Telemach - ALL ABOUT 4

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
agent_zero

#77976 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by agent_zero »

I da, tako svake godine ista priča, prethodnih je bilo i banova povodom toga.

Stvar je jasna, otključavaju se samo onima koji su pretplatnici d3 usluga, ko nije, ništa mu se ne otključava. Sve je jasno i tu svaka priča završava.

Nekad se svima otključavalo, bio pretplatnik d3 ili ne, ali zadnjih par godina je uslov da si pretplatnik d3.

Tako je, kako je.
Telemach

#77977 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

crnivrag » 2 minutes ago

Telemach wrote:

Dakle više si nismo dobri, jer izgleda da je pukla naša specijalna veza, i to s vaše strane :place1:
A šta predlažete :)
crnivrag

#77978 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

Telemach wrote:
Da se opet volimo kao nekad :D
Telemach

#77979 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

NediM17 » 19 minutes ago

Telemach wrote:
Ne postoji tehnička mogućnost obezbijediti korisniku promotivno digitalne kanale, bez priključka digitalne televizije.

Naravno da postoji, dovoljno je da korisnik ima TV sa DVB-C tunerom, a to ima skoro svaki LCD TV od 2010.g. pa na gore.
I u tom slučaju korisnici kablovske televizije, koji nemaju TV sa DVB-C tunerom, ne bi bili u mogućnosti pratiti promo kanale.
Iz tog razloga, predlažemo akciju besplatne digitalizacije, koju može iskoristiti svaki korisnik kablovske televizije.
Telemach

#77980 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

crnivrag » 3 minutes ago

Telemach wrote:

Da se opet volimo kao nekad :D
Zar smo nekad prestali :)
crnivrag

#77981 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

Telemach wrote:
S moje strane su osjećaji još uvijek na najvišem nivou, ali vidim da me nešto ignorišete u zadnje vrijeme.

Usput, Radio Breza je "proradio" ali i dalje šušti k'o sam đavo, a Radio HRT Pula i Radio BA ne rade (pa ako više nemate pristup njima, mogli ste prenijeti kolegama iz nadležnog sektora da ubace 2 nova radio kanala umjesto njih i 3 nova radio kanala umjesto preminulih radio postaja Radio Ritam Mostar, Radio Ritam Zenica, Radio Kameleon, Radio Q Zenica...)

Također i dalje nema logotipa putem EON box-a na radio kanalima za koje sam detaljno slao upit.
NediM17

#77982 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by NediM17 »

Telemach wrote: I u tom slučaju korisnici kablovske televizije, koji nemaju TV sa DVB-C tunerom, ne bi bili u mogućnosti pratiti promo kanale.
Iz tog razloga, predlažemo akciju besplatne digitalizacije, koju može iskoristiti svaki korisnik kablovske televizije.
Ko ima, ima, ko nema, sta da se radi. U tom slucaju vi biste ucinili sto je do vas, pustili biste promotivno digitalni TV signal svim korisnicima.
Telemach

#77983 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

crnivrag » 3 minutes ago

Telemach wrote:

S moje strane su osjećaji još uvijek na najvišem nivou, ali vidim da me nešto ignorišete u zadnje vrijeme.

Usput, Radio Breza je "proradio" ali i dalje šušti k'o sam đavo, a Radio HRT Pula i Radio BA ne rade (pa ako više nemate pristup njima, mogli ste prenijeti kolegama iz nadležnog sektora da ubace 2 nova radio kanala umjesto njih i 3 nova radio kanala umjesto preminulih radio postaja Radio Ritam Mostar, Radio Ritam Zenica, Radio Kameleon, Radio Q Zenica...)

Također i dalje nema logotipa putem EON box-a na radio kanalima za koje sam detaljno slao upit.
Informacije su proslijeđene kolegama. Hvala :)
Tiger 033

#77984 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Tiger 033 »

kakavdanakneiskustvu wrote:
Tiger 033 wrote:Interesantno... za Bajram nikad NE otključavaju sve kanale :?: a dva Bajrama imamo

ni za uskrs i vaskrs

Ni za ramazan...
Ali je zato za božić(e) UREDNO...nemam ništa protiv... ali ?
Radar71

#77985 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Radar71 »

Benq wrote: Svake godine je bilo otkljucavanje kanala za korisnike digitalne, i bas svake godine je ista ova prica.
i uvijek isti pokrenu priču
nekkem

#77986 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by nekkem »

Telemach wrote:Vaše navode smo proslijedili kolegama. Nastojat ćemo priključenje EON paketa, na Vašoj adresi, realizovati u najskorijem mogućem roku.
Kolege vec imaju moje podatke. Zvali su me prije 2 dana da mi kazu kako je nalog zatvoren jer je "pretplatnik odustao od promjene paketa" sto je apsolutno netacno. Od 19.10. kada sam prvi put telefonski dogovorio prelazak na EON paket smo kroz slicnu pricu preko telefona prosli 3-4 puta. Svaki put je receno da ce se nalog realizovati u narednih 4-5 radnih dana i nije se desilo nista. Naravno, za to vrijeme, ja za novembar i decembar treba da platim racun za skuplji paket i da budem zadovoljni korisnik vasih usluga? Vjerujem da nije do osoba koje predstavljaju Telemach na ovom forumu, ali ovo je vrlo neozbiljno i neprofesionalno.
jasko__

#77987 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by jasko__ »

Telemach wrote:
crnivrag » 3 minutes ago

Telemach wrote:

Informacije su proslijeđene kolegama. Hvala :)
Poštovana kompanijo

Je li stigla isporuka EON box-ova...možemo li se nadati pozivu za priključenje???
NediM17

