Čak je i onaj debeli frajer, Queens nešto, smiješniji od obje serije zajedno
I ovo je ona prava hipsterska priča.. Sve što nije mainstream je vrh, bla bla, HIMYM je za umno skučene bla bla.
Moderator: _BataZiv_0809
HIMYM je fina serija, dok nisu počeli preseravati sa sezonama i repeticijama starih fazona. VidišVelkoski wrote:Prijatelji jesu sranje, ali je i Seinfeld
I ovo je ona prava hipsterska priča.. Sve što nije mainstream je vrh, bla bla, HIMYM je za umno skučene bla bla.
E vala i ti kad pretjeras...Velkoski wrote:
Čak je i onaj debeli frajer, Queens nešto, smiješniji od obje serije zajedno![]()
U sustini, ne seri. The Friends su najbolja humoristicka serija poslije MuckiVelkoski wrote:Prijatelji jesu sranje, ali je i Seinfeld
Brate, kad vidim i čujem onu Phoebe dođe mi da bacim TV kroz balkonCapajebo wrote:U sustini, ne seri. The Friends su najbolja humoristicka serija poslije MuckiVelkoski wrote:Prijatelji jesu sranje, ali je i Seinfeld
Rekoh najbolji, ne najpopularniji.sizifinho wrote:jaro, respect Richardu, ali.. Bill Cosby xDdale cooper wrote:a da ne spomenem velikog Richarda Pryora koji
je veliki uticaj i vjerovatno najbolji crni komičar svih vremena.
Čuj Seinfeld nije mainstream.Velkoski wrote:Prijatelji jesu sranje, ali je i Seinfeld
ma i ja tebiomar little wrote:jao, rasprave o stand up komediji. fino ja kazem da treba tema![]()
dejr ril en dej ar spektekjula (rainman sindromsizifinho wrote:
Haha, to što mi je Murphy bezveze, ne znači da mi je Chappelle bezveze. Nisam to nigdje napisao, sam si to zaključio. Chappelle je bolji od Murphya. ali definitivno nije bolji od tih što sam naveo. Znaš zašto? Zato što je svaki od ovih imao ogromnu karijeru, ne samo u komediji, već i u književnosti, režisiranju, seminarima itd. Carlin nije samo stand-up komičar, Carlin je bio i fantastičan pisac. Bill Hicks nije bio samo komičar, bio je i veliki filzof. I tako dalje i tako dalje. Dave je dobar, ima dosta potencijala ali mu fali 1. godina, 2. drugih frontova.KPNCTNJAH wrote:@sizifinho, pa poredio je Prijatelje sa HIMYM, samim tim kao da je rekao da su i Prijatelji smece, jer ta druga to definitivno jeste![]()
Taj klip sam postavio jer mi je naletio, nije stvar u tome sto je ispao rasista, nego stand up komicar koji je dopustio da ga toliko iznervira neki random lik iz publike![]()
Pa tebi je Murphy beze, meni je recimo Chappelle bolji od svih tih koje si nabrojao, sta cemo sad
I ne mogu da vjerujem da ste se fakat uhvatili tih trebato je bila ocigledna zajebancija... u Muckama nije bilo treba, pa su u top tri svih vremena...
Velkoski wrote:ja sam glup i meni je Charlie Harper vrh
Velkoski wrote:ko traži oprost?
meni je samo žao što nisam na višem nivou

Et tu, Brute?Jack Be Nimble wrote:
I naravno
NaravnoBoateng wrote:
Et tu, Brute?