SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
-
wolfie
#7801 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Stil pisanja ovog teksta identican stilu, odnosno nedostatku stila i bilo cega drugog Muhameda Svrakica.
- Altsa
#7802 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Zaboravio Cosic da hin ima.BadBoy wrote:Odavno oni imaju te civilne presretače sjećam se crne šestice i prije toga crne petice, samo su ih rijetko kad koristili.mirzet87sa wrote:Vidim sinoc cijelu noc crna golf 7 voza se i pise kazne trkacima, pametan potez s presretacima
- vješalica
#7803 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
vahid je odgovorio na pitanje koliko je naloga izdato od presretaca na skupstiniAltsa wrote:Zaboravio Cosic da hin ima.BadBoy wrote:Odavno oni imaju te civilne presretače sjećam se crne šestice i prije toga crne petice, samo su ih rijetko kad koristili.mirzet87sa wrote:Vidim sinoc cijelu noc crna golf 7 voza se i pise kazne trkacima, pametan potez s presretacima
sjedite na usima
- Dr. Kuca
#7804 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Cosicev sin kazu isto ima bruku prekrsaja.
- pirpa
#7805 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
autoru pisma spomenem sve najmilije i zelim mu da sve pare od narucenog texta potrosi na ljekove...
našao njihov djeda inače naš stalni dobri gost kojeg svi poznajemo kao dobrog gosta koji je stotinu puta svima nama ostavio bakšiš počastio nas nečim i tako dalje svi ga poznajemo Muhamed
dali je bolje da budu u sportu naša sva djeca ili da se drogiraju pita je muhamed ?
a druge strane se mogla čuti molba gospodine molim vas nemojte psovati djeca su tu nije red
Kaljic svojim psovkama i uvredama nastavlja svoj luđački izljev bijesa na majku djece i to pred dva policajca koji na to ne reagiraju i on skače na majku pokušavajući je uhvatiti za vrat govoreći i tebe cu sada ubiti .
pa neka se zna ko je ne branimo ni našeg dragog gosta Muhameda Švrakića
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#7806 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
kako možete čitati tako duge tekstove
- pirpa
#7807 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
ponekad iznenadim i samog sebe 
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#7808 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
ja sam jutros pročitao 2 priče od po 10 stranica
ali ovo zaista nemam namjeru čitati
počeo sam i stil mi se nije dopao...
ali ovo zaista nemam namjeru čitati
počeo sam i stil mi se nije dopao...
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#7809 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Na jednu stranu Svrakici sa svojom sramnom ratnom i poratnom istorijom a na drugu stranu ovi neki jebeni sandzosi Kaljici koji bi da budu gazde necega sto jos uvijek pripada svima nama. U taj hotel ako mjesecno udje 20 ljudi pravi se dernek....dakle pust je ko Sahara i sad bi jebeni neki Kaljic naplacivao igranje na vanjskom igralistu
Pa ko si majku ti jebem jesi li ga ti svojim parama napravio
Cuj tjelohranitelj ono prkno od covjeka....pa ono i moze samo djecu napadati.
Na drugu stranu Muhamed koji je isto najobicnija slina koja se vazda nesto zaklanja iza Zelenih beretki u kojima nema 20 dana ratnog staza.....post ratni dio profiterske porodice Svrakic o kojoj nemam apsolutno nikakvo pozitivno misljenje ali...
ako se ovo zaista ovako desilo onda jebem li ga mora postojati strana koja je u pravu i strana koja je u krivu. Dok se drukcije ne dokaze ja jebem majku svakome onome ko brani djeci da se igraju. Ionako im je u ovoj gradu uzet svaki pedalj gdje bi mogli da provode bezbrizno djetinjstvo. Bjelasnica nije nicija prcija i nek taj isti Kaljic (Kalic) napravi sebi gore privatni hotel sa igralistem i nek stavi ogradu visoko 10 metara pa nek onda naplacije.
Ja ako stignem i ako bude dobro vrijeme cu otici namjerno na taj teren i to sa svojom ekipom 92-96 sa Trga pa nek nama dodje da naplati a ja za razliku od Svrakica jesam bio u ratu i jesam trcao po toj jebenoj Bjelasnici i jesam prolio svoju krv kao i moji prijatelji. Pa dosta vas je vise majku vam jebem profitersku!!!!!
Na drugu stranu Muhamed koji je isto najobicnija slina koja se vazda nesto zaklanja iza Zelenih beretki u kojima nema 20 dana ratnog staza.....post ratni dio profiterske porodice Svrakic o kojoj nemam apsolutno nikakvo pozitivno misljenje ali...
ako se ovo zaista ovako desilo onda jebem li ga mora postojati strana koja je u pravu i strana koja je u krivu. Dok se drukcije ne dokaze ja jebem majku svakome onome ko brani djeci da se igraju. Ionako im je u ovoj gradu uzet svaki pedalj gdje bi mogli da provode bezbrizno djetinjstvo. Bjelasnica nije nicija prcija i nek taj isti Kaljic (Kalic) napravi sebi gore privatni hotel sa igralistem i nek stavi ogradu visoko 10 metara pa nek onda naplacije.
