FK Željezničar

Sve o FK Željezničar...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

RasAlGhul

#78101 Re: FK Željezničar

Post by RasAlGhul »

Prva stvar sa ovog najiščekivanijeg presa u historiji Željezničara gdje se vratio sveti Amar je ta da niko ama baš niko nikad nije rekao lahko ćemo bez Graovca ili ne treba nam Graovac. Tog momka smo voljeli i volimo kao da je dijete kluba, da su svi igrali kao on osvojili bi 50 titula.

Druga stvar, jebo sam mater prošloj upravi zbog Sindikalca žvaljavog, jebem i ovoj. Lik je žohar, da atomska padne on bi preživio i igrao za Željezničar, a koštao nas dvije titule, milion autogolova dao, zbog onog njegovog pričijeg mozga.

Treća fuj za Stanića, svaki klub je za nas gospodski, a mi najveće seljačine u Bosni jer se vratio u klub. Šta je čovjek sve pjevao u dresu ustaša protiv nas, i ovi ga opet dovedu.

Četvrto, Amar opet počeo sa prozivanjem igrača, jel to dužnost Krpića i Pavića da znaju šta je i ko je Željezničar? Momci i drugih sredina, Pavić iz druge zemlje zašto bi on trebao znati ko smo i šta smo? Eto Sindikalac žvaljavi i Stanić smrad znaju šta je i ko je Željezničar :lol:
RasAlGhul

#78102 Re: FK Željezničar

Post by RasAlGhul »

Alfa_i_Omega wrote:FK Zeljeznicar. 1921-2019. 98 godina istorije.

Sampioni 7 puta.
Osvajaci kupa 6 puta.
Superkup 3 puta.

Nase je da podrzimo klub i stanemo uz njega. Nase je da stanemo uz naseg najtrofejnijeg trenera i da mu vjerujemo. Nase je da zastitimo ugled kluba, njegovu istoriju, njegove ljude, da cijenimo sami sebe i da vjerujemo u ono sto radimo. To je nasa obaveza, nasa duznost, samo to moze klub uciniti jos vecim i dati mu potrebnu moc da bi uspjesno ispisali nove stranice istorije.

U susret stogodisnjici kluba.

Bit ce Zeljo opet sampion!
Pa ti ne znaš ni koliko titula imamo, a kofol navijaš za Željezničar :lol:
Alfa_i_Omega

#78103 Re: FK Željezničar

Post by Alfa_i_Omega »

RasAlGhul wrote:
Alfa_i_Omega wrote:FK Zeljeznicar. 1921-2019. 98 godina istorije.

Sampioni 7 puta.
Osvajaci kupa 6 puta.
Superkup 3 puta.

Nase je da podrzimo klub i stanemo uz njega. Nase je da stanemo uz naseg najtrofejnijeg trenera i da mu vjerujemo. Nase je da zastitimo ugled kluba, njegovu istoriju, njegove ljude, da cijenimo sami sebe i da vjerujemo u ono sto radimo. To je nasa obaveza, nasa duznost, samo to moze klub uciniti jos vecim i dati mu potrebnu moc da bi uspjesno ispisali nove stranice istorije.

U susret stogodisnjici kluba.

Bit ce Zeljo opet sampion!
Pa ti ne znaš ni koliko titula imamo, a kofol navijaš za Željezničar :lol:

Jah, kofol evo vec skoro 30 godina. Lapsus, evo ispravka.

FK Zeljeznicar 1921-2019

Sampion 2 puta.
Mea_parvitas

#78104 Re: FK Željezničar

Post by Mea_parvitas »

I Stani i Bogiju rimtutuki, koji sprdancija da njih 2 mongoloida i dalje mogu i prismrditi klubu a ne i igrati jos za njega.

Trener nasao za shodno da se bruka izjavama za Krpica a momak je nas ubjedljivo najbolji i najpozrtvovaniji igrac...

