FK Željezničar

Sve o FK Željezničar...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

zipoo

#77801 Re: FK Željezničar

Post by zipoo »

Alfa_i_Omega wrote:
zipoo wrote:
Alfa_i_Omega wrote:[

Ti kontra nekog? Za to bi trebao imati svoj stav i misljenje. Ovako si samo jedan potrcko, dupelizac zeljan paznje. I skakuces u nadi da ces biti primjecen. Tvoja prica je toliko iritantna i glupa da covjek dobije osip samo od prve recenice. I sve se svodi na isto. Bjezi ba.[/qote]

Dobro, jesam. Opet to ne znaci da lazem, ma koliko ti bio iskompleksirani trol pa me svaki put pokusavao spustiti.

Kakav kompleksaš. :lol:
Pa niko nije rekao da ne lazes.
Lazes ko navijen
Dokazani kompleksas. Uopste ne diskutujes vec samo trolas i omalovazavas druge forumase ili osobe u klubu. Stalno neke uvrede i spustanja na nivou malog djeteta u zelji da budes centar paznje. Ono koji ti je qurac, dosadan si. Ako neces lijepo onda zaobidji trolu maleni, kada ti vec moderacija dopusta da budes smor.

Ooo dobar sam sa charugom@, vidi ja smijem vrijedjati druge. Kakav lik. :lol:
Pa necu se sa tobom upustati u diskusiju jadan ne bio. Sto si lud. Pokvareni cd, vrtis, vrtis i vrtis, a isto ponavljas. Dovoljno mi je bilo sto sam citao lobtomce i ove levate sto pisaju po titulama. Jebo vas Amar i Misimovic

Banovat ce mene charuga nista se ti ne brini.
Alfa_i_Omega

#77802 Re: FK Željezničar

Post by Alfa_i_Omega »

smurf wrote:Znam samo jedno, a to je da oko 1921.ba lupas ko maksim po diviziji.
Nije 1921 nego pojedinci iz tog udruzenja koji su koristili poziciju i sirili lazne informacije, lobirali i podmetali. Jos jednom da ponovim!

I jos ovo, ja licno navijam da njihove izvjestaje i dalje gledamo. Vise puta naglasio!

Kraj na ovu temu sa moje strane. Ko hoce shvatice, ko nece, nije moj problem ali tako stoje stvari.
smurf

#77803 Re: FK Željezničar

Post by smurf »

Aaaaaa OK OK, pojedinci znaci vise njih, ocito u vise navrata... jako interesantno da momci iz te ekipe ne znaju o cemu je rijec :-)

Eeeeee moj manijak1 bas tuzno sto navede da se Zeljo sve manje voli. Bitnije je imati "info" iz prve ruke i neku ekskluzivu nego otici na tekmu, platiti clanarinu...
vryzas

#77804 Re: FK Željezničar

Post by vryzas »

Ko je iz udruzenja 1921 ciljano radio protiv kluba? Maca pojela jezik?

Nastavi da lazes futavac i poselami mi Ahmeda...
printer

#77805 Re: FK Željezničar

Post by printer »

Sta ste navalili covjek iznosi svoje misljenje. Nije da su test inteligencije i detektor lazi uslov postanja na forumu :mrgreen:
smurf

#77806 Re: FK Željezničar

Post by smurf »

Pa 'dje necu, znam te momke jednog po jednog, naravno da ne misle svi isto ali da je neko nanio stetu Klubu i to svjesno ne mogu prezvakati.
Mea_parvitas

#77807 Re: FK Željezničar

Post by Mea_parvitas »

Dobro je, gg.ba nam je sada izgleda zvanicna stranica kluba. Onako losa zvanicna nam i ne treba, bolje ovo
Dead Man Walking

#77808 Re: FK Željezničar

Post by Dead Man Walking »

Ma bravo, i njih popljuvati, i zaokruzili smo ciklus. :zid: :zid:
vryzas

#77809 Re: FK Željezničar

Post by vryzas »

printer wrote:Sta ste navalili covjek iznosi svoje misljenje. Nije da su test inteligencije i detektor lazi uslov postanja na forumu :mrgreen:
Jedno je misljenje, drugo su tvrdnje. Svaka susa se registruje na forum i sere ko foka, pa imas situacije da neki koji bas nisu previse bistri najtrofejnijeg trenera prozivaju da je kupovao titule, a isti se deklarisu kao navijaci Željeznicara...ili ovaj futavac i lazovcina koji hrakne po momcima iz 1921 udruzenja, a ti momci sve rade iz ljubavi prema klubu, bez naknade, bez skivenog motiva, bez interesa...jedini interes je interes kluba.
Al sta ces, danas svaki debil moze napraviti acc. i popljuvati sve, nasrati tonu lazi, podmetnuti svako malo nogu postenim ljudima, a sve vjerovatno zbog neke bolesne ljubomore ili cistog interesa...nema trece. Fuj!
Alfa_i_Omega

