Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
BJB wrote:
Joj napisite gdje je..morala sam guglati circular neighbourhoods pa da nadjem da su ovo smislili Danci genijalci..Sve mi je super u Danskoj, samo mi je krajolik prestrasan - nigdje brda..
Lakse ti je naći sliku sa desnim klikom na sliku , pa odabrati "search Google for image"
pogledaj na streetview pa ces vidjeti da su na travi napravljena namjenska mjesta sa kockama izmedju kojih raste trava...parking, a ne narusava izgled okoline...
Ako je tako, onda je ok.
Nekako mi izgleda kao da je drito na travu parkirano, a ovi krugovi imaju svoja parking mjesta.
U pravu si, evo vidim gdje ima ovo jedno slobodno mjesto da je tako
Mozemo li referendumom izglasati da nam teritoriju preuzmu Danci ili tako neki drugi napredni narodi?
Steta lijepe drzave kad smo mi nesposobni i poglupi.
pirmin wrote:Mozemo li referendumom izglasati da nam teritoriju preuzmu Danci ili tako neki drugi napredni narodi?
Steta lijepe drzave kad smo mi nesposobni i poglupi.
Ne! Mi samo biramo nesposobne i glupe. I još se ne bunimo ni za šta!
Ma greska je u svima nama..Da Mostarcima pomenes recikliranje ili razvrstavanje smeca na 10 kategorija, svi bi dobili popizditis, a za samo nekoliko sedmica se nakupilo 15 tona smeca, koje ce na hrpu ili zapaliti..
Pametni smo mi ali smo lijeni za sve..Samo treba neko da nas dovede u red..