RUSIJA
- Young Erotica
#7801 Re: RUSIJA
Ovde se povela priča oko desete stvari a onda se svela na rezoluciju, I to je i bila moja poenta vama smeta to a ne nivo demokratije ili nesto drugo i da bi najviše voleli da imaju neku pijanu budalu na vlasti, voleli ili ne Putina ozbiljan je igrač.
- General War
#7802 Re: RUSIJA
...ja partnera i urcasportman1 wrote:samo da znate da ako pukne u evropi da ce bih tesko izbjec konflikt a sve zbog nato na ruskoj granici,prijetnji, vojnih vjezbi nato i prijetnji,medijskog rata itd.
onda ce vas se ticati daleko vise,najvise.
umjesto da su eu i rusija partneri,da grade evropu imamo stalne objede prijetnje isl. kako bi se smijenila vlast u rusiji i doveli poslusnici.
- General War
#7803 Re: RUSIJA
...ozbiljan u cemu? 3/4 rusije nenaseljeno on izvrsi agresiuju na suverenu drzavu i uzme sto mu drago, i po kojoj cijeni?Young Erotica wrote:Ovde se povela priča oko desete stvari a onda se svela na rezoluciju, I to je i bila moja poenta vama smeta to a ne nivo demokratije ili nesto drugo i da bi najviše voleli da imaju neku pijanu budalu na vlasti, voleli ili ne Putina ozbiljan je igrač.
Ako racunas vijek rusije sa vijekom Putina, nece ti valjat matematika.
- Young Erotica
#7804 Re: RUSIJA
Pa ja to ni ne pravdam niti tvrdim da je Rusija bastion pravde i prava,to je za mene i većinu mog naroda Ukrajina i dalje, a ove idiote koji su otišli da ratuju protiv ukrajinaca treba streljati,to su naši prijatelji uvek bili.
A rusi sada mnogo bolje zive nego pre 10 godina ili dalje u nazad.
- jeza u ledja
#7805 Re: RUSIJA
Normalno da nam smeta TO. Sta je tu cudno sto nam bas to smeta? No to ne znaci da nam SAMO to smeta. To je samo primjer ponasanja zemlje koja ne mari za pravdu i demokraciju ni sekunde. Nisu oni jedini takvi, ali se oni itekako u tome isticu.Young Erotica wrote:Ovde se povela priča oko desete stvari a onda se svela na rezoluciju, I to je i bila moja poenta vama smeta to a ne nivo demokratije ili nesto drugo i da bi najviše voleli da imaju neku pijanu budalu na vlasti, voleli ili ne Putina ozbiljan je igrač.
Zasto bi bilo ko htio da u Rusiji ima pijanu budalu na vlasti? Ne razumijem.
- General War
#7806 Re: RUSIJA
Pa nije toliko tesko poboljsati standard iz devedesetih u rusiji...ali cijim parama?Young Erotica wrote:Pa ja to ni ne pravdam niti tvrdim da je Rusija bastion pravde i prava,to je za mene i većinu mog naroda Ukrajina i dalje, a ove idiote koji su otišli da ratuju protiv ukrajinaca treba streljati,to su naši prijatelji uvek bili.
Nije putin dosao sa carobnim stapicem, a imali su sve ovo i prije Jeljcina (prirodna bogastva)
- Young Erotica
#7807 Re: RUSIJA
A da ste bili u Rusiji, a ja jesam 2 puta samo prošle godine na utakmicama CSKA, znali bi da običan covek koji nije vezan za dolar kao platu nije dodirnut sankcijama i zivi potpuno normalno.
- General War
#7808 Re: RUSIJA
CSKA je u Moskvi? Jesil bio u Dubajiu ili Njujorku..pa da uporedis?Young Erotica wrote:A da ste bili u Rusiji, a ja jesam 2 puta samo prošle godine na utakmicama CSKA, znali bi da običan covek koji nije vezan za dolar kao platu nije dodirnut sankcijama i zivi potpuno normalno.
