Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Logovan
- manijak1
#78027 Re: Premijer liga BiH
plain vanilla wrote:Sretan Uskrs svima koji slave

- Raigor Stonehoof
#78028 Re: Premijer liga BiH
Jesul se ovo skupila jaja zbog minusa na tabeli?manijak1 wrote:plain vanilla wrote:Sretan Uskrs svima koji slave![]()
- tataćusak
#78029 Re: Premijer liga BiH
Logovan wrote:Ovo ja govorim.tataćusak wrote: Provocirali smo i mi zelju "bice zeljo curac sampion" , ali nismo navijali zrinjskizrinjski, biiiitna razlikaVelika razlika, sto jest, jest.
Sustinska
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#78030 Re: Premijer liga BiH
Pa nisu mogli Sarajevu pjevati Bice Zeljo * šampiontataćusak wrote:Logovan wrote:Ovo ja govorim.tataćusak wrote: Provocirali smo i mi zelju "bice zeljo curac sampion" , ali nismo navijali zrinjskizrinjski, biiiitna razlikaVelika razlika, sto jest, jest.
Sustinska
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#78031 Re: Premijer liga BiH
Mogli su, ne bi mi rijec rekli! 
- plain vanilla
#78032 Re: Premijer liga BiH
To ce biti glavna pjesma u subotuPitar sa Kariba wrote:Mogli su, ne bi mi rijec rekli!
Ima da ti narucim, nek je najskuplja
- plain vanilla
#78033 Re: Premijer liga BiH
GOSK -Radnik Bijeljina x
Krupa-Sloga 2
Sarajevo-Mladost DK 1x
Zrinjski-Sloboda X navijacki. nismo odozdo uzeli bod makar deset godina, a i vise
Zvijezda 09-Čelik Zenica 1
Željezničar-Široki Brijeg 1 Amar ih preporodio
Krupa-Sloga 2
Sarajevo-Mladost DK 1x
Zrinjski-Sloboda X navijacki. nismo odozdo uzeli bod makar deset godina, a i vise
Zvijezda 09-Čelik Zenica 1
Željezničar-Široki Brijeg 1 Amar ih preporodio
-
Nadzorna_ploca
#78034 Re: Premijer liga BiH
Odem ja tako da gledam Sarajevo protiv Tuzla Citija kad je bilo 0:3 i logicno udjem na prvi dio tribine. Vrijeme hladno, nema raje, svi promrzli..i pocne utakmica. Uglavnom mirno uz par doskocica jednog lika koji je imao Slobodinu kapu na glavi. I tako u svom onom bunilu u jednom momentu kaze on 'ja dosao na utakmicu samo da ovim sarajlijama jebem mater'. Cijelo vrijeme drobi, psuje..mislim da vecini ljudi u tom momentu bilo neugodno ali sta ces kretencini. Ili govorio ili skripala vrata isto dodje.
- plain vanilla
#78035 Re: Premijer liga BiH
tako su meni sad probili mozak, samo dvojica likova su sve vrijeme psovali, ali ne Sarajevo nego ili Husrefa ili sudijeNadzorna_ploca wrote:Odem ja tako da gledam Sarajevo protiv Tuzla Citija kad je bilo 0:3 i logicno udjem na prvi dio tribine. Vrijeme hladno, nema raje, svi promrzli..i pocne utakmica. Uglavnom mirno uz par doskocica jednog lika koji je imao Slobodinu kapu na glavi. I tako u svom onom bunilu u jednom momentu kaze on 'ja dosao na utakmicu samo da ovim sarajlijama jebem mater'. Cijelo vrijeme drobi, psuje..mislim da vecini ljudi u tom momentu bilo neugodno ali sta ces kretencini. Ili govorio ili skripala vrata isto dodje.
ali sve vrijeme
a jel se culo na tv kad navijaci vicu penal, penal?
