Sebija All about

Post Reply
julisiz es grant

#7801 Re: Sebija All about

Post by julisiz es grant »

Neću da gledam zarad svog mentalnog zdravlja.
Nikada nisam imao visoko mišljenje o društvenoj osviještenosti i dostojanstvu naših doktora, ali da mnoge moje kolege puze pred OVOM iznova mi izaziva gađenje.
Dasi

#7802 Re: Sebija All about

Post by Dasi »

.
Last edited by Dasi on 10/02/2019 00:43, edited 1 time in total.
Dasi

#7803 Re: Sebija All about

Post by Dasi »

.
Last edited by Dasi on 10/02/2019 00:44, edited 1 time in total.
swanfilter

#7804 Re: Sebija All about

Post by swanfilter »

A, u cemu ja fazon ove konferencije sa ovim vojnicima iza nje. Znak podrske?

I, ko je u tom slucaju radio umjesto njih?
julisiz es grant

#7805 Re: Sebija All about

swanfilter wrote:A, u cemu ja fazon ove konferencije sa ovim vojnicima iza nje. Znak podrske?

Ne kontam ni ja.
Ne pojavi se tamo gdje je po zakonu OBAVEZNA da prezentuje izvještaj...i niko tu ne vidi problem.
I onda okupi ulizice da njima priča o tome...niđe veze.
cvrčak_na_hedonizmu

#7806 Re: Sebija All about

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

julisiz es grant wrote:
swanfilter wrote:A, u cemu ja fazon ove konferencije sa ovim vojnicima iza nje. Znak podrske?

Ne kontam ni ja.
Ne pojavi se tamo gdje je po zakonu OBAVEZNA da prezentuje izvještaj...i niko tu ne vidi problem.
Pa oboren je izvjestaj KCUS-a na Skupstini KS i postavljeno je pitanje sto se nije pojavila.

Ne pratis
Dasi

#7807 Re: Sebija All about

Post by Dasi »

julisiz es grant wrote:

Ne kontam ni ja.
Nije obavezno po zakonu da se bas ona pojavi, moze i poslati nekoga kao sto je i uradila. Druga je stvar sto je to nepostovanje institucije ali od nje se i ne ocekuje nista bolje.
julisiz es grant

#7808 Re: Sebija All about

Dasi wrote: Nije obavezno po zakonu da se bas ona pojavi, moze i poslati nekoga kao sto je i uradila. Druga je stvar sto je to nepostovanje institucije ali od nje se i ne ocekuje nista bolje.
Obavezna je da podnese izvještaj. Po meni je to više strah da ne bude u javnosti izložena neugodnim pitanjima. Ljudi poput nje mogu javno govoriti samo pred ulizicama. Tako je radio Hitler. To je obilježje diktatora.
Ova farsa danas nema veze s mozgom. Direktor nije dužan da uposlenicima prezentuje izvještaj. Dužan je da im obezbijedi plate, uslove i sredstva za rad. Sve pare očito idu na ovo prvo, a sredstava nema ali kao da nisu bitna...pacijent se na KCUS-u uglavnom gleda kao predmet ili broj.
Dasi

#7809 Re: Sebija All about

Post by Dasi »

julisiz es grant wrote:Obavezna je da podnese izvještaj. Po meni je to više strah da ne bude u javnosti izložena neugodnim pitanjima. Ljudi poput nje mogu javno govoriti samo pred ulizicama. Tako je radio Hitler. To je obilježje diktatora.
Ova farsa danas nema veze s mozgom. Direktor nije dužan da uposlenicima prezentuje izvještaj. Dužan je da im obezbijedi plate, uslove i sredstva za rad. Sve pare očito idu na ovo prvo, a sredstava nema ali kao da nisu bitna...pacijent se na KCUS-u uglavnom gleda kao predmet ili broj.
Sve se slazem s tobom samo sam skrenuo paznju da direktor javnog preduzeca nije duzan da se on/ona licno pojavi na SKS. I ja sam mislio da je tako dok nisam cuo polemiku sa skupstine izmedju Konakovica i onog uhljupa Campare.
julisiz es grant

#7810 Re: Sebija All about

Dasi wrote:
julisiz es grant wrote:Obavezna je da podnese izvještaj. Po meni je to više strah da ne bude u javnosti izložena neugodnim pitanjima. Ljudi poput nje mogu javno govoriti samo pred ulizicama. Tako je radio Hitler. To je obilježje diktatora.
Sve se slazem s tobom samo sam skrenuo paznju da direktor javnog preduzeca nije duzan da se on/ona licno pojavi na SKS. I ja sam mislio da je tako dok nisam cuo polemiku sa skupstine izmedju Konakovica i onog uhljupa Campare.
Slažem se da nije, ali je li bar jedan poslanik skupio hrabrost da kaže da je to krajnje nepoštivanje nadređene institucije? Direktor može ovlastiti nekog drugog, ali bez valjanog izgovora nije u redu da se ne pojavi ni na ceremonijalnim skupovima, a kamo li na ovako bitnim dešavanjima. Očito ne zna koje su funkcije menadžera i vjerujem da nije ni prošla zakonski obaveznu edukaciju iz menadžmenta (jer gdje će ona sa ostalom šucifurdijom da ide na predavanja i polaže) već je samo dobila "papir" ili čak ni to, jer za nju izgleda zakoni ne važe.
insomnia78

