Premijer liga BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#77976 Re: Premijer liga BiH

Post by plain vanilla »

sumirprimus wrote:Ej da te obradujem bar malo :lol:
Znas ko je danas falio? :lol: :lol: :lol: :izet:
Ko je falio?
tuzlak1212

#77977 Re: Premijer liga BiH

Post by tuzlak1212 »

Ne hejtamo Husrefa... Zna on nekad banut u Tuzlu haman nekim privatnim stvarima, normala ga ljudi prihvate, nema nikakvih problema niti zlih ociju. Nezz ko mu skandira al hajd

Mislim da je Nala medju boljim ako ne i najboljim trenerima trenutno u PLBiH, pa sa onakvim ovcama kod nas on je na petom mjestu. On da trenira Sarajevo bio bi na +15 minimalno ispred drugog, i to sam mrtav ozbiljan.
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#77978 Re: Premijer liga BiH

Post by Pitar sa Kariba »

plain vanilla wrote: Pa vi ste ga vec tjerali. A da sad zijanite obje titule, kako bi ga gledali?
Pa sta? Ako ima neko bolji neka je uzme!
Ja sam uvijek bio za to da titulu uzmemo samo kad smo najbolji. Izadjes, poderes i to je to.
Nece mrtva glava pasti....
Uvijek ima slijedeca sezona. :D
sumirprimus

#77979 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

tuzlak1212 wrote:Ne hejtamo Husrefa... Zna on nekad banut u Tuzlu haman nekim privatnim stvarima, normala ga ljudi prihvate, nema nikakvih problema niti zlih ociju. Nezz ko mu skandira al hajd

Mislim da je Nala medju boljim ako ne i najboljim trenerima trenutno u PLBiH, pa sa onakvim ovcama kod nas on je na petom mjestu. On da trenira Sarajevo bio bi na +15 minimalno ispred drugog, i to sam mrtav ozbiljan.
Mani lafine.ja ga hejtam.i ja hraljam. :D ne volim ga ocima vidit.kupusar. nema veze s drugim fudbalskim klibom.
Lazov.seljacina.licemjer.
sumirprimus

#77980 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

plain vanilla wrote:
Ko je falio?
Gazda klana. :mrgreen: izgleda su mu rampu udarili.dabogda u zelji zavrsio :lol: :evil:
plain vanilla

#77981 Re: Premijer liga BiH

Post by plain vanilla »

Pitar sa Kariba wrote:
plain vanilla wrote: Pa vi ste ga vec tjerali. A da sad zijanite obje titule, kako bi ga gledali?
Pa sta? Ako ima neko bolji neka je uzme!
Ja sam uvijek bio za to da titulu uzmemo samo kad smo najbolji. Izadjes, poderes i to je to.
Nece mrtva glava pasti....
Uvijek ima slijedeca sezona. :D
De ba, nisi iskren. Ne pitam ja tebe sta bi ti nego kako bi se navijaci ponasali. Pa vasi njemu vec psuju, a nista izgubljeno nije. I da izgubite, navijaci bi rekli -Sta je, tu je?
Aha, al malo.sutra
Pitar sa Kariba

#77982 Re: Premijer liga BiH

tuzlak1212 wrote:Ne hejtamo Husrefa... Zna on nekad banut u Tuzlu haman nekim privatnim stvarima, normala ga ljudi prihvate, nema nikakvih problema niti zlih ociju. Nezz ko mu skandira al hajd

De ba ne provaljuj se....
Shvatas li da imamo 20 bodova i 34 gola vise od Naline Slobode! :shock:
Za dva kola mozete biti 9-ti....
tuzlak1212

#77983 Re: Premijer liga BiH

Post by tuzlak1212 »

sumirprimus wrote:

Mani lafine.ja ga hejtam.i ja hraljam. :D ne volim ga ocima vidit.kupusar. nema veze s drugim fudbalskim klibom.
Lazov.seljacina.licemjer.
Ja hejtam komplet BH sport i cekam dan da se ukine profesionalni sport i nek se ljudi vise okrenu obrazovanju i privredi nekakvoj. Ali dzaba hejtanje i moje i tvoje valja bit korektan, Husref je jako dobar, i nije on seljacina koliko mi ne volimo kupusare :D
Logovan

#77984 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

plain vanilla wrote:
Pitar sa Kariba wrote:Kakav Nala, sa konja na magarca! :D

Dobro, jbg ne gledamo Husrefa istim ocima.
Sto je i normalno jel`...
Pa vi ste ga vec tjerali. A da sad zijanite obje titule, kako bi ga gledali?
Nije isto kada vi zijanite dva trofeja i kada mi zijanimo dva trofeja. Ne možemo ga isto gledati. Nismo na istom levelu realno, nije nikakva provokacija. :D
plain vanilla