A jos malo pa ce ispasti na kraju mit da je prosla uprava nabila 2.5 miliona duga kad dodju na naplatu za koji mjesec, kao i sada sto se bajke pricaju o dugovima, losem stanju i slicnim sranjima a kopali i nogama i rukama, blatili i pljuvali svim mogucim metodama, placali Zeljine poraze da udju u takav klub...

Daj ba prestanite se zajebavati sa Zeljom i radite posao kako treba... Najsmjesniji mi je konobar, svakom loncu poklopac, koji brani svaku recenicu njegovog gazde...
Last edited by Mea_parvitas on 14/01/2019 19:16, edited 2 times in total.
UnKnownBA

#78105 Re: FK Željezničar

Post by UnKnownBA »

Image

Ni komšijama nije drago ali šta je tu je. :D Samo duboko smo mi zagazili u ovaj post, šesta sezona bez titule je blago rečeno BRUKA za jedan od najvećih klubova u ligi kakva jeste.
Alfa_i_Omega

#78106 Re: FK Željezničar

Post by Alfa_i_Omega »

Ne zna se kome je gore zbog Brke. Prednjace pitari i Misketovci, u pet deka.
Zeljo92

#78107 Re: FK Željezničar

Post by Zeljo92 »

Alfa_i_Omega wrote:Ne zna se kome je gore zbog Brke. Prednjace pitari i Misketovci, u pet deka.
Ma misketovcima, vecu **** nisam u zivotu vidio. Rade na stetu kluba i Amara Osima, a ne znam povodom cega to rade, misle da ce im se Senad vratit? :lol:
FreakyStyley

#78108 Re: FK Željezničar

Post by FreakyStyley »

Masu te raje klub nikad nije zanimao, fudbal ih najmanje interesuje. Zagrijali se oko 2015, pa poceli navijati za procedure, sponzore, moduse poslovanja, segmente, transparentnost, i sto je najvaznije, za jednog covjeka. Danas citam, jedan hladno napisa "ne zanima me fudbal, hocu da vidim sta ce uraditi na poslovnom planu," tako nesto :lol: Nama svima znan intelektualac kojem preporucujem da pocne navijati za Amazon, Apple, Goldman Sachs ili Microsoft. Bolje ce mu biti. Tuzno, ali jebaji ga.

Do ludila su dovedeni i pokazuju obrasce ponasanja kakvi se inace mogu primjetiti kod kultova i slicno. Ima tu masu fine raje, mahom mladjih momaka, ali i oni su sludjeni i potpadaju pod uticaj ovih Maoista. Takve treba shvatiti, jer mnogi su zaista mladi i ovo im je prvi put da dozive da se neka uprava mijenja, da im se razbiju neke iluzije, da se u klubu dese turbulencije...Uvjereni su da sada slijedi apokalipsa i raspad sistema, pa se tako i ponasaju. Tuzno za vidjeti, ali poucno.
Enticer

#78109 Re: FK Željezničar

Post by Enticer »

JoeyTribbiani wrote:
DonieBrasco wrote:Od blata cemo praviti Misimovica i bivsu upravu.
Jašta ćemo. Napravite Fk Miske pa od zadnje lige krenite, pa dokle dođete. Ulazite ovako na teme drugih klubova bezveze.
E cuj FK Miske, hahaha :lol: :lol: smjesno al istinito.
Alfa_i_Omega

#78110 Re: FK Željezničar

Post by Alfa_i_Omega »

Zeljo92@

Zamisli kako je Zenzi@. :lol:
ellaxaz

#78111 Re: FK Željezničar

Post by ellaxaz »

Stana i Bogi
:lol: :lol:
Dead Man Walking

#78112 Re: FK Željezničar

Post by Dead Man Walking »

Bogi je dobar igrac za nase uslove, mozemo mi pricati sta hocemo. Jeste da je ostario i sve to, ali sto puta sam rahantiji kad je on u ekipi nego ova omladina, ili ovi tipa Bakrac/Kemo.

