FK Željezničar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
FreakyStyley
#78126 Re: FK Željezničar
Koje sezone?
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: 508 SW
#78128 Re: FK Željezničar
Vec utvrdjene procedure su nam unazadile sportski dio kluba, da ce biti dobro ako uzmemo titulu do 100 godišnjice kluba.
- UnKnownBA
#78129 Re: FK Željezničar
Stanić kada je otišao u Olimpik mi za kifle imali nismo, u tom periodu su svi bježali iz kluba, kompletna ona Amarova ekipa (Jamak, Svraka, Selimović, Kerla, Čolići, Zolotić ...). Jbg bolje mu je i u Olimpiku tada bilo, kasnije kada su pare došle vratili su ga a sa njim i Bogija, Zolotića i Bekrića a tada su doveli i Lendrića, Zahirovića, Stevanoviće i ostale one polusezone.Alfa_i_Omega wrote:Cuj odbio nas Stanic i otisao u Olimpic. Na kapiji Zeljinim trofejnim igracima, Stanicu i Colicu kazu ne mozete uci. Niste vise dio kluba.
Sta sve covjek nece procitati.
Pa skontaju strucnjaci da su se zayebali, plate odstetu za ovog istog Stanica kojeg se sada pljuje.
-
Alfa_i_Omega
#78130 Re: FK Željezničar
Mislim da si malo pomijesao rokove. Stanic i Colic su otisli godinu posle Svrake, Jamaka, Zole. Nisu otisli nego otjerani, bukvalno. Svega mi, na kapiji rekli ljudima, ne mozete uci. Jos nakon povreda, ko kerove zadnje.UnKnownBA wrote:Stanić kada je otišao u Olimpik mi za kifle imali nismo, u tom periodu su svi bježali iz kluba, kompletna ona Amarova ekipa (Jamak, Svraka, Selimović, Kerla, Čolići, Zolotić ...). Jbg bolje mu je i u Olimpiku tada bilo, kasnije kada su pare došle vratili su ga a sa njim i Bogija, Zolotića i Bekrića a tada su doveli i Lendrića, Zahirovića, Stevanoviće i ostale one polusezone.Alfa_i_Omega wrote:Cuj odbio nas Stanic i otisao u Olimpic. Na kapiji Zeljinim trofejnim igracima, Stanicu i Colicu kazu ne mozete uci. Niste vise dio kluba.
Sta sve covjek nece procitati.
Pa skontaju strucnjaci da su se zayebali, plate odstetu za ovog istog Stanica kojeg se sada pljuje.
Sada ove price, nije Stana htio ovo, nije ono. Smijesno. Jeste ispao supak sa Zrinjskim i pjesmom, nema govora. Za to ga treba nareziliti ali mu kaciti i sto nije, to je vec nepotrebno. Jos da ne zaboravimo onaj mobing od strane Misimovica, kada je mislio da moze maltretirat koga god pozeli i treninge Stanica i Bogicevica van ekipe. Pa popusio foru i vratio ih u tim. Satro treneri odlucivali, Kostic i Petrovic.
Jos jednom da naglasim, ne radi tebe vec dezurnih dusebriznika, nisam ni sa jednim od njih odusevljen, posebno Bogicevicem.
- Radio Sarajevo
#78131 Re: FK Željezničar
Baš me zanima šta bi ovi dušebrižnici uradili na Srđanovom mjestu. Trebalo je valjda da ostane u klubu, gleda kako polovnjak iz Srbije ima duplo veću platu, i da pusti da se neko piša na njegovih 250 nastupa. Kad je već otišao u Zrinjski, valjda su ovi očekivali da zabije autogol na utakmici, pa da Željo uzme titulu.
I zaboga, pjevao je pjesmu Petra Graše... Kako ga nije stid...

I zaboga, pjevao je pjesmu Petra Graše... Kako ga nije stid...
- UnKnownBA
#78132 Re: FK Željezničar
@Alfa Dobro to je taj period, oni otišli na početku sezone 14/15 a Stanić i Ćolić na kraju.
-
Alfa_i_Omega
#78133 Re: FK Željezničar
Tek sada covjek vidi kakav je taj prelazni bio. Out Zeljkovic, bek i stoper po potrebi. Stanic, obje bocne, obje krilne pozicije. Colic bek. Eldar zadnji vezni.UnKnownBA wrote:@Alfa Dobro to je taj period, oni otišli na početku sezone 14/15 a Stanić i Ćolić na kraju.
Najmanje golova primili sezonu ranije, ganjali se sa pitarima do zadnjeg kola.
Doveli Livaju.
Skolski primjer kako ne treba raditi. O tome je Amar danas govorio, ne mozes ili ne trebas se tako lako rjesavati igraca koji su tu nesto duze a posebno jer su im zamjene upitne ili grozne. Mi svaki rok, daj deset novih.
