FK Željezničar

Sve o FK Željezničar...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

UnKnownBA

#77876 Re: FK Željezničar

Post by UnKnownBA »

Ima li neko od vas da zarađuje 100 000 godišnje, ima Amar, na osnovu Želje, Izvolite, branite ga ... Ne bude li Željo zlatne pehare nosao sljedeće sezone, izletiti će kroz zatvorena vata ... jebo ga Gušo, Stanić i Jamak u dupe!
Tromblon

#77877 Re: FK Željezničar

Post by Tromblon »

Lajte keri Jakobsfelda. Ukratko to je opis ove današnje situacije. Sreća pa postoje forumi pa se ljudi danas lako provjetre.
rumenige_brajtner

#77878 Re: FK Željezničar

Post by rumenige_brajtner »

UnKnownBA wrote:Treba li im skupljati pare opet? Dajte da im skupimo pare, Amar cenera sa vrata to ti je 100 000 godišnje, treba li da mu skupimo da sa "Violinom" popije sampanjac. Klub treba ugsaiti!
treba tebi struju ugasit da ne laprdaš gluposti.
Tromblon

#77879 Re: FK Željezničar

Post by Tromblon »

Zna li neko zasto ovaj zvanični android app našeg kluba ne radi danima?
Radio Sarajevo

#77880 Re: FK Željezničar

Post by Radio Sarajevo »

RasAlGhul wrote:Kakve grupne faze sa Amarom i novinari se provaljuju, mi s njim u Evropi možemo samo plakati i brojati do 5-6 i gledati kako nas pune kao neku moldavsku kuravu :lol:
Ovako nas je mogla zapasti kurava iz etno sela Stanišići... A i to smo gubili.
Alfa_i_Omega

#77881 Re: FK Željezničar

Post by Alfa_i_Omega »

Bit ce Zeljo opet sampion!
sime_cipol
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
Grijem se na: Zdrvima
Vozim: 508 SW

#77882 Re: FK Željezničar

Post by sime_cipol »

Alfa_i_Omega wrote:Bit ce Zeljo opet sampion!
:hajmooo: :dance: :thumbup:
FreakyStyley

#77883 Re: FK Željezničar

Post by FreakyStyley »

Tromblon wrote:Zna li neko zasto ovaj zvanični android app našeg kluba ne radi danima?
Ne radi mjesecima kako treba. Na iOS-u je ok.
Tromblon

#77884 Re: FK Željezničar

Post by Tromblon »

FreakyStyley wrote:
Tromblon wrote:Zna li neko zasto ovaj zvanični android app našeg kluba ne radi danima?
Ne radi mjesecima kako treba. Na iOS-u je ok.
Hvala drug.
RasAlGhul

#77885 Re: FK Željezničar

Post by RasAlGhul »

Radio Sarajevo wrote:
RasAlGhul wrote:Kakve grupne faze sa Amarom i novinari se provaljuju, mi s njim u Evropi možemo samo plakati i brojati do 5-6 i gledati kako nas pune kao neku moldavsku kuravu :lol:
Ovako nas je mogla zapasti kurava iz etno sela Stanišići... A i to smo gubili.
Ne boj se našteliće Amar sudije, pa nas neće bosanska sela zapadati, pa će ispasti on kao neki trenerki mag, koji jednostavno no može posla naći, bjelosvjetska zavjera protiv maga
BHF_Manijak

#77886 Re: FK Željezničar

Post by BHF_Manijak »

Prvi najveci poslijeratni uspjeh nekog kluba u Evropi je napravio UPRAVO ON, kada si igrao sa Newcastleom!
I oept je tu da vas nezahvalnike nervira, navijace Zeljeznicara since 2015 i navijace Senada Misimovica. Jest cete muda svoja ok ga gledate jos tu godinama.

Ode i Senad, pa tako ne morate vise Zeljeznicar ni pratiti, kao sto i niste do 2015! Mozete sad u skokovima. Pitari su mi k'o braca naspram vas, rodjena! Sram te bilo, trajno bi ti meni letio zbog ove dusmanske price!
Ni najveci dusmani bolan ovog foruma nisu ovako pisali!

