinjski nismo dobijali ni kad smo najjaci bili
O tome ti ja cijelo vrijeme pričam, a ti se ljutiš :mrgreen:

S takvim pristupom i igrači krenu u Mostar i prime 2 komada već na Ivanu.
Pitaj Husrefa, tad nas je on trenirao. Bude li nam pristup protiv Zrinskog u Mostaru kakav je bio vas KOD KUCE, vi cete nas popljuvati. Ja nisam vidjela da su vasi ginuli.
manijak1

#78182 Re: Premijer liga BiH

Post by manijak1 »

plain vanilla wrote: Nismo pobjedu slavili povicima Zrinjski, Zrinjski, malo si.profulao. to je bila reakcija na sudjenje.
A sto se tice nas i vas, nemoj se dzaba nadati. Opet ces pjevati Bosnom behar probeharao... :mrgreen:
Vidjećemo baš ko će Dinu pjevušiti , ma kako je moguće da pitare štite sudije :? :? :D :D
I opet, kakve veze ima Zrinjski s tim ?
To za penal je potpuno opravdano :D ja kontam da će nam u Tuzli penal sigurno svirat , ako bude :D ne znam ni ko sudi ....garant neko vaš :lol: .
Ma hajde đe ćeš s njima na pravu liniju izać , jal je ovo il je ono il je Željo protežiran :D
plain vanilla

#78183 Re: Premijer liga BiH

Post by plain vanilla »

manijak1 wrote:
plain vanilla wrote: Nismo pobjedu slavili povicima Zrinjski, Zrinjski, malo si.profulao. to je bila reakcija na sudjenje.
Vidjećemo baš ko će Dinu pjevušiti , ma kako je moguće da pitare štite sudije :? :? :D :D
I opet, kakve veze ima Zrinjski s tim ?
To za penal je potpuno opravdano :D ja kontam da će nam u Tuzli penal sigurno svirat , ako bude :D ne znam ni ko sudi ....garant neko vaš :lol: .
Ma hajde đe ćeš s njima na pravu liniju izać , jal je ovo il je ono il je Željo protežiran :D
Ti zaboravio da su nas sudije pokrale kad smo protiv vas igrali. Suspendovan sudija. Valjda sad bude neke kompenzacije :mrgreen:
Ebo vas vise Zrinjski, et
manijak1

#78184 Re: Premijer liga BiH

Post by manijak1 »

plain vanilla wrote: Ti zaboravio da su nas sudije pokrale kad smo protiv vas igrali. Suspendovan sudija. Valjda sad bude neke kompenzacije :mrgreen:
To je već kompenzirano, ako se ima šta kompenzirat , zadnjim susretom u Tuzli , kad je bilo 0 :0 , koliko vaših grubih startova nisu kažnjeni kartonom ?
U tom meču je bilo 20 minuta igre , sve ostalo previjanja i bubanja na terenu .
Ništa ja nisam zaboravio :D ako misliš na onaj penal , nije bio , jer ga nije dosudio .
Jebo suspenziju kad ostaješ bez bodova , ko protiv Radnika , GOŠK-a ....
A tek koliko su nama sudije otele bodova ....da nisu , ne bih se uzrujavao kako ćete proći u Mostaru :D
plain vanilla

#78185 Re: Premijer liga BiH

Post by plain vanilla »

manijak1 wrote:
plain vanilla wrote: Ti zaboravio da su nas sudije pokrale kad smo protiv vas igrali. Suspendovan sudija. Valjda sad bude neke kompenzacije :mrgreen:
To je već kompenzirano, ako se ima šta kompenzirat , zadnjim susretom u Tuzli , kad je bilo 0 :0 , koliko vaših grubih startova nisu kažnjeni kartonom ?
U tom meču je bilo 20 minuta igre , sve ostalo previjanja i bubanja na terenu .
Ništa ja nisam zaboravio :D ako misliš na onaj penal , nije bio , jer ga nije dosudio .
Jebo suspenziju kad ostaješ bez bodova , ko protiv Radnika , GOŠK-a ....
A tek koliko su nama sudije otele bodova ....da nisu , ne bih se uzrujavao kako ćete proći u Mostaru :D
Pa nije bilo tih prekrsaja jer ih sudija nije svirao. :mrgreen:
A ti se brines da bi mi ipak mogli uzeti koju bobu u Mostaru, aaaa :mrgreen: joj zamisli, mi vas izbacimo iz europe :shock: :mrgreen:
manijak1