Nije rusija Moskva.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#7809 Re: RUSIJA
Cinici bi rekli vratilaGeneral War wrote: ...ja partnera i urcaJedina zemlja na dunjaluku koja je u 21 vijeku prisvojila stranu teritoriju sebi 1/1
-
sportman1
#7810 Re: RUSIJA
General War wrote:...ja partnera i urcasportman1 wrote:samo da znate da ako pukne u evropi da ce bih tesko izbjec konflikt a sve zbog nato na ruskoj granici,prijetnji, vojnih vjezbi nato i prijetnji,medijskog rata itd.
umjesto da su eu i rusija partneri,da grade evropu imamo stalne objede prijetnje isl. kako bi se smijenila vlast u rusiji i doveli poslusnici.Jedina zemlja na dunjaluku koja je u 21 vijeku prisvojila stranu teritoriju sebi 1/1
da,i???
nek je vrate ako mogu!!!
batem nisu pobili masu svijeta kao na bliskom istoku.
- Young Erotica
#7811 Re: RUSIJA
Pa dobro jesi bio ti?General War wrote:CSKA je u Moskvi? Jesil bio u Dubajiu ili Njujorku..pa da uporedis?Young Erotica wrote:A da ste bili u Rusiji, a ja jesam 2 puta samo prošle godine na utakmicama CSKA, znali bi da običan covek koji nije vezan za dolar kao platu nije dodirnut sankcijama i zivi potpuno normalno.
Nije rusija Moskva.
Niti poredim standard niti sam rekao da ga zive kao debeli seici, ali zive solidno,bolje od nas svakako bar u urbanim sredinama.
- LBVIEW
#7812 Re: RUSIJA
Young Erotica wrote:Ovde se povela priča oko desete stvari a onda se svela na rezoluciju, I to je i bila moja poenta vama smeta to a ne nivo demokratije ili nesto drugo i da bi najviše voleli da imaju neku pijanu budalu na vlasti, voleli ili ne Putina ozbiljan je igrač.
K'o sto pojedinima ne smeta, ni despotizam Putina, niti ubijanje politickih protivnika, oligarh-privreda, likvidacija bojnim otrovima po Evropi, samo zato sto su na globalnoj sceni politicki protivnici onih koji su ih opravdano bombardovali
- General War
#7813 Re: RUSIJA
Kad bolje razmislim, sta kazu cinici za Kurilska ostrva ili Kalingrada?_BataZiv_0809 wrote:Cinici bi rekli vratilaGeneral War wrote: ...ja partnera i urcaJedina zemlja na dunjaluku koja je u 21 vijeku prisvojila stranu teritoriju sebi 1/1
Last edited by General War on 24/03/2018 19:37, edited 1 time in total.
- jeza u ledja
#7814 Re: RUSIJA
Zive bolje nego sto ikad zivjeli i to je nepobitno. Zato toliko i gotive Putina.
A da li bi mogli zivjeti jos mnogo bolje, to je vec drugo pitanje.
Inace sankcije jesu imale uticaj zadnjih par godina, i to jeste uticalo i na obicne ljude.
A da li bi mogli zivjeti jos mnogo bolje, to je vec drugo pitanje.
Inace sankcije jesu imale uticaj zadnjih par godina, i to jeste uticalo i na obicne ljude.
- General War
#7815 Re: RUSIJA
Vratice je sami...ne ratuje se samo sa puskomsportman1 wrote:General War wrote:...ja partnera i urcasportman1 wrote:samo da znate da ako pukne u evropi da ce bih tesko izbjec konflikt a sve zbog nato na ruskoj granici,prijetnji, vojnih vjezbi nato i prijetnji,medijskog rata itd.
umjesto da su eu i rusija partneri,da grade evropu imamo stalne objede prijetnje isl. kako bi se smijenila vlast u rusiji i doveli poslusnici.Jedina zemlja na dunjaluku koja je u 21 vijeku prisvojila stranu teritoriju sebi 1/1
da,i???
nek je vrate ako mogu!!!
batem nisu pobili masu svijeta kao na bliskom istoku.
...Sirija nije na bliskom istoku, niti rusija imala ikakvu ulogu tamo?
Last edited by General War on 24/03/2018 19:45, edited 1 time in total.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#7816 Re: RUSIJA
Ne znam. Sta?General War wrote:Kad bolje razmislim, sta kazu cinici za Kurilska ostrva ili Kalingrada?_BataZiv_0809 wrote:Cinici bi rekli vratilaGeneral War wrote: ...ja partnera i urcaJedina zemlja na dunjaluku koja je u 21 vijeku prisvojila stranu teritoriju sebi 1/1
- General War
#7817 Re: RUSIJA
...daleko je to od solidnog standarda kad saberes citavu rusiju...bolje im jeste ali za onakvu zemlju to je nista.Young Erotica wrote:Pa dobro jesi bio ti?General War wrote:CSKA je u Moskvi? Jesil bio u Dubajiu ili Njujorku..pa da uporedis?Young Erotica wrote:A da ste bili u Rusiji, a ja jesam 2 puta samo prošle godine na utakmicama CSKA, znali bi da običan covek koji nije vezan za dolar kao platu nije dodirnut sankcijama i zivi potpuno normalno.