Bjelave je kamilica naspram tebe.
RasAlGhul

#77887 Re: FK Željezničar

Post by RasAlGhul »

BHF_Manijak wrote:Prvi najveci poslijeratni uspjeh nekog kluba u Evropi je napravio UPRAVO ON, kada si igrao sa Newcastleom!
I oept je tu da vas nezahvalnike nervira, navijace Zeljeznicara since 2015 i navijace Senada Misimovica. Jest cete muda svoja ok ga gledate jos tu godinama.

Ode i Senad, pa tako ne morate vise Zeljeznicar ni pratiti, kao sto i niste do 2015! Mozete sad u skokovima. Pitari su mi k'o braca naspram vas, rodjena! Sram te bilo, trajno bi ti meni letio zbog ove dusmanske price!
Ni najveci dusmani bolan ovog foruma nisu ovako pisali!

Bjelave je kamilica naspram tebe.
A ti si kao objektivan?
BHF_Manijak

#77888 Re: FK Željezničar

Post by BHF_Manijak »

Bolan ja nikad, nikad i nikad nisam niti cu pisati protiv kluba, narusavati imidz Zeljeznicara i sliku, javno, taman da ga vodi Karadzic sa Mladicem u paru, iza kluba cu vijek stati!
Mogu ljudima koji ga vode jebati mater, mozemo se ne slagati, ali na klub nikad necu udarati! Ovo sto vi radite nikad niko u historiji kluba nije radio!
Imas ljudi koji vole Amara, imas koji ga ne vole, prije bilo i sad je, ali ti isti sto ga mrze/ne vole nikada nisu radili ovo sto ti radis, nikad!
Tebi nije sporan Amar, sporan je ustvari jer je dosao umjesto tvog/vaseg voljenog Senada Misimovica! To ti je problem. Da nas je Guardiola preuzeo i dosao u klub na ovaj nacin umjesto Senada kao Amar, ti i slicni bi i Guardioli jebali majku, diskreditovali frajer, ne jer imate materijala vec sto je zamjenio Senada!

Ma fuj sta pisete!

Ovo ne govorim jer volim Amara, boli me qrac u ovoj situaciji da mi je babo, vec pisem jer je degutantno sta danima i mjesecima pises! Navijaci su jednog covjeka, ne kluba!
Ovi koji su slijepo za Amara, a ima i takvih, nikad, ali nikad nisu ovakve bljuvotine protiv kluba pisale u zelji da Misimovica smijene!
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#77889 Re: FK Željezničar

Post by mali_milojica »

Hostapler iz zajebancije napise kako ce SS raditi izvještaje umjesto 1921 ekipe, kuka i motika se digla. Posebno na S1. Kao da im zub vadis :D
Ono sto je radio SS sa Misimovicem, to S1 radi sada sa Amarom i Selimovicem.
Vise mrze SS, nego sto vole Zelju.
Ista je to medalja, samo dvije strane.
Nigdje Zelje.
Last edited by mali_milojica on 08/01/2019 17:46, edited 1 time in total.
RasAlGhul

#77890 Re: FK Željezničar

Post by RasAlGhul »

BHF_Manijak wrote:Bolan ja nikad, nikad i nikad nisam niti cu pisati protiv kluba, narusavati imidz Zeljeznicara i sliku, javno, taman da ga vodi Karadzic sa Mladicem u paru, iza kluba cu vijek stati!
Mogu ljudima koji ga vode jebati mater, mozemo se ne slagati, ali na klub nikad necu udarati! Ovo sto vi radite nikad niko u historiji kluba nije radio!
Imas ljudi koji vole Amara, imas koji ga ne vole, prije bilo i sad je, ali ti isti sto ga mrze/ne vole nikada nisu radili ovo sto ti radis, nikad!
Tebi nije sporan Amar, sporan je ustvari jer je dosao umjesto tvog/vaseg voljenog Senada Misimovica! To ti je problem. Da nas je Guardiola preuzeo i dosao u klub na ovaj nacin umjesto Senada kao Amar, ti i slicni bi i Guardioli jebali majku, diskreditovali frajer, ne jer imate materijala vec sto je zamjenio Senada!

Ma fuj sta pisete!

