Vjerovatno mislis na ovo:igorr wrote:Sada je idealno vrijeme za kupovinu bitcoina na $7100 usd. Očekuje se ogroman rast za par dana.
Bitcoin will surpass $15.000 in June.
https://twitter.com/officialmcafee/stat ... 4201254914
PS
Javi nam se cesce.
Moderator: anex
Vjerovatno mislis na ovo:igorr wrote:Sada je idealno vrijeme za kupovinu bitcoina na $7100 usd. Očekuje se ogroman rast za par dana.
Ne mislim na to, a to je nemoguća misija da dosegne 15 000 usd u Junu.Rene Higuita wrote:Vjerovatno mislis na ovo:igorr wrote:Sada je idealno vrijeme za kupovinu bitcoina na $7100 usd. Očekuje se ogroman rast za par dana.
PS
Javi nam se cesce.
jednako "realno" kao i 10kigorr wrote:Ne mislim na to, a to je nemoguća misija da dosegne 15 000 usd u Junu.Rene Higuita wrote:Vjerovatno mislis na ovo:igorr wrote:Sada je idealno vrijeme za kupovinu bitcoina na $7100 usd. Očekuje se ogroman rast za par dana.
PS
Javi nam se cesce.
Realno je da dosegne oko 10 000 u junu, što je rast +40% za mjesec dana.
Nije to bas tako jednostavno... Novac je cca stabilan, svuda prihvacen, itd, itd, itd...igorr wrote:Isto kao i papirni novac, sa tom razlikom da se bitcoin ne može štampati po potrebi kao papirna novčanica uz pomoć malo tinte i papira.
Bilo kako bilo ali ovome cijena stalno skače. Sve je skuplji iz godine u godinu.CPT wrote:Nije to bas tako jednostavno... Novac je cca stabilan, svuda prihvacen, itd, itd, itd...igorr wrote:Isto kao i papirni novac, sa tom razlikom da se bitcoin ne može štampati po potrebi kao papirna novčanica uz pomoć malo tinte i papira.
Ponzi schemeigorr wrote:Bilo kako bilo ali ovome cijena stalno skače. Sve je skuplji iz godine u godinu.CPT wrote:Nije to bas tako jednostavno... Novac je cca stabilan, svuda prihvacen, itd, itd, itd...igorr wrote:Isto kao i papirni novac, sa tom razlikom da se bitcoin ne može štampati po potrebi kao papirna novčanica uz pomoć malo tinte i papira.
Zar Dolar nije Ponzi_scheme ?CPT wrote: Ponzi scheme
https://en.wikipedia.org/wiki/Ponzi_scheme
Skace jer se manji puste guziti...
Ima tema kako iz BiH kupiti crypto valutu.richa wrote:Prolaze li kartice iz BIH na exmo? Nisam nikako probao, ali ako neko jeste dobro bi bilo da nam da info.
Konkretno kod mene RF banka.
Direktno sa Exmo-e ne moze (bar nije moglo), ali moze preko advcasha i moneypola. Ne razumijem sto si narucivao karticu od Moneypola. Depozit novca sa kartice na Moneypolo radi sasvim ok, kao i povlacenje novca sa Moneypola na karticu. Licno sam koristio RF debitnu karticu za ove transakcije i prolazilo je sve u roku 10tak minuta.richa wrote:Meni ne radi na advcash jer mora kartica biti 3D secured, a moja to nije.
Narucio preko moneypola karticu, al evo vec skoro tri mjeseca i jos ne stize. Moracu izgleda ponovo placati.
Pa me zato interesuje jel neko probao sa exmo isplacivati na nase kartice.
samo sto nije....igorr wrote:Ode bitcoin danas preko 8000 usd
Ima jos 4 sata.igorr wrote:Ode bitcoin danas preko 8000 usd
Malo strpljenja, vrijeme je za oversold.Pitar_na_motoru wrote:Ima jos 4 sata.igorr wrote:Ode bitcoin danas preko 8000 usd
Na Exmo rade i nase kartice, ali tek nakon verifikacije koja traje i traje.richa wrote:Meni ne radi na advcash jer mora kartica biti 3D secured, a moja to nije.
Narucio preko moneypola karticu, al evo vec skoro tri mjeseca i jos ne stize. Moracu izgleda ponovo placati.
Pa me zato interesuje jel neko probao sa exmo isplacivati na nase kartice.
Nema veze sto si verifikovan (dokument, adresa, potpisan ugovor - sve odradjeno) na Exmi, jer exmo iako ima opciju povlacenja novca putem kartice ne podrzava nasu zemlju. Ustvari lazem te, NIJE PODRZAVAO (posto sam ja probavao tu varijantu i bilo na pendinug nego vrijeme, nakon cega su mi vratili pare na exmo racun i suport mi rekao da ne podrzavaju Bosnu za kartice), sad jel se sta promjenilo u zadnjih par mjeseci ne znam jer nisam pokusavao.richa wrote:Mislio ako bih nekad neku vecu lovu (kako ovo zvuci optimisticno) isplacivao da nemam sa ovim nasim idiotima nista pa sam zato i narucio Moneypolo, ali eto nije stigla, a ni ne vjerujem da hoce.
Ja sam na Exmo full registrovan, proslo je sve bez problema i brzo, samo treba iscimati njihovu podrsku i bude to brzo gotovo.
Tako da pretpostavljam da bih mogao sa exma direkt na karticu.
Koliko moneypolo otme provizije za isplate na nase kartice?