Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Vidi ne zamjeram ja Slobodi, da ne kazem da je dozvoljeno "ukrasti". Prvi mi to radimo, ali samo ako ti protivnik dozvoli.
Akcent je na nasem pristupu jbg...
mirza_15 wrote:
Ne govorim ja samo o rezultatu. Govorim o pristupu utakmicama. Onakvu trku i borbenost igrači Slobode pokazuju samo protiv Sarajeva i Željezničara. Skroz je drugi pristup kada se igra protiv drugih ekipa. Nigdje ja nisam napisao da vi trebate dole da otkinete bod kada ste već nas pobijedili. Kažem da se ni upola nećete potruditi da osvojite bodove kao protiv nas. To najbolje pokazuje i proslava pobjede. Svi igrači iza Nale. Dernek. Osvojena liga prvaka. Taj motiv nemate protiv Zrinjskog. Taj motiv je samo protiv Sarajeva i Željezničara. Evo vidjet ćemo tu trku i požrtvovanost, laktanje, presing i uklizavanje u mostaru. Ja sam ubjeđen da ni jedan igrač Slobode neće isprljati dres dole. Ali i to je valjda dokaz da vrijediš kada je jednoj ekipi najveći uspjeh tri boda protiv Sarajeva.
A za navijanje Zrinjski, Zrinjski se nadam da će vam Koševo prvom prilikom vratiti.
sta je tebi bolan? koliko uopste pobjeda imamo? znas li ti koliko smo mi golova dali ove sezone? znas li kako smjestaju Nali? pratis li ti sta?
joj sto ne mogu ovih budalastinja nicim potkovanih
da i tebi ponovim, zahvalite se svojim igracima i Husrefu sto ste slavili pobjedu Sirokog, i bolje da vas to brine nego sto mi slavimo pobjedu
eto trebali su sjest pa plakat sto su divovi izgubili
de ba
ma pun mi klinac ove price o Slobodi
imali ste priliku dobiti Zrinjski, niste
imali ste priliku dobiti neki dan Siroki, ni to niste
jos vam sudije penal poklonile, sipak
kod nas poveli i zijanili
i sta je najveci problem? previse se radovali igraci Slobode pobjedi
pa bgt jel to normalno? siri nekakav animozitet bezveze
ma gotova tekma idemo dalje, srijeda, da je bod uzet u zapadnom mostaru, a onda napast zelju, mislim napascemo zelju svakako jelte
i oni kmece ko licimuri
sumirprimus wrote:ma gotova tekma idemo dalje, srijeda, da je bod uzet u zapadnom mostaru, a onda napast zelju, mislim napascemo zelju svakako jelte
i oni kmece ko licimuri
ma pun mi klinac ove price o Slobodi
imali ste priliku dobiti Zrinjski, niste
imali ste priliku dobiti neki dan Siroki, ni to niste
jos vam sudije penal poklonile, sipak
kod nas poveli i zijanili
i sta je najveci problem? previse se radovali igraci Slobode pobjedi
pa bgt jel to normalno? siri nekakav animozitet bezveze
bjeri ba ne osvrci se normala komentari, bore se za titulu, mora bit zesti, ne sklanjaju se ni oni nama, i ne treba niko nikom da se sklanja.
i kad izgubis imas pravo da se ljutis i da trazis izgovore. normala sve
sumirprimus wrote:ma gotova tekma idemo dalje, srijeda, da je bod uzet u zapadnom mostaru, a onda napast zelju, mislim napascemo zelju svakako jelte
i oni kmece ko licimuri
Hoćete li ko Krupa napasti
krupa u gostima.mada je i krupa stisla al je zeljo imo srece u prvom ako cemo realno. da je bilo u kontru da je pao go pitanje je kako bi zavrsilo
sumirprimus wrote:
bjeri ba ne osvrci se normala komentari, bore se za titulu, mora bit zesti, ne sklanjaju se ni oni nama, i ne treba niko nikom da se sklanja.
sumirprimus wrote:
sumirprimus wrote:
nisam se naucila nositi s muskim suzama, vidis ti to
sumirprimus wrote:malo dajemo malo primamo, ljudski se nadat iksu, mada s hercegovcima nemamo srece al nikako godinama
Oni teško daju golove. Tvrdi su pozadi, al naprijed tupi da ne mogu biti tuplji.
Sa Širokim ništa. Tako da nije da ste bez šanse, e sad kakav će pristup biti...
ee kad smo mi vako sa skim ono sa drinom? za titulu se borimo i ljudi tohnuse, mantalo mi se umjesto kuci otiso poslje utakmic na poso sve mi se pomesalo