Nije rusija Moskva.
Niti poredim standard niti sam rekao da ga zive kao debeli seici, ali zive solidno,bolje od nas svakako bar u urbanim sredinama.
- General War
#7818 Re: RUSIJA
Pa ne znam ni ja...reko mozda ti znas sta kazu._BataZiv_0809 wrote: Ne znam. Sta?
- Young Erotica
#7819 Re: RUSIJA
Covece kako ne razumes da ljudi hoce Putina,mladi su uz Putina, gledaju ga kao boga. Te insinuacije kako mi to ne smeta zato sto su rusi nisu tačne, ne znam odakle ti to.LBVIEW wrote: K'o sto pojedinima ne smeta, ni despotizam Putina, niti ubijanje politickih protivnika, oligarh-privreda, likvidacija bojnim otrovima po Evropi, samo zato sto su na globalnoj sceni politicki protivnici onih koji su ih opravdano bombardovaliNesto ne vidim redove pred ruskom ambasadom u Beogradu, svi Srbi beze na imperijalisticki zapad, a po forumima samo im pertle vire iz ruskog supka.
Sve posmatras subjektivno samo iz svojih cipela sta da ti kazem.
A nisi ni svestan koliko Srba sto na gradjevini sto ljudi u ozbiljnim ozbiljnim poslovima gde se vrti ozbiljna lova zivi i radi u Rusiji.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#7820 Re: RUSIJA
Pitat cu sad kad odem goreGeneral War wrote:Pa ne znam ni ja...reko mozda ti znas sta kazu._BataZiv_0809 wrote: Ne znam. Sta?
- LBVIEW
#7821 Re: RUSIJA
A iz kojih ti posmatras, Vucica ti Ace?Young Erotica wrote:Covece kako ne razumes da ljudi hoce Putina,mladi su uz Putina, gledaju ga kao boga. Te insinuacije kako mi to ne smeta zato sto su rusi nisu tačne, ne znam odakle ti to.LBVIEW wrote: K'o sto pojedinima ne smeta, ni despotizam Putina, niti ubijanje politickih protivnika, oligarh-privreda, likvidacija bojnim otrovima po Evropi, samo zato sto su na globalnoj sceni politicki protivnici onih koji su ih opravdano bombardovaliNesto ne vidim redove pred ruskom ambasadom u Beogradu, svi Srbi beze na imperijalisticki zapad, a po forumima samo im pertle vire iz ruskog supka.
Sve posmatras subjektivno samo iz svojih cipela sta da ti kazem.
A nisi ni svestan koliko Srba sto na gradjevini sto ljudi u ozbiljnim ozbiljnim poslovima gde se vrti ozbiljna lova zivi i radi u Rusiji.
A Srbi se satrase da odu u Rusiju.
- ioannes
#7822 Re: RUSIJA
erotica....
evo ovi NATO-Analitičari su izgleda napravili konsenzus.
kažu ekonomsko stanje nije toliko strašno kako su govorili ali nije ni baš nešto bajno

evo ovi NATO-Analitičari su izgleda napravili konsenzus.
kažu ekonomsko stanje nije toliko strašno kako su govorili ali nije ni baš nešto bajno
- General War
#7823 Re: RUSIJA
ovi drugi cinici kazu "gladan ih quac napravio" pa nikad dovoljno, al opet provjeri nece skodit_BataZiv_0809 wrote:Pitat cu sad kad odem goreGeneral War wrote:Pa ne znam ni ja...reko mozda ti znas sta kazu._BataZiv_0809 wrote: Ne znam. Sta?
Last edited by General War on 24/03/2018 20:03, edited 1 time in total.
- LBVIEW
#7824 Re: RUSIJA
Jos jednom, sto vi Srbi bezite na imperijalisticki zapad koji vas je bombardovao, a ne u majcicu Rasiju - kolevku demokracije, ljudskih prava i svaklokikog prosperiteta i blagostanja,a? 
- Young Erotica
#7825 Re: RUSIJA
LBVIEW O tome ti pričam, to su stvarni razlozi i tvoj stav koji ja poštujem,a ne demokratija i boljitak Rusima kako se to predstavlja ovde kao.