E jest ti argumentacija, nema dalje
Mozda je off topic ali se od teme otislo poodavno pa da i ja dam slagort na tortu.
BiT cu kratak

Nekad treba biti realan, a ne samo gledati stranacki obojenim ocima ili ne daj Boze biti ljubomoran na NG.
Nekad je NG bio bastion SDP-a (sam Hazdic je bio preko 10god. perjanica opcine + jos dvije njegov nasljednik koji je izgubio izbore) a koji je 12god. drzao najmlogoljudniju opcinu u BiH a koja ima veliki potencijal na mnogo pravaca.
I sta bi?
Sve su nas razocarali, nisu qrcu mrdnuli vec su sve podredili sebi (vidjeti sta je Hadzic uradio) i nikom vise. Cak su opcinu podjelili zargonski na "lijevu i desnu" stranu miljacke, gdje su za sve te godine vladanja "desnu" stranu samo gledali kao fikus, mada se ni "lijeva" nije bilje provela. Svojom politikom i potezima doveli partiju u NG na cetvto mjesto u opcinskom vijecu!
Uzas!!!
Htjeli neki prizati ili ne, Efendic je u prvom mandatu promjenio mnogo toga na bolje u opcini, da bi onda POMEO na izborima za drugi mandat tako sto je pobjedio, pazi sad, NA SVAKOM birackom mjestu

.
E neka mi neko sad objasni kako je SDP bastion odjednom dao Efendicu povjerenje na svim birackim mjestima????
Treba pohvaliti sve sto je pozitivno a takvih prilika ima dosta u mandatima Efendica i naravno istaci i ono sto ne valja, jer kritika bi trebala biti samo pozitino shvacena, za opce dobro svih nas!
Nazivati covjeka svakojakim nazivima, potecirati njegovo porjeklo i pisati raznorazne bljuvotine ne treba priliciti iole odrlasnim osobama. Jadno je kad nestane argumentacija, i sva kritika se svodi na onu poznatu - Hamo, viD mu glave

zanemarujuci sve ostalo.