E ajde mi navedi igraca koji je igrao ili igra iz ljubavi za bilo koji klubKinaski wrote:Ma hajde ako ce nam biti od koristi neka ga. Placenik kao vecina, nema tu mnogo ljubavi
FK Željezničar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#78151 Re: FK Željezničar
-
Alfa_i_Omega
#78152 Re: FK Željezničar
Neko pomislio da mu je klub babovina pa kuci odnio papire i dokumentaciju.Svi ste manje-više upoznati sa situacijom u klubu u proteklom periodu odnosno sa podnošenjem ostavki kompletnog rukovodstva kluba, te zateknutog stanja kojeg smo preuzeli. Neću mnogo pričati o prošlosti izuzev stvari koje se tiču primopredaje. Mi nismo još preuzeli svu dokumentaciju, nadam se da ćemo to uraditi u toku ove sedmice.
Ili kriju sta se radilo.
Nema treceg.
-
Zeljo92
#78153 Re: FK Željezničar
Valja one petobe sakrit sto su uplacivane forumasimaAlfa_i_Omega wrote:Neko pomislio da mu je klub babovina pa kuci odnio papire i dokumentaciju.Svi ste manje-više upoznati sa situacijom u klubu u proteklom periodu odnosno sa podnošenjem ostavki kompletnog rukovodstva kluba, te zateknutog stanja kojeg smo preuzeli. Neću mnogo pričati o prošlosti izuzev stvari koje se tiču primopredaje. Mi nismo još preuzeli svu dokumentaciju, nadam se da ćemo to uraditi u toku ove sedmice.
Ili kriju sta se radilo.
Nema treceg.
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: 508 SW
#78154 Re: FK Željezničar
Transparentno, nema staAlfa_i_Omega wrote:Neko pomislio da mu je klub babovina pa kuci odnio papire i dokumentaciju.Svi ste manje-više upoznati sa situacijom u klubu u proteklom periodu odnosno sa podnošenjem ostavki kompletnog rukovodstva kluba, te zateknutog stanja kojeg smo preuzeli. Neću mnogo pričati o prošlosti izuzev stvari koje se tiču primopredaje. Mi nismo još preuzeli svu dokumentaciju, nadam se da ćemo to uraditi u toku ove sedmice.
Ili kriju sta se radilo.
Nema treceg.
-
zipoo
#78156 Re: FK Željezničar
Od blata cemo praviti Misimovica i bivsu upravu
-
Zeljo92
#78157 Re: FK Željezničar
zipoo wrote:Od blata cemo praviti Misimovica i bivsu upravu
- manijak1
#78158 Re: FK Željezničar
Barem bi iz nekog poštovanja mogao napisati Odović , a zato je Brko Brko , a mi smo navijači .hrasno38 wrote:Interesantno je da su istom Bogicevicu pojedinci jebali sve redom i govorili neka ga je Odovoc poslao na tribine a sad posto je Brko rekao da treba kao da nista nije bilo
A i u to je vrijeme penzioner pravio greške ......neke manje neke teške .Sad bi ti tražio neki domino efekt , da se u startu nekome jebe mater što Amar forsira ili ne forsira nekog igrača
Ali sada važi pravilo koga nema bez njega se može i ko se kurči ima da za ekipu trči.....i neće više Željo biti klub kojem će sudije svirat penal u zadnjoj sekundi na Grbavici ili ga handrit četiri zadnjeplasirana tima.
-
Alfa_i_Omega
#78159 Re: FK Željezničar
Za pocetak sasvim dovoljno. Na tim malim utakmicama bi vjerovatno izborili evropu i bar malo vratili poljuljano povjerenje navijaca, kojima je dosadilo sto se kuci patimo protiv objektivno "manjih" ekipa.manijak1 wrote:
...ili ga handrit četiri zadnjeplasirana tima...
- UnKnownBA
#78160 Re: FK Željezničar
Eto nama Dade Sadikovića, evo raskida ugovor sa Mladosti.
Ovu polusezonu treba prespavati ...
- Mea_parvitas
#78161 Re: FK Željezničar
Pa sta fali, Stanic, Bogi, Sadikovic, Jamak, mozda i Zeba, ne bi bilo lose, dream team
-
zipoo
#78162 Re: FK Željezničar
Vala bas, kad nije Mehremicu ne znam sta moze njima.
- hrasno38
#78163 Re: FK Željezničar
Ne grijesis ja sam i onda govorio da ne treba nikoga slati na tribine i da Bogicevic moze i te kako posluziti sa klupe. Kakvog postovanja....o cemu ti pricas???manijak1 wrote:Barem bi iz nekog poštovanja mogao napisati Odović , a zato je Brko Brko , a mi smo navijači .hrasno38 wrote:Interesantno je da su istom Bogicevicu pojedinci jebali sve redom i govorili neka ga je Odovoc poslao na tribine a sad posto je Brko rekao da treba kao da nista nije bilo![]()
A i u to je vrijeme penzioner pravio greške ......neke manje neke teške .Sad bi ti tražio neki domino efekt , da se u startu nekome jebe mater što Amar forsira ili ne forsira nekog igrača.Meni je lično išlo na ćunu što je Lazu forsiro , no na kraju se ispostavilo da je to bilo pravilno i efikasno (u smislu da je na sebe vukao trojicu )....