#77985 Re: Premijer liga BiH

Post by plain vanilla »

Logovan wrote: Nije isto kada vi zijanite dva trofeja i kada mi zijanimo dva trofeja. Ne možemo ga isto gledati. Nismo na istom levelu realno, nije nikakva provokacija. :D
Upravo, nama je bilo vaznije.
Ali eto.ako.zijanite, aplaudirajte mu dok.dlanovi ne utrnu, neam nista protiv.
plain vanilla

#77986 Re: Premijer liga BiH

Post by plain vanilla »

sumirprimus wrote:
plain vanilla wrote:
Ko je falio?
Gazda klana. :mrgreen: izgleda su mu rampu udarili.dabogda u zelji zavrsio :lol: :evil:
Imaš poruku :mrgreen:
tuzlak1212

#77987 Re: Premijer liga BiH

Post by tuzlak1212 »

Pitar sa Kariba wrote:

De ba ne provaljuj se....
Shvatas li da imamo 20 bodova i 34 gola vise od Naline Slobode! :shock:
Za dva kola mozete biti 9-ti....
Ozbiljno :shock:
Ma imas pravo da mislis i pricas sta hoces, nisam ovo pisao da nekome proturijecim. Nala je izmislio fudbal za mnoge kvazitrenere kod nas, ja se nadam da ce dobit angazman gdje vani i pobjec iz ovog blata zvanog PLBiH
Pitar sa Kariba

#77988 Re: Premijer liga BiH

plain vanilla wrote: De ba, nisi iskren. Ne pitam ja tebe sta bi ti nego kako bi se navijaci ponasali. Pa vasi njemu vec psuju, a nista izgubljeno nije. I da izgubite, navijaci bi rekli -Sta je, tu je?
Aha, al malo.sutra
Jesam Boga mi iskren
Naravno da bi mi bilo krivo, samo ne bih prestao voljeti Sarajevo ni Musemica. NIt se zamaram ko ce biti na klupi, kao da mene k`o i pita. Samo je Husref puno vise Sarajevo nego ovi sto ga tjeraju. Vise ih pogode "nosarini" upisi nego realno stanje u FK Sarajevu.
Jbo ba mahalu, ljudi psuju Hasetu, Papetu, Pasicu, Ivici Osimu, Kinđetu... ma stavi po zelji koga hoces vazda ces naci grupu da im psuje.
Najveci uspjeh Saraj`va je bio sto su se kutarisali mahale, i evo cim se vratila ode nizbrdo.
sumirprimus

#77989 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

Ja vala ne hejtam.zalim al ne hejtam. :thumbup:
Samo kokuruz liga.prije neg i liga prvaka :mrgreen: :izet:
Zenicaniiii jeste zivi :lol:
Pitar sa Kariba

#77990 Re: Premijer liga BiH

tuzlak1212 wrote: Ozbiljno :shock:
Ma imas pravo da mislis i pricas sta hoces, nisam ovo pisao da nekome proturijecim. Nala je izmislio fudbal za mnoge kvazitrenere kod nas, ja se nadam da ce dobit angazman gdje vani i pobjec iz ovog blata zvanog PLBiH
Pa dobro argumentuj jbt.
Sta, niste sedam od Goska primili radi Nale?
Pobijedili cetiri za redom?
Igrate finale KUP-a i imali najtezi raspored?
plain vanilla

#77991 Re: Premijer liga BiH

Post by plain vanilla »

Pitar sa Kariba wrote:
plain vanilla wrote: De ba, nisi iskren. Ne pitam ja tebe sta bi ti nego kako bi se navijaci ponasali. Pa vasi njemu vec psuju, a nista izgubljeno nije. I da izgubite, navijaci bi rekli -Sta je, tu je?
Aha, al malo.sutra
Jesam Boga mi iskren
Naravno da bi mi bilo krivo, samo ne bih prestao voljeti Sarajevo ni Musemica. NIt se zamaram ko ce biti na klupi, kao da mene k`o i pita. Samo je Husref puno vise Sarajevo nego ovi sto ga tjeraju. Vise ih pogode "nosarini" upisi nego realno stanje u FK Sarajevu.
Jbo ba mahalu, ljudi psuju Hasetu, Papetu, Pasicu, Ivici Osimu, Kinđetu... ma stavi po zelji koga hoces vazda ces naci grupu da im psuje.
Najveci uspjeh Saraj`va je bio sto su se kutarisali mahale, i evo cim se vratila ode nizbrdo.
Pa ti ne bi, ali ostali bi, to ti je tako. Nisam danas ni ja.psovala Husrefu jer ne psujem. ali ne volim ga vidjeti ni ma slici.
Ja bih radije da smo.aplaudirali Nali, ali.ko mene.pita :mrgreen:

A za Nalu, da on nije dosao, Sliveru bi se zelja ispunila.jos ove godine. Raspala ekipa koja jedina nije dovela nijedno pojacanje. Nijedno.
Mozda on ne bi uradio nista s boljom ekipom, to ne znamo. Ali s ovom je cudo napravio.osiguravsi nam opstanak.
Logovan

#77992 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

plain vanilla wrote:
Logovan wrote: Nije isto kada vi zijanite dva trofeja i kada mi zijanimo dva trofeja. Ne možemo ga isto gledati. Nismo na istom levelu realno, nije nikakva provokacija. :D
Upravo, nama je bilo vaznije.
Ali eto.ako.zijanite, aplaudirajte mu dok.dlanovi ne utrnu, neam nista protiv.
Mozemo i ovako okrenuti.
Ne trebate mu nista psovati, zamjeriti jer vas je doveo u situaciju da osvojite ni manje ni vise nego dva trofeja, niste nikad bili u ovoj situaciji. Plus mogli ste osvojiti svoj prvi poslijeratni trofej.
Ispade bolji od svih drugih vasih bivsih trenera. :D
plain vanilla

#77993 Re: Premijer liga BiH

Post by plain vanilla »

Logovan wrote: Mozemo i ovako okrenuti.
Ne trebate mu nista psovati, zamjeriti jer vas je doveo u situaciju da osvojite ni manje ni vise nego dva trofeja, niste nikad bili u ovoj situaciji. Plus mogli ste osvojiti svoj prvi poslijeratni trofej.
Nek ti Karipski kopira moju poruku u inbox, nemoj da vise ovdje peglamo o Husrefu.
sumirprimus

#77994 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

Ok.jbem husrefa lazovcinu matoru zadrtu.licemjermu.a zna i on zasto.reklo mu se.obraz djon.puu
Jel ok :lol:
Prvi put kad ja slazem nek me vanila izda slobodno :lol:
sumirprimus

#77995 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

Zeljo dobio a. Ovih i dalje nema sta reci :roll: :(
Ultraviolent

#77996 Re: Premijer liga BiH

Post by Ultraviolent »

sumirprimus wrote:Zeljo dobio a. Ovih i dalje nema sta reci :roll: :(
Ma ne mogu svi orgijati po forumu dovoljno sto imamo tebe :-)
:D
Grean

#77997 Re: Premijer liga BiH

Post by Grean »

sumirprimus wrote:
Pitar sa Kariba wrote:Vala i mene Nala nesto ne odusevljava, ne kazem da je los samo nikad nista nije napravio da bi se sad kao 8-) Nala....

:-)
Nala se necka.
Ako pocerate husrefa..
Zli jezici kazu hisref nije potpiso s vama.nala s nama. :oops:
Nalic je simpatican tip, iskreno nadao sam se da bi se mogao pokazati kao neka novina u ligi, nesto sto bi u buducnosti vrijedilo zaganjati ali trener cija ekipa postigne najmanji broj golova u ligi nije za pod navodnicima ovih vecih klubova. Cini mi se da je to Slavko Petrovic 2 u najavi.

Mislim da je trener u vasem gradskom rivalu puno interesantniji profil ali na zalost mislim da zbog nekih starih trzavica i porodicnih veza nije opcija za one koji vode FKS. Vidjet cemo kako ce i on krenuti sa Citijem u novoj sezoni kad ih bude imao od starta.
Pitar sa Kariba

#77998 Re: Premijer liga BiH

Moram li sta brisati iz poruke prije forwarda? :lol:
sumirprimus

#77999 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

Ultraviolent wrote:
sumirprimus wrote:Zeljo dobio a. Ovih i dalje nema sta reci :roll: :(
Ma ne mogu svi orgijati po forumu dovoljno sto imamo tebe :-)
Drug ja slavim.
Da smo izgubili tugovo bi. :lol: :lol: :lol:
Logovan

#78000 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

plain vanilla wrote:
Logovan wrote: Mozemo i ovako okrenuti.
Nek ti Karipski kopira moju poruku u inbox, nemoj da vise ovdje peglamo o Husrefu.

Karipski, kopiraj poruku od vanille u inbox. :mrgreen:
Locked