Moja lajavica sa 2 mjeseca kada je došla kod mene, i sa 4 godine koliko sad ima
Moderator: anex

Sephora wrote:Nije moja maca..ali iz komsiluka je..![]()
Ko zna, zna...graue_maus wrote:Sephora wrote:Nije moja maca..ali iz komsiluka je..![]()
dezurna mahalusa , nema sanse da joj nesto promakne ...........
![]()
Prelijepe !!!!!bushido wrote:

bushido wrote:

awwwwwwwwwwwwww kako su jepiiiiiiiiiiiiiibushido wrote:

k'o žensko hehe odmah na vagujunior3 wrote:Naučila se mala i vagati.Lijepe mace.
hahahahaha a nešto sumnjam da bi ga reklamirao hehehehe stvarno prelijep mačorbushido wrote:Hvala , hvala![]()
@kakav nered, preslatka ti je ova sarena,Benetton maca Masaa Viki skoro ista k'o moja Meli .
A na pitanje kako se slazu,mislim da je ovo najbolji odgovor![]()
Ovaj moj ¨LAV" moze spavati citav dan,bez da okom trepneonda vecera pa opet citavu noc (ponekad prisluskujem dal' dise). Helem podvalise mi pokvarenu macku a garancija istekla
.
slađaaaakakav nered wrote:
kakav nered wrote: i jedna od Viki <3
cLo wrote:slađaaaakakav nered wrote:![]()
kakav nered wrote: i jedna od Viki <3
joj dajgle face
samo čekam kad će me žvajznut kroz monitor

kakva je to carica!!!!!!kakav nered wrote:
hahahahhahaaha a ona je baš mila...nikad ne napada, ne grize, ne grebe...samo je plašljiva pa se da maziti samo onome koga dobro zna![]()
a ta gore šarena je belajona i grize i grebe i zaskače iza ćoška heheehe ma dijete ko dijete
jedva čekam da odraste...ljudi kontaju da se režem kakve su mi ruke hahaha
evo još par slika od Vikivaljda tu nije mrgud
![]()
i jedna smiješna
cLo wrote:
kakva je to carica!!!!!!ja obožavam grumpy mace, a ona me podsjetila na njih, pa zato onaj komentar, ja tako izražavam oduševljenje, slabo se snalazim s komplimentima
preslatka je Viki, totalno moj tip!!!!!!!!!

kakav nered wrote:Evo da se i ja pohvalim svojom novom curicom![]()
Zove se Mašana slikama ima 2 i pol mjeseca mada sad već ima 5, ali novije slike nekad kasnije
nemam ih skinute
![]()