smurf wrote:Imas ti i sasvim dovoljnomO k3 wrote:Imali li ovdje jedan Manijak iz Lörracha ??
FK Željezničar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- mO k3
#77826 Re: FK Željezničar
- smurf
#77827 Re: FK Željezničar
Mozda magnet, kod brata ima ne'dje, po' haube zauzme a koliko god brzo ides ne mrda.
- mO k3
#77828 Re: FK Željezničar
smurf wrote:Mozda magnet, kod brata ima ne'dje, po' haube zauzme a koliko god brzo ides ne mrda.
- avetinja
#77829 Re: FK Željezničar
Nisam te razapeo. Da li će neko povjerovati u tvoje pisanje zavisi od osobe do osobe. To čak i ne ovisi od tebe kao forumaša i kredibiliteta kojeg si stekao na forumu, nego od činjenica koje iznosiš.Alfa_i_Omega wrote:Mogu, posto je osjetljiva tema, vrlo rado. Prvo, nisam rekao stetu klubu, vi ste to rekli.
U jeku kampanje oko toga ko ulazi u klub neki od njih ( zadrzacu pravo da oni sami izmedju sebe rijese ko ) su pustali informacije kako u klub ulazi skupina koja ce nanijeti stetu klubu. Licitirali su sa imenima blateci neka od njih i potkopavajuci njihov kredibilitet. Sirili lazne informacije oko toga ko ulazi u klub. Potkopavali Amara odajuci interne podatke kluba i sirili nepotpune i neistinite podatke. Sirili lazi i unosili nemir pisuci o laznim prijetnjama. Namjerno sakrivali ili lagali o vrlo bitnim informacijama koje su na kraju pokazale kao istinite a ticu se poslovanja bivse uprave. Sirili pricu da u slucaju odlaska uprave mozemo ocekivati nelegalne radnje.
Neke od ovih stvari javno, neke privatno. Vecina javno.
Ponavljam, vrlo vazno, ne cijelo udruzenje nego pojedinci! Ponavljam, meni vrlo dragi momci i zao mi je sto su neki od njih zauzeli takav stav koji nema nikakve veze sa udruzenjem i njegovim radom i tako u sve ovo uvukli i samo udruzenje.
Nadam se da sam pojasnio. Uostalom nebitno, svakako ste me vec razapeli.
Koliko sam upoznat sa situacijom, momci nisu bili plaćeni od kluba za svoje radove, nego su to radili iz ljubavi. Takva situacija ide njima u prilog, jer da su bili zaposleni možda bih mogao reći da su to radili iz neke koristi. Da li se među njima našao neko ko bi radio takve stvari ne znam, ali nije nemoguće. Mnogo ljudi u klubu se podijelilo i zaratilo. Ne bih volio saznati da je to istina, ali bih je prihvatio ukoliko bi se uvjerio u to.
- Charuga
- Globalni moderator
#77830 Re: FK Željezničar
Banned user for reason "Kršenje pravila foruma, vrijeđanje"vryzas wrote:Nista to moj smurf, futavac samo hrakne i nestane. Na svakom forumu laze ko pasce, malo malo pljune po postenim ljudima, a vjerovatno su mu violina i slicni najbolji haveri.
» vryzas
14 dana
- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
#77831 Re: FK Željezničar
KOnacno Blagojevic rekao o Odovicu ono sto smo svi pretpostavljali
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#77832 Re: FK Željezničar
– Sto se tiče suspenzije, jos uvijek nisam saznao razlog, a razlog ne zna ni Milomir Odović koji je “kao” predložio tu suspenziju, pa upravni odbor “kao” podržao njegovu odluku. Ne znam samo, ako je on predložio moju suspenziju zbog navodnog kvarenja atmosfere u svlačionici, zašto je poslije tri dana tražio da me vrate? Uglavnom čovjek se ništa nije pitao, klimao je glavom i to mu mnogo zamjeram. Da je imao neki svoj stav možda stvari ne bi ispale ovakve i vjerovatno bi imali više bodova nego sad. Klubu, naravno želim sve najbolje, a navijačima bih poručio da budu strpljivi, jer ne može ništa preko noći da se uradi – rekao je na kraju razgovora za Sportske.ba Jovan Blagojević.
hehehehe veliki Milomir Odovic!
