dječak sa šibicama wrote:razocaran sam dosadasnjim tokom diverzantskih aktivnosti, kisna dova je premalo
To najvise i boli petu kolonu,komsije/susjede i "liberale", sva tri okupljanja prodjose mirno i dostojanstveno
dječak sa šibicama wrote:razocaran sam dosadasnjim tokom diverzantskih aktivnosti, kisna dova je premalo
Porodica je za vas fasizam?!aerodinamika wrote:sarajevo je uvijek bilo spremno da primi druge i drugacije, jucwe su ulice okupirali fasisti iy sjeveroistocne bosne, danas sarajevo pokayuje volju ya slobodomomega369 wrote:90% novinara, 8% stranaca
Saka jada nam okupirala grad. Bravobosna je cilimom yastrta, cilimom slobode
moja MinkaHAVANA wrote:Jebo ba vise minku,koja minka,jel iz opstine?muha_sa wrote:Minka se ljubi sa nekom plavušomHAVANA wrote:Vidio sam sigurno 50 poznatih faca.A sta mi je drugarica tamoa vole frajere matere mi

muha_sa wrote:SaraFina wrote:
Zamislite Kobilindu i Picoustog samo kako nakon nedaj Bože nekog incidenta izražavaju "zabrinutost" Dok ustaštvo i četništvo buja u susjestvu/ komšiluku.
Pa danima bi govnar i govnarka obilazili i davali intervijue.
Muha izađi i vodi USA ambasadora na ćevape nakon parade i to s čojkom mu!![]()
![]()
Havana i JA tebe čekamo da nas vodiš na ćevape i kolač u "Vatri"![]()
Havana časti
znamoSaraFina wrote:muha_sa wrote:SaraFina wrote:
Zamislite Kobilindu i Picoustog samo kako nakon nedaj Bože nekog incidenta izražavaju "zabrinutost" Dok ustaštvo i četništvo buja u susjestvu/ komšiluku.
![]()
Havana časti
Pokajaćete se. Jedem za dvoje!
dječak sa šibicama wrote:Zagreb je 2002 osvjetlao obraz, Sarajevo za sada nista
Možda su drugarice plaćene?HAVANA wrote:Vidio sam sigurno 50 poznatih faca.A sta mi je drugarica tamoa vole frajere matere mi
samo se ti javiSaraFina wrote:muha_sa wrote:SaraFina wrote:
![]()
Havana časti
Pokajaćete se. Jedem za dvoje!
Zavisi sa koje strane gledas - ako sam dobro procitao parada je tada prekinuta - kontraskup , neredi i na kraju suzavacdječak sa šibicama wrote:Zagreb je 2002 osvjetlao obraz, Sarajevo za sada nista
u prevodu fasistiславянин wrote:Manje vise - bila je i u bg pa se pucalo iz pusaka kao i u zg pa je prada prekinuta - opet to su zemlje sa jakom nacionalnom svijescu tradicionalizmom itdal-em wrote:treba reci i da je u ovakvim situacijama policija odlicno organizovana, odnosno da sve mogu kad hoceславянин wrote:Proci ce ovo tip top mnogo bolje nego u Zg ili Bg - nema nacionalnog naboja u BiH da stvori masu koja bi pravila nerede
toooooславянин wrote:Zavisi sa koje strane gledas - ako sam dobro procitao parada je tada prekinuta - kontraskup , neredi i na kraju suzavacdječak sa šibicama wrote:Zagreb je 2002 osvjetlao obraz, Sarajevo za sada nista
Pa vidi, da nisi toliko zaostao u poređenju sa građaninom Hrvatske, i ti bi imao pride 2002, al' džaba kad je Hrvat napredan, a ti zaostao.elcaliente wrote:Cujem sada podatak na dnevniku da je u Zagrebu prvi Pride bio organizovan 2002 godine.
Znaci stid me je kao gradzanina BiH da je Sarajevo tako zaostalo i da kasni 20 godina za jednim Zagrebom a kamoli za svijetom.
I onda mi kazu Sarajevo moderno i napredno a ono jebena zaostala vukojebina.
Jos pokazuju nekog bradonju sa kontra demo kao ovo je zadnji udarac za ovaj grad! Kakav grad, covjece ooj sa kim ja vazduh dijelim.
Nema veze kako je prosla ali ljudi su organizovali prvu paradu 2002 a mi 2019!! Znaci skoro dvadeset godina kasnije iza Hrvata koji slove za jako konzervatinve katolike pa sta smo mi onda cobani zaostali.славянин wrote:Pogledaj kako je prosla ta parada u Zgelcaliente wrote:Cujem sada podatak na dnevniku da je u Zagrebu prvi Pride bio organizovan 2002 godine.
Znaci stid me je kao gradzanina BiH da je Sarajevo tako zaostalo i da kasni 20 godina za jednim Zagrebom a kamoli za svijetom.
I onda mi kazu Sarajevo moderno i napredno a ono jebena zaostala vukojebina.
Ono jucer nije slika i prilika porodice niti kritika toj gomili budala znaci kritiku porodici. Evo ja imam porodicu a ogradjujem se od izigravanja morala Gljive, Cosovicke, Zahiragica i slicnih.omega369 wrote:Porodica je za vas fasizam?!aerodinamika wrote:sarajevo je uvijek bilo spremno da primi druge i drugacije, jucwe su ulice okupirali fasisti iy sjeveroistocne bosne, danas sarajevo pokayuje volju ya slobodomomega369 wrote:90% novinara, 8% stranaca
Saka jada nam okupirala grad. Bravobosna je cilimom yastrta, cilimom slobode
To majstore. Nek se zna.ko ste i sta ste
HAVANA wrote:Vidio sam sigurno 50 poznatih faca.A sta mi je drugarica tamoa vole frajere matere mi