Sto se tice smrada Stanica, garantujem da bi ga pljuvali svi (kao sto i jesu do prije par sedmica) dok Amar nije odlucio da ga vrati, a sad je dobar jer je to kao neka kontra bivsoj upravi? :-)

A ovo spominjanje nekakvih lijevih foruma i likova sa istih, nasladjivanje sto neko negdje pjeni - ljudi moji koliko je vama godina? Hajd za ovog alfu i tromedju se vidi da je zelen, al vidim i ozbiljnijih ljudi koji se na to primaju. :roll:
ellaxaz

#78113 Re: FK Željezničar

Post by ellaxaz »

Stana i Bogi,
korak naprijed.
ultima_palabra

#78114 Re: FK Željezničar

Post by ultima_palabra »

FreakyStyley wrote:Masu te raje klub nikad nije zanimao, fudbal ih najmanje interesuje. Zagrijali se oko 2015, pa poceli navijati za procedure, sponzore, moduse poslovanja, segmente, transparentnost, i sto je najvaznije, za jednog covjeka. Danas citam, jedan hladno napisa "ne zanima me fudbal, hocu da vidim sta ce uraditi na poslovnom planu," tako nesto :lol: Nama svima znan intelektualac kojem preporucujem da pocne navijati za Amazon, Apple, Goldman Sachs ili Microsoft. Bolje ce mu biti. Tuzno, ali jebaji ga.

Do ludila su dovedeni i pokazuju obrasce ponasanja kakvi se inace mogu primjetiti kod kultova i slicno. Ima tu masu fine raje, mahom mladjih momaka, ali i oni su sludjeni i potpadaju pod uticaj ovih Maoista. Takve treba shvatiti, jer mnogi su zaista mladi i ovo im je prvi put da dozive da se neka uprava mijenja, da im se razbiju neke iluzije, da se u klubu dese turbulencije...Uvjereni su da sada slijedi apokalipsa i raspad sistema, pa se tako i ponasaju. Tuzno za vidjeti, ali poucno.
Image
Mislim da su sad u fazi gnjeva, prosli su sok i poricanje. Sad misle da mogu Stani i Bogiju zabraniti igranje ljutitim postovima sa velikim slovima i uzvicnicima :lol:
FreakyStyley

#78115 Re: FK Željezničar

Post by FreakyStyley »

Dead Man Walking wrote:Bogi je dobar igrac za nase uslove, mozemo mi pricati sta hocemo. Jeste da je ostario i sve to, ali sto puta sam rahantiji kad je on u ekipi nego ova omladina, ili ovi tipa Bakrac/Kemo.

Sto se tice smrada Stanica, garantujem da bi ga pljuvali svi (kao sto i jesu do prije par sedmica) dok Amar nije odlucio da ga vrati, a sad je dobar jer je to kao neka kontra bivsoj upravi? :-)

A ovo spominjanje nekakvih lijevih foruma i likova sa istih, nasladjivanje sto neko negdje pjeni - ljudi moji koliko je vama godina? Hajd za ovog alfu i tromedju se vidi da je zelen, al vidim i ozbiljnijih ljudi koji se na to primaju. :roll:
Ma meni prvom je glupo sto su tu i radije bih da nisu, ali da se ne lazemo, svi cemo kolektivno zaboraviti sve takve stvari nakon nekoliko uvezanih pobjeda. Rezultat lijeci sve. Stana, Bogi...ni prvi ni zadnji put da je neki igrac zasrao, pa da je vracen, da je otjeran, pa da je opet tu...desetine takvih primjera. Pa samo njih dvojica su vise puta presli put od omrazenog do kera, pa nikom nista. :lol: Ne kazem da je to dobro, ali je jednostavno tako.
FreakyStyley

#78116 Re: FK Željezničar

Post by FreakyStyley »

ultima_palabra wrote:
FreakyStyley wrote:Masu te raje klub nikad nije zanimao, fudbal ih najmanje interesuje. Zagrijali se oko 2015, pa poceli navijati za procedure, sponzore, moduse poslovanja, segmente, transparentnost, i sto je najvaznije, za jednog covjeka. Danas citam, jedan hladno napisa "ne zanima me fudbal, hocu da vidim sta ce uraditi na poslovnom planu," tako nesto :lol: Nama svima znan intelektualac kojem preporucujem da pocne navijati za Amazon, Apple, Goldman Sachs ili Microsoft. Bolje ce mu biti. Tuzno, ali jebaji ga.

