https://telemach.ba/a33603/podrska/vije ... ab-8W.htmlRegistrujte se na MOJ TELEMACH portal i osvojite TABLET Acer Iconia Tab 8W!
Sada imate još više razloga za odabir e-računa umjesto papirnog sudjelovanjem u nagradnoj igri. Svi oni koji aktiviraju elektronski račun, e-račun između 13.12.2018. i 31.01.2019. godine mogu osvojiti Tablet Acer Iconia Tab 8 W. Ovdje pogledajte pravila nagradne igre: https://telemach.ba/Binary/10669/PRAVIL ... ABLET-.pdf.
Kako se pretplatiti na e-račun?
- na MOJ TELEMACH portalu
- Ili u nekom od korisničkih centara širom BIH
E-račun sadrži sve podatke kao i papirni, a dobijate ga na e-mail koji sami izaberete, gdje god da ste.
Izaberite e-račun umjesto papirnog računa, očuvajte prirodu i ostvarite dodatne pogodnosti!
Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
- crnivrag
#78126 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
-
hdmintel
#78127 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@Telemach
Sent: 12/11/2018 13:08
From: Telemach
Recipient: hdmintel
znaci, tacno prije mjesec dana ste mi odgovorili na pp da se samo malo strpim i da ce problem biti rijesen i ... jos nista od toga !
da podsjetim :
Iako imam Eon premium TV ja jos uvijek ne mogu da registrujem HBO GO jer na stranici Moj Telemach idalje pise da ja imam Osnovni paket !! ????
Takodje mi ne rade Arene koje su sastavni dio mog paketa, geobloking je problem ( a radile su prvih 3-4 dana ).
Odlaganje rjesenja problema traje od 1. novembra i kako vi to sada mozete nazvati ?
Eto, da ja ne dajem kvalifikacije odgovorite mi vi.
Ili mi ovo rijesite ili recite da niste u mogucnosti i da raskinem ugovor.
Moj paket je mjesecno 49,90 km a ako nemam Arene i HBO GO to znaci da me zelite zakidati narednih godinu i po za citavih 14 km mjesecno ( 10km hbogo i 4km Arene Sd) ,
sto ukupno dodje 252 km.
Ja to ne prihvatam i molim vas da mi omogucite sve usluge koje placam.
U suprotnom, ostaje samo jedna opcija, koju zaista ne zelim a vjerujem vi jos manje.
Sent: 12/11/2018 13:08
From: Telemach
Recipient: hdmintel
znaci, tacno prije mjesec dana ste mi odgovorili na pp da se samo malo strpim i da ce problem biti rijesen i ... jos nista od toga !
da podsjetim :
Iako imam Eon premium TV ja jos uvijek ne mogu da registrujem HBO GO jer na stranici Moj Telemach idalje pise da ja imam Osnovni paket !! ????
Takodje mi ne rade Arene koje su sastavni dio mog paketa, geobloking je problem ( a radile su prvih 3-4 dana ).
Odlaganje rjesenja problema traje od 1. novembra i kako vi to sada mozete nazvati ?
Eto, da ja ne dajem kvalifikacije odgovorite mi vi.
Ili mi ovo rijesite ili recite da niste u mogucnosti i da raskinem ugovor.
Moj paket je mjesecno 49,90 km a ako nemam Arene i HBO GO to znaci da me zelite zakidati narednih godinu i po za citavih 14 km mjesecno ( 10km hbogo i 4km Arene Sd) ,
sto ukupno dodje 252 km.
Ja to ne prihvatam i molim vas da mi omogucite sve usluge koje placam.
U suprotnom, ostaje samo jedna opcija, koju zaista ne zelim a vjerujem vi jos manje.
- FoolControl
#78128 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Iznajmljivanje je ok, al' ne možeš naplaćivati iznajmljivanje + još 80km za uređaj, pa nije od zlata i nemoj da ih braniš.i agree wrote:Nema odplate ti opremu iznajmljujes.Mobitel kupujes a ovo iznajmljujes,ne mozes porediti.
- i agree
#78129 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Sta ih imam branit takva je politika firme,ja ti samo kazem kako jeste,tebi ako se to ne dopada kupi sebi android box na drugom mjestu pa neces im morat davat jos 80km.FoolControl wrote:Iznajmljivanje je ok, al' ne možeš naplaćivati iznajmljivanje + još 80km za uređaj, pa nije od zlata i nemoj da ih braniš.i agree wrote:Nema odplate ti opremu iznajmljujes.Mobitel kupujes a ovo iznajmljujes,ne mozes porediti.
