Isla na kolace da proslavimoTomahawk11 wrote:Gdje ona vanilla...kaže Smajić...i bi Smajić
Sjo, jesi vidio kad ja navijam
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Isla na kolace da proslavimoTomahawk11 wrote:Gdje ona vanilla...kaže Smajić...i bi Smajić
kreten si kad se trudis da pobijedis na prvenstvenoj utakmicianimus wrote:U jebem ti selo i ovakvu ligu. Ne mogu da vjerujem kakvi levati ispadaju igraci sarajeva. Ovi kreteni uz pomoc sudije navalili ko da im se radi o biti ili ne biti. Nema veze borit ce se oni za ostanak u ligi. Smijat cemo se mi drugoligasima.
Jest.Pitar sa Kariba wrote:U kol`ko LJ0Ž3 igra, je li u 20:00?
More, eno ja cestit`o!plain vanilla wrote: Jest.
Sad se mozemo opet voljeti![]()
Ko je sklopio tu ekipu? Napravila se sama? Ko vas je preuzeo na pola sezone prije toga, preporodio i spasio ispadanja? Najbolji fudbal ste igrali sa Husrefom.izvrsni direktor wrote:zamisli smo da smo imali Nalu u onoj sezoni kad nas nas je husref ostavio bez ijedne titule...covjek od radnika finale kupa izgubi, sa onakom ekipom slobode jbt
Vidjela, becka skolaPitar sa Kariba wrote:More, eno ja cestit`o!plain vanilla wrote: Jest.
Sad se mozemo opet voljeti![]()
Vriska je na racun Husrefa. Eto imate priliku da zijanite obje titule, pa ako se to gluho bilo desi, vi njega docekajte s cvijećem.mirza_15 wrote:Pobjeda je čista ko suza. Jeste da nisam vidio ovoliki motiv i borbenost u nekim drugim utakmicama Slobode, ali to je sasvim legitimno. Ono što je mene razočaralo je ona vriska i skandiranje sa tribina. Nikada Sloboda nije doživjela ništa slično na Koševu. Čak se aplaudiralo igračima Slobode kada su pobjeđivali na Koševu. I ja sam fakat razočaran količinom ispoljene mržnje. Još jednom čestitke na zasluženoj pobjedi.
ma druze ako te sudija masakrira kao sto citam da je navlacio za FKS onda moras na nekome iskaliti bijes..mirza_15 wrote:Pobjeda je čista ko suza. Jeste da nisam vidio ovoliki motiv i borbenost u nekim drugim utakmicama Slobode, ali to je sasvim legitimno. Ono što je mene razočaralo je ona vriska i skandiranje sa tribina. Nikada Sloboda nije doživjela ništa slično na Koševu. Čak se aplaudiralo igračima Slobode kada su pobjeđivali na Koševu. I ja sam fakat razočaran količinom ispoljene mržnje. Još jednom čestitke na zasluženoj pobjedi.
I ono skandiranje Zrinjski, Zrinjski je radi Husrefa?plain vanilla wrote:Vriska je na racun Husrefa. Eto imate priliku da zijanite obje titule, pa ako se to gluho bilo desi, vi njega docekajte s cvijećem.mirza_15 wrote:Pobjeda je čista ko suza. Jeste da nisam vidio ovoliki motiv i borbenost u nekim drugim utakmicama Slobode, ali to je sasvim legitimno. Ono što je mene razočaralo je ona vriska i skandiranje sa tribina. Nikada Sloboda nije doživjela ništa slično na Koševu. Čak se aplaudiralo igračima Slobode kada su pobjeđivali na Koševu. I ja sam fakat razočaran količinom ispoljene mržnje. Još jednom čestitke na zasluženoj pobjedi.
Sigurno je da ga nikad necemo docekati na onakav nacin.plain vanilla wrote:Vriska je na racun Husrefa. Eto imate priliku da zijanite obje titule, pa ako se to gluho bilo desi, vi njega docekajte s cvijećem.mirza_15 wrote:Pobjeda je čista ko suza. Jeste da nisam vidio ovoliki motiv i borbenost u nekim drugim utakmicama Slobode, ali to je sasvim legitimno. Ono što je mene razočaralo je ona vriska i skandiranje sa tribina. Nikada Sloboda nije doživjela ništa slično na Koševu. Čak se aplaudiralo igračima Slobode kada su pobjeđivali na Koševu. I ja sam fakat razočaran količinom ispoljene mržnje. Još jednom čestitke na zasluženoj pobjedi.