Ali sada važi pravilo koga nema bez njega se može i ko se kurči ima da za ekipu trči.....i neće više Željo biti klub kojem će sudije svirat penal u zadnjoj sekundi na Grbavici ili ga handrit četiri zadnjeplasirana tima.
- manijak1
#78164 Re: FK Željezničar
O ovom podebljanomhrasno38 wrote:manijak1 wrote:Barem bi iz nekog poštovanja mogao napisati Odović , a zato je Brko Brko , a mi smo navijači .hrasno38 wrote:Interesantno je da su istom Bogicevicu pojedinci jebali sve redom i govorili neka ga je Odovoc poslao na tribine a sad posto je Brko rekao da treba kao da nista nije bilo![]()
Ne grijesis ja sam i onda govorio da ne treba nikoga slati na tribine i da Bogicevic moze i te kako posluziti sa klupe. Kakvog postovanja....o cemu ti pricas???
- hrasno38
#78165 Re: FK Željezničar
Samo greska u kucanju.....a ne vidim sto bih ja to trebao da imam postovanje prema Odovicu? To mozete vi mladje generacije......manijak1 wrote:O ovom podebljanom
- manijak1
#78166 Re: FK Željezničar
Slažem sehrasno38 wrote:Samo greska u kucanju.....a ne vidim sto bih ja to trebao da imam postovanje prema Odovicu? To mozete vi mladje generacije......manijak1 wrote:O ovom podebljanomDa sam ga vidio sa sobom u jedinici na Trgu Heroja imao bi moje dozivotno a ovako nek je ziv i zdrav i to je dovoljno!
Nisi ga gledao u Želji prije agresije
Nije vodio Želju poslije agresije
To ko nije dovoljno da ga se ne vrijeđa , pa makar i nasumičnim kucanim greškama.
- hrasno38
#78167 Re: FK Željezničar
Ja ga ne vrijedjam aposlutno nicim???? Tako da advokat mu ne treba. Za razliku od mase ja ovdje ne dajem epitete ljudima koji su mi nesimpaticni nego jednostavno kazem da mi svidjaju ili ne svidjaju. Ja se kurcim svremenom provedenim u A BiH i sta ces sad! De ba popusit sa tom pricom ziv bio....radi ciste greske u kucanju napisao si romanmanijak1 wrote:Slažem sehrasno38 wrote:Samo greska u kucanju.....a ne vidim sto bih ja to trebao da imam postovanje prema Odovicu? To mozete vi mladje generacije......manijak1 wrote:O ovom podebljanomDa sam ga vidio sa sobom u jedinici na Trgu Heroja imao bi moje dozivotno a ovako nek je ziv i zdrav i to je dovoljno!
ima nas još koji su odgulili četiri godine rata i još jednu u bivšoj JNA .Pa se ne kurčim s tim , jer sam ostao živ i mogu svakom pogledati pravo u oči.
Nisi ga gledao u Želji prije agresije![]()
Nije vodio Želju poslije agresije
To ko nije dovoljno da ga se ne vrijeđa , pa makar i nasumičnim kucanim greškama.
- manijak1
#78168 Re: FK Željezničar
Ništa baš ja neću .
O popuštanju i za tebe ima mjesta.
Samo kažem , u slučaju Ode , imaš previše kucanih grešaka .
O popuštanju i za tebe ima mjesta.
Samo kažem , u slučaju Ode , imaš previše kucanih grešaka .
- ultima_palabra
#78169 Re: FK Željezničar
Žujo, Violina, Terović, Duraković, Imširović uprava, Memić prvi trener, Jamak i Svraka pojačanja...Alfa_i_Omega wrote:Ne moramo bas na svaku skiju koju nam serviraju lobotomci naletit.UnKnownBA wrote:Eto nama Dade Sadikovića, evo raskida ugovor sa Mladosti.Ovu polusezonu treba prespavati ...
-
shandrprcSA
#78170 Re: FK Željezničar
znaci, sad je sve med i mlijeko? 
-
FreakyStyley
#78171 Re: FK Željezničar
Amar ne zeli da bude trener, hoce u upravni odbor. Na klupu postavlja marionetu, Memica ili Musu. 
-
Alfa_i_Omega
#78172 Re: FK Željezničar
Dobrodosao Musa!ultima_palabra wrote:Žujo, Violina, Terović, Duraković, Imširović uprava, Memić prvi trener, Jamak i Svraka pojačanja...Alfa_i_Omega wrote:Ne moramo bas na svaku skiju koju nam serviraju lobotomci naletit.UnKnownBA wrote:Eto nama Dade Sadikovića, evo raskida ugovor sa Mladosti.Ovu polusezonu treba prespavati ...
Pogodili 2 %.
-
FreakyStyley
#78173 Re: FK Željezničar
Kaze daj titulu ove sezone, iduce dupla kruna, grupe LS i jug. 
- ultima_palabra
#78174 Re: FK Željezničar
Ako ne bude toga, odmah naprava upolje.FreakyStyley wrote:Kaze daj titulu ove sezone, iduce dupla kruna, grupe LS i jug.
-
FreakyStyley
#78175 Re: FK Željezničar
Inace, nagazio ih Brko u startu

Bas me zanima hoce li ga bojkotovat.

Bas me zanima hoce li ga bojkotovat.