- crnivrag
#78130 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Telemaše moj mršavi, još uvijek mi je zaleđena VOD usluga na box-u i smart aplikaciji (nema ništa u ponudi), a katalog "Naš poklon" je i dalje zaključan, "Radio Breza" i dalje šušti, "Radio HRT Pula" i "Radio BA" mrtvi, a nema ni logotipa na radio kanalima putem eon box i eon smart aplikacije.Telemach wrote:@crnivrag
Provjeravamo. Zamolit ćemo za samo malo strpljenja.
-
Mehemed
- Vozim: automobil
#78131 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Otplatiš ga za 80KM i još plaćaš rentu 5KM mjesećno i na kraju im ga vratiš. Nema nikakve, ama baš nikakve logike. Legalna pljačkaFoolControl wrote: Iznajmljivanje je ok, al' ne možeš naplaćivati iznajmljivanje + još 80km za uređaj, pa nije od zlata i nemoj da ih braniš.
- pepeljara
#78132 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
dok je ovaca bit ce i vuneMehemed wrote:Otplatiš ga za 80KM i još plaćaš rentu 5KM mjesećno i na kraju im ga vratiš. Nema nikakve, ama baš nikakve logike. Legalna pljačkaFoolControl wrote: Iznajmljivanje je ok, al' ne možeš naplaćivati iznajmljivanje + još 80km za uređaj, pa nije od zlata i nemoj da ih braniš.
- TheWatcher
#78133 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Mehemed wrote:Otplatiš ga za 80KM i još plaćaš rentu 5KM mjesećno i na kraju im ga vratiš. Nema nikakve, ama baš nikakve logike. Legalna pljačkaFoolControl wrote: Iznajmljivanje je ok, al' ne možeš naplaćivati iznajmljivanje + još 80km za uređaj, pa nije od zlata i nemoj da ih braniš.
- FoolControl
#78134 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Vrlo lako se može promijeniti politika firme ako krajnji korisnici iste iskažu nezadovoljstvo, po tebi kad bi naplatili i duplo, tebi bi to bilo 'pa to je politika firme'. Sve se može promijeniti, a ko to može promijeniti drugi nego mi, krajnji korisnici.i agree wrote:Sta ih imam branit takva je politika firme,ja ti samo kazem kako jeste,tebi ako se to ne dopada kupi sebi android box na drugom mjestu pa neces im morat davat jos 80km.
- i agree
#78135 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Da li je vama placeni racun na stranici zabiljezen,ko je platio naravno prosli?
Last edited by i agree on 13/12/2018 14:18, edited 3 times in total.
- i agree
#78136 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ne mozes ti znati sta bi meni odgovaralo sve dok se ja ne izjasnim.Sto se mene tice slobodno mjenjaj sve sto smatras da mozes promjeniti.FoolControl wrote:Vrlo lako se može promijeniti politika firme ako krajnji korisnici iste iskažu nezadovoljstvo, po tebi kad bi naplatili i duplo, tebi bi to bilo 'pa to je politika firme'. Sve se može promijeniti, a ko to može promijeniti drugi nego mi, krajnji korisnici.i agree wrote:Sta ih imam branit takva je politika firme,ja ti samo kazem kako jeste,tebi ako se to ne dopada kupi sebi android box na drugom mjestu pa neces im morat davat jos 80km.
- Benq
#78137 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Da, bude zabiljezeno najdalje 24h od trenutka uplate (placam elektronski).i agree wrote:Da li je vama placeni racun na stranici zabiljezen,ko je platio naravno prosli?
- FoolControl
#78138 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pa evo prilike da se izjasniš, forum i jest za to da razmijenimo iskustva, mišljenja, utiske itd. Takođe, mislim da je svima u cilju da dobiju što bolju/kvalitetniju uslugu, što je moguće jeftnije. Ima i druga opcija, možemo šutiti i klimati glavom, a svako malo povećaju cijene paketa.i agree wrote:Ne mozes ti znati sta bi meni odgovaralo sve dok se ja ne izjasnim.Sto se mene tice slobodno mjenjaj sve sto smatras da mozes promjeniti.
- i agree
#78139 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Uradio bih onako kako sam tebi predlozio,da mi treba jos jedan box prije bih ga kupio na drugom mjestu nego njima placaoFoolControl wrote:Pa evo prilike da se izjasniš, forum i jest za to da razmijenimo iskustva, mišljenja, utiske itd. Takođe, mislim da je svima u cilju da dobiju što bolju/kvalitetniju uslugu, što je moguće jeftnije. Ima i druga opcija, možemo šutiti i klimati glavom, a svako malo povećaju cijene paketa.i agree wrote:Ne mozes ti znati sta bi meni odgovaralo sve dok se ja ne izjasnim.Sto se mene tice slobodno mjenjaj sve sto smatras da mozes promjeniti.
- i agree
#78140 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zabiljezeno jeste pod uplate ali nije u produzetku gdje racun.Pod placeno stoji 0.00Benq wrote:Da, bude zabiljezeno najdalje 24h od trenutka uplate (placam elektronski).i agree wrote:Da li je vama placeni racun na stranici zabiljezen,ko je platio naravno prosli?
