Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
- Dr_Proka
#78076 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Predpostavljam da je nešto slično kao što ima Total tv prepaid i postpaid, ali mene više interesuje ako preko web, pc i moba mogu pristupati i totalu i telemahu, kako ne mogu preko eon boxa prebaciti se na one kanale koje ima samo total?
- fusion_ba
#78077 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Onda je ipak Total TV daleko bolja opcija od ove EON TV usluge, tamo gdje nema Telemacha. I jeftinija i bolja ponuda. Ali i kad malo pogledam, sama ponuda kanala na Totalu je nesto bolja od Telemach ponude.
-
kormax
#78078 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Može li mi neko reći koliko treba da se aktivira usluga poslije priključenja. Naime uzeo sam eon light paket i čeka sam 20 dana na montere, njihovim dolaskom postavili su telefon i kao digitalni uređaj dobio sam D3 mini, s tim što sam već imao dva cam modula.
Zna li mi neko reći kako na ovom d3 mini se može vraćati progam unazad.
Onda sam slao mail podršci pitajući kada će sve profercerati pod tim mislim UNIFON, veća brzina interneta, vraćanje određenih kanala unazad, taj neki video klub sa 1000 naslova. Stvarno na reakcije podrške imam samo riječi hvale, odmah odgovore ili pozovu iz centra ali tehnički dio djeluje konfuzno
6 dana od postavljanja telefona čekam na aktivaciju unifon aplikacije ili povećanje brzine neta. Mislim stvarno ili sam ja lud ili neznam šta je....
Onda sam slao mail podršci pitajući kada će sve profercerati pod tim mislim UNIFON, veća brzina interneta, vraćanje određenih kanala unazad, taj neki video klub sa 1000 naslova. Stvarno na reakcije podrške imam samo riječi hvale, odmah odgovore ili pozovu iz centra ali tehnički dio djeluje konfuzno
6 dana od postavljanja telefona čekam na aktivaciju unifon aplikacije ili povećanje brzine neta. Mislim stvarno ili sam ja lud ili neznam šta je....
- crnivrag
#78079 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
D3 Mini resiver nema nikakve napredne opcije, osim tekstualnog EPG-a, i mogućnosti da dekodira kanale na koje si pretplaćen.kormax wrote: Zna li mi neko reći kako na ovom d3 mini se može vraćati progam unazad.
Video Klub možeš pratiti putem EON web/mobilne aplikacije.
-
kormax
#78080 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Hvala drug na odgovoru stvarno si mi pomogaocrnivrag wrote:D3 Mini resiver nema nikakve napredne opcije, osim tekstualnog EPG-a, i mogućnosti da dekodira kanale na koje si pretplaćen.kormax wrote: Zna li mi neko reći kako na ovom d3 mini se može vraćati progam unazad.
Video Klub možeš pratiti putem EON web/mobilne aplikacije.
- crnivrag
#78081 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pošto je u pitanju light paket, mislim da bi trebao biti u mogućnosti da biraš bilo koji od resivera iz ponude, jer ostali veći paketi idu uz EON box.kormax wrote:
Hvala drug na odgovoru stvarno si mi pomogao, samo mi reci mogu li tražiti zamjenu resivera.
-
kormax
#78082 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Hvala legendocrnivrag wrote:Pošto je u pitanju light paket, mislim da bi trebao biti u mogućnosti da biraš bilo koji od resivera iz ponude, jer ostali veći paketi idu uz EON box.kormax wrote:
Hvala drug na odgovoru stvarno si mi pomogao, samo mi reci mogu li tražiti zamjenu resivera.
- Adriatic
#78083 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Izgleda tebi treba ponoviti:Hercegoviina wrote:Bas sam se nasmijao ovom liku koji trazi sve digitalne kanale na analognoj tv.
Ipak svakakvih slucajeva ima u nasem komsiluku
"Naravno da postoji, dovoljno je da korisnik ima TV sa DVB-C tunerom, a to ima skoro svaki LCD TV od 2010.g. pa na gore."
I ko je sad slučaj?
- agent_zero
#78084 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Mene apsolutno zaboli neko ćoše hoće li ili neće otključati i onima koji nisu na d3 usluzi, ali njihovo je apsolutno pravo da odluče da samo d3 korisnici mogu promotivno imati sve kanale i to prihvati.kakaljin wrote:drug_profi wrote:Pa kako mislite da je moguce pustiti digitalne frekvencije na analogni prijemnik?
Nemas digitalni prijemnik, osuđen si na onaj broj kanala koji je moguc spram broja raspoloživih analognih frekvencija.
Ali ako imas tv sa dvb-c tunerom bi mogli isto pustiti svima da korsinici vide sta to nudi telemach pa se mozda odluce da uzmu neki paket, sa time bi svi bili jednaki i svima bi bilo dostupno besplatno gledanje kanala ovaj mjesec dana, jedino korisnici najskupljeg premium paketa ce biti zakinuti jer ce oni to placati a drugi ce besplatno koristiti mjesec dana
Niko vam nije kriv što ne želite modul ili stb (koji ste btw mogli dobiti besplatno na više načina).