#78186 Re: Premijer liga BiH

Post by manijak1 »

plain vanilla wrote:[
A ti se brines da bi mi ipak mogli uzeti koju bobu u Mostaru, aaaa :mrgreen: joj zamisli, mi vas izbacimo iz europe :shock: :mrgreen:
Ne mogu takav razvoj situacije zamislit ni u najgorem snu :D kamoli čajnoslu , pa eto pokazali ste pitarima da imate karakter protiv njih , što im posebno smeta :lol: eto jesam li ja trebo navijat za pitare protiv vas , pa nisam .Šta je tu opravdano il neopravdano :? :D
Ja , još sad nešto zamjeraju vama što ste zapeli protiv njih , a kad im je došao Zrinjski , ko da igraju pripremnu utakmicu, a ne utakmicu za titulu .
nas jesu razvalili ali da ne bi onih poklona , kontam svašta bi bilo :D .
plain vanilla

#78187 Re: Premijer liga BiH

Post by plain vanilla »

manijak1 wrote:
plain vanilla wrote:[
Ne mogu takav razvoj situacije zamislit ni u najgorem snu :D kamoli čajnoslu , pa eto pokazali ste pitarima da imate karakter protiv njih , što im posebno smeta :lol: eto jesam li ja trebo navijat za pitare protiv vas , pa nisam .Šta je tu opravdano il neopravdano :? :D
Ja , još sad nešto zamjeraju vama što ste zapeli protiv njih , a kad im je došao Zrinjski , ko da igraju pripremnu utakmicu, a ne utakmicu za titulu .
nas jesu razvalili ali da ne bi onih poklona , kontam svašta bi bilo :D .
Pitari su prosuli pet boba na Zrinjski i Siroki. I sad uprli oci u nas, vrijedjaju nas unaprijed. Imali su priliku davno osigurati titulu. Pa sto nisu zapeli? Sto oni skidose gace?
Husrefe, ostani, nikud ne idi :mrgreen:

Ma tesko da.mi sta mozemo, mogli smo vas stici dok.ste bili kriticni. Ali vi bili.losi, a mi jos gori. Tako da ne brini, dernut cemo vas, ali vi cete u jurop. :mrgreen:
manijak1

#78188 Re: Premijer liga BiH

Post by manijak1 »

plain vanilla wrote: Pitari su prosuli pet boba na Zrinjski i Siroki. I sad uprli oci u nas, vrijedjaju nas unaprijed. Imali su priliku davno osigurati titulu. Pa sto nisu zapeli? Sto oni skidose gace?
Ma tesko da.mi sta mozemo, mogli smo vas stici dok.ste bili kriticni. Ali vi bili.losi, a mi jos gori. Tako da ne brini, dernut cemo vas, ali vi cete u jurop. :mrgreen:
Ma nema od toga ništa , meni to ne bi prijalo ni najmanje , ali prvo Lištica .Moram biti miran :D
Ja takvu jurop neću ....i ne želim , ni čajnoslu :D
plain vanilla

#78189 Re: Premijer liga BiH

Post by plain vanilla »

manijak1 wrote:
plain vanilla wrote: Pitari su prosuli pet boba na Zrinjski i Siroki. I sad uprli oci u nas, vrijedjaju nas unaprijed. Imali su priliku davno osigurati titulu. Pa sto nisu zapeli? Sto oni skidose gace?
Ma nema od toga ništa , meni to ne bi prijalo ni najmanje , ali prvo Lištica .Moram biti miran :D
Ja takvu jurop neću ....i ne želim , ni čajnoslu :D
Haha cuj mora biti miran. Pa jesil?
Inace prognozirala sam 1 samo zbog tebe, da se ne svadjamo. :mrgreen:
manijak1

#78190 Re: Premijer liga BiH

Post by manijak1 »

plain vanilla wrote: Haha cuj mora biti miran. Pa jesil?
Inace prognozirala sam 1 samo zbog tebe, da se ne svadjamo. :mrgreen:
Vidjećemo hoću li bit , nema priče unaprijed , šta sam sve kod njih doživio mogo bih cijelu tekmu kamenjem ih gađat.A sad posebno :D .
Inače , ne bih se mogao svađat s tobom , ne bi bilo ni prilično .Druga je stvar što ćemo vas uzet u Tuzli :D kad završimo sa Lišticom .
Ne prognoziram , kažem samo .... :D
plain vanilla