Ovo ne govorim jer volim Amara, boli me qrac u ovoj situaciji da mi je babo, vec pisem jer je degutantno sta danima i mjesecima pises! Navijaci su jednog covjeka, ne kluba!
Ovi koji su slijepo za Amara, a ima i takvih, nikad, ali nikad nisu ovakve bljuvotine protiv kluba pisale u zelji da Misimovica smijene!
Nisam ni ja nikad pisao protiv kluba, nego Amara, koji je od kluba koji ga je stvorio, uzeo 128 hiljada maraka kamate i blokirao racun, da bi opet ušao u klub i opet će isto napraviti, jer je poltorne svoje postavio i opet će duga dva miliona nabiti i sebi opet 2025. nekad novu kamatu uzeti.

Jebe mi se i za Senada lično, ali lik je ostvario za 2,5 godine što Amar ne bi i neće za 100 godina. Igramo Evropu u Hramu, a Amar nije kurcem pomakao da se barem pokosi trava iznad Juga. Senad je doveo 70 sponzora u klub plus generalnog, Amarov sponzor bio "Budi Željo", Amar nabio duga ni Poreska FBiH ne može još uvijek da utvrdi koliko, a bitno je da je uzeo 128. hiljada maraka kamate, to zna uraditi kad je njegova guzica u pitanju, a kad je nabijao dug klubu to ga očigledno nije zanimalo, pa je Gredic počeo vraćati pa Senad nastavio, ovaj neće ništa vraćati, vidjećeš kad dodje da nismo ni 10 milja uplatili jedan mjesec, pa sve propadne, samo što je Amar opet poltorne svoje instalirao, koji opet neće moći dvije milje maraka u klub unijeti.

P.S

Šiljak se pokazao kao veliko govno i nije zaštitio klub, nego je na Amarov mig prešutio i ostaće na poziciji direktora. Da smo mi normalna država, što nismo išlo bi se u zatvor, ovako još jedan poltron kupljen
sime_cipol

#77891 Re: FK Željezničar

Post by sime_cipol »

BHF_Manijak wrote:Bolan ja nikad, nikad i nikad nisam niti cu pisati protiv kluba, narusavati imidz Zeljeznicara i sliku, javno, taman da ga vodi Karadzic sa Mladicem u paru, iza kluba cu vijek stati!

Ma fuj sta pisete!

:thumbup:
RasAlGhul

#77892 Re: FK Željezničar

Post by RasAlGhul »

mali_milojica wrote:Hostapler iz zajebancije napise kako ce SS raditi izvještaje umjesto 1921 ekipe, kuka i motika se digla. Posebno na S1.
Ono sto je radio SS sa Misimovicem, to S1 radi sada sa Amarom i Selimovicem.
Vise mrze SS, nego sto vole Zelju.
Ista je to medalja, samo dvije strane.
Nigdje Zelje.
S1 nema utjecaj kao SS ni blizu, ipak je SS najveće zlo nanio našem klubu u zadnje 2,5 godine, o karakteru plaćeničkih novinara ne treba ni pitati, koji se mogu kupiti za cvaju. Selimović uopšte nije bitan lik, jer ga je Amar instalirao, lik je tu kao i Žujo, samo da palamudi i klima glavom Amaru
Alfa_i_Omega

#77893 Re: FK Željezničar

Post by Alfa_i_Omega »

Pa ti si pisao za Zuju da je najbolji u njegovo doba. :mrgreen:
RasAlGhul

#77894 Re: FK Željezničar

Post by RasAlGhul »

Alfa_i_Omega wrote:Pa ti si pisao za Zuju da je najbolji u njegovo doba. :mrgreen:
Sto posto
Alfa_i_Omega

#77895 Re: FK Željezničar

Post by Alfa_i_Omega »

RasAlGhul wrote:
Alfa_i_Omega wrote:Pa ti si pisao za Zuju da je najbolji u njegovo doba. :mrgreen:
Sto posto
Da, Avlami@, jesi. Budi fer pa priznaj da jesi. :mrgreen:
BHF_Manijak

#77896 Re: FK Željezničar

Post by BHF_Manijak »

Pis'o si, kako nisi pis'o! Svaka navodno zavrsena titula, svaka navodno kupljena utakmica je mrlja Zeljeznicara, nije ni Amara ni Senada ni moja ni tvoja! Blatis Zeljeznicar, ne znam trebam li ti crtati?!
Po cemu se razlikujes od prosjecnog navijaca FKS?!