- Telemach
#78085 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Da li Vam je sada dostupan CineStar folder?crnivrag » Yesterday, 8:03 pm
Telemach wrote:
Radar71 » Today, 3:50 pm
@Telemach može li se kako otključati ovaj novogodišnji folder
A na koji mislite
Na raspolaganju je sljedeće :
- Pickbox 44 filma
- CineStar 20 filmova
E moji vi, misli na folder "Naš poklon" koji se pojavio i treba biti dostupan za premium korisnike, ali nam je i dalje zaključan, odnosno vraća nam poruku da nismo pretplaćeni na taj katalog.
- Telemach
#78086 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Nema na čemukonektovan » Yesterday, 10:07 pm
Hvaka telemache na novogodišnjem poklonu..![]()
- Telemach
#78087 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Potrudit ćemo se da bude završeno, u što skorijem roku.kormax » Today, 12:19 am
Može li mi neko reći koliko treba da se aktivira usluga poslije priključenja. Naime uzeo sam eon light paket i čeka sam 20 dana na montere, njihovim dolaskom postavili su telefon i kao digitalni uređaj dobio sam D3 mini, s tim što sam već imao dva cam modula.
-
goran387
#78088 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Nama korisnicima totala , do jučer su bile dostupne arene preko eona ali kako su jučer otkljucavali pakete tako su zaključali arene. I još jedna stvar @telemach . Uputio sam mail totalu povodom ovog novog poskupljenja i dobio sam odgovor da ću biti kontaktiran. Jučer sam imao poziv sa fiksnog broja iz Sarajeva . Zadnje tri cifre 555 ( pretpostavljam da je to broj od Telemacha ) ali ,bukvalno , cimanje kao nekad djeca što su radila . Samo jednom je zazvonio mobitel tako da se nisam ni stigao javiti. Ne znam da li ja sad trebam o svom trošku zvati ili ovo služi da bi iz Telemacha rekli kako su me pokušali kontaktirati ali da se nisam javljao . Imam i screenshot poziva jer na xiaomi mobitelu točno piše koliko puta je zvonio mob na propuštenim pozivima.
-
nekkem
#78089 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Potez kao iz top liste nadrealista. Bolje bi bilo da kazu: "Korisnicima Premium paketa ne damo nista, jer nemamo sta da im ponudimo", nego ovakvo brukanje i vrijedjanje istih.crnivrag wrote:Ja evo vrištim od zadovoljstva.AdrianMole wrote:Zapravo su 12 viđenijih filmova sa CineStar Premiere foldera koji su donedavno bili otvoreni za sve samo premjestili u drugi folder i otvorili ga samo Premium korisnicima.Tko pomnije prati VOD vidjet će da CineStar folder sada ima 188 filmova,a imao je 200.Koja ubleha.Korisnici Premium paketa su sigurno jaaako zadovoljni.
Hajde što su prebacili filmove iz postojećih kataloga, nego je taj poklon katalog zaključan za nas premiume
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#78090 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Đe da ga kliknem pa da i ove HaBeo kanale otkljucam?! 
- Telemach
#78091 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Dostavite nam Vaše podatke u inbox, provjerit ćemo.ado81 » Yesterday, 9:45 pm
crnivrag wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:
koji filmovi su otkljucani,gdje,kako ih pronaci?
Za ostale korisnike svi VOD katalozi, za premium korisnike folder "Naš poklon" na EON platformi.
Što onda meni pickbox nije otključan?
- Telemach
#78092 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@nekkem
Korisnici Premium paketa na poklon su dobili CineStar katalog, sa 20 filmova.
- agent_zero
#78093 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ja stvarno ne znam @telemach koja vam je računica, ali smiješno je da je najslabiji eon duo light skuplji od "starog" duo net grande, a nudi maltene isto. Isti kanali, ista brzina interneta. Pa svaki novi korisnik će prije plaćati 42km (35km prve dvije godine!) za duo net paket u logosoftu od ovih bezobrazno skupih eon duo paketa.
- Telemach
#78094 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Na portalu Moj Telemach, u desnom uglu, stoji HBO PROMO. Tu možete otključatikonektovan » 5 minutes ago
-
kormax
#78095 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Nadam se, a nada zadnja umireTelemach wrote:Potrudit ćemo se da bude završeno, u što skorijem roku.kormax » Today, 12:19 am
- konektovan
#78096 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Blagodarim.Telemach wrote:Na portalu Moj Telemach, u desnom uglu, stoji HBO PROMO. Tu možete otključatikonektovan » 5 minutes ago
- konektovan
#78097 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Telemache, da izvines,
meni nigdje nema te HBO promo opcije?!
Ja sam paket duo net grande, i kad udjem na portal, toga jednostavno nema...
-
nekkem
#78098 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ljudi vas prozivaju da ste prebacili neke filmove koji su vec bili dostupni u taj novi katalog, i vi to predstavljate kao nekakav poklon korisnicima.Telemach wrote:@nekkem
Nije ni vama koji morate pravdati takve poteze menadzmenta i marketinga lako.
- Telemach
#78099 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Kada idete na opciju TV, piše Promo. Ako ste ušli preko mobilne aplikacije, stoji u donjem desnom uglukonektovan » 17 minutes ago
Telemache, da izvines,meni nigdje nema te HBO promo opcije?!
-
tinarog
#78100 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
A jesuli pustili i promo aktivaciju EON aplikacije za smart TV, za one koji nisu premium korisnici.