-
sumirprimus
#78036 Re: Premijer liga BiH
mislim da pervise paznje dajete skandiranju sa tribine, psovalo se i psovace se, i nijedan staidon ovde nije toga postedjen.
prcanja je bilo i bice.
izgleda lakse skernut temu na skandiranje sa zapada, nego na katastrofalnu igru sarajeva, koja je sve osim sampionska u zadnje vrijeme, i da krivce za tu istu igru trazite na pogresnom mjestu.
kako god, nikom se ne treba sklanjat i treba igrat posteno, a kad dobijemo treba zajebavat, nije zajebancija ako ne dotice kontra stranu i ako ne boli
stim da ja stvarno nisam cuo to zrisnjki zrisnjki, sto ce rec nije citava tribina skandirala vjerovatno gore uz komentatorsku poziciju pa se blje culo na tv.u i bezveze im je ko god da je,al eto upalili su vas ocito im je uspjelo

prcanja je bilo i bice.
izgleda lakse skernut temu na skandiranje sa zapada, nego na katastrofalnu igru sarajeva, koja je sve osim sampionska u zadnje vrijeme, i da krivce za tu istu igru trazite na pogresnom mjestu.
kako god, nikom se ne treba sklanjat i treba igrat posteno, a kad dobijemo treba zajebavat, nije zajebancija ako ne dotice kontra stranu i ako ne boli
stim da ja stvarno nisam cuo to zrisnjki zrisnjki, sto ce rec nije citava tribina skandirala vjerovatno gore uz komentatorsku poziciju pa se blje culo na tv.u i bezveze im je ko god da je,al eto upalili su vas ocito im je uspjelo
-
Nadzorna_ploca
#78037 Re: Premijer liga BiH
Uh, Husref je bas persona non grata dole.plain vanilla wrote:tako su meni sad probili mozak, samo dvojica likova su sve vrijeme psovali, ali ne Sarajevo nego ili Husrefa ili sudijeNadzorna_ploca wrote:Odem ja tako da gledam Sarajevo protiv Tuzla Citija kad je bilo 0:3 i logicno udjem na prvi dio tribine. Vrijeme hladno, nema raje, svi promrzli..i pocne utakmica. Uglavnom mirno uz par doskocica jednog lika koji je imao Slobodinu kapu na glavi. I tako u svom onom bunilu u jednom momentu kaze on 'ja dosao na utakmicu samo da ovim sarajlijama jebem mater'. Cijelo vrijeme drobi, psuje..mislim da vecini ljudi u tom momentu bilo neugodno ali sta ces kretencini. Ili govorio ili skripala vrata isto dodje.
ali sve vrijemei garant je taj tvoj jedan od ove dvojice
a jel se culo na tv kad navijaci vicu penal, penal?
Neke psovke koje su mu upucivali se kose sa zdravim razumom. A opet Husic sjedi u vip lozi i njemu niko ni a. Meni malo cudni kriteriji i arsini ali valjda je samo Husref sjebao.
- plain vanilla
#78038 Re: Premijer liga BiH
pa ni ja nisam cula to navijanjesumirprimus wrote:mislim da pervise paznje dajete skandiranju sa tribine, psovalo se i psovace se, i nijedan staidon ovde nije toga postedjen.
prcanja je bilo i bice.
