FK Željezničar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Alfa_i_Omega
#78026 Re: FK Željezničar
Nije normalno da se pljuje sve sto tim ljudima ne odgovara. Pokupili svu pamet svijeta.
-
Dead Man Walking
#78027 Re: FK Željezničar
Stanic je Zelju zajebao dva puta ako cemo bas biti do kraja iskreni, al sve to na stranu, za mene licno cisti prosjek od igraca koji je odigrao jednu odlicnu sezonu a ostale u najboljem slucaju prosjek. Da je bilo gorih bilo je, al valjda je poenta da sad pocnemo dovoditi bolje igrace, ili sam nesto fulio oko svih ovih desavanja?
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: 508 SW
#78028 Re: FK Željezničar
Stanic je odigrao vise utakmica povrijedjen za nas klub nego Curjuric, Jazvic i Bakrac zajedno. Ukupno odigrao 250 utakmica. Valjda je neki red da se takvi igrači ispostuju. Ocito nije bio. Valjda red bio da se ispostuju Mehremici, Projici i sl kurcine. Rezultate vidimo.printer wrote:Koliko se sjecam ponudili su mu nesto vise nego sto je imao, ni blizu koliko je trazio i on je otisao za par stoja vecu ponudu iz Zrinjskog. Procjena kluba je bila da ne vrijedi tih para koje je trazio i to je to( kao sto vidimo procjena je bila 1000% tacna)sime_cipol wrote:Ne opravdavam ja nikoga, ali ako se Projicu mogla dati plata, mogla se ista dati i Stanicu, pa ako nista zbog onih 250 utakmica u dresu naseg kluba.printer wrote:
I to je tebi kao NAVIJACU ZELJE razlog da pravdas njegov pitarluk, odlazak kod najveceg konkurenta za par stoja vise, onako radovanje kod golova pa jarane ko da je potomak nikole zrinjskog. Pjevanje bice zeljo kurac sampion kod 3:3 u mostaru...
Meni nije jasno fakat, ne mogu razumiti. Osim ako nisi stanic ili mu zena koji ce hajrovat od tih par stoja koje fakin nije ni dobio jer nije igrao
Neko je odlučio da mu ne da te pare, krivica je obostrana po meni.
Isto sada radi AO cisti preplacene nedovoljno korisne likove po njegovoj procjeni.
Jel bi ja sad zato sto ne volim AO trebao pisat kako smo nepravedni prema Ivanu jer je odigrao par dobrih, ili Jazvicu koji nije haman ni igrao, Bakracu jer je dobar ali jbg malo ga prenese ponekad.
Koga boli qrac za njihove interese u krajnjoj liniji.
-
Dead Man Walking
#78029 Re: FK Željezničar
Yebo majku, pa imal kakvog reda kad igraci trebaju ispostovati klub? Ovaj govnar je dva puta odbijao ugovor i da je bilo reda on nakon Olimpica nikad ne bi bio ni vracen.
-
coco1
#78030 Re: FK Željezničar
garinchi jedna noga bila kraca 6 cm od druge, pa jedan od najboljih svih vremena. ako, uopste, znas o kome govorim. ako ne znas, proguglaj.Kinaski wrote:frajeru fali cm hrskavice
ne znam otkud se pojavi odjednom ova prica da je stanic "invalid"? dok je igrao za nas, bio medju onim koji najvise pretrce, krpio pozicije, davao sve od sebe... i ni po cemu se nije moglo vidjeti da ima problema sa koljenima. kad je odbio produzenje ugovora, svasta nesto ispade, pa i "invalid". ili, znam. prica se pojavila po standardnim procedurama. popljuj sve koji nisu s nama.
da se razumijemo, ni ja nisam za njegov povratak, ali ne mogu supe na viljusku.
-
Alfa_i_Omega
#78031 Re: FK Željezničar
Realno ni mene ne odusevljava eventualni povratak Stanica niti opravdavam njegov odlazak u Zrinjski. Razumijem, shvatam ali tako gledam na situaciju.
Ono sto ne razumijem je hrakanje. Psovanje. U sekundi se sve dobro zaboravi. Hebo 250 utakmica i sest trofeja sa Zeljom, koga briga za to.
Nigdje veze.
Ono sto ne razumijem je hrakanje. Psovanje. U sekundi se sve dobro zaboravi. Hebo 250 utakmica i sest trofeja sa Zeljom, koga briga za to.
Nigdje veze.
- Kinaski
#78032 Re: FK Željezničar
halo pametolog, to su rijeci pertovicacoco1 wrote:garinchi jedna noga bila kraca 6 cm od druge, pa jedan od najboljih svih vremena. ako, uopste, znas o kome govorim. ako ne znas, proguglaj.Kinaski wrote:frajeru fali cm hrskavice
ne znam otkud se pojavi odjednom ova prica da je stanic "invalid"? dok je igrao za nas, bio medju onim koji najvise pretrce, krpio pozicije, davao sve od sebe... i ni po cemu se nije moglo vidjeti da ima problema sa koljenima. kad je odbio produzenje ugovora, svasta nesto ispade, pa i "invalid". ili, znam. prica se pojavila po standardnim procedurama. popljuj sve koji nisu s nama.
