Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pitari sta mislite ali realno kojij ce rezultat bit u subotu.Ja mislim da smo mi bolji ali ipak vi igrate na svom terenu pa mogli bi i iznendit.hajde recimo zbog raje nek bude 2-2.
Ko to smat wrote:Pitari sta mislite ali realno kojij ce rezultat bit u subotu.Ja mislim da smo mi bolji ali ipak vi igrate na svom terenu pa mogli bi i iznendit.hajde recimo zbog raje nek bude 2-2.
Ko to smat wrote:Pitari sta mislite ali realno kojij ce rezultat bit u subotu.Ja mislim da smo mi bolji ali ipak vi igrate na svom terenu pa mogli bi i iznendit.hajde recimo zbog raje nek bude 2-2.
0:6
igra ti zelja na sugavici a ti kuci heheh joj ovi vodeni me raskucise...
0:6
igra ti zelja na sugavici a ti kuci heheh joj ovi vodeni me raskucise...
Izmedju mene i doline cupova skoro 2000 km.... Zeljo u srcu
68
Na južnoj tribini stadiona Grbavica došlo je do pravog rasula, pa je morala djelovati i policija. Sa sjeverne tribine čuli su se povici: "Zašto nas brukate", vjerovatno upućeni najvaternijim navijačima Želje.
ne kontam tu situaciju oko navijaca Zelje...Nije nikakva provokacija unaprijed da se zna, koliko sam nedavno procitao medjusobno se grupe svadjaju Sto?
Pa skontali levati nakon Koseva da nemaju sanse za Evrope i sad daj lovu na bilo koji nacin, ono sto necemo zaradit u Evropi zaradit cemo u ligi bar nesto. Onaj ko igra kladaru, treba ganjati Zrinjski narednih dana, bice neke sege, dali zbroj golova, da li rezultat, ali nece biti ciste tekme 100%!