- UnKnownBA
#78134 Re: FK Željezničar
Nismo para tada imali, Kvesić i Tomić su tada otišli, ko god je mogao naći klub je otišao. Najgore od svega je što se tada krivica svalila na Odu, za taj prelazni rok, a oni mu dovodili igrače, one koji su pristajali za smiješne pare da igraju. Npr. Ordagić koga je Oda tražio im bio skup.
-
printer
#78135 Re: FK Željezničar
Nisam znao da je Petar Graso pitarski ker ili ultrasko smece pa da pjeva bice Zeljo k.... sampionRadio Sarajevo wrote:Baš me zanima šta bi ovi dušebrižnici uradili na Srđanovom mjestu. Trebalo je valjda da ostane u klubu, gleda kako polovnjak iz Srbije ima duplo veću platu, i da pusti da se neko piša na njegovih 250 nastupa. Kad je već otišao u Zrinjski, valjda su ovi očekivali da zabije autogol na utakmici, pa da Željo uzme titulu.
zaboga, pjevao je pjesmu Petra Graše... Kako ga nije stid...![]()
![]()
Nije morao zabiti autogol, al je zato slavio protiv nas ko protiv najveceg dusmanina...
-
RasAlGhul
#78136 Re: FK Željezničar
I, znaš li koliko titula imamoAlfa_i_Omega wrote:RasAlGhul wrote:Pa ti ne znaš ni koliko titula imamo, a kofol navijaš za ŽeljezničarAlfa_i_Omega wrote:FK Zeljeznicar. 1921-2019. 98 godina istorije.
Sampioni 7 puta.
Osvajaci kupa 6 puta.
Superkup 3 puta.
Nase je da podrzimo klub i stanemo uz njega. Nase je da stanemo uz naseg najtrofejnijeg trenera i da mu vjerujemo. Nase je da zastitimo ugled kluba, njegovu istoriju, njegove ljude, da cijenimo sami sebe i da vjerujemo u ono sto radimo. To je nasa obaveza, nasa duznost, samo to moze klub uciniti jos vecim i dati mu potrebnu moc da bi uspjesno ispisali nove stranice istorije.
U susret stogodisnjici kluba.
Bit ce Zeljo opet sampion!
Jah, kofol evo vec skoro 30 godina. Lapsus, evo ispravka.
FK Zeljeznicar 1921-2019
Sampion 2 puta.
-
Dead Man Walking
#78137 Re: FK Željezničar
Za koliko je danas spreman potpisati? Je li se obezbjedio do treceg koljena i rijesio egzistenciju pa sad moze u Zelju za kikiriki?Radio Sarajevo wrote:Baš me zanima šta bi ovi dušebrižnici uradili na Srđanovom mjestu. Trebalo je valjda da ostane u klubu, gleda kako polovnjak iz Srbije ima duplo veću platu, i da pusti da se neko piša na njegovih 250 nastupa. Kad je već otišao u Zrinjski, valjda su ovi očekivali da zabije autogol na utakmici, pa da Željo uzme titulu.
I zaboga, pjevao je pjesmu Petra Graše... Kako ga nije stid...![]()
![]()
- ultima_palabra
#78138 Re: FK Željezničar
I to je fabrikovano mescini... sjecam se kad su zabili za 3-3, svi skacu od srece a Stana se hvata za glavu u nevjerici... znam da mi je to kasnije bilo smijesno.printer wrote:Nisam znao da je Petar Graso pitarski ker ili ultrasko smece pa da pjeva bice Zeljo k.... sampionRadio Sarajevo wrote:Baš me zanima šta bi ovi dušebrižnici uradili na Srđanovom mjestu. Trebalo je valjda da ostane u klubu, gleda kako polovnjak iz Srbije ima duplo veću platu, i da pusti da se neko piša na njegovih 250 nastupa. Kad je već otišao u Zrinjski, valjda su ovi očekivali da zabije autogol na utakmici, pa da Željo uzme titulu.
![]()
Nije morao zabiti autogol, al je zato slavio protiv nas ko protiv najveceg dusmanina...
- Charuga
- Globalni moderator
#78139 Re: FK Željezničar
Ne trebaju mu više pare, zgrnuo je kod Šulente bogatstvo, pa sad igra iz ljubavi ... prema tradiciji valjda ...Dead Man Walking wrote:Za koliko je danas spreman potpisati? Je li se obezbjedio do treceg koljena i rijesio egzistenciju pa sad moze u Zelju za kikiriki?Radio Sarajevo wrote:Baš me zanima šta bi ovi dušebrižnici uradili na Srđanovom mjestu. Trebalo je valjda da ostane u klubu, gleda kako polovnjak iz Srbije ima duplo veću platu, i da pusti da se neko piša na njegovih 250 nastupa. Kad je već otišao u Zrinjski, valjda su ovi očekivali da zabije autogol na utakmici, pa da Željo uzme titulu.