-
coco1
#78033 Re: FK Željezničar
jel to onaj sto nam je pricao o budzetu, samo za prvi tim, od 4-5 miliona KM i grupnim fazama za 4 prelazna roka?Kinaski wrote:halo pametolog, to su rijeci pertovicacoco1 wrote:garinchi jedna noga bila kraca 6 cm od druge, pa jedan od najboljih svih vremena. ako, uopste, znas o kome govorim. ako ne znas, proguglaj.Kinaski wrote:frajeru fali cm hrskavice
ako, vec, vjerujes petrovicu na rijec, naredne godine smo u grupama, jer je ovo upravo 4. prelazni rok od te izjave. imamo gratis i 5., sad, na ljeto. taman da se dostojno pojacamo na ovaj famozni tim i ne obrukamo se u grupama el. za grupe lp, nazalost, jos nemamo snage
- ultima_palabra
#78034 Re: FK Željezničar
Fulio si skupstinu vjerovatno, za "bolje" igrace nema para.Dead Man Walking wrote:Stanic je Zelju zajebao dva puta ako cemo bas biti do kraja iskreni, al sve to na stranu, za mene licno cisti prosjek od igraca koji je odigrao jednu odlicnu sezonu a ostale u najboljem slucaju prosjek. Da je bilo gorih bilo je, al valjda je poenta da sad pocnemo dovoditi bolje igrace, ili sam nesto fulio oko svih ovih desavanja?
-
Alfa_i_Omega
#78035 Re: FK Željezničar
Poređenje. Slavko, Kostic, gospodin Krcmarevic. Biranim rijecnikom o navedenim, valjda nas zaduzili, ostavili neki trag i rezultate.
Sa druge strane Amar, Oda, Adzem, Edis. Ako nije napisana hiljadu i jedna uvreda, nije ni jedna.
Mozda sam ja idiot i glupan pa ne vidim na koji nacin je taj odnos normalan i opravdan. Mozda. A opet moguce da imam zdrav i razuman stav pa cijenim ucinak, godine u klubu, uspjehe, i ovi mi nasi znace puno vise od prvonavedenih.
Slicna paralela se moze povuci i za igrace.
Sa druge strane Amar, Oda, Adzem, Edis. Ako nije napisana hiljadu i jedna uvreda, nije ni jedna.
Mozda sam ja idiot i glupan pa ne vidim na koji nacin je taj odnos normalan i opravdan. Mozda. A opet moguce da imam zdrav i razuman stav pa cijenim ucinak, godine u klubu, uspjehe, i ovi mi nasi znace puno vise od prvonavedenih.
- ultima_palabra
#78036 Re: FK Željezničar
Balijski mentalitet.Alfa_i_Omega wrote:Poređenje. Slavko, Kostic, gospodin Krcmarevic. Biranim rijecnikom o navedenim, valjda nas zaduzili, ostavili neki trag i rezultate.
-
Dead Man Walking
#78037 Re: FK Željezničar
Ko prica biranim rijecnikom o prvoj trojici? Niko. Ali ljepse zvuci argument kad se tako postavi.
UP, ako nema para za igrace kako ocekivati rezultat? Ili to nije razlog zasto smo sve zamjenili? Zar nije sad u upravi crem dela crem, nek obezbjede pare, zato su tu. Ovi prethodni su ih obezbjedjivali, samo nisu znali da proberu igrace, a da se trosilo na igrace trosilo se.
UP, ako nema para za igrace kako ocekivati rezultat? Ili to nije razlog zasto smo sve zamjenili? Zar nije sad u upravi crem dela crem, nek obezbjede pare, zato su tu. Ovi prethodni su ih obezbjedjivali, samo nisu znali da proberu igrace, a da se trosilo na igrace trosilo se.
-
NORMUS
#78038 Re: FK Željezničar
Oj dan ti jebem. Ne vjerujem sta sve citam.
Ono zna da Stanicu fali hrskavica, ovaj zna koliko je Projic imao veca primanja od Stane, ovaj drugi bi pravio arkanov obilic od Zelje (gonic), ovima smeta sto je AO kupovao utakmice (a nije im smetalo kad je isti, na iste nacine titule uzimao), onaj kaze da su navijaci glavni
, trazi, zahtjevaj, psuj, pjeni ali kurcu mom.
Suti, trpi, nerviraj se, i nadaj da se da ce i nas nekad sunce obasjati.
I da. Ono usput, pokusaj navijati za Zelju.
Ono jbg, ako stignes od "silne" brige za finansijama, izgradnjom i slicnim karafekama.
E moj sudija, jebem li ti majku.
Ono zna da Stanicu fali hrskavica, ovaj zna koliko je Projic imao veca primanja od Stane, ovaj drugi bi pravio arkanov obilic od Zelje (gonic), ovima smeta sto je AO kupovao utakmice (a nije im smetalo kad je isti, na iste nacine titule uzimao), onaj kaze da su navijaci glavni
Suti, trpi, nerviraj se, i nadaj da se da ce i nas nekad sunce obasjati.
