Ovo je jadno za : DUO Net Grande Family

Moderator: Benq

Hvala ali nemam namjeru sa skupog prelaziti na još skuplje. Gledam kako proći jeftinije ili za istu lovu dobiti više.Telemach wrote:Zdravo agent_zero,agent_zero wrote:Hoće li biti kakvog obogaćivanja Duo net paketa u novoj 2019. godini?
Za onu lovu trebalo bi i moralo više da bude u ponudi, pritom mislim i na nešto brži internet i nešto više kanala, recimo arene SD.
predlažemo da pogledate naše EON DUO pakete, ostvarili biste određene pogodnosti kao npr. Arena Sport SD paket.
Javite nam se u pp sa kontakt brojem. Ne predlažemo da pratite konkurenciju, pronaći ćemo najbolju opciju za Vas.
Zato i kažem pratit ću šta budućnost nosicrnivrag wrote:Ponudba s konkurenco ni zelo dobra.agent_zero wrote:
Znači da lagano pratim konkurenciju u budućnosti.
Sramota.crnivrag wrote:Dobićemo 5 filmova u katalogu "Vaš poklon" kao i prošle godine, i to će biti posebna poslastica za premium korisnike.
Ja sam tražio umanjenje od 50% na cjelokupan račun, ali eto izgleda ništa od toga, jer kad puste svima sve kanale, onda mi plaćamo bezveze Prošireni paket 10 KM + HBO Premium paket 12 KM + CineStar Premiere HD paket 8 KM + Arena Sport SD paket 4 KM + Pink paket 5 KM + Pickbox VOD 8.80 KM + Hopster 9.90 KM + Zauder 8.90 = 66.60 KM.
crnivrag wrote:Macu im zagrizem, sad moram tražiti umanjenje računa, i odštetu za duševnu bol, jer kao Premium korisnik patim zbog puštanja svih sadržaja ostalim korisnicimaAdrianMole wrote:Otvoren kompletan video klub na Eon boxu ,uključujući i HBO OD
@Telemach daj nesto poduzmi po ovom pitanju za korisnike Premium paketa.c_g wrote:Čime časte nas, Premium korisnike?
Pa nije još 12.12.messilla wrote:Arene HD nista?Prosle godine su bile otkljucane.
Nikakve. To je kanal namjenjen samo za Hrvatsku. A i sve što emituju već ide na Areni i SK.
Dr_Proka wrote:Jesu. Čak i HBO premium radi.Qler wrote:Neko mi rece da je HBO ovaj mjesec besplatan, pa samo da provjerim je li to tacno?
Obicaj je da se svake godine otkljucaju kanali od 15.12. do 15.01.kakavdanakneiskustvu wrote: citav decembar?
Ma još samo arena5 i to je to.fusion_ba wrote:Nikakve. To je kanal namjenjen samo za Hrvatsku. A i sve što emituju već ide na Areni i SK.
Benq wrote:Obicaj je da se svake godine otkljucaju kanali od 15.12. do 15.01.kakavdanakneiskustvu wrote: citav decembar?
Ne znam, kod mene je Premium paket, a javljali su neki korisnici da im je sve otkljucano osim Arena HD paketa.kakavdanakneiskustvu wrote: aha,ja sad pogledao,ovi filmski vec otvoreni,koji su jis pored tih?
Trebao bi biti Prošireni paket, HBO Premium paket, Pink paket, Arena SD paket, možda Arena HD paket, CineStar Premiere HD paket.kakavdanakneiskustvu wrote:
aha,ja sad pogledao,ovi filmski vec otvoreni,koji su jis pored tih?
crnivrag wrote:Trebao bi biti Prošireni paket, HBO Premium paket, Pink paket, Arena SD paket, možda Arena HD paket, CineStar Premiere HD paket.kakavdanakneiskustvu wrote:
Dakle svi mogući kanali koje Telemach ima u ponudi.
HBO Premium = HBO HD, HBO 2 HD, HBO 3 HD, Cinemax HD, Cinemax 2 HD, HBO OD i HBO GO.kakavdanakneiskustvu wrote:crnivrag wrote:Trebao bi biti Prošireni paket, HBO Premium paket, Pink paket, Arena SD paket, možda Arena HD paket, CineStar Premiere HD paket.kakavdanakneiskustvu wrote:
hbo premium su hbo kanali i cinemax kanali?
Ja se ne bi protivio, hahahodmor wrote:https://thumbs.gfycat.com/UnhealthySpic ... ricted.gif
Na kucnu adresu ... 2 kile po korisniku
Šta je sa Arenama u HD? Jedino to nemam, a jutros su bile zaključane.crnivrag wrote:Neki kažu da im je otključano, možda puštaju fazno, jer još nije izašla zvanična obavijest na stranici.
Mislim da njih neće ni puštati, jer su one ipak poseban paket, koji nije dio čak ni premium paketa.rolacity wrote:
Šta je sa Arenama u HD? Jedino to nemam, a jutros su bile zaključane.
HBO Premium = HBO HD, HBO 2 HD, HBO 3 HD, Cinemax HD, Cinemax 2 HD, HBO OD i HBO GO.[/quote]chakany wrote:kakavdanakneiskustvu wrote:Trebao bi biti Prošireni paket, HBO Premium paket, Pink paket, Arena SD paket, možda Arena HD paket, CineStar Premiere HD paket.crnivrag wrote:
hbo premium su hbo kanali i cinemax kanali?