Amaru nista ne priznajes, blatis ga, naveo sam ti primjer prvog poslijeratnog uspjeha u Evropi, ali tebe boli qrac za tim. Nas i dalje nabijaju u Evropi i brukamo se. I Newcastle je Amar kupio, i Sheriff. Jeste!

Ovo sto ti protiv Amara pises, ni najveci Senadovi dusmani nisu protiv Senada pisali, a nije da nije bilo materijala. Ali ljudi imaju postovanje i dignitet, znaju da sve treba da ostaje "unutar porodice i da se interno rjesava", ali tebe za tim boli qrac, jer ti ocito protiv Amara imas dosta toga licnog.

I za tim me zaboli djon, ali sjedi i skontaj u najzabacenijem barem dijelu mozga da ovo sto javno pises ne steti ni Amaru ni Senadu, steti ugledu Zeljeznicara i dajes dusmanima materijala da se nasladjuju, a ionako ga i bez toga imaju more od svog cirkusa u zadnja 3 mjeseca!

I nemoj meni o objektivnosti, nekome ko moze preko usta prevaliti i pohvalu i kritiku, za bilo kojeg uspolenika Zeljeznicara, zvali se ili Senad ili Amar!
nosara

#77897 Re: FK Željezničar

Post by nosara »

BHF_Manijak wrote:Pis'o si, kako nisi pis'o! Svaka navodno zavrsena titula, svaka navodno kupljena utakmica je mrlja Zeljeznicara, nije ni Amara ni Senada ni moja ni tvoja! Blatis Zeljeznicar, ne znam trebam li ti crtati?!
Po cemu se razlikujes od prosjecnog navijaca FKS?!

Amaru nista ne priznajes, blatis ga, naveo sam ti primjer prvog poslijeratnog uspjeha u Evropi, ali tebe boli qrac za tim. Nas i dalje nabijaju u Evropi i brukamo se. I Newcastle je Amar kupio, i Sheriff. Jeste!

Ovo sto ti protiv Amara pises, ni najveci Senadovi dusmani nisu protiv Senada pisali, a nije da nije bilo materijala. Ali ljudi imaju postovanje i dignitet, znaju da sve treba da ostaje "unutar porodice i da se interno rjesava", ali tebe za tim boli qrac, jer ti ocito protiv Amara imas dosta toga licnog.

I za tim me zaboli djon, ali sjedi i skontaj u najzabacenijem barem dijelu mozga da ovo sto javno pises ne steti ni Amaru ni Senadu, steti ugledu Zeljeznicara i dajes dusmanima materijala da se nasladjuju, a ionako ga i bez toga imaju more od svog cirkusa u zadnja 3 mjeseca!

I nemoj meni o objektivnosti, nekome ko moze preko usta prevaliti i pohvalu i kritiku, za bilo kojeg uspolenika Zeljeznicara, zvali se ili Senad ili Amar!
Ne vrijedjaj kone, ne grijesi dusu. Ovakvih proljeva mrznje i kompleksa nema ni kod njih, dno dna. BOLEST!
sime_cipol

#77898 Re: FK Željezničar

Post by sime_cipol »

BHF svaka ti je kao kod Njegosa :thumbup:
Alfa_i_Omega

#77899 Re: FK Željezničar

Post by Alfa_i_Omega »

Alfa_i_Omega wrote:
RasAlGhul wrote:
Sto posto
Da, Avlami@, jesi. Budi fer pa priznaj da jesi. :mrgreen:
Evo vidi da jesi, ako laze koza ne laze rog. Da ti ne vadim sta si jos pisao.

Izvinjavam se moderaciji zbog posta sa drugog foruma, ako je frka obrisite.
avlami97
Post09 jan 2012, 20:41

Treba znati, da sav posao Žujo u Želji radi bez ikakve finansijske koristi i sigurno je jedan od rijetkih u ovako finansijski solventnom trenutku, koji ništa ne hajruje. Bio bi red da ga malo i Skupština nekom svojom odlukom, finansijski bar jednokratno nagradi za sve što je do sada uradio.
sime_cipol

#77900 Re: FK Željezničar

Post by sime_cipol »

:shock:
Post Reply