I da. Ono usput, pokusaj navijati za Zelju.
Ono jbg, ako stignes od "silne" brige za finansijama, izgradnjom i slicnim karafekama.
E moj sudija, jebem li ti majku.
- manijak1
#78039 Re: FK Željezničar
Sretno 
Do sada su zakazane četiri pripremne utakmice:
26. januar / FK Željezničar – FK Igman Konjic
29. januar / FK Željezničar – FK Tuzla City
7. februar / FK Željezničar – FC Vorskla Poltava (Ukrajina)
11. februar / FK Željezničar – FC Oleksandriya (Ukrajina)
-
zipoo
#78040 Re: FK Željezničar
Adzem je vala konj 
- manijak1
#78041 Re: FK Željezničar
vazda ima većih .....zipoo wrote:Adzem je vala konj
-
Alfa_i_Omega
#78043 Re: FK Željezničar
FK Zeljeznicar. 1921-2019. 98 godina istorije.
Sampioni 7 puta.
Osvajaci kupa 6 puta.
Superkup 3 puta.
Nase je da podrzimo klub i stanemo uz njega. Nase je da stanemo uz naseg najtrofejnijeg trenera i da mu vjerujemo. Nase je da zastitimo ugled kluba, njegovu istoriju, njegove ljude, da cijenimo sami sebe i da vjerujemo u ono sto radimo. To je nasa obaveza, nasa duznost, samo to moze klub uciniti jos vecim i dati mu potrebnu moc da bi uspjesno ispisali nove stranice istorije.
U susret stogodisnjici kluba.
Bit ce Zeljo opet sampion!
Sampioni 7 puta.
Osvajaci kupa 6 puta.
Superkup 3 puta.
Nase je da podrzimo klub i stanemo uz njega. Nase je da stanemo uz naseg najtrofejnijeg trenera i da mu vjerujemo. Nase je da zastitimo ugled kluba, njegovu istoriju, njegove ljude, da cijenimo sami sebe i da vjerujemo u ono sto radimo. To je nasa obaveza, nasa duznost, samo to moze klub uciniti jos vecim i dati mu potrebnu moc da bi uspjesno ispisali nove stranice istorije.
-
NORMUS
#78044 Re: FK Željezničar
Alfa_i_Omega wrote:FK Zeljeznicar. 1921-2019. 98 godina istorije.
Sampioni 7 puta.
Osvajaci kupa 6 puta.
Superkup 3 puta.
Upravo to i ja govorim.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#78045 Re: FK Željezničar
http://sportske.ba/selimovic-osim-je-za ... ece-stati/
https://sportsport.ba/fudbal/amar-osim- ... -pojacati/
MOJA PODRSKA 100%! (bez obzira na neka neslaganja) Na prvom mjestu je Zeljo!
https://sportsport.ba/fudbal/amar-osim- ... -pojacati/
MOJA PODRSKA 100%! (bez obzira na neka neslaganja) Na prvom mjestu je Zeljo!
-
printer
#78046 Re: FK Željezničar
Pomozi Boze...
- ultima_palabra
#78047 Re: FK Željezničar
prelako smo otpisivali igrače i govorili je*o Graovca, Stanića, Ubiparipa, Bogičevića
2009. godine smo bili u situaciji da smo sviju mogli nabiti nogom, a sada je drugačije sve
Mi smo gubili jer smo slabi. Sudija te može malo zeznut, ali ne možeš pet zaredom izgubiz. Ni Zvijezda 09 nije izgubila pet z aredom. Nije sramota reći da si slab.
Sensei u svom elementuVjerujte da ja neke igrače ne znam. Ne možeš se identificirati. Ne znam igrače. Jazvić je evo igrao, a ne znam kako izgleda osim da je visok. I tako xxx igrača i to je jedan od razloga što neke stvari ne štimaju
- nosara
#78048 Re: FK Željezničar
Miran sam, sve je opet ok...
-
FreakyStyley
#78049 Re: FK Željezničar
Evo i ja citam, nasmijan. Vise supstance u 5 Amarovih izjava nego cijele prethodne tri godine.ultima_palabra wrote:prelako smo otpisivali igrače i govorili je*o Graovca, Stanića, Ubiparipa, Bogičevića2009. godine smo bili u situaciji da smo sviju mogli nabiti nogom, a sada je drugačije sveMi smo gubili jer smo slabi. Sudija te može malo zeznut, ali ne možeš pet zaredom izgubiz. Ni Zvijezda 09 nije izgubila pet z aredom. Nije sramota reći da si slab.Sensei u svom elementuVjerujte da ja neke igrače ne znam. Ne možeš se identificirati. Ne znam igrače. Jazvić je evo igrao, a ne znam kako izgleda osim da je visok. I tako xxx igrača i to je jedan od razloga što neke stvari ne štimajuFalilo je ove iskrenosti i mangupluka...
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#78050 Re: FK Željezničar
Interesantno je da su istom Bogicevicu pojedinci jebali sve redom i govorili neka ga je Odovoc poslao na tribine a sad posto je Brko rekao da treba kao da nista nije bilo