Ja ako stignem i ako bude dobro vrijeme cu otici namjerno na taj teren i to sa svojom ekipom 92-96 sa Trga pa nek nama dodje da naplati a ja za razliku od Svrakica jesam bio u ratu i jesam trcao po toj jebenoj Bjelasnici i jesam prolio svoju krv kao i moji prijatelji. Pa dosta vas je vise majku vam jebem profitersku!!!!!
- oldtajmer
#7810 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
http://www.avaz.ba/clanak/258790/pomaga ... na-slobodi
sve se vraca na staro,a bas sam se bio prepao da se mozda sta ne promijeni nakon onih zakljucaka vlade
sve se vraca na staro,a bas sam se bio prepao da se mozda sta ne promijeni nakon onih zakljucaka vlade
-
Hendrix
#7811 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
U prevodu, mi smo ovaj hotel koristili ko privatnu svojinu prije nego je ovaj lik doso, pili jeli, castili i spavali, dok je bio rahatluk, a naravno budzet ZOI84 je neiscrpan.ad nije naša nepoznanica da se razumijemo ali stvari idu na gore njen taj savjetnik volonter u hotelu se ponaša kao da je privatni ne plaća ništa jelo piće časti prijatelje apartman koristi za dnevni odmor i tako dalje bolje je bilo da mu je dala platu ali da toliko ne jede i pije na naš račun obzirom da se vidno vidi od kako je tu da je dobio oko 20 kilograma .
Mi stari radnici koji radimo tu preko 15 godina ne smijemo ništa pojesti popiti ili nekoga častiti a kamo li otići u sobu pa leči spavati ali savjetnik volonter može a pri tome mi mjesecima nemamo platu topli obrok niti prevoz nego ako hoćeš čuvati radno mjesto onda izvoli i snalazi se .
Nema u ovoj prici niko nevin, to je makar jasno.
- Kombat
#7812 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
oldtajmer wrote:http://www.avaz.ba/clanak/258790/pomaga ... na-slobodi
Lunarni Omar Rides Again!!!
Nego pitanje za sve koji ovo citaju - ima li IKO medju vama da je mislio da se ovo moze drugacije zavrsiti?
Sanjine, ako citas - ne budi picka. Ovo je PiH i nemas se cega bojati. Vrati se u Sadaka City - dobiti ces mjesec pritvora a onda ces biti pusten do pocetka sudjenja. Na sudjenju ces dobiti 7 godina...od toga manje od 3 ces biti u odmaralistu na Igmanu - ako te naravno, neko od familije ubijenih djevojaka ne smjesti u glinu, sto bih ja najvise volio...
EDIT; za vas nepopravljivo optimisticne te za one mentalno zaostale koji ne mogu prihvatiti tvrdnju da bi on dobio mjesec istraznog pritvora te onda bio pusten na slobodu da ceka pocetak procesa, zelim vas podsjetiti na jedan davnooo zaboravljeni slucaj - teroristicki napad bombom na FIS Vitez davne 2008 (jedan poginuli i jedan tesko ranjeni zastitar). Naime, sud ovog neopranog supka od drzave je teroristu koji je priznao izradu explosivne naprave za ovaj teroristicki napad (nije priznao njeno podmetanje doduse) lol pustio na slobodu nakon manje od mjesec dana istraznog i poslao ga kuci da ceka pocetak procesa.
-
kudrilo
#7813 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Kako su ih pustili? Zar ih nisu kamere snimile (ne znam tačno gdje)? Ko je kriv sad za ovo?
Da neko ne zna kakva je ovo država, rekao bi da je Omar genije.
Da neko ne zna kakva je ovo država, rekao bi da je Omar genije.
