Pandakonda wrote:Treća sezona deveta epizoda Rains of Castamere, ili ti ga famozni Red Weddingkakavdanakneiskustvu wrote:u kojoj epizodi bude ubijena žena neda starka?
hvala
Moderator: _BataZiv_0809
Pandakonda wrote:Treća sezona deveta epizoda Rains of Castamere, ili ti ga famozni Red Weddingkakavdanakneiskustvu wrote:u kojoj epizodi bude ubijena žena neda starka?
Ne znam šta ćeš postići, dobit ćeš neki spojler prije ili kasnije tako da...harisoni wrote:Jesam li ja jedini koji neće gledat sezonu 6 prije knjige?
Postoji dosta razlika između knjiga i serije ali veliki događaji uvijek ostaju isti, tipa red wedding, smrt Jon-a itd.__Phoenix__ wrote:Ne znam šta ćeš postići, dobit ćeš neki spojler prije ili kasnije tako da...harisoni wrote:Jesam li ja jedini koji neće gledat sezonu 6 prije knjige?
A knjiga i serija imaju dovoljno razlika, ne mogu baš pokvariti jedna drugu upotpunosti?
ja sam jos u dilemiharisoni wrote:Jesam li ja jedini koji neće gledat sezonu 6 prije knjige?
U ovom trejleru možeš samo skontat da će Daenerys opet dobit po pickiomar little wrote:jebemti vise i ove trejlere, iskobeci oci premotavajuci, buljeci i pokusavajauci uvidjeti ko je i sta je sve u dva i po kadra.
Postala mi je tradicija poranit ponedjeljkom ujutro da skinem novu epizodu, skuham sebi kafu i pojedem nešto slatko dok gledamkonahawaii wrote:joj da hoce opet procurit jedno 5-6 epizoda, pa da ko covjek sjednes i gledas

Vec je poznato da je ovo Ser Arthur Dayne, koji je jedan od najjacih ratnika u Westerosu svih vremena. Ako se ne varam, taj tip ce sam pobit' sve Starkove ljude osim njega i Howland Reed-a.
Ne vjerujem da je to Arthur zato što taj sa slike koristi 2 mača dok je Arthur koristio samo jedan Sword of the Morning. Prije bi rekao da je Gerold Hightower jer jedino ko ostaje je Oswell Whent al on ima šišmiša na helmet-u tako da je 99% Gerold.Tito_i_Partija wrote:Vec je poznato da je ovo Ser Arthur Dayne, koji je jedan od najjacih ratnika u Westerosu svih vremena. Ako se ne varam, taj tip ce sam pobit' sve Starkove ljude osim njega i Howland Reed-a.

On je kod three eyed ravena koji će ga naučit kako da kontroliše vizije i kako da gleda u prošlost. (tako ćemo vidjet tower of joy flashback, to je 5-6 epizoda sezone)__Phoenix__ wrote:Najmlađi Stark je valjda kod ove mrcine![]()