Ma navlacio je da ne kazem staNivelacija wrote:ma druze ako te sudija masakrira kao sto citam da je navlacio za FKS onda moras na nekome iskaliti bijes..mirza_15 wrote:Pobjeda je čista ko suza. Jeste da nisam vidio ovoliki motiv i borbenost u nekim drugim utakmicama Slobode, ali to je sasvim legitimno. Ono što je mene razočaralo je ona vriska i skandiranje sa tribina. Nikada Sloboda nije doživjela ništa slično na Koševu. Čak se aplaudiralo igračima Slobode kada su pobjeđivali na Koševu. I ja sam fakat razočaran količinom ispoljene mržnje. Još jednom čestitke na zasluženoj pobjedi.
i tuzlaci su identicni na horuk 20 godina pritisak psovanje tako da ne vidim cudjenje..takav stil..pobjeda i to je to..
Poginuli, osvojili 3 boda i premiju vrh za njih.
Vrati se kolo unazad, na Kosevu se ulijece u stadion, psovke, poklonjen penal itd..sve je to u 5 deka
Pa to je da nasekiraju vase igrace, povecaju pritisak. Vjeruj mi da niko ovdje ne voli Zrinjski, bas niko.mirza_15 wrote:I ono skandiranje Zrinjski, Zrinjski je radi Husrefa?plain vanilla wrote:Vriska je na racun Husrefa. Eto imate priliku da zijanite obje titule, pa ako se to gluho bilo desi, vi njega docekajte s cvijećem.mirza_15 wrote:Pobjeda je čista ko suza. Jeste da nisam vidio ovoliki motiv i borbenost u nekim drugim utakmicama Slobode, ali to je sasvim legitimno. Ono što je mene razočaralo je ona vriska i skandiranje sa tribina. Nikada Sloboda nije doživjela ništa slično na Koševu. Čak se aplaudiralo igračima Slobode kada su pobjeđivali na Koševu. I ja sam fakat razočaran količinom ispoljene mržnje. Još jednom čestitke na zasluženoj pobjedi.
Ma standardna dreka na sudije. Sve dosuđeno za Sarajevo je bilo problem. Nama je igrač u skoku udaren laktom u glavu u protivničkom šesnaestercu. U zadnjoj minuti je svirao niđe veze faul u napadu u izglednoj situaciji, pa niko od nas ne drami zbog toga. Smiješna priča o sudijama.Nivelacija wrote:ma druze ako te sudija masakrira kao sto citam da je navlacio za FKS onda moras na nekome iskaliti bijes..mirza_15 wrote:Pobjeda je čista ko suza. Jeste da nisam vidio ovoliki motiv i borbenost u nekim drugim utakmicama Slobode, ali to je sasvim legitimno. Ono što je mene razočaralo je ona vriska i skandiranje sa tribina. Nikada Sloboda nije doživjela ništa slično na Koševu. Čak se aplaudiralo igračima Slobode kada su pobjeđivali na Koševu. I ja sam fakat razočaran količinom ispoljene mržnje. Još jednom čestitke na zasluženoj pobjedi.
i tuzlaci su identicni na horuk 20 godina pritisak psovanje tako da ne vidim cudjenje..takav stil..pobjeda i to je to..
Poginuli, osvojili 3 boda i premiju vrh za njih.
Vrati se kolo unazad, na Kosevu se ulijece u stadion, psovke, poklonjen penal itd..sve je to u 5 deka
Ma opet ce protiv Zrinjskog prvi go primiti na Bradini...Pitar sa Kariba wrote:Ma seljaci!![]()
Jbg publika k`o publika. Realno i nemaju u TZ nekakvih nabojem nabijenih utakmica osim "nazintigu" sarajevske ekipe.
Pozele se iskaliti na nekome. Mi im dopustili i to je to. Pošteno...
Zrinjski ce ih raskovati slijedecu, nema publike, nema anti-sarajevskog naboja a i teren u Mostaru je dobar nije livada k`o na Tusnju.
Hvala, rijetko koga pobijedimophillie wrote:I kazu, ne treba pratiti Premier Ligu. Premier Ligo, golema li si![]()
![]()
Cestitke Slobodi.