#78191 Re: Premijer liga BiH

Post by plain vanilla »

manijak1 wrote: Vidjećemo hoću li bit , nema priče unaprijed , šta sam sve kod njih doživio mogo bih cijelu tekmu kamenjem ih gađat.A sad posebno :D .
Inače , ne bih se mogao svađat s tobom , ne bi bilo ni prilično .Druga je stvar što ćemo vas uzet u Tuzli :D kad završimo sa Lišticom .
Ne prognoziram , kažem samo .... :D
Eh vidjet cemo kako ce ovo zavrsit, srecom na forumu nema bloka :mrgreen:
Ovih dana bi svi da se svadjaju sa mnom, bome sam.se umorila :mrgreen:
manijak1

#78192 Re: Premijer liga BiH

Post by manijak1 »

plain vanilla wrote: Eh vidjet cemo kako ce ovo zavrsit, srecom na forumu nema bloka :mrgreen:
ja se ne svađam :D nisam ni nešto plaho umoren i umoran , samo sam nestrpljiv da završimo priču s Lišticom :D pa da otvorimo novo poglavlje :lol: za jurop :D
plain vanilla

#78193 Re: Premijer liga BiH

Post by plain vanilla »

manijak1 wrote:
plain vanilla wrote: Eh vidjet cemo kako ce ovo zavrsit, srecom na forumu nema bloka :mrgreen:
ja se ne svađam :D nisam ni nešto plaho umoren i umoran , samo sam nestrpljiv da završimo priču s Lišticom :D pa da otvorimo novo poglavlje :lol: za jurop :D
Bio si i ti krenuo pitarskim stazama revolucije, srecom stade na vrijeme :mrgreen:
Ja znam da su nam najmanje tri bobe ove hefte, vise samo cajnoslu :mrgreen:
manijak1

#78194 Re: Premijer liga BiH

Post by manijak1 »

plain vanilla wrote: Bio si i ti krenuo pitarskim stazama revolucije, srecom stade na vrijeme :mrgreen:
ne kontam da sam stao , još manje da sam pao i da ćemo mi ikad više pasti :D čajnoslu .
Nama su četiri bobe zagarantirane , e sad hoćemo li namać i one dvije , makar i čajnoslu :D to ne znam.
plain vanilla

#78195 Re: Premijer liga BiH

Post by plain vanilla »

manijak1 wrote:
plain vanilla wrote: Bio si i ti krenuo pitarskim stazama revolucije, srecom stade na vrijeme :mrgreen:
ne kontam da sam stao , još manje da sam pao i da ćemo mi ikad više pasti :D čajnoslu .
Nama su četiri bobe zagarantirane , e sad hoćemo li namać i one dvije , makar i čajnoslu :D to ne znam.
A nama poslije vas Siroki. E jest nam neko sredio niz Sarajevo, Zrinjski, Zeljo, Siroki..ruka mu se osusila :oops:
Kakva jurop, kakvi bakraci, nemamo sanse.
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#78196 Re: Premijer liga BiH

Post by Pitar sa Kariba »

Chatate vi, chatate.....
plain vanilla

#78197 Re: Premijer liga BiH

Post by plain vanilla »

Pitar sa Kariba wrote:Chatate vi, chatate.....
Nismo, on topic sve
Bez ijednog :kiss:
:mrgreen:
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#78198 Re: Premijer liga BiH

Post by Pitar sa Kariba »

Samo se nahvaliste, niko nikom ne proturijeci....

:D
manijak1

#78199 Re: Premijer liga BiH

Post by manijak1 »

plain vanilla wrote:
Pitar sa Kariba wrote:Chatate vi, chatate.....
Nismo, on topic sve
Bez ijednog :kiss:
:mrgreen:
Jesi vidila , vokri im što ga primiše u zadnjoj sekundi :D a mi sve o fudbalu i mogućim raspletima vrlo vrlo nezgodne situacije :D .
I svakako smo se osvrnuli na dešavanja u prethodnom kolu :D za neke uspješnom za druge vrlo vrlo neuspješnom
I kaže niko nikom ne protivrječi :lol: :lol: ama nemoguća misija s njima na pravu liniju :D izać.
plain vanilla

#78200 Re: Premijer liga BiH

Post by plain vanilla »

manijak1 wrote: Jesi vidila , vokri im što ga primiše u zadnjoj sekundi :D a mi sve o fudbalu i mogućim raspletima vrlo vrlo nezgodne situacije :D .
I svakako smo se osvrnuli na dešavanja u prethodnom kolu :D za neke uspješnom za druge vrlo vrlo neuspješnom
I kaže niko nikom ne protivrječi :lol: :lol: ama nemoguća misija s njima na pravu liniju :D izać.
Kazem ti ja, uvijek mi krivi, a vidi nas, fini i samo o fudbalu pricamo :mrgreen:
Boli ih istina :oops: Husrefe, ostani :mrgreen:
Locked