-
zipoo
#77833 Re: FK Željezničar
Ti si isti onaj neandertalacAlfa_i_Omega wrote:Mogu, posto je osjetljiva tema, vrlo rado. Prvo, nisam rekao stetu klubu, vi ste to rekli.avetinja wrote:Možeš li detaljnije objasniti kako su nanijeli štetu klubu i kako su se samopromovisali?Alfa_i_Omega wrote: Sve ima svoje zasto. Ako bude kako kaze hostapler@, onda neka interno rjesavaju koliko koristi su imali od pojedinaca koji su se samopromovisali potpomognuti dijasporom u ulizivanju bivsim strukturama i blacenju starih/novih.
Iskreno, ima tu momaka na ranu ih priviti. A ima i hinja koji ispred grupe a u svoje ime nanesu stetu samoj grupi.
Meni bi bilo zao da se to desi, jedna jako pozitivna prica koja moze imati jos veci uticaj na promociju kluba.
U jeku kampanje oko toga ko ulazi u klub neki od njih ( zadrzacu pravo da oni sami izmedju sebe rijese ko ) su pustali informacije kako u klub ulazi skupina koja ce nanijeti stetu klubu. Licitirali su sa imenima blateci neka od njih i potkopavajuci njihov kredibilitet. Sirili lazne informacije oko toga ko ulazi u klub. Potkopavali Amara odajuci interne podatke kluba i sirili nepotpune i neistinite podatke. Sirili lazi i unosili nemir pisuci o laznim prijetnjama. Namjerno sakrivali ili lagali o vrlo bitnim informacijama koje su na kraju pokazale kao istinite a ticu se poslovanja bivse uprave. Sirili pricu da u slucaju odlaska uprave mozemo ocekivati nelegalne radnje.
Neke od ovih stvari javno, neke privatno. Vecina javno.
Ponavljam, vrlo vazno, ne cijelo udruzenje nego pojedinci! Ponavljam, meni vrlo dragi momci i zao mi je sto su neki od njih zauzeli takav stav koji nema nikakve veze sa udruzenjem i njegovim radom i tako u sve ovo uvukli i samo udruzenje.
Nadam se da sam pojasnio. Uostalom nebitno, svakako ste me vec razapeli.
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: 508 SW
#77834 Re: FK Željezničar
Lijepo sto si priznao da si pogresio, ali nije u redu iznositi stvari koje su neprovjerene. Samo se nanosi steta klubu.hostapler wrote:Upravo sam bio na forumu sportsport.ba gdje sam pročitao da je aleksandar_veliki demantovao moju priču o tome da ce sportsport.ba raditi izvještaje sa utakmica Zelje umjesto ekipe i momaka sa 1921
Ovom prilikom se izvinjavam svima za unosenje nemira,a posebno momcima sa 1921. Ocito su informacije koje sam dobio bile pogrešne.
Vise pameti drugi put.
-
Tromblon
#77835 Re: FK Željezničar
I HCagnostic_front wrote:Samo pank i 1921.tv![]()
- nosara
#77836 Re: FK Željezničar
hehehe grande miske i 40 lobotomaca...hrasno38 wrote:– Sto se tiče suspenzije, jos uvijek nisam saznao razlog, a razlog ne zna ni Milomir Odović koji je “kao” predložio tu suspenziju, pa upravni odbor “kao” podržao njegovu odluku. Ne znam samo, ako je on predložio moju suspenziju zbog navodnog kvarenja atmosfere u svlačionici, zašto je poslije tri dana tražio da me vrate? Uglavnom čovjek se ništa nije pitao, klimao je glavom i to mu mnogo zamjeram. Da je imao neki svoj stav možda stvari ne bi ispale ovakve i vjerovatno bi imali više bodova nego sad. Klubu, naravno želim sve najbolje, a navijačima bih poručio da budu strpljivi, jer ne može ništa preko noći da se uradi – rekao je na kraju razgovora za Sportske.ba Jovan Blagojević.