stim da ja stvarno nisam cuo to zrisnjki zrisnjki, sto ce rec nije citava tribina skandirala vjerovatno gore uz komentatorsku poziciju pa se blje culo na tv.u i bezveze im je ko god da je,al eto upalili su vas ocito im je uspjelo![]()
prepucavali se s nekim iz loze zbog sudjenja i onda njima poceli skandirati Zrinjski, Zrinjski
-
sumirprimus
#78039 Re: Premijer liga BiH
husref je supacki otiso, i bas izvalio razlog za odlazak za anala
- plain vanilla
#78040 Re: Premijer liga BiH
ma psovke su uzasne bile stvarno, ali ne smijes zaboraviti da se taj isti Husref svojevremeno 'pozdravio' s navijacima na zapadu hvatajuci se za medjunozje. tako da nije dobio sto nije zasluzioNadzorna_ploca wrote:Uh, Husref je bas persona non grata dole.plain vanilla wrote: tako su meni sad probili mozak, samo dvojica likova su sve vrijeme psovali, ali ne Sarajevo nego ili Husrefa ili sudije
ali sve vrijemei garant je taj tvoj jedan od ove dvojice
a jel se culo na tv kad navijaci vicu penal, penal?![]()
Neke psovke koje su mu upucivali se kose sa zdravim razumom. A opet Husic sjedi u vip lozi i njemu niko ni a. Meni malo cudni kriteriji i arsini ali valjda je samo Husref sjebao.
Ahmetu nisu psovali, a ni njega ne volemo. ali njega su stalno prozivali soping kraljice
-
sumirprimus
#78041 Re: Premijer liga BiH
ma prozivali su semsudina otkako je izaso na zagrijavanje kako nisu ba

- Tomahawk11
- Globalni moderator
#78042 Re: Premijer liga BiH
Čuli su se dobro na tv to navijanje ultrasa 
- plain vanilla
#78043 Re: Premijer liga BiH
ma nisu mu psovali, ali su ga prozivali i kad je izasao, kad god im naumpadnesumirprimus wrote:ma prozivali su semsudina otkako je izaso na zagrijavanje kako nisu ba![]()
- plain vanilla
#78044 Re: Premijer liga BiH
ejs ultrasaTomahawk11 wrote:Čuli su se dobro na tv to navijanje ultrasa
maloprije ja objasnih sta je bilo
ali vi ste izgubili, pa imate pravo da se ljutite
nego sta bi s Ahmetom i tvojom prognozom
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#78045 Re: Premijer liga BiH
Ma kakvi, ne ljutimo se zbog poraza. Zasluženplain vanilla wrote:ejs ultrasaTomahawk11 wrote:Čuli su se dobro na tv to navijanje ultrasa![]()
maloprije ja objasnih sta je bilo
ali vi ste izgubili, pa imate pravo da se ljutite![]()
nego sta bi s Ahmetom i tvojom prognozom
Šta sam prognozirao i šta sa Ahmetom, de me podsjeti
-
Nadzorna_ploca
#78046 Re: Premijer liga BiH
Ma ok, Husref je daleko od cvjecke ali sto je dosta dosta je. On jednom za muda ti mu 15 puta jebo od do i pametnom dosta. Nema opravdanja za likove koji samo psuju na tribinama, a ima ih svugdje. Bolesnici.
- plain vanilla
#78047 Re: Premijer liga BiH
pa golovi neki njegovi, nestATomahawk11 wrote:
Ma kakvi, ne ljutimo se zbog poraza. Zaslužen![]()
Šta sam prognozirao i šta sa Ahmetom, de me podsjeti
- plain vanilla
#78048 Re: Premijer liga BiH
pa rekoh da bih ja radije da su skandirali Nali i momcima, nego ovo psovanjeNadzorna_ploca wrote:Ma ok, Husref je daleko od cvjecke ali sto je dosta dosta je. On jednom za muda ti mu 15 puta jebo od do i pametnom dosta. Nema opravdanja za likove koji samo psuju na tribinama, a ima ih svugdje. Bolesnici.
meni je bilo zao sto nisam sjela na Sjever da ne slusam ovo
a ovi da nisu bolesni ne bi bili na stadionu. ko bi drugi dolazio, ni rezultata ni kojeg klinca. to dodje da se ispuca i ode kuci
-
sumirprimus
#78049 Re: Premijer liga BiH
odes li kad na kosevo nadzorni? na istok?
more i zapad
imal sovanja?
imal sovanja?
-
Nadzorna_ploca
#78050 Re: Premijer liga BiH
Zapad bruda. Psovanje svedeno na minimum, jako fina i odgojena tribina.