pici wrote: ↑24/02/2020 11:28
Point. wrote: ↑24/02/2020 11:03
pici wrote: ↑24/02/2020 09:38
onaj ko je strateski partner sdO-df-sbb koaliciji na nivou drzave... oni su ih aminovali i dali im dom naroda i ministarske pozicije o vladi pederacije nema govora neda hdz... čavara blokirao imenovanje sudija US pederacije tako i tu tač... manje dijasporskih patrijotskih fora a vise BiH svakodnevnice nebi bilo na odmet... daleko je hamerika i sunce sto sjaaaa
Htjeo, ne htjeo, moraš surađivati i sa HDZ i sa SNSD, u Srba i Hrvata najjače partije. Znači krivi su ovi što surađuju a ne ovi što blokiraju čim im se ne ide niz dlaku. Jebo majku, tjerate da branim SDA ublehe al dederom da pokušam shvatiti vašu logiku. Kriva je SDA kad surađuje i kad popušta a kriva je i kad ne popušta tj kad stavi zid. Onda se to zove nabacuje na volej, jer ova druga strana odmah sve blokira čim nije po njihovom. Zaista, win win kombinacija. Sigurno imaš neki plan ili viziju kako da se ponašaju, pa eto red bi bio na napišeš red dva.
bila win kombinacija u KS i srusi ste je jer vam ne odgovara bez tronozca vlast... sad se drzite tronozca i ne pustajte... kako rekoH daleko je hamerika... nemate pojma koji sistem je zavela sdO u dijelovima sa bosnjackom vecinom, isti onaj ko kod covica i dodika... mante se patrijotske mantre iz svetog luisa ... selam
Pričaš gluposti. Hajmo redom.
1. Ovdje pricamo o državi a ne o KS. To što je neka čaršijska mini stranka izvisila nije problem ostatka BiH, kažem opet u vrijeme prijetnji referendumom, otcjepljenju, ruskim uplitanjima, NATO putu, ataku na strane sudije stvarnih neprijatelja ove države koga van KS boli kita je li SDA jugend Konaković ima pečat ili ne.
2. Ko mi? Šta smo "mi" srušili? Nisam član ni jedne stranke, u životu nisam glasa dao za SDA niti ću, Stranka za BiH je bila jedina prema kojoj sam gajio neki vid simpatije i ko smo sad mi? Problem tebe i pojedinih je to instant generalisovanje, jerbo čim se mišljenja ne slažu sa vašim odmah je taj mrski dijasporac koji glasa za SDA i iz sant luisa ne da nama da živimo normalno. Hajte, molim vas.
3. Nisam iz Hamerike kamoli mormonski St Luis, nisam tamo nikad bio ali bilo bi fino vidjeti Jabuku, Miami, kanjon Kolorada.
Selam i tebi