Kazu, sutra nastavak skupstine, Vrhovni Graditelj se ipak obraca svojim botovima. Nije gotovo!
- ultima_palabra
#77837 Re: FK Željezničar
Pa nekoliko nas je pisalo da je ovako bilo, a ti nisi vjerovao.hrasno38 wrote:– Sto se tiče suspenzije, jos uvijek nisam saznao razlog, a razlog ne zna ni Milomir Odović koji je “kao” predložio tu suspenziju, pa upravni odbor “kao” podržao njegovu odluku. Ne znam samo, ako je on predložio moju suspenziju zbog navodnog kvarenja atmosfere u svlačionici, zašto je poslije tri dana tražio da me vrate? Uglavnom čovjek se ništa nije pitao, klimao je glavom i to mu mnogo zamjeram. Da je imao neki svoj stav možda stvari ne bi ispale ovakve i vjerovatno bi imali više bodova nego sad. Klubu, naravno želim sve najbolje, a navijačima bih poručio da budu strpljivi, jer ne može ništa preko noći da se uradi – rekao je na kraju razgovora za Sportske.ba Jovan Blagojević.
-
Dead Man Walking
#77838 Re: FK Željezničar
Istih nekoliko koji su pisali i da je Oda taj, da je godinama pred nosom, i da se nije moralo lutati nego ga davno postaviti?
- nosara
#77839 Re: FK Željezničar
Oda jeste taj, ali bez uplitanja Vrhovnog Lobotomca u struku. Ne mislim na mistriju i salung...Dead Man Walking wrote:Istih nekoliko koji su pisali i da je Oda taj, da je godinama pred nosom, i da se nije moralo lutati nego ga davno postaviti?
-
Dead Man Walking
#77840 Re: FK Željezničar
Nekad se upetlja Memija, nekad ovaj, nekad onaj.
- ultima_palabra
#77841 Re: FK Željezničar
Pa sa radnom atmosferom koju su mu napravili, ne bi ni Guardiola nista uradio.Dead Man Walking wrote:Istih nekoliko koji su pisali i da je Oda taj, da je godinama pred nosom, i da se nije moralo lutati nego ga davno postaviti?
On je morao imati vise muda i braniti svoj stav, u tome se slazem sa Blagojevicem. Ovako je izgubio kredibilitet koji je imao.
- wewa
#77842 Re: FK Željezničar
postaviti, pa pustiti da radi svoj posao.Dead Man Walking wrote:Istih nekoliko koji su pisali i da je Oda taj, da je godinama pred nosom, i da se nije moralo lutati nego ga davno postaviti?
-
Alfa_i_Omega
#77843 Re: FK Željezničar
Omg, pa decko je genijalac.zipoo wrote:
Ti si isti onaj neandertalac
Pustili su Odu da radi isto kao sto pustaju trenutne. Konstantni pritisak, lazi, podvale i opstrukcije. Ljudi sebi umislili da je jedino ispravno kako oni kazu i da tako mora biti a sve ostalo bude docekano na noz. Koliko inteligentnu pricu sire najbolje pokazuje samo jedna cinjenica, da tri godine pricaju kako ekipa namjerno gubi utakmice. Mozemo samo zamisliti kako negativan i razarajuci uticaj, je takva vjestacki stvorena negativna atmosfera imala na svlacionicu i sve igrace.
Poseban pozdrav za ove nedodirljive koji mogu pricati o svima a o njima se ne smije. Specijalno neki od njih koji su nam tumacili kredite, dugove, kamate, transfere, novu upravu, na nacin kako im odgovora a sada su manji od makova zrna.
- hrasno38
#77844 Re: FK Željezničar
Pa niste bas tako pisali ali nebitnoultima_palabra wrote:Pa nekoliko nas je pisalo da je ovako bilo, a ti nisi vjerovao.hrasno38 wrote:– Sto se tiče suspenzije, jos uvijek nisam saznao razlog, a razlog ne zna ni Milomir Odović koji je “kao” predložio tu suspenziju, pa upravni odbor “kao” podržao njegovu odluku. Ne znam samo, ako je on predložio moju suspenziju zbog navodnog kvarenja atmosfere u svlačionici, zašto je poslije tri dana tražio da me vrate? Uglavnom čovjek se ništa nije pitao, klimao je glavom i to mu mnogo zamjeram. Da je imao neki svoj stav možda stvari ne bi ispale ovakve i vjerovatno bi imali više bodova nego sad. Klubu, naravno želim sve najbolje, a navijačima bih poručio da budu strpljivi, jer ne može ništa preko noći da se uradi – rekao je na kraju razgovora za Sportske.ba Jovan Blagojević.
