Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
AdrianMole wrote:Zapravo su 12 viđenijih filmova sa CineStar Premiere foldera koji su donedavno bili otvoreni za sve samo premjestili u drugi folder i otvorili ga samo Premium korisnicima.Tko pomnije prati VOD vidjet će da CineStar folder sada ima 188 filmova,a imao je 200.Koja ubleha.Korisnici Premium paketa su sigurno jaaako zadovoljni.
Ja evo vrištim od zadovoljstva.
Hajde što su prebacili filmove iz postojećih kataloga, nego je taj poklon katalog zaključan za nas premiume
AdrianMole wrote:Zapravo su 12 viđenijih filmova sa CineStar Premiere foldera koji su donedavno bili otvoreni za sve samo premjestili u drugi folder i otvorili ga samo Premium korisnicima.Tko pomnije prati VOD vidjet će da CineStar folder sada ima 188 filmova,a imao je 200.Koja ubleha.Korisnici Premium paketa su sigurno jaaako zadovoljni.
Ja evo vrištim od zadovoljstva.
Hajde što su prebacili filmove iz postojećih kataloga, nego je taj poklon katalog zaključan za nas premiume
Meni jedino u VK nije otvoren pickbox i ovaj novogodišnji folder, ostalo je sve otključano.
Hvala telemaše, mada od svega ću vjerovatno iskoristiti samo večeras LP u HD.
e jbg onda,mozda da uvedu opciju da cekaju kad bajram bude oko nove godine pa imaju novogodisnji i bajram ski,a ujedno i bozicni poklon,nisu oni krivi sto je nova godina par dana od jednog i drugog bozica
@Telemach može li se kako otključati ovaj novogodišnji folder
A na koji mislite
Na raspolaganju je sljedeće :
- Pickbox 44 filma
- CineStar 20 filmova
E moji vi , misli na folder "Naš poklon" koji se pojavio i treba biti dostupan za premium korisnike, ali nam je i dalje zaključan, odnosno vraća nam poruku da nismo pretplaćeni na taj katalog.
Pritisnuti kružić ispod ok dugmeta, i onda ići na postavke pri vrhu ekrana, na ikonicu sa navrtnjem, a onda u listi naći vrijeme i datum, i tu podesiti vremensku zonu na GMT +1, a sat na automatski način.
Last edited by crnivrag on 12/12/2018 20:30, edited 1 time in total.
Pritisnuti kružić ispod ok dugmeti, i onda ići na postavke pri vrhu ekrana, na ikonicu sa navrtnjem, a onda u listi naći vrijeme i datum, i tu podesiti vremensku zonu na GMT +1, a sat na automatski način.
Mozda covjek misli kako podesiti da bude na samom resiveru kao sto je slucaj na Pds 3 i d3 v.20