Image
Mislim da su sad u fazi gnjeva, prosli su sok i poricanje. Sad misle da mogu Stani i Bogiju zabraniti igranje ljutitim postovima sa velikim slovima i uzvicnicima :lol:
:lol: :lol: :lol:

Daj boze da prodju kroz sve faze. Cini mi se da ce neki, a la nas dragi @Donnie, permanentno ostati zaglavljeni izmedju trece i pete. :D
Zeljo92

#78117 Re: FK Željezničar

Post by Zeljo92 »

Alfa_i_Omega wrote:
Zeljo92@

Zamisli kako je Zenzi@. :lol:
Zenzo ili ti ga Elegant dodje ko amazon sto je bio na ss.ba :lol:
Alfa_i_Omega

#78118 Re: FK Željezničar

Post by Alfa_i_Omega »

ultima_palabra wrote: Image
:lol:
ultima_palabra

#78119 Re: FK Željezničar

Post by ultima_palabra »

Dead Man Walking wrote:Bogi je dobar igrac za nase uslove, mozemo mi pricati sta hocemo. Jeste da je ostario i sve to, ali sto puta sam rahantiji kad je on u ekipi nego ova omladina, ili ovi tipa Bakrac/Kemo.

Evo kad pominjes nezrela razmisljanja... sta je to uradio Stanic? Nije htio igrati za duplo manju platu od Projica? Pjevao Grasinu pjesmu? Sta je trebao, plakati?
Dead Man Walking

#78120 Re: FK Željezničar

Post by Dead Man Walking »

ultima_palabra wrote:

Evo kad pominjes nezrela razmisljanja... sta je to uradio Stanic? Nije htio igrati za duplo manju platu od Projica? Pjevao Grasinu pjesmu? Sta je trebao, plakati?
Za njega sam vec rekao, ja mu vise zamjeram sto nas je odyebao prvi put i otisao u Olimpic. Kasnije je opet okrenuo ledja klubu, otisao u direkntog konkurenta koji ga je brzebolje nabio nogom jer su ga i doveli samo da nama suknu. Na proslavi bio dvorska luda, neka je, boli me, nek i sad slavi sa njima i to je to. Hocemo li mu sad dati te pare koje je trazio, ili se predomislio pa ce ipak igrati za manje, posto smo otjerali uzrok njegovog nezadovoljstva - Projica? I, posto je, naravno, dobio sut kartu iz gospodskog kluba.
printer

#78121 Re: FK Željezničar

Post by printer »

Pravda za Stanica ! :D
Alfa_i_Omega

#78122 Re: FK Željezničar

Post by Alfa_i_Omega »

Cuj odbio nas Stanic i otisao u Olimpic. Na kapiji Zeljinim trofejnim igracima, Stanicu i Colicu kazu ne mozete uci. Niste vise dio kluba.

Sta sve covjek nece procitati.

Pa skontaju strucnjaci da su se zayebali, plate odstetu za ovog istog Stanica kojeg se sada pljuje.
sime_cipol
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
Grijem se na: Zdrvima
Vozim: 508 SW

#78123 Re: FK Željezničar

Post by sime_cipol »

Ja sve kontam da Amar namjerno trola neke "navijace" sa povratkom Stanica.
Vratit ce se Zujo, Violina... 4-8-nja
Eto Muse, Meme za trenera... 4-8-nja
Stanic se vraca... :D
ultima_palabra

#78124 Re: FK Željezničar

Post by ultima_palabra »

Ne bih volio da ova dvojica budu starteri... ali u rotaciji mogu biti korisni, plus tu je motivacija da pokazu da jos mogu igrati za Zelju.
Kinaski

#78125 Re: FK Željezničar

Post by Kinaski »

Ma nek dovodi koga hoce, samo nek titulu osvoji na kraju sezone !!
Brko do kraja, ne bude li titule duvat ces nam jaja ! :D
Post Reply