- hrasno38
#77845 Re: FK Željezničar
Pusti ba supljiranja Oda je divan covjek i kita Marjanova od trenera. Sve trener do trenera sa jedinim anganzmanima u Zelji....doduse imao je Odovic par u losijim klubovima od Zelje i nigdje se nije proslavio.nosara wrote:Oda jeste taj, ali bez uplitanja Vrhovnog Lobotomca u struku. Ne mislim na mistriju i salung...Dead Man Walking wrote:Istih nekoliko koji su pisali i da je Oda taj, da je godinama pred nosom, i da se nije moralo lutati nego ga davno postaviti?
- nosara
#77846 Re: FK Željezničar
Navrati ponekad, pusti daljinski...hrasno38 wrote:Pusti ba supljiranja Oda je divan covjek i kita Marjanova od trenera. Sve trener do trenera sa jedinim anganzmanima u Zelji....doduse imao je Odovic par u losijim klubovima od Zelje i nigdje se nije proslavio.nosara wrote:Oda jeste taj, ali bez uplitanja Vrhovnog Lobotomca u struku. Ne mislim na mistriju i salung...Dead Man Walking wrote:Istih nekoliko koji su pisali i da je Oda taj, da je godinama pred nosom, i da se nije moralo lutati nego ga davno postaviti?
- hrasno38
#77847 Re: FK Željezničar
Kad ti u zivotu skupis navracanja na Grbavicu i Kosevo koliko ih ja imam onda mozemo pricati a do tada tu pricu mozes prosipati ovim pojedinim junosama sa foruma!nosara wrote:Navrati ponekad, pusti daljinski...
- Radio Sarajevo
#77848 Re: FK Željezničar
Jebote, nema me nekoliko dana i vratim se na temu, kad ovdje rat.
Koji vam je kurac ba, ohanite malo!
Došao je Najdraži i sada očekujemo rezultate. Mahalske priče ostavite mahalama, a ne širite dezinformacije s kojim nemate nikakve koristi, ni vi, a ni Željo.
Ako ste navijači, ostavite svoje sujete po strani i počnite navijati. Svi mi koji smo "Amarovci" smo navijali i kad njeg nije bilo tu, i rado bismo govno pojeli da Željo ima dvije titule više.
Samo se nadam da će podjele nestati kad krenu dobri rezultati jer ovo me podsjeća na navijače Partizana, a većeg jada od toga nema.
Koji vam je kurac ba, ohanite malo!
Došao je Najdraži i sada očekujemo rezultate. Mahalske priče ostavite mahalama, a ne širite dezinformacije s kojim nemate nikakve koristi, ni vi, a ni Željo.
Ako ste navijači, ostavite svoje sujete po strani i počnite navijati. Svi mi koji smo "Amarovci" smo navijali i kad njeg nije bilo tu, i rado bismo govno pojeli da Željo ima dvije titule više.
Samo se nadam da će podjele nestati kad krenu dobri rezultati jer ovo me podsjeća na navijače Partizana, a većeg jada od toga nema.
-
DonieBrasco
#77849 Re: FK Željezničar
Vrijeme ce pokazati, ostaje da vidimo kako i sta ce se desavati.
- avetinja
#77850 Re: FK Željezničar
Ako ništa drugo, trebali bismo se suzdržati od pisanja bljuvotina prema ljudima koji su bili ili su trenutno u klubu. Svi nam se smiju koliko se međusobno koljemo i nanosimo štetu klubu veću nego što bi bilo ko drugi mogao nanijeti. Ako i bude onih koji započnu takve rasprave, neka se izignoriše njihovo pisanje bez ikakvog odgovora.