I zaboga, pjevao je pjesmu Petra Graše... Kako ga nije stid...![]()
![]()
- Charuga
- Globalni moderator
-
FreakyStyley
#78141 Re: FK Željezničar
Za 200k eura ili vise, odmah ga poslat.
- smurf
#78142 Re: FK Željezničar
Sve cu vas ofarbat u PLAVO!!!
- Radio Sarajevo
#78143 Re: FK Željezničar
Ma to je šuplja, ja to nigdje nisam vidio, a gledao sam sve utakmice svake sezone...printer wrote:Nisam znao da je Petar Graso pitarski ker ili ultrasko smece pa da pjeva bice Zeljo k.... sampionRadio Sarajevo wrote:Baš me zanima šta bi ovi dušebrižnici uradili na Srđanovom mjestu. Trebalo je valjda da ostane u klubu, gleda kako polovnjak iz Srbije ima duplo veću platu, i da pusti da se neko piša na njegovih 250 nastupa. Kad je već otišao u Zrinjski, valjda su ovi očekivali da zabije autogol na utakmici, pa da Željo uzme titulu.
![]()
- UnKnownBA
#78144 Re: FK Željezničar
Neka ga prodaju svakako nam je ekipa odron i više ne bi zaradili sve i da Evropu izborimo. Sa ovom ekipom ni Ferguson ne bi Evropu izborio a kamoli Amar.Charuga wrote:https://faktor.ba/vijest/zeljo-ostaje-b ... ode-/19078
-
printer
#78145 Re: FK Željezničar
ultima_palabra wrote:I to je fabrikovano mescini... sjecam se kad su zabili za 3-3, svi skacu od srece a Stana se hvata za glavu u nevjerici... znam da mi je to kasnije bilo smijesno.printer wrote:Nisam znao da je Petar Graso pitarski ker ili ultrasko smece pa da pjeva bice Zeljo k.... sampionRadio Sarajevo wrote:Baš me zanima šta bi ovi dušebrižnici uradili na Srđanovom mjestu. Trebalo je valjda da ostane u klubu, gleda kako polovnjak iz Srbije ima duplo veću platu, i da pusti da se neko piša na njegovih 250 nastupa. Kad je već otišao u Zrinjski, valjda su ovi očekivali da zabije autogol na utakmici, pa da Željo uzme titulu.
![]()
Prvo, boli me qrac za stanica petog i desetog.
Na kraju utakmice odma nakon zavrsetka idu tamo do stajanja i pjevaju, mlatara rukicama ko kolibri.
Poslije takodjer iz svlacionice je bio snimak. Isto .... kurac sampion, bio na njihovoj stranici pa nakon one frke kad je 2 2 bilo i kad se Adzem zalio na pjevanje te iste u svlacionici u Sarajevu, izrezali klip sa glavne ostalo nekih 7 sekundi.
E cuj za glavu se hvata, mora da mu je srce puklo od tuge, bogalj jedan
- ultima_palabra
#78146 Re: FK Željezničar
printer wrote:
Prvo, boli me qrac za stanica petog i desetog.
Na kraju utakmice odma nakon zavrsetka idu tamo do stajanja i pjevaju, mlatara rukicama ko kolibri.
Poslije takodjer iz svlacionice je bio snimak. Isto .... kurac sampion, bio na njihovoj stranici pa nakon one frke kad je 2 2 bilo i kad se Adzem zalio na pjevanje te iste u svlacionici u Sarajevu, izrezali klip sa glavne ostalo nekih 7 sekundi.
13:08
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#78147 Re: FK Željezničar
A sta je po tebi trebao zaridati i suzu pustiti sto je klub za koji je igrao sam sebi zavalio onako kretenski gol. Ovdje ima razmisljanja ono bas za ozbiljnih analiza!printer wrote:Prvo, boli me qrac za stanica petog i desetog.
-
Alfa_i_Omega
#78148 Re: FK Željezničar
printer wrote:
Poslije takodjer iz svlacionice je bio snimak.
Dok vecina raje gleda Jelenine slike i ceka video, ima i onih koji gledaju Stanica u svlacionici.
Mislim fakat.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#78149 Re: FK Željezničar
Samo ne znam kako preskoci Bekrica......Alfa_i_Omega wrote:printer wrote:
Poslije takodjer iz svlacionice je bio snimak.
Dok vecina raje gleda Jelenine slike i ceka video, ima i onih koji gledaju Stanica u svlacionici.
Mislim fakat.
- Kinaski
#78150 Re: FK Željezničar
Ma hajde ako ce nam biti od koristi neka ga. Placenik kao vecina, nema tu mnogo ljubavi