#7811 Re: Sebija All about

Post by insomnia78 »

PeDza reaguj
last mohicans

#7812 Re: Sebija All about

Post by last mohicans »

Probat cu vam dočarati kako je danas iskupljana ova masa ljudi. Ovo sedmicu sam na nekim terapijama na jednoj od klinika KCU i baš sam se zatekao u datom trenutku. To je gore neopisivo. Jesu radnici dosta ljubazniji, pristupačniji, ali kvalitet usluga nije Bog zna kakav. Tako da se u suštini nije mnogo šta promijenilo. I dalje nemaju dovoljno materijala i svega što im je potrebno. Ali kakva je to strahovlada, to je neopisivo. Ne smije se mob ni izvaditi, mobitele ne smiju koristiti, ni uposlenici, ni pacijenti. Na svakom mjestu piše da je to zabranjeno, makar na ovoj klinici. Danas je to bilo zavrtanje ruku da bi se otišlo na ovaj press. Po imenice su ih prozivali da se iskupe. Uopste nisam znao o čemu se radi. Pomislio sam da je strajk, ali nisam mogao vjerovati. Par njih sam upitao sta se zbiva. Niko ne odgovara, šapću na uši, a da se par puta prije toga okrenu. Sjene se svoje ljudi boje. Tehničar koji je sa mnom radio se ispričao da se ne osjeca dobro i da uz to ima pacijenta, mene. Očigledno mu se nije išlo, ali mi to naravno nije smio reci. Ostalih pacijenata nije bilo. Izgleda da su ih planski, vjerovatno, što prije odradili da bi se u što vecom broju na ovo otišlo. Ovi sto aplaudiraju su njene cukice, poltroni i poneko što od straha to radi. Zena je jedno veliko ZLO, čak svojom pojavom podsjeca na vješticu. Jadni su oni koji moraju s njom sarađivati, osim ovih sto su fascinirani s njom. Njima je milo raditi uz prvu heroinu Bošnjaka. Zato sam ogorčen ako lijevi blok uđe u vlast sa ovakvom gamadi.
Banksy

#7813 Re: Sebija All about

Post by Banksy »

Sve i nekako, ali ovi nesretni ljudi iza nje koji aplaudiraju... To je zastrašujuća slika.
sophieEl

#7814 Re: Sebija All about

Post by sophieEl »

last mohicans wrote: Zena je jedno veliko ZLO.
suma sumarum.
cvrčak_na_hedonizmu

#7815 Re: Sebija All about

last mohicans wrote:Probat cu vam dočarati kako je danas iskupljana ova masa ljudi. Ovo sedmicu sam na nekim terapijama na jednoj od klinika KCU i baš sam se zatekao u datom trenutku. To je gore neopisivo. Jesu radnici dosta ljubazniji, pristupačniji, ali kvalitet usluga nije Bog zna kakav. Tako da se u suštini nije mnogo šta promijenilo. I dalje nemaju dovoljno materijala i svega što im je potrebno. Ali kakva je to strahovlada, to je neopisivo. Ne smije se mob ni izvaditi, mobitele ne smiju koristiti, ni uposlenici, ni pacijenti. Na svakom mjestu piše da je to zabranjeno, makar na ovoj klinici. Danas je to bilo zavrtanje ruku da bi se otišlo na ovaj press. Po imenice su ih prozivali da se iskupe. Uopste nisam znao o čemu se radi. Pomislio sam da je strajk, ali nisam mogao vjerovati. Par njih sam upitao sta se zbiva. Niko ne odgovara, šapću na uši, a da se par puta prije toga okrenu. Sjene se svoje ljudi boje. Tehničar koji je sa mnom radio se ispričao da se ne osjeca dobro i da uz to ima pacijenta, mene. Očigledno mu se nije išlo, ali mi to naravno nije smio reci. Ostalih pacijenata nije bilo. Izgleda da su ih planski, vjerovatno, što prije odradili da bi se u što vecom broju na ovo otišlo. Ovi sto aplaudiraju su njene cukice, poltroni i poneko što od straha to radi. Zena je jedno veliko ZLO, čak svojom pojavom podsjeca na vješticu. Jadni su oni koji moraju s njom sarađivati, osim ovih sto su fascinirani s njom. Njima je milo raditi uz prvu heroinu Bošnjaka. Zato sam ogorčen ako lijevi blok uđe u vlast sa ovakvom gamadi.
Sram te bilo, tako pricas a cetnici nikad jaci, ustase rovare na sve strane, a ti pljujes prvu u Bosnjaka. Kakav si to covjek ? Da nisi krmojed, mozda ubaceni subverzivni element, troll ?

