Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
lajk
-
lajk
#7802 Re: Premijer liga BiH
Nisi vidovitleškarenje wrote:![]()
Vidi se da jos nisi sazrio skroz,jos te drzi ona mladalacka ludostneka nadoci ces ti s godinama.
Nemate vi ni za displej,necemo se lagati jer ste sami rekli kako ste ga dobili.Ovo za hor jesamo vec znam da ce to ispasti smijurija,kakav hor na stadionu .
Vi sami svojim parama ne mozete da zasalujete tri reda stepenica
- ganjeta
#7803 Re: Premijer liga BiH
Zola, Memija, Veca...Bekrić nije naše dijeteCapajebo wrote:Da nema Bekrica i Zolotica... ovo je bara bara sa nama... a sve ste se smijali
I opet više od vas
Leško šampion fomuranja, hoš neki pehar? Mislim kad ti toliko znači
-
sumirprimus
#7804 Re: Premijer liga BiH
Jaooo po ovom snimku..ofsajd kako god ga gledo... 1:2 zri sar
-
Bambino Blu
#7805 Re: Premijer liga BiH
leškarenje wrote:Samir Bekrić,Jadranko Bogičević ,Srđan Stanić ,Nermin Zolotić ,Jovan Blagojević ,Aleksandar Kosorić ,Mirko Kramarić ,Miroslav Stevanović,Siniša Stevanović ,Ivan Lendrić ,Vedran Kjosevski
Izmjene
ADNAN ZAHIROVIĆ ,Kerim Memija ,Rodrigues Faria Tiago
Ocekivano,djeco mrs u granap
@ganjeta nismo djecato mozes nekom drugom ....visio si itekako kad si imao zbog cega,ovako ste ko misevi pobjegli pa sad izvirujete,ja mislim da je danas rekordan broj forumasa koji navijaju za zeljeznicar bio prisutan po temi
Ti fakat kontas da je neko lud da sa ekipom pune djece konta da ce napraviti neki bauk ? to nam je jednom poslo za rukom pokusali smo opet vidjeli ne moze haj sad daj pojacanja i evo ih. Sto djeco mrs u granap nase djete poref Irfana Fejzica strasnog golmana nas mali Veca brani. Memija je takodjer tu Zola pa sta ces vise ? ti bi sad od 11 na terenu 9 djece znam ja da vi bi al' ne moze mora i stevanovic i zahirovic negdje igrati joj hajde derbi da vas preslusamo jos jednom brzinski tupa laaapaaaa
- ganjeta
#7806 Re: Premijer liga BiH
Ne laži napaćeni narodleškarenje wrote:Nisi ni ticitiraj svoj post sta si napisala
@ganjet prosipa djecju pricu na osnovu koje ga i moje cure ismijavaju,haj bjezi ba...![]()
Ufati se vozati trole bolje ti ide
-
Melbourne_Australia
#7807 Re: Premijer liga BiH
Tiago nije skolovan fudbaler nazalost, ima tu prirodnu urodjenju brzinu uz trku i zbog toga on se istice u nasoj ligi..AliSamprotivsviju wrote:Thiago je brz, vrijedan, dobar pressing..ali lik ima 2 lijeve...sta je onoMelbourne_Australia wrote:Dobra utakmica za gledati... Mi odigrali poprlicno dobro i zadovoljan sam... Stevanovicu fali utakmica definitivno, Memija nije za krila.. Tiago da zna zabiti gol a steta ne zna bio bi ubica ali onda ne i igrao kod nasZolotic, Bekric i Zahirovic dobri, a kad je usao Zahirovic tacno se vidi da momak odskace. Igra smireno i ima fin prvi pas. Siroki nista specijalno i oni ce ove godine imati problema u gostima ... Uglavnom pojacanja i vise nego dobra i mislim da ovo moze samo bolje ....
Posjeta je bila extra, kao da je derbi i jug je bio uz sjever krcat!!! Forza Zeljo
nema suta i ne zna loptu dati ali jbg kao sto rekoh da ima to sve ne bi dosao ovde he he he..
Last edited by Melbourne_Australia on 28/02/2016 23:30, edited 1 time in total.
-
Melbourne_Australia
#7808 Re: Premijer liga BiH
todd_smith wrote:ma lik nije jednom pogledao gore kada je primio loptu, uzme je i u pod buljiSamprotivsviju wrote:Thiago je brz, vrijedan, dobar pressing..ali lik ima 2 lijeve...sta je onoMelbourne_Australia wrote:Dobra utakmica za gledati... Mi odigrali poprlicno dobro i zadovoljan sam... Stevanovicu fali utakmica definitivno, Memija nije za krila.. Tiago da zna zabiti gol a steta ne zna bio bi ubica ali onda ne i igrao kod nasZolotic, Bekric i Zahirovic dobri, a kad je usao Zahirovic tacno se vidi da momak odskace. Igra smireno i ima fin prvi pas. Siroki nista specijalno i oni ce ove godine imati problema u gostima ... Uglavnom pojacanja i vise nego dobra i mislim da ovo moze samo bolje ....
Posjeta je bila extra, kao da je derbi i jug je bio uz sjever krcat!!! Forza Zeljo
Mogao je Bekricu 2 gola namjestiti
Divlji igrac tacno se vidi da je
mahalska tipa igraca bez suta i bez pregleda igre. Ali on i takav je bolji od vecine kod nas , sto nam govori o fudbalu lol
- ganjeta
#7809 Re: Premijer liga BiH
Laži me laži vjerovaću sve
.
