Pa vidi ovako, i ja sam korisnik EON Premium paketa, imam sve kanale u paketu, zadovoljan sam uslugom. ALI , uvijek postoji to "ali", mogli su malo Premium korisnike pogledat, npr nekim simbolicnim umanjenjem racuna za taj period, ne treba biti umanjen za 66KM, to je on onako racunao po paketima, ali npr simbolicnih 10KM, njima to ne znaci nista, a korisnik bi se ugodno osjecao, zar ne ?i agree wrote:Mozda tebi,ne kontam sta bi da mu dadnu kad imasve?U pitanju je poklon a ne umanjenje racuna i slicno sto bi mozda ocekivao jer ne vidim da mu drugacije mogu izaci u susretBenq wrote:Crni je u pravu 100%
Ipak se radi o otkljucavanju svih paketa iz ponude, mozda samo Arena HD paket bude izuzetak, zato on kaze "otkljucavate pakete u vrijednosti od 66KM, a mi cemo to platiti". Znam da cu vjerovatno ovim postom navuci lavinu komentara od strane korisnika manjih paketa, i sto se mene tice neka im sve bude otkljucano godinu dana, neka gledaju ljudi, ali da se i korisnici najvecih paketa malo pogledaju