#77810 Re: FK Željezničar

Post by Alfa_i_Omega »

Alfa_i_Omega wrote: Sve ima svoje zasto. Ako bude kako kaze hostapler@, onda neka interno rjesavaju koliko koristi su imali od pojedinaca koji su se samopromovisali potpomognuti dijasporom u ulizivanju bivsim strukturama i blacenju starih/novih.

Iskreno, ima tu momaka na ranu ih priviti. A ima i hinja koji ispred grupe a u svoje ime nanesu stetu samoj grupi.

Meni bi bilo zao da se to desi, jedna jako pozitivna prica koja moze imati jos veci uticaj na promociju kluba.
Kmeeeee napao na 1921. Kmeee napisao da su nanijeli stetu klubu. Kmeeee unistava sve dobro.

Tesko procitati sta pise.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#77811 Re: FK Željezničar

Post by hrasno38 »

Zao mi je pravo sto je ovaj momak onako zavrsio u Zelji.
vryzas

#77812 Re: FK Željezničar

Post by vryzas »

Odjebi u skokovima lazovcino!
vryzas

#77813 Re: FK Željezničar

Post by vryzas »

hrasno38 wrote:

Imao je odlicnih partija, ali je imao i ocajnih. Mislim da je mogao mnogo vise u nasem klubu.
nosara

#77814 Re: FK Željezničar

Post by nosara »

hrasno38 wrote:
– Sto se tiče suspenzije, jos uvijek nisam saznao razlog, a razlog ne zna ni Milomir Odović koji je “kao” predložio tu suspenziju, pa upravni odbor “kao” podržao njegovu odluku. Ne znam samo, ako je on predložio moju suspenziju zbog navodnog kvarenja atmosfere u svlačionici, zašto je poslije tri dana tražio da me vrate? Uglavnom čovjek se ništa nije pitao, klimao je glavom i to mu mnogo zamjeram. Da je imao neki svoj stav možda stvari ne bi ispale ovakve i vjerovatno bi imali više bodova nego sad.

Grande miske! Lobotomci, zdravo, zdravo! :kiss:
Kinaski

#77815 Re: FK Željezničar

Post by Kinaski »

Amar odjebo Karica, mislio sam da se tog lika nikad necemo rijesiti :thumbup:
agnostic_front

#77816 Re: FK Željezničar

Post by agnostic_front »

Samo pank i 1921.tv :thumbup: :thumbup:
printer

#77817 Re: FK Željezničar

Post by printer »

Alfa_i_Omega wrote:
Alfa_i_Omega wrote: Sve ima svoje zasto. Ako bude kako kaze hostapler@, onda neka interno rjesavaju koliko koristi su imali od pojedinaca koji su se samopromovisali potpomognuti dijasporom u ulizivanju bivsim strukturama i blacenju starih/novih.

Iskreno, ima tu momaka na ranu ih priviti. A ima i hinja koji ispred grupe a u svoje ime nanesu stetu samoj grupi.

Meni bi bilo zao da se to desi, jedna jako pozitivna prica koja moze imati jos veci uticaj na promociju kluba.
Kmeeeee napao na 1921. Kmeee napisao da su nanijeli stetu klubu. Kmeeee unistava sve dobro.

Tesko procitati sta pise.
Radis iste stvari za koje kritikujes druge, pravis konstrukcije oko momaka, nekim hipotetickim pretpostavkama, i onda ih na osnovu toga popljujes na najgori moguci nacin.

Sta vrijedi sto na kraju napises ja njih gotivim kad nista u prethodnom zidu teksta ne govori u prilog tome, nego upravo suprotno.