- Telemach
#78141 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Možemo Vam mi provjeriti, javite nam se u inbox.i agree » 5 minutes ago
Benq wrote:
i agree wrote:
Da li je vama placeni racun na stranici zabiljezen,ko je platio naravno prosli?
Da, bude zabiljezeno najdalje 24h od trenutka uplate (placam elektronski).
Zabiljezeno jeste pod uplate ali nije u produzetku gdje racun.Pod placeno stoji 0.00
- i agree
#78142 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Hvala,slicno se desilo prije par mjeseci i receno je kako je do sistema,vecina korisnika se zalilo na to pa je nakon određenog vremena napravljeno.Nebi bilo lose da pokusate to sistemski azurirati,podatke preko foruma ne ostavljam zbog privatnosti ali budem nazvao ako se ne sredi kroz par dana.Telemach wrote: Možemo Vam mi provjeriti, javite nam se u inbox.
- Telemach
#78143 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@hdmintel
Vaše navode ćemo još jednom detaljno provjeriti, i evidentirati finansijsku reklamaciju.
Svi kanali, iz naše ponude, nisu bili dostupni na svim mrežama. Izuzetaka ima, od mreže do mreže, jer nisu svi kanali dala prava za emitovanje na drugim mrežama. Radi se o minimalnom broju kanala.
Kolege će Vas pozvati ponovo, vezano za HBO GO, obzirom na to, da trenutno nemate mogućnost da se registrujete.
Nadamo se da ćemo uspješno riješiti sve nesporazume do kojih je došlo, te da ćete biti zadovoljni pruženim uslugama.
Vaše navode ćemo još jednom detaljno provjeriti, i evidentirati finansijsku reklamaciju.
Svi kanali, iz naše ponude, nisu bili dostupni na svim mrežama. Izuzetaka ima, od mreže do mreže, jer nisu svi kanali dala prava za emitovanje na drugim mrežama. Radi se o minimalnom broju kanala.
Kolege će Vas pozvati ponovo, vezano za HBO GO, obzirom na to, da trenutno nemate mogućnost da se registrujete.
Nadamo se da ćemo uspješno riješiti sve nesporazume do kojih je došlo, te da ćete biti zadovoljni pruženim uslugama.
- thekupus
#78144 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Aktivirao HBO promociju, odlično je. Hvala Telemach.
- Telemach
#78145 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
thekupus wrote:Aktivirao HBO promociju, odlično je. Hvala Telemach.
-
alipasijaner
#78146 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Mene su riješili "BUG-a" tako što su mi popravili signal..crnivrag wrote:Ovo je poznati bug, koji će vjerovatno biti otklonjen sa updatom EON box aplikacije.alipasijaner wrote:EON Box u neodredjenim intervalima izgubi ton i sliku na cca 1 sekundu.
DVB Signal
Kvalitet: 66 - Jačina signala: 18
@T biću kratak i jasan... Upomoć
I kod mene se ovo dešava od prvog dana.
-
DON_eARL
#78147 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Kod mene je sada uredan Video Klub, ponovo su dostupni svi naslovi.crnivrag wrote:Telemaše moj mršavi, još uvijek mi je zaleđena VOD usluga na box-u i smart aplikaciji (nema ništa u ponudi), a katalog "Naš poklon" je i dalje zaključan, "Radio Breza" i dalje šušti, "Radio HRT Pula" i "Radio BA" mrtvi, a nema ni logotipa na radio kanalima putem eon box i eon smart aplikacije.Telemach wrote:@crnivrag
Provjeravamo. Zamolit ćemo za samo malo strpljenja.
- crnivrag
#78148 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Sad sam provjerio, i mogu potvrditi da je i kod mene sad ok VOD putem box-a i smart aplikacije, a otključan mi je i katalog "Naš poklon".DON_eARL wrote: Kod mene je sada uredan Video Klub, ponovo su dostupni svi naslovi.
Još samo da srede ove probleme oko radio kanala.
-
probook
#78149 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Nema iste kanale, novi osnovni eon duo paket je skiplji 1 KM i ima manje kanala nego stari osnovni duo paket.agent_zero wrote:Ja stvarno ne znam @telemach koja vam je računica, ali smiješno je da je najslabiji eon duo light skuplji od "starog" duo net grande, a nudi maltene isto. Isti kanali, ista brzina interneta. Pa svaki novi korisnik će prije plaćati 42km (35km prve dvije godine!) za duo net paket u logosoftu od ovih bezobrazno skupih eon duo paketa.
- crnivrag
#78150 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Eh sad sam u iščekivanju puštanja VOD kataloga: Hopster, My Baby, Nacional Geographic Plus i Zauder.