Pa necu se sa tobom upustati u diskusiju jadan ne bio. Sto si lud. Pokvareni cd, vrtis, vrtis i vrtis, a isto ponavljas. Dovoljno mi je bilo sto sam citao lobtomce i ove levate sto pisaju po titulama. Jebo vas Amar i MisimovicAlfa_i_Omega wrote:Dokazani kompleksas. Uopste ne diskutujes vec samo trolas i omalovazavas druge forumase ili osobe u klubu. Stalno neke uvrede i spustanja na nivou malog djeteta u zelji da budes centar paznje. Ono koji ti je qurac, dosadan si. Ako neces lijepo onda zaobidji trolu maleni, kada ti vec moderacija dopusta da budes smor.zipoo wrote:Pa niko nije rekao da ne lazes.Alfa_i_Omega wrote:[
Ti kontra nekog? Za to bi trebao imati svoj stav i misljenje. Ovako si samo jedan potrcko, dupelizac zeljan paznje. I skakuces u nadi da ces biti primjecen. Tvoja prica je toliko iritantna i glupa da covjek dobije osip samo od prve recenice. I sve se svodi na isto. Bjezi ba.[/qote]
Dobro, jesam. Opet to ne znaci da lazem, ma koliko ti bio iskompleksirani trol pa me svaki put pokusavao spustiti.
Kakav kompleksaš.
Lazes ko navijen
Ooo dobar sam sa charugom@, vidi ja smijem vrijedjati druge. Kakav lik.
Banovat ce mene charuga nista se ti ne brini.