Zao mi je samo nickova koji ce zbog tebe ban pokupiti kada si ti jedini koji nije vrijedan diskusije ovde
avetinja

#77818 Re: FK Željezničar

Post by avetinja »

Možeš li detaljnije objasniti kako su nanijeli štetu klubu i kako su se samopromovisali?
RasAlGhul

#77819 Re: FK Željezničar

Post by RasAlGhul »

agnostic_front wrote:Samo pank i 1921.tv :thumbup: :thumbup:
Samo narodnjaci i FKŽ :D
Alfa_i_Omega

#77820 Re: FK Željezničar

Post by Alfa_i_Omega »

avetinja wrote:

Možeš li detaljnije objasniti kako su nanijeli štetu klubu i kako su se samopromovisali?
Mogu, posto je osjetljiva tema, vrlo rado. Prvo, nisam rekao stetu klubu, vi ste to rekli.

U jeku kampanje oko toga ko ulazi u klub neki od njih ( zadrzacu pravo da oni sami izmedju sebe rijese ko ) su pustali informacije kako u klub ulazi skupina koja ce nanijeti stetu klubu. Licitirali su sa imenima blateci neka od njih i potkopavajuci njihov kredibilitet. Sirili lazne informacije oko toga ko ulazi u klub. Potkopavali Amara odajuci interne podatke kluba i sirili nepotpune i neistinite podatke. Sirili lazi i unosili nemir pisuci o laznim prijetnjama. Namjerno sakrivali ili lagali o vrlo bitnim informacijama koje su na kraju pokazale kao istinite a ticu se poslovanja bivse uprave. Sirili pricu da u slucaju odlaska uprave mozemo ocekivati nelegalne radnje.

Neke od ovih stvari javno, neke privatno. Vecina javno.

Ponavljam, vrlo vazno, ne cijelo udruzenje nego pojedinci! Ponavljam, meni vrlo dragi momci i zao mi je sto su neki od njih zauzeli takav stav koji nema nikakve veze sa udruzenjem i njegovim radom i tako u sve ovo uvukli i samo udruzenje.

Nadam se da sam pojasnio. Uostalom nebitno, svakako ste me vec razapeli.
mO k3

#77821 Re: FK Željezničar

Post by mO k3 »

Imali li ovdje jedan Manijak iz Lörracha ??
printer

#77822 Re: FK Željezničar

Post by printer »

Neko rekao nesto nekom, da je nekom nesto nazao ucinio i sakrio neke informacije o veoma bitnim radnjama...
Otprilike to je to :mrgreen:
Zeljo92

#77823 Re: FK Željezničar

Post by Zeljo92 »

Alfa_i_Omega wrote:
avetinja wrote:

Mogu, posto je osjetljiva tema, vrlo rado. Prvo, nisam rekao stetu klubu, vi ste to rekli.

U jeku kampanje oko toga ko ulazi u klub neki od njih ( zadrzacu pravo da oni sami izmedju sebe rijese ko ) su pustali informacije kako u klub ulazi skupina koja ce nanijeti stetu klubu. Licitirali su sa imenima blateci neka od njih i potkopavajuci njihov kredibilitet. Sirili lazne informacije oko toga ko ulazi u klub. Potkopavali Amara odajuci interne podatke kluba i sirili nepotpune i neistinite podatke. Sirili lazi i unosili nemir pisuci o laznim prijetnjama. Namjerno sakrivali ili lagali o vrlo bitnim informacijama koje su na kraju pokazale kao istinite a ticu se poslovanja bivse uprave. Sirili pricu da u slucaju odlaska uprave mozemo ocekivati nelegalne radnje.

Neke od ovih stvari javno, neke privatno. Vecina javno.

Ponavljam, vrlo vazno, ne cijelo udruzenje nego pojedinci! Ponavljam, meni vrlo dragi momci i zao mi je sto su neki od njih zauzeli takav stav koji nema nikakve veze sa udruzenjem i njegovim radom i tako u sve ovo uvukli i samo udruzenje.

Nadam se da sam pojasnio. Uostalom nebitno, svakako ste me vec razapeli.
maximum i 1921.ba nikad ni rijeci nisu rekli nesto protiv bivse i sadasnje uprave, ne znam odakle ti ove stvari.
smurf

#77824 Re: FK Željezničar

Post by smurf »

mO k3 wrote:Imali li ovdje jedan Manijak iz Lörracha ??
Imas ti i sasvim dovoljno ;-)
sime_cipol
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
Grijem se na: Zdrvima
Vozim: Clio 1.2 43kw

#77825 Re: FK Željezničar

Post by sime_cipol »

BŽOŠ :smeker:
Post Reply