Sta vas najvise nervira kod vozaca
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- MOSALJOZE
#7801 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Off topic
Kod bh anse postavljena dva ležeća,za sada neobilježeni pa se pripazite.
-
zdruzdjo
#7802 Re: RE: Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Bogami juce prolazeci tuda dok su pravili to vidjeh znak u rerovizoru.MOSALJOZE wrote:Off topic
- MOSALJOZE
#7803 Re: RE: Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Do mene je onda,ali nije ofarban.Rano sam jutros prošao,ispred mene neki opel,vidim koči kontam hoće da skrene kad ležeći.zdruzdjo wrote:Bogami juce prolazeci tuda dok su pravili to vidjeh znak u rerovizoru.MOSALJOZE wrote:Off topic
- Ned071
#7804 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
majku mi nije mi jasan taj salon kramar. toliko auta proda a niti jednom ne rade zmigavci 
- one hundred eyes
#7805 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Što je najgore ni autima koja su tek iz salona 'ne rade', izgleda to za naše tržište tako dodje, pa i Kramar kad uveze isključi žmigavce 
-
tempuser
#7806 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Voli Bosnjo zadat duga na autoputu to je cudo jedno!
Neki bilmez u crnom Touranu veceras na potezu Tarcin - Sa, ne pomazu ni 4 zmigavca, tek u neka doba skontao, ali dzaba, eto na naplatnim kucicama opet sa dugim svjetlima.
Neki bilmez u crnom Touranu veceras na potezu Tarcin - Sa, ne pomazu ni 4 zmigavca, tek u neka doba skontao, ali dzaba, eto na naplatnim kucicama opet sa dugim svjetlima.
- amar1994
#7807 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
vjeruj da su korisna, prosli mjesec vracam se iz travnika autoputem za SA , frajeru ne rade stopke nikako a ide 60tempuser wrote:Voli Bosnjo zadat duga na autoputu to je cudo jedno!
gasim kad neko prilazi ili nekome prilazim
- Quaresma
#7808 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Tako sam se ja podavno mogao zabiti u konjska kola da nisam na vrijeme upalio duga svjetla
Ovo logicno nije biko na autoputu.
Sent from my E6653 using Tapatalk
Ovo logicno nije biko na autoputu.
Sent from my E6653 using Tapatalk
-
kB27
#7809 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Danas na putu Bjelašnica - Sarajevo, tačnije na početku dijela ceste Krupac - Sarajevo, identična situacija kao sa onog youtube klipa kad majmuni prestižu kolonu koja stoji ili se kreće 5kmh. Gužva da ne može gora, ja ne pamtim da je ikad bila kolona sve od raskrsnice za Bjelašnicu.
Retard lagano u drugu traku i po 5-10 auta, dok neko ne naleti iz suprotnog smjera pa se skloni. Jebem ga u glavu, a i one koji ga puste da se ubaci ispred njih. I jebem u mozak policiju koja je bila jedno 5 auta iza mene - sigurno je i njih na isti način pretako, naravno ništa uradili nisu.

Retard lagano u drugu traku i po 5-10 auta, dok neko ne naleti iz suprotnog smjera pa se skloni. Jebem ga u glavu, a i one koji ga puste da se ubaci ispred njih. I jebem u mozak policiju koja je bila jedno 5 auta iza mene - sigurno je i njih na isti način pretako, naravno ništa uradili nisu.
-
zdruzdjo
#7810 Re: RE: Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Vidio. I ja sam bio u koloni. I jos mi najdraze bilo kad sam ga namotao pa pored groblja izasao kod ikica a na samom skretanju vidim njega damo negdje klaj klaj prema semaforu.kB27 wrote:Danas na putu Bjelašnica - Sarajevo, tačnije na početku dijela ceste Krupac - Sarajevo, identična situacija kao sa onog youtube klipa kad majmuni prestižu kolonu koja stoji ili se kreće 5kmh. Gužva da ne može gora, ja ne pamtim da je ikad bila kolona sve od raskrsnice za Bjelašnicu.