Kakav ti, ti si fudbalaska neznalica, totalno ne obrazovan po tom pitanju, možeš po forumu ublehe bacati
. Ja ne jednoj rakiji kod Švabe više naučim o fudbalu nego ti za pola života
.
Kakav ti, ti si fudbalaska neznalica, totalno ne obrazovan po tom pitanju, možeš po forumu ublehe bacati
- ganjeta
#7810 Re: Premijer liga BiH
Nadoćeš haj Bogati ima nade
.
- ultima_palabra
#7811 Re: Premijer liga BiH
Ovome Bori treba dodatni snimak da vidi ofsajd kod drugog gola Sarajeva
Priblizavamo se cmaru, spremite vazelin
Priblizavamo se cmaru, spremite vazelin
- ganjeta
#7812 Re: Premijer liga BiH
Nema Dragana Čmara ne temi, zaključali kavez
.
Zaleđe kao iz priče ali jebo to..
I da, Musa je jedan veliki gospodin
.
Zaleđe kao iz priče ali jebo to..
I da, Musa je jedan veliki gospodin
-
LSD
#7813 Re: Premijer liga BiH
Opet Leško hiperventilira na ovoj temi.....nema to mjere ni u cemu
- MOSALJOZE
#7814 Re: Premijer liga BiH
Al koprca se,nije ko ostali 
-
LSD
#7815 Re: Premijer liga BiH
Previše vam se dopušta, a vi uzeli fursata...samo vas pratimleškarenje wrote:Jel tvojaLSD wrote:Opet Leško hiperventilira na ovoj temi.....nema to mjere ni u cemu
eeee da sam vam ja moderator jedno mjesec dana, kako bi se ti meni fino ponašao, miran bi bio ko bubica
- Logovan
#7816 Re: Premijer liga BiH
Mislim da me nisi shvatio.sumirprimus wrote: Zamisli drznuli se doc u polumilionski grad dok je.par stotina navijaca bilo u mostaru.sram hin bilo
..
Sta.fali ?
Napišem post tamo na našem dijelu foruma, dođem ovdje i vidim banovan. Kontam kako mogu napisati post, ako sam banovan.Charuga wrote:Banned user for reason “kršenje pravila foruma”Logovan wrote:Ustaše se sjetiše da dođu u Sarajevo dok su Horde u Mostaru.
» Logovan
7 dana
- Stroj-2
#7817 Re: Premijer liga BiH
Znaci spektakl na grbavici pred 25.000 gledalaca, neponovljivo znaci, to samo mogu maHnijaci. Kakva samo dugo najavljivana ultra priredba. Pogotovo horsko pjevanje. "da se najezis".
Zavidimo vam
Pojacanja
onaj Blagojevic sto vam je doso najbolji bio. Sa njim ste uboli.
Pobjeda
Hvala sto ste nas priblizili tituli.
Na stranu zajebancija svaka cast za Vedrana Puljica.
Zavidimo vam
Pojacanja
Pobjeda
Hvala sto ste nas priblizili tituli.
Na stranu zajebancija svaka cast za Vedrana Puljica.
Last edited by Stroj-2 on 29/02/2016 00:06, edited 1 time in total.
- SmoLe
#7818 Re: Premijer liga BiH
i sebe smo priblizili tituli 
-
Ras Al Ghul
#7819 Re: Premijer liga BiH
Jel ovo Rustemović kapiten kod Sarajeva 
-
Ras Al Ghul
#7820 Re: Premijer liga BiH
Čime je zaslužio da bude kapiten jednog od dva najveća kluba u državi? Kosorić gine u našem dresu i autoritet je, šta je Rustem, hajde reci hljeba ti?leškarenje wrote:Sta je smijesno hljeba tiRas Al Ghul wrote:Jel ovo Rustemović kapiten kod Sarajevanema Dulje...je li Kosoric vas kapit
n
![]()
![]()
![]()
ovo je prica,jel
-
Ras Al Ghul
#7821 Re: Premijer liga BiH
Normalno da gine, samo ti pojma nemašleškarenje wrote:Gine i on,ha ja...ako je to mjerilo,a on je zamjena Duljicuj gine Kosoric
![]()
- Logovan
#7822 Re: Premijer liga BiH
Pa gine i on. Jedan je od boljih igrača. On je ionako zamjenski kapiten.Ras Al Ghul wrote:Čime je zaslužio da bude kapiten jednog od dva najveća kluba u državi? Kosorić gine u našem dresu i autoritet je, šta je Rustem, hajde reci hljeba ti?leškarenje wrote:Sta je smijesno hljeba tiRas Al Ghul wrote:Jel ovo Rustemović kapiten kod Sarajevanema Dulje...je li Kosoric vas kapit
n
![]()
![]()
![]()
ovo je prica,jel
-
Ras Al Ghul
#7823 Re: Premijer liga BiH
Dobro Leško bre s tobom se ne može ni naopako!
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#7825 Re: Premijer liga BiH
Pa ne moze svaka sezona obdaniste. Pa prodali smo do sada dva najjaca igraca iz omladinskog pogona. Koliko ste vi prodali vasih igraca iz vaseg omladinskog pogona i koliko vam u prvih 11 takvih nastupa evo u zadnje dvije sezone???? Mislim da ne moras uopste odgovarati jer rezultat je skoro pa nula!!!leškarenje wrote:Jedini Kjosevski od djecuurlije,aferim
Adela te sprda jarane,ja joj branim cijelu proslu sezonu da to ne radi....mene sramotaja sam te stedio,priznaj