Kad realno razmislim, o tome kakvi smo ljudi, mi nista bolje od Sebije nismo ni zasluzili.
swanfilter

#7816 Re: Sebija All about

Post by swanfilter »

Cvrcak na hedonizmu i ovakva reakcija? :lol:

Prije bih rekao, cvrcak na steroidima ...

I, kakva je to dzematska demagogija? Bolesno ...

Znaci, 24 godine smo cekali da pocnemo aplaudirati nasim postovanim generalnim direktorima. Slabo je to, ocekivao sam mnogo ranije ... Bolesno ...

SDA je unistila sto cetnicko ustaska soldateska za 4 godine razaranja nije. Unistila je covjeka ...

Prva u Bosnjaka? :lol: Mi smo Balijanderi, Bosnjani su nestali prije nekoiko stoljeca ...
cvrčak_na_hedonizmu

#7817 Re: Sebija All about

swanfilter wrote:Cvrcak na hedonizmu i ovakva reakcija? :lol:

Prije bih rekao, cvrcak na steroidima ...

I, kakva je to dzematska demagogija? Bolesno ...

Znaci, 24 godine smo cekali da pocnemo aplaudirati nasim postovanim generalnim direktorima. Slabo je to, ocekivao sam mnogo ranije ... Bolesno ...

SDA je unistila sto cetnicko ustaska soldateska za 4 godine razaranja nije. Unistila je covjeka ...

Prva u Bosnjaka? :lol: Mi smo Balijanderi, Bosnjani su nestali prije nekoiko stoljeca ...
Stae, i ti si dusman ove drzave, neces da idemo u NATO i smeta ti ugledna doktorica koja je reformisala KCUS, vratila dugove i otjerala neradnike doktore. Pa sta ako je i neko umro u tom procesu, pa sta ako nema lijekova, reagensa, toplomjera i gaza.

Svi treba da podrzimo SDA u borbi protiv dusmana ove drzave. I ne napadaju Sebiju bez razloga, nego hoce da destabilizuju Bakira i SDA.

Nece moci ove noci

Zapravo nece moci nikada

U jedinstvu je snaga
Matzan

#7818 Re: Sebija All about

Post by Matzan »

Sebija kraljica! :thumbup:
swanfilter

#7819 Re: Sebija All about

Post by swanfilter »

Ti znas sta ja zelim ... NATO sutra potpisem.

SDA je gore zlo nego Fikret Abdic i Autonomija, a njega sam zivio i prezivio. Vi se krijete iza dzemata, vjere i naroda. Vi ste propast. I, sa vama prvim se treba obracunati ... Idem sada NBA gledati, ti haj sabah klanjaj i za prvu u vas Balijandera naklanjaj malo ...
oldtajmer

#7820 Re: Sebija All about

Post by oldtajmer »

https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/10 ... 00_km.html
Nisam znao da su gore ovako odlicne plate, svaka cast direktorice :thumbup:
mayab

#7821 Re: Sebija All about

Post by mayab »

oldtajmer wrote:https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/10 ... 00_km.html
Nisam znao da su gore ovako odlicne plate, svaka cast direktorice :thumbup:
Neka se posere u te plate, meni je dosta i previše, kad čujem svojim ušima od čovjeka oboljelog od karcinoma, i koji je tamo operisan, da mora donositi gaze i zavoje za previjanje,i toalet papir ako hoće brisati guzicu i ko zna šta još, ne može čovjek da priča od sramote.....
Tako zadnji imbecil može rukovoditi firmom i pričati o uštedama , vraćanju dugova i dobrim platama!
Dakle fuj, "nedobognikome" :run:
Point.

#7822 Re: Sebija All about

Post by Point. »

Kakva je gadna, pleme joj jebem.
muha_sa

#7823 Re: Sebija All about

Post by muha_sa »

Point. wrote:Kakva je gadna, pleme joj jebem.
zapamti jednu staru :D

ko tražio manu žensku i duhanu nit je j...c nit pušac :lol:
kmirsad

#7824 Re: Sebija All about

Post by kmirsad »

muha_sa wrote:
Point. wrote:Kakva je gadna, pleme joj jebem.
zapamti jednu staru :D

ko tražio manu žensku i duhanu nit je j...c nit pušac :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:
saravara

#7825 Re: Sebija All about

Post by saravara »

Lahko je nama samo čitati i gledati Sebiju, možeš mislit kako je Bakiru sa njom, uh jadna mu majka :run:
Post Reply