- hrasno38
#7814 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ja samo ovdje prije nekoliko dana napisao da je ovo odugovlacenje previse sumnjivo i da se sprema igranka u kojoj ce dokazani ubica na kraju zavrsiti kao psihijatrijski slucaj a oni koji su mu pomagali su kao morali jer ih je natjerao.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#7815 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Jah, eto saznali smo nesto novo....cirkus bio, cirkus ostao....ko da ce se preko noci nesto promijeniti 
- supercali
#7816 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ide ovdje nagodba
Omar pozitivno odradio sud rijesio slucaj a i optuzeni sretan jer su se nagodili na 5,5 godina s tom da ce izaci za 3
Omar pozitivno odradio sud rijesio slucaj a i optuzeni sretan jer su se nagodili na 5,5 godina s tom da ce izaci za 3
- Kombat
#7817 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ono sto je najfrapantnije u svemu tome je lakoca kojom oni to sve odradjuju jer apsolutno NEMAJU nikakvog straha od naro..., pardon, od kurbana. Dok se ne krene "znas vec sta" raditi te dok se oni koji obavljaju funkcije koje nose takvu odgovornost ne budu pitali kako ce se dalje usuditi zivjeti tu ako nastave s takvim ponasanjem, promjene nece biti...Tomahawk11 wrote:Jah, eto saznali smo nesto novo....cirkus bio, cirkus ostao....ko da ce se preko noci nesto promijeniti
Dakle, konstatacija je da promjene ZAISTA nece biti...jerBo kurban remains kurban
- hrasno38
#7818 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Kako si ovo fantasticno opisao...svaka castKombat wrote:Ono sto je najfrapantnije u svemu tome je lakoca kojom oni to sve odradjuju jer apsolutno NEMAJU nikakvog straha od naro..., pardon, od kurbana. Dok se ne krene "znas vec sta" raditi te dok se oni koji obavljaju funkcije koje nose takvu odgovornost ne budu pitali kako ce se dalje usuditi zivjeti tu ako nastave s takvim ponasanjem, promjene nece biti...Tomahawk11 wrote:Jah, eto saznali smo nesto novo....cirkus bio, cirkus ostao....ko da ce se preko noci nesto promijeniti
Dakle, konstatacija je da promjene ZAISTA nece biti...jerBo kurban remains kurban
- Dozer
#7819 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ovdje dok ne pocne "oko za oko - zub za zub" sistem, ali koji ce ukljuciti i vlastodrsce, nema nikakve promjene.
Nazalost, kao sto je opstepoznato, ovce nikada nisu imale dovoljno inteligencije i snage da se odupru cobanu, nego uvijek slijede pravac koji im coban pokaze stapom, dok ih sarplaninac lavezom prepadaju sa strane i dodatno usmjeravaju gdje coban hoce.
Sve slicnosti gornjeg opisa sa stanjem u BH drustvu nisu slucajne, nego cinjenicne.
Legenda:
Coban - Bakir, Dodik, Covic, i sl.
Stap - razni vidovi manipulacije strahom i ucjenom
Ovce - narod(i)
Sarplaninac - razne siledzije
Lavez - dreka i sila
Nazalost, kao sto je opstepoznato, ovce nikada nisu imale dovoljno inteligencije i snage da se odupru cobanu, nego uvijek slijede pravac koji im coban pokaze stapom, dok ih sarplaninac lavezom prepadaju sa strane i dodatno usmjeravaju gdje coban hoce.
Sve slicnosti gornjeg opisa sa stanjem u BH drustvu nisu slucajne, nego cinjenicne.
Legenda:
Coban - Bakir, Dodik, Covic, i sl.
Stap - razni vidovi manipulacije strahom i ucjenom
Ovce - narod(i)
Sarplaninac - razne siledzije
Lavez - dreka i sila
Last edited by Dozer on 20/10/2016 11:31, edited 1 time in total.
-
kudrilo
#7820 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Kombat wrote:Ono sto je najfrapantnije u svemu tome je lakoca kojom oni to sve odradjuju jer apsolutno NEMAJU nikakvog straha od naro..., pardon, od kurbana. Dok se ne krene "znas vec sta" raditi te dok se oni koji obavljaju funkcije koje nose takvu odgovornost ne budu pitali kako ce se dalje usuditi zivjeti tu ako nastave s takvim ponasanjem, promjene nece biti...Tomahawk11 wrote:Jah, eto saznali smo nesto novo....cirkus bio, cirkus ostao....ko da ce se preko noci nesto promijeniti
Toliko puta su testirali narod, a toliko puta taj isti narod nije uopšte reagovao, ili ih je ljutnja držala 2 dana, a svu energiju su potrošili na pisanju komentara i statusa.
I zato je ovim i normalno da nemaju nikakve odgovornosti, da se ne plaše nikog i da dozvole optuženim da odrede sebi koliko će ležati.
- Filter
#7821 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
feluge
jbo te lektor i traktor...
a sto promijenise na brzinu dziberi
http://www.klix.ba/vijesti/bih/sluzbeni ... /161020027
a sto promijenise na brzinu dziberi
http://www.klix.ba/vijesti/bih/sluzbeni ... /161020027
-
sarajevo999999
#7822 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Kako sam shvatio pustili ih jer Tuzilastvo nesto zajebalo u formulisanju optuznice. Nonsalancija za otkaza ali odavno je nesposobnost nesto sto nije kaznjivo vec se podrazumijeva.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#7823 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Zajebala se daktilografkinja dok je kucala.
-
sarajevo999999
#7824 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
"Iz Kantonalnog suda za Klix.ba su kazali da prijedlog Tužilaštva KS za određivanje pritvora nije sačinjen u skladu sa zakonskim osnovom iz Člana 146., a na osnovu kojeg je pritvor predložen."
Jeste, u pravu sam bio. Konkretno, jebem nanu naninu osobi koja optuznicu nije sacinila u skladu sa zakonskim osnovom iz člana 146.
Jeste, u pravu sam bio. Konkretno, jebem nanu naninu osobi koja optuznicu nije sacinila u skladu sa zakonskim osnovom iz člana 146.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#7825 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Mjesecar sastavlja ekipu tuzitelja