- basicm
#7811 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Moze li neko ko je siguran da kaze, na mostu onog amera kod tc otoka, moze li se iz desne trake pravo prema kvadrantu, ili samo iz srednje? Sve cesce iskacu iz te trake pravo.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- bleee_sa
#7812 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Može, bila je nacrtana strelica za pravo i desno al se izlizala.basicm wrote:Moze li neko ko je siguran da kaze, na mostu onog amera kod tc otoka, moze li se iz desne trake pravo prema kvadrantu, ili samo iz srednje? Sve cesce iskacu iz te trake pravo.
-
condy
#7813 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ko je lizo 
- relax11
#7814 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ja ne znam sta je ovo danas u Sarajevu guzve na sve strane, guzva od Kosevskog brda do semafora na Skenderiji tacnije kina radnika sve mic po mic sat vremena, od Marijin dvora do Hrasna sve mic po mic.... takode i iz Hrasna vidim guzva sve do Marijin dvora, reko odo vilsonovim bilo 15 do 5 reko ima vremena jos izaso na Marijin dvor u 5 i 30... uglavnom katastrofa danaskB27 wrote:Danas na putu Bjelašnica - Sarajevo, tačnije na početku dijela ceste Krupac - Sarajevo, identična situacija kao sa onog youtube klipa kad majmuni prestižu kolonu koja stoji ili se kreće 5kmh. Gužva da ne može gora, ja ne pamtim da je ikad bila kolona sve od raskrsnice za Bjelašnicu.
-
mirzet87sa
#7815 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Pala kisa, prepolovi se ogranicenje odma.. 
- bleee_sa
-
Leon16v
- Vozim: Staro željezo
#7817 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Niz Bjelasnicu danas, ne vidi se na 5 metara ispred i lagano za kolonom 40
Jos nekom momku u G4 ispred, zaplesa auto, zadnji kraj mu baci, pa onda on jos prepolovio to
-
mirzet87sa
#7818 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Desi se kad su celave gume.. 
-
amrq7u
#7819 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
kad skrece, a ne daje zmigavac 
- insomnia78
#7820 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Danas umal' ne prodjoh kroz crveno i jos kamera da me uslika radi pjesaka
Prilazim semaforu, meni zeleno. Oni stoje. Zakoracuju na trotoar, ja lagano pustam gas, oni se vracaju. Krenem dodavati gas u tom se gasi zeleno, oni ponovo krecu ja umjesto da prodjem na kocnicu, pali se narandzasto i stanem izmedju ona dva senzora. Odnosno predjem prednjim tockovima preko prvog a zadnji se zaustave izmedju prvog i drugog
Prilazim semaforu, meni zeleno. Oni stoje. Zakoracuju na trotoar, ja lagano pustam gas, oni se vracaju. Krenem dodavati gas u tom se gasi zeleno, oni ponovo krecu ja umjesto da prodjem na kocnicu, pali se narandzasto i stanem izmedju ona dva senzora. Odnosno predjem prednjim tockovima preko prvog a zadnji se zaustave izmedju prvog i drugog
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#7821 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
zbog takvih idem preko hrasnicekB27 wrote:Danas na putu Bjelašnica - Sarajevo, tačnije na početku dijela ceste Krupac - Sarajevo, identična situacija kao sa onog youtube klipa kad majmuni prestižu kolonu koja stoji ili se kreće 5kmh. Gužva da ne može gora, ja ne pamtim da je ikad bila kolona sve od raskrsnice za Bjelašnicu.
danas je inace apokalipsa bila...pjeske brze kroz grad
- supercali
#7822 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Mozebasicm wrote:Moze li neko ko je siguran da kaze, na mostu onog amera kod tc otoka, moze li se iz desne trake pravo prema kvadrantu, ili samo iz srednje? Sve cesce iskacu iz te trake pravo.
- dinao
#7823 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Svaka kisa u Sarajevu prouzrokuje kolaps saobracaja.
-
mirzet87sa
#7824 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Sta kazu o referendumu ?insomnia78 wrote:Danas umal' ne prodjoh kroz crveno i jos kamera da me uslika radi pjesaka
- Better Man
#7825 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Samo još jedna potvrda da 70% vozača nema pojma o vožnji i da bi mnoge od njih trebalo ponovo na polaganje, ostalim od tih 70% trajno oduzeti vozačku.dinao wrote:Svaka kisa u Sarajevu prouzrokuje kolaps saobracaja.