#77988 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by NediM17 »

Ja mislim da je najprimjerenije bilo da su promotivno pustili kanale ovaj put za Hidzretsku novu godinu, a ubuduce da rotiraju, pa da sva tri konstitutivna naroda budu zadovoljna. :-)

Jednom krivo sto su pusteni kanali i dolazi do nekih nebuloznih matematika, drugom je drago zbog kanala, ali mu ne odgovara sto su pusteni za Bozic, a ne za Bajram, pratimo sta ce biti dalje. :-)
Leverage

#77989 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Leverage »

Resetovao maloprije, nije još otključano.
Samso

#77990 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Samso »

Kod mene sve otkljucano vec 2 dana
TheWatcher

#77991 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by TheWatcher »

opali jos jedan reset za svaki slucaj :D
Telemach

#77992 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

nekkem » 21 minutes ago

Telemach wrote:
Vaše navode smo proslijedili kolegama. Nastojat ćemo priključenje EON paketa, na Vašoj adresi, realizovati u najskorijem mogućem roku.

Kolege vec imaju moje podatke. Zvali su me prije 2 dana da mi kazu kako je nalog zatvoren jer je "pretplatnik odustao od promjene paketa" sto je apsolutno netacno. Od 19.10. kada sam prvi put telefonski dogovorio prelazak na EON paket smo kroz slicnu pricu preko telefona prosli 3-4 puta. Svaki put je receno da ce se nalog realizovati u narednih 4-5 radnih dana i nije se desilo nista. Naravno, za to vrijeme, ja za novembar i decembar treba da platim racun za skuplji paket i da budem zadovoljni korisnik vasih usluga? Vjerujem da nije do osoba koje predstavljaju Telemach na ovom forumu, ali ovo je vrlo neozbiljno i neprofesionalno.
Izvinjavamo se ukoliko je došlo do propusta. Potrudit ćemo se da priključak bude završen, što prije.
plagijator1975

#77993 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by plagijator1975 »

crnivrag wrote:
Telemach wrote:

Ti zapeo za radio ko @supercali za xxx kanale, popusti malo!
Telemach

#77994 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

@jasko__

Dostavite nam podatke, u inbox, provjerit ćemo sve, vezano za priključak na vašoj adresi.
reboot

#77995 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by reboot »

Meni otključano, valjda, provjerio sam samo Arene HD i rade :D

@Telemach

kaće ti boxovi, 4. decembra je dogovoreno priključenje
Telemach

#77996 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

Berba22 » 1 minute ago

Meni otključano, valjda, provjerio sam samo Arene HD i rade :D

@Telemach

kaće ti boxovi, 4. decembra je dogovoreno priključenje
Možete nam se javiti u inbox, za provjeru.
jasko__

#77997 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by jasko__ »

Telemach wrote:@jasko__

Dostavite nam podatke, u inbox, provjerit ćemo sve, vezano za priključak na vašoj adresi.
Dostavljeno u inbox vec 2 puta..dostavljeno u inbox i na facebook messengeru jer ste mi u na komentar jedne Vase objave na facebooku isto rekli - da dostavim podatke u inbox...sta je svrha, dokle cemo tako??? Ćorav posao
Telemach

#77998 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

jasko__ » less than a minute ago

Telemach wrote:
@jasko__

Dostavljeno u inbox vec 2 puta..dostavljeno u inbox i na facebook messengeru jer ste mi u na komentar jedne Vase objave na facebooku isto rekli - da dostavim podatke u inbox...sta je svrha, dokle cemo tako??? Ćorav posao
U tom slučaju je proslijeđeno kolegama, da se završi u što skorijem vremenskom roku.
sencobih

#77999 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by sencobih »

Benq wrote:
sencobih wrote: Znači poklon dobijem ako ga kupim (besplatno) ? u stvari za minimalno dodatne tri marke na ovih dosadasnjih 20? Problem je u tome sto smo svi vaši korisnici, a nekom jeste nova godina i božić, a nekom nije, kad kažete SVIMA novogodišnji poklon onda ne može nekom poklon,a nekom ne

Ne branim nikog, ali nadji to gdje pise "svima" ?
I ove godine, tokom tokom novogodišnjih i božičnih praznika, otključavamo sve kanale od 12.12. do 15.1.

Praznici su vrijeme okupljanja i porodične atmosfere u svakom domu, a Telemach je tu da bude dio svake porodice. Zato nastavljamo našu prazničnu tradiciju.

U velikom izboru naslova HBO programa moći ćete da uživate aktiviranjem ovog kanala putem portala Moj Telemach, dok će svi ostali kanali koje nemate u trenutnim paketima biti otvoreni automatski.

Za korisnike koji već imaju sve kanale u okviru svog paketa, pripremili smo poseban folder sa 20 atraktivnih filmova različitih žanrova.

Ali, to nije sve! Očekujte još veću ponudu Video kluba, koja će biti dostupna na svim uređajima. Video klub, sa preko 12.500 naslova postaje bogatiji.

https://telemach.ba/a33601/podrska/vije ... anale.html

Svake godine je bilo otkljucavanje kanala za korisnike digitalne, i bas svake godine je ista ova prica.

evo ovdje, ili mi koji imamo kablovsku nismo u porodici šta li ? takvim odnosom teško
dječak sa šibicama

#78000 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by dječak sa šibicama »

Znaci nista za nas stare vjerne korisnike koji vec imamo to sto je drugima sad otkljucano... ili je fora da se njima otkljuca, ne bi li se i oni navukli pa platili jos :D

Samo da ne bude kafa sa respom, ne hvala ali ne hvala.
Locked